Мартин Божанов-Нотариуса не е използвал само контактите си в Софийската районна прокуратура (СРП), за да създава и решава проблеми с правосъдието срещу заплащане, а е имал човек и в градската прокуратура, а отделно и създадена мрежа в Софийския градски съд.

Това пише „24 часа“, като се позовава на данните в доклад, който днес е бил раздаден на депутатите от временната комисия, която трябва да изясни всички факти и обстоятелства за нерегламентирано влияние в правосъдната система покрай разкритията за Божанов след разстрела му преди две седмици. Председателят на комисията Никола Минчев от „Продължаваме промяната-Демократична България“ каза, че това е докладът, получен от лидера на ДСБ Атанас Атанасов, но за това кой е авторът му препрати към Атанасов.

В доклада били посочени и магистрати, които са посещавали пословичния вече „SS club“ на Божанов. По думите на Минчев споменавали се 8-10 имена. В последните дни гръцки бизнесмени разказаха и как Божанов и съдружникът му адвокат Велимир Атанасов използвали прокуратурата за атака срещу тях чрез дела. Според бизнесмените Атанасов дори бил „мозък на групировката“, но вчера адвокатът заяви, че никога не се е срещал с тях освен в съда, а с Божанов имали общи фирми, които обаче не са развивали дейност от години. От гръцките бизнесмени тръгна и информацията, че Велимир Атанасов е в интимни отношения с освободената вече районна прокурорка на София Невена Зартова. И двамата обаче отрекоха отношенията им да са повече от приятелски от времето, когато Атанасов беше съдия в Софийския районен съд.

Тази информация също е засегната в доклада до депутатите, цитиран от „24 часа“, като в него се казвало, че връзката им била интимна, а Божанов взел Зартова под крилото си и ѝ станал „гуру“. Впоследствие той ѝ посочил да назначи за свои заместници Тодор Куюмджиев, Иван Стефанов и Борислав Георгиев и ѝ дал идеята да си направи минипрокуратура с отдел „Специализиран“. Твърди се още, че Зартова е указвала на прокурорите как да приключват делата, които интересували Божанов.

След като миналата седмица започна пълна проверка на дейността на районната прокуратура, и.ф. главният прокурор Борислав Сарафов коментира този отдел и каза, че е действал като шпицкоманда. Практиката била да се изземат дела от прокурори, които работят съвестно по тях и да се изпращат при други от въпросния отдел, а след това от разследванията нямало резултат.

В доклада се посочвало още, че Зартова е получавала значителни облаги за тази си дейност и дори придобила луксозен имот в Тайланд.

В него се казвало още, че Иво Илиев от градската прокуратура е бил инфилтриран там и бил „агент на влияние за Нотариуса“, въпреки че СГП пък била овладяна от другата група за влияние в съдебната власт – тази около бившия следовател Петьо Петров. Отделно пък Мартин Божанов имал и мрежа в Софийския градски съд.

В доклада били описани и конкретни случаи на изнудване, като впечатление прави това на семейството на Ветко и Маринела Арабаджиеви и сина им Вълчо, от които Нотариуса искал над 1 млн. лв. Предположенията са, че изнудването е свързано с делото за престъпна група за данъчни престъпления, по което Арабаджиеви бяха и за дълго задържани.

Божанов пък получил 1 млн. евро от бизнесмена, който се занимава със селскостопанска техника Румен Лазаров. Освен това Нотариуса успял да набеди в престъпление настоящия съпруг на бившата си жена Адриана – Евгени Симеонов. През 2017 г. срещу мъжа, известен с прозвището Генчо Люлинския започна дело за престъпна група за поръчкови отвличания.

108
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
ranice
ranice
19 февруари 2024 20:01
Гост

Шокиран съм, наскоро научих, че 90% от хората са заразени с пapaзити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си:–– https://shout.to/testa

Анонимен
Анонимен
19 февруари 2024 6:01
Гост

Разкритията продължават. https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2024/02/18/4590028_boiko_rashkov_imashe_iztichane_na_informaciia_ot_mvr/?ref=home_NaiNovoto Поантата на интервюто е,че Нотариусът е контролирали и МВР-то. Оплакваш се от Нотариуса в МВР, и минути по-късно нотариуса узнава, и почва да заплашва лицето, дръзнало да се оплаче. Кой мерзавец от висшите структури на мевере е бил довереното лице на нотариуса? Или са няколко лица? –––––––––––––– Цитат „Запитан дали това, което иска да каже, е, че в продължение на години МВР е покровителствало хора от организираната престъпност, така че те да могат да рекетират безнаказано, той отговори: „Точно това казвам.““ –––––––––––––––––- В добавка-в статията се цитират и ДОКУМЕНТИ ,че неназовани прокурори(посочени инициали) са били на „заплата“… Покажи целия коментар »

ЗАКРИВАЙ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И МЕВЕРЕ!!!
ЗАКРИВАЙ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И МЕВЕРЕ!!!
19 февруари 2024 6:08
Гост

Единственото решение е ГРУЗИНСКОТО-в Грузия закриха мевере и прокуратурата, ужасени от срастването на престъпност и институции. Тук трябва да се закрие цялата съдебна система и МВР. Няма друго решение. Съдебната система и мевере ли ще се борят с престъпността в съдебната система и мевере????????!!!!! Алооооу Хюстън!!!!! Бивш министър на мевере казва в цитираното интервю-“ МВР е покровителствало хора от организираната престъпност“. Какво повече трябва да се случи, за да се разбере,че туморът на престъпността в мевере и съдебната система трябва да бъде изрязан с хирургически мерки. Пълно закриване и лустрация на всеки инсталиран, дори и да не е правил нищо… Покажи целия коментар »

Васил
Васил
18 февруари 2024 22:53
Гост

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:– https://do.my/bluestone

Бифш обвиняем
Бифш обвиняем
18 февруари 2024 21:44
Гост

„Великият“ адвокат Лулчева не се интересува от фактите, не се интересува от закона. Тя иска само едно – да измами правосъдието във вреда на обществения интерес, но в полза на нейния личен интерес. Тя иска нейният подзащитен да спечели колкото се може повече от съда, за да може тя самата да спечели колкото се може повече от подзащитния. Ми тъй де. Що не каже истината, ами ни пробутва тънките си анализи за върховенството на закона. Щото трябва да прикрие алчността си. Но Господ всичко вижда, Иванке.

Садия Истанбулска
Садия Истанбулска
18 февруари 2024 16:18
Гост

Бих искал да се включа към раковотството на прокуратурата. Нещо като зам- главен ?

СПРЕТЕ МАФИЯТА уреждаща магистратските конкурси!
СПРЕТЕ МАФИЯТА уреждаща магистратските конкурси!
18 февруари 2024 5:45
Гост

Като сте тръгнали да проверявате, проверете и последния МЕРЗАВСКИ и НАГЛАСЕН конкурс за административни съдии. От афера бг познаха предварително резултатите.
Такава подлост, и такова подреждане на резултатите е редно да има последици-анулиране резултатите от конкурса и лустриране на инсталираните.

Анонимен
Анонимен
17 февруари 2024 22:37
Гост

Залъгват лапнишаратите, а далаверата си върви и мигрантите ни ги връщат, но ние дъфчем някакви нотариуси, външни министри, ротация и пр. Какво да ви кажа-буря в чаша вода! Народът – прост и беден!

Явор
Явор
17 февруари 2024 12:27
Гост

Нямам търпение да излязат имената на тези гнили ябълки, за да може да се събират тълпи пред домовете им и да не ги оставят да живеят спокойно, по същият начин, по който те са се шегували с човешките съдби, докато са прибирали рушвети. Ясен Тодоров, ти ще си първият, когото ще пребия, когато срещна на улицата!

Анонимен
Анонимен
17 февруари 2024 12:20
Гост

Безспорно всички замесени трябва да получат заслуженото. „Замесването“ им обаче следва да е безспорно доказано, а не да се тричат хора по ананомни доноси. Единственото по-лошо от наличието на такива списъци, е добавянето на неудобни в тях, които нямат общо с тази история, защото това е петно за цял живот.

dolariievro
dolariievro
17 февруари 2024 11:37
Гост

Съд и оставка за всички,които са замесени!
Нека имената им се знаят и помнят от всички.

Навални
Навални
17 февруари 2024 17:37
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Anonymous@gmail.com
Anonymous@gmail.com
17 февруари 2024 18:22
Гост

Идва възмездието и за теб другарю корупционер. Хубаво ти беше,като получаваше месечен абонамент в евраци,сега ще трябва да ги дадеш по адвокати за адвокатска защита.

Прокурор
Прокурор
17 февруари 2024 11:34
Гост

Всички се оказаха кумове и кумици и рода.Зартова кумува на Радо Димов, Радо Димив кумува на Еврото, Маргарита Немска кумува на Нотариуса и се пита Нотариуса на кой магистрат е кумувал?

Навални
Навални
17 февруари 2024 17:38
Гост

Нямат край драскачите олигофрени

_ _ __
_ _ __
17 февруари 2024 10:55
Гост

Ушев е поредният изгърмял. ВЕДНАГА да му слагат охрана!

анонимен
анонимен
17 февруари 2024 10:40
Гост

Вече стана изплува и трето ОПГ за покупко- продажба на дела. Организаторите е съдия от СГС, срещу когото е имало множество разработки, но явно се е ползвал с чадър. След Еврото и Нотариуса, застрашен е животът и на Съдията.

Журналист
Журналист
17 февруари 2024 11:35
Гост

Редови съдия или от ръководството?

Анонимен
Анонимен
17 февруари 2024 12:11
Гост

Вече е все тая

Анонимен
Анонимен
17 февруари 2024 15:33
Гост

Има един редови и един от ръководството.Имат обединяващ момен в житейския си път.

Анонимен
Анонимен
17 февруари 2024 17:07
Гост

Има к една адвокатка, която свджда дл съдиите указанията на Еврото.

Навални
Навални
17 февруари 2024 17:40
Гост

Приказки под шипковия храст

Навални
Навални
17 февруари 2024 17:39
Гост

Aуу какво любопитство от поредния клюкар интригант

говори се, че
говори се, че
18 февруари 2024 16:58
Гост

Има и четвърти клуб-далеч по-мощен от двата установени, третия за който ти пишеш. За въпросния мощен клуб се споменава накратко и бегло в последното издание на подкаста на ИПС.

Анонимен
Анонимен
18 февруари 2024 19:31
Гост

Кво пък сега е ИПС

ЧАЛГА Е!
ЧАЛГА Е!
17 февруари 2024 9:15
Гост

„Комисията за Божанов в парламента получи анонимен доклад за връзките му в съдебната власт…
Докладът нямал подписи и печати, както и никакви реквизити на документ. Затова не е ясно къде и от кого е писан. …
Този списък вероятно някой депутат го е написал, пуснал го е и сам си го чете. Това е направено, за да се дискредитира определен кръг от хора. …“ /24 часа/

„Неновините“ ряпа да ядат. Сега има други НЕ новини. И ТВ ЧАЛГАНЮЗ го казва…

анонимен
анонимен
17 февруари 2024 10:59
Гост

Цитираш Гешев, значи си го закъсал. Днес и утре са почивни дни, а в понеделник ще те арестуват.

---
---
17 февруари 2024 7:49
Гост

Искам да се разбере и кои са нотариусите , през които са минавали измамите .

Пак, пак и пак!
Пак, пак и пак!
17 февруари 2024 7:23
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Американският пациент
Американският пациент
17 февруари 2024 7:19
Гост

Най-корумпираните в Народното събрание продажници на Майка България щели да „борят“ корупцията в съдебната власт?! ОКСИМОРОН.

Ми че те я форматират и посочват съдържателно ПЕРСОНАЛНО. Мястото им е при Навални.

Много шум за нищо!
Много шум за нищо!
17 февруари 2024 7:13
Гост

СРП не повдигна обвинения на Кирчо за Канадското. И не само.

Всичкото прокурор ТАМ – вън от системата! И на трудовата борса.

Въпрос до лекс бг
Въпрос до лекс бг
17 февруари 2024 5:20
Гост

Лекс бг-можете ли да потвърдите или отречете,че нито един от 300-те граждани, загубили имотите си си не е успял да си го върне?

СРС
СРС
17 февруари 2024 9:58
Гост

Казват 20-300, измами, а реално 25-30, преписки, нещо яко надуват балона и сигурно същите пускат и тайни доклади. Слушах Екемджиев от цялата си висота да съветва комисията в НС да стане разследващ орган. Интересно.

Защо няма масови арести на магистрати-мафиоти?
Защо няма масови арести на магистрати-мафиоти?
17 февруари 2024 5:04
Гост

Поредната потресаваща статия, с още по-потресаващи твърдения за прокуроро- съдебната престъпна мрежа:

https://bird.bg/sarafov-8te-djudjeta/

От престъпната дейност в прокуратурата и съда, студентите по право могат практически да изучават особената част на НК.

Ндрангетата са като стажанти-тимуровчета, които могат само с изумление да се учат от организираната престъпност в прокуратурата и съда.

---
---
17 февруари 2024 7:52
Гост

Не знам защо никой не пита и не търси отговорност от НОТАРИУСИТЕ , „изповядвали “
сделките .

ССС
ССС
16 февруари 2024 23:27
Гост

Само заради този скандал трябва да хвърчат доста магистратски оставки ако бяхме “бяла държава”.
Борис Джонсън си подаде оставка само заради това, че е бил на парти по време на пандемията, а тук??? Съдебната власт има бюджет почти 2 милиарда лева и пак има корупция, за мен това е точния пример на самозабравили се хора. Нищо няма да се промени за жалост!!!
Срам ме от Вас драги!!!

Анонимен
Анонимен
17 февруари 2024 3:06
Гост

Защо оставки? За да получат по 200 000 лв награда-за престъпната си дейност, ли бе драга(20 заплати кеш-колко е вече)? И после да се впишат в адвокатурата-а и да поставиш въпроса на ОСАС, нали си наясно ,че адвокатурата ще ги приеме в редиците си? Че то адвокатурата не изключи от редиците си адвокатите от този случай с огровни имотни измами, та сега ли няма да приеме и магистратите-бандити, ако поискат да са адвокати https://bivol.bg/emliachni-tiholov-conev.html Апропо-поне три имена адвокати , сътрудничили или участвали в престъпната схема има излезли в медиите с тежки твърдения срещу тях. Единият от тях беше наречен от… Покажи целия коментар »

Янева
Янева
17 февруари 2024 7:10
Гост

Плещиш глупости! Идиот.

Съдебната система щяла да се „само очисти“?! ОКСИМОРОН.

7:10
7:10
17 февруари 2024 7:21
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 23:26
Гост

А кой е т.нар. Тенисиста – прокурор от доклада ?

СРС
СРС
16 февруари 2024 23:11
Гост

Атанасов, политикът с най – нисък рейтинг от лидерите на партиите получава списък. Защо, не Хр. Иванов, Борисов, Петков, Нинова, Костадинов, Н. Йорданов или Пеевски? Атанасов ли е най-честен от тези лидери и някой таен съставител на списъка му се доверява? Мистерия!

Журналист
Журналист
16 февруари 2024 22:21
Гост

Мрежата в градския съд от наказателни или граждански съдии е ?

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 22:38
Гост

В пуснатия по БиТиВи списък няма съдии от СГС

Журналист
Журналист
16 февруари 2024 23:01
Гост

Списъка е за посетители в клуба, аз питам за мрежата в СГС

Анонимен
Анонимен
17 февруари 2024 3:09
Гост

Бандитската група в СГС е друга мрежа, не е част от SS клуба. За тях се мълчи като комунист на разпит. СГС схемаджиите ще се отърват. С усещане, съвсем не безпредметно,че са недосегаеми.

Конфуций
Конфуций
16 февруари 2024 21:19
Гост

Навремето Филчев като ГП беше много лош. Защото държеше всичко да е по закон. Затова пък ДРУГИТЕ бяха добри. Нямаше такива тайни организации в прокуратурата, които да служат на мафията. Всички се страхуваха много от него и не помисляха за далавери. След него дойдоха разни персони: – Единият двуполюсен – подчини прокуратурата на МВР. Другият подъл като невестулка – създаде престъпни методики на работа и т.н. И накрая всички се нахвърлиха върху Филчев, че бил много авторитарен. И той изяде акото заради службата си на закона и на гражданите. Е това е БГ-то.

Янева
Янева
16 февруари 2024 23:03
Гост

Цял живот ще съм ти благодарна бай Кольо.

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 21:08
Гост

Е, вече показаха списъка в централните новини на БиТиВи, точно 10 човека, има прокурори, съдии, следователи, интересни имена са. Всеки, който се интересува, може да види списъка.

Прокурор
Прокурор
16 февруари 2024 22:14
Гост

Списъка е същия, който публикува Афера с двама добавени.

Навални
Навални
16 февруари 2024 22:22
Гост

Попколев, Бисер Кирилов, Ясен Тодоров….. а къде е Деян Захариев, Мариян Александров, Зартова, Атанасов. Като знаем как обичат леките жени

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 19:04
Гост

Едва ли са само 8-10 имена. Това по-скоро са бушоните. Истинските редовни посетители на клубо са по висшите постове, удобни за властта и никой няма да ги пише тук.

Прокурор
Прокурор
16 февруари 2024 19:03
Гост

Доклада е от разработката на ГДБОП. В него са магистратите, които излязоха като спидък по медиите Плюс още двама

Леля фолка
Леля фолка
16 февруари 2024 20:07
Гост

За съжаление оперативно дело в ГДБОП по тоя случай няма и това не е случайно. Да има информация, но не е работено качествено. Естествено е,че в клуба има и хора от ДАНС и ГДБОП. Клуба е калпав и от средно ниво . По важно е къде се ходи за решаване на проблеми във ВАС и ВКС. Не е в тоя малък клуб.

Отбелязвам
Отбелязвам
16 февруари 2024 18:45
Гост

+Проверките трябва да започнат от ръководствата на върховните и апелативните нива и членовете на ВСС. Това са местата където може да бъде открит Октопода.“
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 18:32
Гост

Депутатите да прочетат и показанията на свидетел, за магистратите посещавали осемте джуджета качени в сайта бърд. Те май са от делото на СРП за което говори Зартова. Поне така излиза от п печата върху подписа на прокурора.

Навални
Навални
17 февруари 2024 17:48
Гост

Съшитото от Зартова факсимилие по тъмните нощи в СРП по указание от Господ, за да расте в службата и да репресира неудобни

Разпадът на системата е в пълен ход
Разпадът на системата е в пълен ход
16 февруари 2024 17:58
Гост

След натрошаването на крака на Велимир Атанасов „на парчета“ благопристойната версия, че Нотариуса е убит от.измамен, рухна. Поръчител и на убийството, и на побоя, е прокурорско- полицейско-съдебния престъпен кръг за рекет.и съдебни поръчки, който беше определил Божанов за свой брокер. Проверките трябва да започнат от ръководствата на върховните и апелативните нива и членовете на ВСС.
Това са местата където може да бъде открит Октопода.

СРП
СРП
16 февруари 2024 20:00
Гост

Колеги, най- важно е да не се пречи на корумпетата и мошенниците да се отстраняват един друг . Няма значение какви са ползваните методи. Резултата е добър.

РеСтарт
РеСтарт
16 февруари 2024 17:36
Гост

Ситуацията е опасно нажежена,цитират се имена на административни ръководители и техни заместници.
Ако бяхме бяла страна, тези прокурори отдавна щяха да гният по затворите.
Време е да се вземат решителни мерки,дано има доблестни магистрати,които да излязат с имената си и да допълнят това,което парламентарната комисия имат като информация.

Закривай съдебната власт!!! Реучреди с нови хора!
Закривай съдебната власт!!! Реучреди с нови хора!
16 февруари 2024 17:24
Гост

Следващите избори да са за ВНС, което с промени в Конституцията ДА ЗАКРИЕ ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА-поради срастването й с престъпността, ЛУСТРИРА СЕГА ИНСТАЛИРАНИТЕ*, и реучреди съдебната власт с нови хора.

Ситуацията е извънредна, и налага извънредно законодателство!

*уволненията да са без закешване с 20 заплати, при фингиране стажът в съдебната система за неположен!

Дино
Дино
16 февруари 2024 19:08
Гост

Що? Мечтата ти е бойкикевци и „бойци“-те им, кирчо-кокорчовци и дебелянчовци – еднакво корумпирани и правно неграмотни, да заменят бойковистите? Понеже си сред бойците? Каква лустрация след 35 години? Какви глупости?

Защо не са почнали МАСОВИТЕ арести ?
Защо не са почнали МАСОВИТЕ арести ?
16 февруари 2024 17:03
Гост

В 24часа са изнесени още по-потресаващи данни, които вие спестявате. Защо

Например написаното за вилата в Тайланд -неистина ли е или какво? https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17140483

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 17:29
Гост

Абе май не е в Тайланд, а е в Занзибар…ама знае ли човек-може и на двете места да има имот.

Потресен
Потресен
16 февруари 2024 17:00
Гост

Джипката !
Незабавно джипката-по адреси, както е по закон!

Тотално срастване на мафия и прокуратура и съд
Тотално срастване на мафия и прокуратура и съд
16 февруари 2024 17:15
Гост

По -вероятно е джипката да дойде у вас(а и у нас), и към другите критикуващите съдебно-прокурорската мафия и адаващи въпроси за срастването на прокуратура и престъпност, отколкото да има арестувани мафиоти от прокуратурата и съда. Допускам до няколко седмици-ще почнат арести на граждани, журналисти и адвокати , форумни коментатори с неудобни коментари, и изобщо всички критикуващи съда, прокуратурата и задаващи неправилните въпроси. Все някаква причина ще се намери-например си спомни случая, когато на журналиста П. репресивния апарат му подхвърли дрога-самата прокуратура признава подхвърлянето на дрога от милицията- ето този случай, намери се честен прокурор-чудо на чудесата-имало и такива по изключение… Покажи целия коментар »

ГДБОП
ГДБОП
16 февруари 2024 17:27
Гост

МИслиш ли, Че Не ползваме VPN и онион сървъри. Успех в намирането на коментиращите .

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 17:28
Гост

Всички сме през vpn през тор. И какво-да не мислиш, че няма да ни намерят?

Dans
Dans
16 февруари 2024 20:02
Гост

Spokino strahlivci. Anonymous is guaranteed whit VPN and tor.

Дино
Дино
16 февруари 2024 19:12
Гост

Аз не ползвам ВПН. Защото не искам и не се крия.
Писна ми от страх, заплахи, популизъм, лъжи и престъпност по висшите етажи. От платени тролове и работещш нагло и явно за чужди интереси, държави и посолства.
Ще изгърмят няколко дребни бушона по ниските етажи, които дори може да нямат нищо общо с мафията горе и това ще е. По това, че са на ниски нива, ще се установи, че не това са престъпниците.

riki
riki
16 февруари 2024 16:51
Гост

Очакваме през идната седмица няКОЙ от прокОратурата да ПОЕМЕ политическа отговорност…

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 16:22
Гост

Атанасов има и секретна инф. за смъртта на Навални, както и за убийството на Кенеди.

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 17:17
Гост

Тъпо е със спам и осмиващ коментар да отклоняваш вниманието от скандала. Или си тъпак, който се чуди какво да прави, или си от прокурорите- мафиоти. Допускам-първото.

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 17:34
Гост

Ок- няма повече, ще се съсредоточа върху скандала

Dans
Dans
16 февруари 2024 20:04
Гост

Атанас има информация за реформата в жп. Той е част от проблема.

Ad nauseam
Ad nauseam
16 февруари 2024 16:21
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 23:05
Гост

Ей, бързо при д-р Гълъбова!

Д-р Гълъбова
Д-р Гълъбова
17 февруари 2024 7:22
Гост

Така е то. Пациентите ми плащат нормалните с мен. Свиквайте. В психиатрията „България“ собственост на ЦРУ.

Театрото на АКФ
Театрото на АКФ
16 февруари 2024 16:00
Гост

„Депутати поискаха от АКФ имена на магистрати, разрешавали СРС-та в полза на Божанов
Временната комисия в НС изслуша екипа на Антикорупционния фонд и настоя да получи списък от дела, които да я ориентират за евентуалните връзки на хора от съдебната система с групата на убития“ /ДИР/

Да, ама не. Има дъвка.

Съдебен октопод
Съдебен октопод
16 февруари 2024 17:07
Гост

А как делата на гражданите за имотните измами са решени? Верно ли е,че масово гражданите, загубили имотите си, също в добавка и губят делата в опит да си ги върнат?

А колко граждани изобщо им е „повлияно“ да не започват дела за имотите си?

Мафията в Сицилия е като Тимуровска команда на октомрийчета в сравнение със съдебно-прокурорската мафия по тези ширини.

Няма надежда за справедливост. Организираната престъпност така е овладяла прокуратурата и съда,че нещата са неспасяеми.

Прокурор
Прокурор
16 февруари 2024 16:00
Гост

От Градския съд знаем кой висеше в Джуджетата.Да не би същият да е човек на Нотариуса?

Защо ли
Защо ли
16 февруари 2024 15:59
Гост

Защо ли Велимир Атанасов лежи със счупени крака в момента?!

незапознат
незапознат
16 февруари 2024 17:26
Гост

Може ли линк какво се е случило?

Dans
Dans
16 февруари 2024 17:29
Гост

Лъжа е, не чуваш ли спри се , лъжа е …. Преслава от Добрич , пее в Пайнер.

Пики
Пики
16 февруари 2024 15:40
Гост

Целият фокус сега към софийските прокуратури и съд, хвърлят се имена на магистрати, без да е ясно дали има влезли в сила присъди, с които да е доказана вината ми. Излиза, че в провинцията всичко е мед и масло. Колко много случаи излезнаха за адвокати и измамници и провинили се магистрати действащи в малките градове. Имаше случаи за варненски адвокат измамник, за осъден варненско съдия, за осъден прокурор от В.Т., за хасковски адвокат Динко С. (живущ с магистрат), съден за имотни измами и множество други случаи. Сега удобно цялата кал се хвърля по столицата.

Георги Колев, експредседател на ВАС
Георги Колев, експредседател на ВАС
16 февруари 2024 16:06
Гост

СГС – Специализиран – СГС.

Няма как да промениш подсъдността драги!

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 19:18
Гост

Общият знаменател е, че всички с присъди са дребни риби.
Истината е, че голямата корупция е в последните инстанции, които са краен арбитър. Кой ще се занимава да клубничи с първоинстанционка, чиито актове не са окончателни? С тия дребни улови само се прави опит за замазване на тежките проблеми. А те са си баш централни.

Съдия
Съдия
16 февруари 2024 15:27
Гост

Може ли да получим имената на съдиите от мрежата в Софийски градски съд?

Проскубания бухал
Проскубания бухал
16 февруари 2024 15:43
Гост

Надали ще излезе нещо конкретно, защото нещата отиват към тотален разпад – нормативен и функционален с оглед мрежата от зависимости в съдебната система, което няма как да доведе до масови уволнения, така че ще покрякат малко до следващата сензация и накрая ще се укротят. Ето, по всичко личи, че Навални е починал, така че журналистите ще имат какво да разискват, а евроатлантическите ястреби ще се пенят в национален ефир как чистката в сектор сигурност трябва да продължи. За огромно съжаление никого не го вълнува реално дали корупцията въ държавата ще бъде изкоренена, защото в настоящата среда това означава политиците да… Покажи целия коментар »

Смехурко
Смехурко
16 февруари 2024 16:02
Гост

АКФ не дават имена. Само пропаганда.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
16 февруари 2024 15:00
Гост

Всичко това се прави с цел отклоняване на вниманието от безредието, което ППДБ създадоха в съдебната власт със смешните си опити да реформират системата, ама със стари лица и постоянни отлагания на импелементирането на промените е доказателство за липсата на воля и склонност към навлизане в оправдателен режим, докато се намърдат на съответните желани от тях постчета. Медийната дъвка издиша бързо най-вече поради факта, че странно как всички са загрижени за справедливостта и законността, но никой, включително и бъдещия юродепутат Минчев, не си задава или коментира въпроса за извършителя на престъплението срещу Нотариуса, аналогично с убийството на Алексей Петров, а… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 14:55
Гост

Май става въпрос освен за корупционни и за гей-обвързаностите, за които говореше Цветан Цветанов преди 10-12 години. Стана ясно и кои са неприятните за гледане неща, които са се случвали в клуба. Определението разбира се е субективно, на самите участници в случките очевидно им е било доста приятно.

Гъделнюз
Гъделнюз
16 февруари 2024 14:46
Гост

„Това пише „24 часа“…“ Четох го. НЕ ПИШЕ, че „докладът“ на Гном Атанасов е получен по пощата и е анонимен. Инфо по темата излезе в Дневник. Толкоз за тази клюка на ЕЖК, обявена за „доклад“. И не, не казвам че няма истини в него, просто не са само истини. ЕЖК…

Дъвка, обслужваща напъните на ПП-ДБ за овладяване на съдебната власт. Аре.

Гъделнюз
Гъделнюз
16 февруари 2024 14:49
Гост

„Атанас Атанасов получил по пощата списъка с членовете на частния клуб на Мартин Божанов-Нотариуса“ – https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2024/02/11/4586825_atanas_atanasov_poluchil_po_poshtata_spisuka_s/

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 14:38
Гост

Промяна можеше да има ако алявия ни народ беше дал 121 депутата на ПП/ДБ. А не да вярва на лъжите на Борисов, че той за никакви далавери не е и чувал даже, какво остава да е участвал. Ами да, ама е участвал. Ако си мислите, че ГЕРБ не са покровителствали под някаква форма Нотариуса се лъжете МНООООГО дълбоко. Защото тия схеми няма как да стават без дебелия гръб на управляващите. 15 години си изживяхте, докато едни мафиоти в политиката и не само, си правят каквото си искат. Затова нямате нормална магистрала от единия до другия край на страната, нямате ЖП… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 14:35
Гост

Сега схващате ли защо нямаме качествена съдебна система? Защото никой не си мръдна пръста да каже нещо за Нотариуса. Докато явно разгневен гражданин не го застреля

анонимен
анонимен
16 февруари 2024 14:43
Гост

Нотариуса е.разстрелян по поръчка на прокурорско- съдийската ОПГ, на която е отчислявал.

до 16 февруари 2024 14:43
до 16 февруари 2024 14:43
16 февруари 2024 17:51
Гост

В това нямаме съмнение. Че то прокуратурата през 2002 г ликвидира изпадналия в немилост прокурор Колев. Съдебната система е в състояние физически да ликвидира хора, а и го е правила.
Или ще спориш,че прокурор Колев не беше убит от здравите сили в прокуратурата?

Преди да го убият му и подхвърлиха дрога. За по-младите-в медиите от 2002г има достатъчно статии по темата.

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 14:35
Гост

Айде белким на народа му светне, че партиите на последните 20 години са замесени. Но не и ПП< защото са нови и не са имали време. Та да псрат да гласуват за ГЕРБ, БСП и ДПС!

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 16:27
Гост

ПП не са участвали, но тръгнаха да перат тези, които участваха… един дол дренки са перачи и изпрани.

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 14:34
Гост

И като го получат този доклад какво ще се промени? С гласове на ГЕРБ и ДПС нищо съществено не очаквам, защото и те са заплетени в тая схема

Стоимен
Стоимен
16 февруари 2024 14:34
Гост

Ужас. Милите депутати дето не са наясно какво се случва.

Марина
Марина
16 февруари 2024 14:34
Гост

ГЕРБ не знаят за това? Така ли? ЛЪчо Мозъка сега научава, че е имало такъв човек? Хайде глупости. Ако ви бях писал преди 5 години, че някъде един тарикат нарежда дела и има огромна схема за тези неща щяхте пак така да кажете -няма такова нещо. Е, сега ви казвам, че ГЕРБ са били напълно наясно с тая далавера.

Георги Колев, експредседател на ВАС
Георги Колев, експредседател на ВАС
16 февруари 2024 14:29
Гост

Цялата корупция в съдебната власт е в СГС и аз никога не съм бил там.

Ad nauseam
Ad nauseam
16 февруари 2024 14:27
Гост

Гешев заяви, че този убития бил треторазряден измамник.

Този път, по изключение потвърждаващо правилото, съм съгласен с него.

ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО на обществото от истинската КОРУПЦИЯ в съдебната власт която е най-високото СЪДЕБНО ниво и

ПО ЛИНИЯ НА АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ с нейните хрантутници, подлоги и предатели – клонинги под формата на НПО най-вече!

Анонимен
Анонимен
16 февруари 2024 14:37
Гост

Така е, народеца, обаче е тъп и много обича общи приказки.До сега не чух нищо конкретно – кой, кога, къде, колко, на кого, по кое дело и как е решено.При условие, че всички актове на прокурорите подлежат на обжалване до зав.отдел, че и нагоре, а и пред съответен съд.

Божан
Божан
16 февруари 2024 14:39
Гост

Най- голямата корупция е в двете върховни съдилища.

TR42
TR42
16 февруари 2024 14:20
Гост

https://bird.bg/sarafov-8te-djudjeta/

Я, публичните слухове вече стават реалност…