Георги Видев вече не е заместник-окръжен прокурор на Стара Загора. Това съобщиха днес от държавното обвинение и поясниха, че и.ф. главният прокурор Борислав Сарафов е поискал и получил оставката на Видев от ръководния пост.

Георги Видев е бил прокурорът, който на 5 юли е поискал от съда да отмени задържането под стража на Георги Георгиев, обвинен за побоя и изтезанието над 18-годишното момиче в Стара Загора, като също се доверил изцяло на медицинското заключение, че става дума за лека телесна повреда.

Днес Сарафов е имал среща с ръководството на окръжната прокуратура в Стара Загора, на което е изразил „остро възмущение от сериозните пропуски, допуснати в работата на прокурор Видев“ при определянето на мярката за неотклонение на Георгиев, посочиха от прокуратурата.

И.ф. главният прокурор е бил категоричен на срещата, че „Георги Видев не притежава необходимите професионални и управленски качества, за да заема поста на заместник-окръжен прокурор на Стара Загора“, след което магистратът е подал оставката си от ръководния пост.

Сарафов е разпоредил на Върховната касационна прокуратура да извърши и цялостна проверка за две години назад на работата на Видев, както и на Десислава Първанова от районната прокуратура в Стара Загора, която е била първият наблюдаващ прокурор по това разследване.

„Борислав Сарафов очаква от ръководството на Окръжната прокуратура в Стара Загора да създаде организация и условия за пълно и задълбочено разследване на случая, както и за приключването му в кратки срокове с цел осигуряване на справедливост“, заявяват още от прокуратурата, като има готовност да бъде оказана и помощ на прокурорите в Стара Загора за бързо приключване на делото и внасянето му в съда. Към момента срещу Георгиев има дело за нанесена средна телесна повреда и отделно за закана с убийство, по което той беше повторно задържан и оставен в ареста от районния съд.

„На Окръжния прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов бе разпоредено, прокуратурата, съвместно с органите на МВР, да осигури защита на всички свидетели и лица, съдействали в хода на разследването“, поясниха от прокуратурата, като са възложени проверки по твърдения и за други сходни престъпления в Стара Загора и областта.

Междувременно бТВ съобщи, че съдебният лекар от окръжната болница в Стара Загора, който е квалифицирал телесната повреда на 18-годишното момиче с 400 шева като лека, временно ще бъде отстранен от длъжност, докато приключи разследването. Директорът на болницата проф. Йовчо Йовчев е написал в профила си във Фейсбук, че заповедта е подписана и връчена тази сутрин на лекаря.

73
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Ad nauseam
Ad nauseam
06 август 2023 11:13
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Анонимен
Анонимен
02 август 2023 14:24
Гост

Като стана дума за проверки, какво става с проверката за осемте джуджета, която трябваше да приключи до 15 юли?

малко се забави
малко се забави
03 август 2023 15:08
Гост

стигнали са само до второто джудже…

Vanko
Vanko
02 август 2023 10:48
Гост

Какво сте се разхленчили, в тия коментари, бе? В реалния свят хората носят отговорност за действията си – в случая и тримата са за уволнение – съдията, прокурора и лекаря. Няма значение как се казва главният прокурор, който ще ги наложи, въпросът е принципен. От застоялия въздух в тия кабинети явно мозъците атрофират и се губи способността за разсъждаване. Аз бях в потрес като я видх тази жена (т.нар. „съдия“) как дрънка абсолютни небивалици в интервюто и то с дебилна усмивка на лицето. Ако това ти е „вътрешното убеждение“ – че гавра и изтезания върху човешко същество (при това безпомощно… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
02 август 2023 13:46
Гост

Личи ти кръчмарско-площадния изказ и мисъл, нямащи нищо общо с правото и Закона.

Фактите
Фактите
02 август 2023 9:36
Гост

Протокол от заседанието на ОС – https://legalacts.justice.bg/Search/GetActContentByActId?actId=mjwga0QH0zhD2rOE9HLtgg%3D%3D&fbclid=IwAR3WJiDdtL8r2O6E5TvSdFd5uFWD5sR3LZATJUlwJHYeXio8CRdXZJgo8dM

Позицията на ССБ – https://judgesbg.org/wp-content/uploads/2023/07/Pozicia_St_Zagora.pdf

Медиите на ДС /Добрите сили/ са мобилизирали фейсбук бригадите си,много меко казано, да оневинят съдиите. Да, ама не.

Съд, прокуратура и съдебен лекар в случая са идно ОПГ.

Гл. юрисконсулт
Гл. юрисконсулт
02 август 2023 1:00
Гост

Защо центърът на вниманието се измести в личността около съдията и прокурора, но най-вече – върху съдията, то не бяха споделяне на нейни снимки, лична информация, заплахи дори, абе, за стотен път се убеждавам, че нямат мозък българите. Вместо да се коментират доказателствата и доказателствената сила по делото, те тръгнали да псуват, хулят, заплашват и обиждат съдията. Ами съдията отсъжда според доказателствата и вътрешното си убеждение, тоест, предвид фактите и наличните доказателствени материали, съдията е преценил, че квалификацията е „лека телесна повреда“. ТОЧКА.

Проблемът е,
Проблемът е,
02 август 2023 1:34
Гост

че преценката „съдията е преценил, че квалификацията е „лека телесна повреда“. ТОЧКА“ е неправилна, с оглед изобилните доказателства по делото, а той (тя) дори не си признава грешката, дрънка глупости и се хили по Тв. Вярно е, стават грешки, хора сме и не сме роботи, но като направиш такава, е редно да си я признаеш и да се извиниш, най-малкото. Обясни го на хората, те ще те разберат. Или поне по-интелигентните от тях. Въпрос на морал и чест е, ако ги имаш разбира се… А в случай, че не е неволна грешка, а корупционно поведение… е тогава си има компетентни… Покажи целия коментар »

Гл. юрисконсулт
Гл. юрисконсулт
02 август 2023 1:49
Гост

Не си ми на нивото, че да ме „образоваш“.

Верно е!
Верно е!
02 август 2023 4:34
Гост

Много под моето ниво си, а и умствените ти възможности не позволяват да бъдеш „образован“, казано по-просто – достатъчно тъп си, за да не подлежиш на образоване. Какtо са казали древните, к*р се набива, но акъл не може. Ти ще си останеш само с първото…

Байрактар
Байрактар
02 август 2023 0:36
Гост

Ще напиша това, което написах и в друг форум. Няма нужда да имаме съдебна система, ще оставим площадът да решава. Ще се събираме като във време оно и мнозинството ще решава дали да го бесим или е невинен. Единственото наказание ще е смърт, естествено. Гласуването ще се провежда чрез викове. Който вика по-силно виновен или невинен печели. Второ предложение е поне да се върне институтът на трибун на плебеите. В късната република той е имал право да наложи вето на всяко решение, независимо дали на консула или съдебно. Плебеите ще са доволни. П.С. Иначе добре, че махнаме каскета и сега… Покажи целия коментар »

По-добре е
По-добре е
02 август 2023 1:43
Гост

съд с жури. Плебсът (журито) решава виновен-невинен, съдията не пише мотиви месеци и години, а само определя наказанието – по табличка, както е в САЩ. Процесите ще са много бързи. Пък тогава вече да видим бабите от ВКС как ще си преработят сламките, дето отменят и връщат за ново разглеждане за липса на мотиви – защо съдът е приел, че дъвката орбит е със захар, или противоречиви такива, че на друго място бил казал, че не е употребявана и тогава как е направил извод, че е със захар, като може и да е без захар, макар и пострадалият (убитият) да… Покажи целия коментар »

Юрист
Юрист
02 август 2023 0:15
Гост

То и по физиономията му личи – отмъстителен, всички черти са пряко доказателство – жив препинателен знак, дано никога не се срещаш с такива люде.

Барне ли властта – ще я демонстрира. За какво ли се бори в същността си, може би – има своите мечти.

Ясно – повече няма никой прокурор да посмее да отиде и до тоалета, без разрешение. Натам вървим, от друга страна, не че не са оплескани нещата, но – феодализма е неприятен.

въх
въх
02 август 2023 1:46
Гост

И ако не получи разрешение прокурорът да отиде до тоалетната от Сарафа, сигурно ще се н@@к@? То не че сега доста от тях не са н@@к@ни де…

Не съм анонимен
Не съм анонимен
01 август 2023 21:24
Гост

Естествено че Сарафов ще освободи заместника Видев а не шефа на прокуратирата Дичо Атанасов. Все пак Сарафов и Станасов са рожби на милиционерската школа в Симеоново.

в случая това няма общо
в случая това няма общо
02 август 2023 1:48
Гост

Просто Видев е бил в заседанието и също е поддържал, че се касае за лека телесна повреда и е поискал отмяна на взетата от първата инстанция най-тежка мярка за неотклонение. Редно е той да си поеме вината.

776655
776655
01 август 2023 20:24
Гост

Сарафов е жесток човек и дойде време да демонстрира жестокостта и отмъстителноста си!
Лошото е,че сега прокурорите ще усетят това на гърба си! Настана тоталитарно време в прокуратурата и всеки инакомислещ е пред дилемата дали да протестира и да рискува да го разпнат,или да мишкува (както правят 99 % от магистратите).
Трудни времена…

я па,
я па,
01 август 2023 21:34
Гост

От време оно, Филчево, няма инакомислещи в прокуратурата. Велчев малко ги беше олабил, но Цацаров позадмина по мизерии и Филчев. Гешев никой не го бръснеше за слива, ама страха от онези двамата още ги държеше. Сарафа се съмнявам и той да може да ги задмин по проклетия, но вероятно като дългогодишен зам. ще се опита поне да ги имитира.

Алоу, агитпропа
Алоу, агитпропа
01 август 2023 16:09
Гост

Заместник окръжния прокурор е променил преценката на наблюдаващия прокурор от по-ниската инстанция и „пледира“ лека повреда. Да се изрепчиш срещу колега от долна инстанция логично поставя въпроса „Колко струва“.

Съдийски състав, зам. окръжен прокурор и съдебен лекар са просто едно ОПГ в съдебната власт.

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 15:40
Гост

Какви мракобесни времена дойдоха за прокурори и следователи?!? Лично тричане по места, заради вътрешното ти убеждение и преценката като прокурор, както и заради хорските настроения по интернет и нарежданията към и.дето главен от политиците и партиите. Гешев и Цацаров ще им се сторят песен накрая.

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 15:54
Гост

Така е.Фактите, Закона и правото нямат никакво място в момента.Улицата иска да чуе това, което на нея и отърва и нищо друго.А малоумника, който ни закачиха от колегията е най-лошото, което се е случило на ПРБ от 92-а година насам.

неЕтичен неМагистрат
неЕтичен неМагистрат
01 август 2023 21:18
Гост

Не е точно така. Най-лошото оттогава до сега са всичките (и то прекалено много) неадекватници допуснати до съдебната система, по един или друг начин. Много по-вредни са за правосъдието и за обществото от поредния недостаен главен прокурор. Защото той ще си замине и друг ще дойде, а масовата некомпетентост в системата не може да се изрине.

мда, няма нужда ни от геша, ни от цаца,
мда, няма нужда ни от геша, ни от цаца,
01 август 2023 15:58
Гост

ни от сарафа… Прокуратурата – вън от съдебната власт. Всички прокурори по РУ-тата – на терен с дознателя и следователя, без зависимост от началника и МВР. Формален главен прокурор и работодател – министърът на правосъдието, но със засилени гаранции и защита от уволнение, например – прокурорски съвет към МП. Без инстанции – за всички прокурорски актове, засягащи права на ФЛ и ЮЛ – съдебен контрол. Мога и още предложения да дам, но засега мисля, че са ти достатъчно…

неЕтичен неМагстрат
неЕтичен неМагстрат
01 август 2023 21:09
Гост

Така звучи сякаш са дошли сега. Нищо не се е променило. Винаги си е било така. А това за вътрешното убеждение е принципно правилно, но е проблем, когото е формирано при сериозен дефизит на теоретични познания у магистрата, какъвто се наблюдава масово в система и особено в провинцията. Не е редно да си магистрат, когато правните ти познания са сходни с тези студент 3ти курс, но да тръбиш, че ти нарушават вътрешното убеждение. И другият интересен момент е как този нямал професионални и нравствени качества да е зам. окръжен, но има такива качества, за да си остане прокурор. Колкото до… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 15:35
Гост

Крайно време е да ОТПАДНЕ магистратската несменяемост и неносенето на отговорност. Те са опасни за законността и правовия ред, и водят до произвол!

аха
аха
01 август 2023 16:14
Гост

Тинтири-минтири, глупости на търкалета… Магистратът, както и всички други работници и служители, отговаря към работодателя – Държавата за вредите, които е причинил. Има функционален имунитет, което ще рече, че ако е причинил с действията си при осъществяване на правораздавателна дейност вреди, пострадалият трябва да се обърне към Държавата за обезщетение, а тя след това има право на регрес към магистрата: ЗОДОВ Отговорност на виновните длъжностни лица спрямо държавата и общините (Загл. доп. – ДВ, бр. 43 от 2008 г., в сила от 30.05.2008 г.) Чл. 9. (Доп. – ДВ, бр. 59 от 1993 г., изм., бр. 12 от 1996 г.)… Покажи целия коментар »

аха
аха
01 август 2023 17:02
Гост

Обаче има едно твърде слабичко място в изложението Ви – че колеги на някой, който е оцапал нещата, ще решават дали наистина стореното от него е кафяво. Ха познайте в 99 от 100 случая какво повелява професионалната солидарност.

до 01 август 2023 16:14
до 01 август 2023 16:14
01 август 2023 18:51
Гост

Регресен иск от държавата срещу магистрат? Такова чудо не се е случвало никога досега. Дай ми един пример държавата да е провела такъв иск срещу магистрат, след изплатено обезщетение по ЗОДОВ.

Да питам-ти да не си учил в УНСС, че такава блестяща правна мисъл?

какво пак не разбра, бе?
какво пак не разбра, бе?
01 август 2023 21:49
Гост

Чл. 9. (2) Длъжностните лица по чл. 2, ал. 1 и 2, чл. 2а и чл. 2б, ал. 1, органите по приходите и Агенцията за държавна финансова инспекция отговарят пред държавата за изплатените от нея обезщетения на увредени граждани и юридически лица само когато действията или бездействията им са признати за престъпление по съдебен ред. Отговорността е в пълен размер. Ами дай ти тогава пример за магистрат, чиито действия или бездействия, във връзка с които е изплатено обезщетение по ЗОДОВ, са признати за престъпление по съдебен ред, и на когото не му е потърсена пълна имуществена отговорност? А, отворко? И… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 15:30
Гост

Популизъм! Случилото се с момичето е жестоко и трябва да се направи нещо, за да не се допуска повече подобни на „мъжкаря“-побойник изроди да не нараняват никого, но понижаването на колегата, на когото закона не е позволявал да постъпи по дяг начин е проява не само на популизъм от страна на и.ф главен прокурор, но и проява на цинизъм

въпрос
въпрос
01 август 2023 15:37
Гост

В САЩ-където прокурорите не са магистрати, нито са приравнени на съдията, нито имат имунитет, нито са несменяеми, нито има неносене на отговорност, и където прокурор може да бъде свободно уволнен(и това-без съдебен контрол!) как смяташ, как щяха да постъпят началниците му?

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 15:49
Гост

Я пак……май гледаш много сериали.

в подобни случаи законът винаги позволява
в подобни случаи законът винаги позволява
01 август 2023 15:42
Гост

Създаден е да обслужва правото, справедливостта и обществения интерес. Но е важно да имаш сърце и ум, за да го тълкуваш и прилагаш правилно. Ако ги нямаш, не ставаш за тази работа…

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 15:26
Гост

В случая Сарафов е напълно прав. Въззивния прокурор е имал много възможности. Да се предяви обвинение по чл 131 НК или да се изготви допълнителна СМЕ, в периода до въззивната мярка. Това са цели 3 дни. Тези писмени доказателства можеха да ги представи пред съда или да иска събиране на нови, в частност експертиза. Бездушно отношение и на прокурора и на съда.

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 15:46
Гост

Явно нямаш идея, за каво става дума.Какво обвинение в хода на ВЧНД от въззивен прокурор, гений мамин.Каква допълнителна СМЕ за 3 дена……..явно не си магистрат..

неЕтичен неМагистрат
неЕтичен неМагистрат
01 август 2023 21:33
Гост

И за по-малко време съм виждал да се прави, когато се налага. Да не говорим, че няма особена сложност в допълнителните въпроси. Но смятам, че такава експертиза си е била работа на наблюдаващия в РП и на разследващия орган, които са можели още в предишната експертиза да зададат всички относими въпроси за всички подлежащи на изясняване медицински признаци. А нека споменем и възможността и то и на двата съдебни състава да събират служебно доказателства, дори в производството по мярката. Решаването на наказателни дела в определен срок никога не трябва да става за сметка на обективната истина. И важи служебното начало.… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 16:05
Гост

А очевидно корумпиряните съдии кога? Тонев щял да се пенсионира след месец, че и награда и златен почетен знак получил, а се явява като квартален пияница пред телевизия и сега и 20 заплати ще получи, което си е 120- 130 хил.лв.накуп. Как може! Няма ли да им образуват поне една предварителна проверка- няма как да не се разбере кой къде какво е плащал- с малко повече оперативна работа келешчето адвокат само ще си каже къде и колко, пък и то е бивше корумпирано ченге и ще се разпродава пред колегите си.

Мнение
Мнение
01 август 2023 17:40
Гост

И въззивният прокурор откъде да предположи, че сме не е коректна и не отразява фактите? Както и първоинстанционният прокурор. Разследващият полицай е органът, който има поглед върху съответствието на фактите и правото и той докладва на прокурора – първоинстанционния. За въззивния пък е абсурд да се търси вина – той е обвързан от фактите между кориците. Факти, които разследващият полицай е подредил и докладвал на прб. Защо Сарафов не поиска отговорност от Министъра на вътрешните работи, а пое по линия на най – малкото съпротивление – да гази по субординация в прб, за да не сгазят него, вместо адекватно да… Покажи целия коментар »

Мд-а-а-а
Мд-а-а-а
01 август 2023 15:22
Гост

Това е, понеже Пеевски каза че ще сезира инспектората. Същият, който на всеки сигнал за корупция отговаря в пет реда: „ИВСС няма правомощия да се намесва в делата по същество, а само по администрирането“. Можело, значи щом каже Шиши.

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 14:06
Гост

Военният идиот пак се изрепчи, не е забравил, как се пенеше в Хитрино.

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 14:05
Гост

„Депутатите прекъсват ваканцията си заради случая с обезобразеното момиче в Стара Загора.“

Интересно е да се погледне в Гугъл кои медии отразяват новината.

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 14:04
Гост

Пример, как човек си върши работата и едно нагло и безпардонно същество с малко мозък, му иска оставката.

да, добре си я е свършил...
да, добре си я е свършил...
01 август 2023 14:31
Гост

като кучето на нивата. При това положение е без значение кой му иска оставката – искането така или иначе е основателно!

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 14:40
Гост

Очевадно нямаш дори и идея от наказателно правораздаване и какво се прави в залата по ВЧНД.

очевидно имам...
очевидно имам...
01 август 2023 15:37
Гост

…и предполагам много, много повече от теб, буквоядецо – законът има смисъл, дух и цел… и добрият юрист и съдия първо тях съобразява! Макар, че ти дори и на буквата не можеш да се позовеш, защото такава няма, а най-много на някоя соросоидна практика на ВКС, бранеща правата на престъпниците.

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 15:48
Гост

Какви площадни клишета се леят……бягай ,че изтърва митинга.

бегам, бегам...
бегам, бегам...
01 август 2023 16:21
Гост

Днес нема ли да повтаряш пак глупостите ти за лисата на съответното обвинение по НПК – чл……кой беше, аха то нямало такъв, ама го пишеше в лекциите от НИП-а, безполезни идиоте?

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 16:51
Гост

😘 поизбърши пяната, ще се задавиш.

мхм, троле,
мхм, троле,
01 август 2023 17:56
Гост

кофти е, но ти по-добре знаеш, защото си си задавен по рождение… умствено, че и нямаш шанс за подобрение, но какво да се прави – не ти е лесно да си тиква…

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 19:55
Гост

Дали ми дреме, какво мислите от уличния, функциомнално неграмотен миманс.

Ми кат не ти дреме, къв го дириш...
Ми кат не ти дреме, къв го дириш...
02 август 2023 1:54
Гост

…на всяко гърне мерудия? Май ти дреме, а, шебек? Гледам написал си един ред и една дума вече. Айде, време ти е, чакам първия двуредов коментар от теб… трол-аматьор

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 14:01
Гост

Чудя се 2-3 дни как съдът може да наложи задържане под стража, ако няма искане от прокурора?

та една патка се чудила, чудила, па...
та една патка се чудила, чудила, па...
01 август 2023 14:29
Гост

Мярката е била взета от РС и ОС проверява законосъобразността й по жалба на обвиняемия, така че няма проблем да я потвърди, въпреки становището на прокурора. Ама май четиримата (тримата съдии и прокурорът) са се наговорили предварително, а защо да не са и петимата (+адвокатът на обвиняемия), ако добавим и вещото лице, ще станат шестима – таман за две ОПГ-та…

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 18:40
Гост

Ако въззивът не е заплашен от линч, кога ще ти потвърди ЗС, ако прокурорът не иска ЗС и при заключение за лека телесна?

е то проблемът е във въззива,
е то проблемът е във въззива,
02 август 2023 1:59
Гост

че се напълни със самонадеяни, некомпетентни и немислещи дори люде, благодарение на т. нар. „конкурси“ за повишаване. За преди тях дори не ми се говори…

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:35
Гост

Очакваме тоя изрУд да е в затвора

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:35
Гост

Не е редно да се гледа само буквата на закона

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:35
Гост

Прокурорът ще бъде понижен когато оставката му бъде гласувана от ПК на ВСС, които са във ваканция. Иначе съм напълно съгласен, че не трябва и не може да заема административен пост.

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:33
Гост

Цестока простотия е това

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:33
Гост

И с право

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:33
Гост

Хубаво е не е гтово

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:31
Гост

Мазало

еми няма какво да кажа
еми няма какво да кажа
01 август 2023 13:30
Гост

Напълно адекватна и своевременна реакция от ръководството на прокуратурата за дебилната прокурорска грешка, която дано да е само такава, а да не се касае за финикийски знаци… За сметка на това, Съдийската колегия на ВСС, начело с председателя на ВКС, е минала в нелегалност – ни дума, ни вопъл, ни стон… Къде сте, бе, мишоци?

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:55
Гост

Чакаме Дишева

:-(
:-(
01 август 2023 14:23
Гост

учудващо, даже и Дишева, дето е на всяко гърне мерудия, я няма…

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 14:56
Гост

Поне ССБ се отчетена със „адекватна“ защита на мазалата в старозагорския съд. В тази сбирщина ССБ са останали само психопати и корумпирани провали или комбинацията от двете.

А ССБ по-добре да си бяха замълчали тактично...
А ССБ по-добре да си бяха замълчали тактично...
01 август 2023 15:49
Гост

….вместо да плещят пак алабализми. Срам, срам, срам. за съдебната система е това произнасяне, при това от тричленен състав на окръжен съд!!!

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:29
Гост

Това действие на прокурора е точно обратното на това, което трябва да правиш. Да пазиш обществото от престъпници

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:29
Гост

Има си хас той трябва да е уволнен

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:28
Гост

И правилно

А съдиите кога ???
А съдиите кога ???
01 август 2023 13:27
Гост

Цялата сага с нарязаното момиче праща по дяволите напъните на ПП-ДБ да фаворизират съда и да подчинят прокуратурата. Стана пределно ясно, че съд и прокуратура са еднакво пробити и често са в обща ОПГ. Затова и трябва да се третират еднакво в конституцията.

Цялата съдебна власт е проядена от ОПГ !

Спомнете си „гнилите ябълки“ в съдебната система и при търговски дела, където прокуратура няма – „“Гнилите ябълки“ на българското правосъдие“ /DW/

Боряна
Боряна
01 август 2023 14:02
Гост

Че тя в търговските дела е най-голямата корупция в системата.

Анонимен
Анонимен
01 август 2023 13:22
Гост

Отменяне на всички привилегии на държавните служители, всеки втори държавен служител има по 5 апартамента на човек от семейството, в провинцията истинската сресна заплата е 1000 лева