Главният прокурор е пътувал сам с охраната си от НСО по време на взрива до кортежа му в понеделник и с него не са били членове на семейството му.

Това беше обявено на днешния парламентарен контрол, където беше изслушван вътрешният министър. Той беше попитан от съпредседателя на „Демократична България“ Атанас Атанасов с кого е пътувал Гешев, кой е израелският специалист, който разследващите цитираха за професионализма на извършителите на взрива, както и за щетите по бронирания автомобил.

„В автомобила, който е бил обект на това взривяване, не е имало членове на семейството на г-н Гешев. Пътувал е сам с назначената му охрана от НСО. Това е бил обичаен за него маршрут, многократно е минавал по него. Лично видях автомобила, пострадал от този взрив, има незначителни щети по него, които се изразяват в дупка в единия фар и проникване на сачма от рикошет в него“, каза министърът и добави, че в колата с Гешев са били шофьор и охранител, а информацията получил от шефа на НСО.

Той отново подчерта, че видът на взривното устройство не позволява ударната вълна или отломки да проникнат в купето на бронираната кола, защото е с най-висока степен за сигурност от тези, с които разполага държавата.

„Много по-сигурен и защитен е от автомобила, който ползва президентът“, добави МВР-шефът и обясни, че става дума за лимузина „Ауди“, която е била купена за Бюрото по защита, но след като то беше прехвърлено към правосъдното министерство, този автомобил не е бил прехвърлен, а е отишъл в НСО, за да се ползва от главния прокурор.

Въпросът за спътниците на Иван Гешев при инцидента възникна, след като първоначалните информации бяха, че той е пътувал със семейството си, а в краткия си коментар след това той каза само, че е добре, но децата му са се изплашили, което не означава задължително, че са пътували с него. Информацията обаче не беше потвърдена или отречена от разследващите, които отклониха въпроса с мотив, че това е част от личната сфера на главния прокурор.

От прокуратурата и следствието съобщиха, че са ползвали услугите на израелски експерт, който е дал заключение, че взривът е изключително професионално изготвен и заложен, като само случайността и това, че е избухнал секунда по-рано е предотвратило тежки или фатални последици.

По този повод вътрешният министър беше питан кой е този специалист, кога и по какъв повод е дошъл в България. Той отговори, че не знае кой е, но е пристигнал в България час и половина преди взрива.

„Не знам дали този човек е експерт, знам, че е имало такъв човек, изяснявам как е стигнал до местопроизшествието в момента. Бил е заведен там от следователите, които са разследвали случая. Каква е причината да дойде в България, не мога да ви кажа, не мога да правя предположения и спекулации“, каза министърът, след което пред журналисти добави, че знае още неща, които засега не иска да споделя, но щял да го направи, ако не ги кажат „тези, които трябва да ги изнесат“.

„Вътрешният министър явно знае предварително заключенията от назначените експертизи, преди те да са готови. Той няма достъп до материалите от образуваното досъдебно производство. Съгласно разпоредбите на Наказателно-процесуалния кодекс (НПК) право да разгласяват информация по него имат само и единствено наблюдаващите прокурори, а след тяхно разрешение и конкретни лица, сред които той не е. Предстои Европол и други наши партньори да подпомогнат разследването. Ниската компетентност или политическата пропаганда не могат да оправдаят изказвания, които са в противоречие с конституцията и законите в страната“, коментира пред „24 часа“ говорителят на главния прокурор – Сийка Милева.

Малко след това от ПП-ДБ направиха изявление, в което поискаха оставката на зам.-главния прокурор по разследването и директор на Националната следствена служба Борислав Сарафов, заради това, че в деня на инцидента каза, че с главния прокурор е пътувало и семейството му.

Атанас Атанасов призова градския прокурор на София да отнеме разследването за взрива от НСлС. „Имаме тежки съмнения в обективността на НСлС след като ръководителят ѝ манипулира общественото мнение. Това, че с Гешев е било семейството му е изречено от устата на самия зам.-главен прокурор и това навежда на съмнение, че може да бъде безпристрастен и обективен“, каза той.

От ПП-ДБ казаха още, че главният прокурор е пътувал с една кола, а израелският експерт е кацнал в София 95 минути преди взрива. Като Атанасов заяви: „Имаме съмнения, че той е предварително ангажиран, за да участва в това активно мероприятие“.

От коалицията призоваха в разследването да се включат партньорски служби, ден по-рано в медиите изтече информация, че да работят по случая са поканени специалисти от „Европол“.

151
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Е, да.
Е, да.
08 май 2023 14:15
Гост

Откриха го в Америка.

Ясно
Ясно
07 май 2023 18:44
Гост

Лъжите вече лъсват, една по една. Първо, че не е бил със семейството си, после ще излезе, че няма никакъв израелски специалист, след това, че не било 4 кг тротилов еквивалент, а 3 грама пиратка, накрая че не е атентат, а инсценировка.

Плуват ли корабчета, плуват ли?
Плуват ли корабчета, плуват ли?
07 май 2023 19:20
Гост

Има и пета лъжа-излъгаха в началото, че е пострадал охранител от НСО. Такова нещо явно няма.

После говориха за втора бомба-неизбухнала , а отгова мълчание. Интересно-има ли втора бомба?

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
07 май 2023 8:36
Гост

То беше ясно, че Гешев и лакеите му лъжат за всичко. Единственото нещо, за което не са излъгали трябва да е че Иван Магнитски е бил в колата…

въпроси
въпроси
07 май 2023 7:00
Гост

В кое поделение „подведения“ е служил като наборен войник?
За кое поделение му е мобилизационнота заповед по закона за резерва?
Колко пъти е викан в запас-до отмяната на запаса?

Въпросите са с оглед еднаквата важимост на правилата.

незапознат
незапознат
07 май 2023 6:57
Гост

Може ли инфо кои бяха казусите от конкурсът за инсталиране като следовател през мътната година 1996г.

Само не ми казвайте,че не е имало конкурс! А

адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 17:33
Гост

До “ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!А не правонарушение Гешов!…“ КИРО КАНАДЕЦА- ЛЮБИМИЯТ ВИ СПОНСОР И ВОЖД, ИЗВЪРШИ ПРАВОНАРУШЕНИЕ И ТОВА Е ДОКАЗАНО ЧРЕЗ РКС. Срещу главният прокурор на Р.България Гешев е извършен опит за убийство, схвана ли, ПЛАТЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ТРОЛЕ. Да не си стъпил в ничия адвокатска кантора-марш да ти оправя правните проблеми всичколога киро канадеца…Призовавам всички колеги- адвокати- искайте чрез ВАдвС на дупетатите да им се “подскаже“ идеята за ВНС, и в нея да има изменения на чл.6 от КРБ- напр. членове/ симпатизанти на политически партии да нямат право да посещават адвокати, които не са членове на същата партия…ПИСНА МИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
06 май 2023 16:48
Гост

„Преди да пропее петелът, три пъти ще се отречеш от Мен. И той излезе навън и плака горко.“

Матей 26:75

Адвокат
Адвокат
06 май 2023 16:13
Гост

И все пак – очевидно е – едно неглижиране на престъпността, губи се сметката – плащаме милиони за котараци – а те – все си лежат.

Трябва да се ангажират по-сериозно работите, нарко-трафикът няма да спре – но поне – битовите престъпления да не са такива – то е ужасно.

За нивото на юристите в Наказателният сектор е неприятно – да не четат, просто – оскъдно мисловно като дейно
Няма да се дразним – но – научил 2 формули и – ето ти – жив Галилео.

Т....
Т....
06 май 2023 15:58
Гост

Хм, това не е ли по силно от Пиратката, гръмнала до колата на Гешев.
https://topsport.bg/cska/ognena-feeriya-v-mladost-po-sluchay-75-godini-tsska.html

читател
читател
06 май 2023 14:12
Гост

Нещо извън темата – някой виждал ли е удостоверението за юридическа правоспособност на Крум Зарков?

предположение
предположение
06 май 2023 17:30
Гост

Вероятно е при военната му книжка от наборната му военна служба?

незапознат
незапознат
07 май 2023 6:53
Гост

В кое поделение Крум Зарков отслужи наборната си военна служба? Той е от военнозадължените набори.

ДА.
ДА.
06 май 2023 12:00
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Лика-прилика
Лика-прилика
06 май 2023 11:57
Гост

Търкулнало се наглото и просто прокурорско каскетче и си намерило умнокрасивото жълтопаветно похлупаче.

Адвокат
Адвокат
06 май 2023 11:44
Гост

Мафията не съм запознат, от книгите имам представа, но – общо-взето това им е нивото – да взривяват нещо – откровено казано – сложен е въпросът, има си психолози.

На практика – и прокурорите и мафията са от една кръвна група и така нататък, според мен – целата работа е – че са застъпили интересите на някой – Вълка, Хиената, Пешо Баретата, Шматката, Селтака, Никодим.

Но са застъпили непрофесионално – то се прави със цел – пълно умъртвяване, разбира се – не физически – но – защипваш дейността.

Прокурор
Прокурор
06 май 2023 12:17
Гост

Ми – запознай се преди да коментираш нагъл трол!

адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 11:38
Гост

“…Киро Канадеца досега щеше да е подведен под наказателна отговорност при наличието на обществен обвинител със законово правомощие за това. …“ Toва твърдение е НЕВЯРНО, защото проблемът с “ Киро Канадецът“ не е в липсата на прокуратура, а в липса на криминализиране на подаване на декларация с невярно съдържание, т.е. проблемът е в ЗАКОНА, А НЕ В ПРОКУРОРА. И понеже ми писна да ви уча, платете си адвокатската консултация, защото това е законният начин за предоставяне на услугата “ правна консултация с адвокат“. Естествено, вие ще сте и срещу това, нали- за какво адвокатите да получаваме заплащане за труда си,… Покажи целия коментар »

Re:
Re:
06 май 2023 11:54
Гост

Шашката уби Гешев и ПРБ.

И работодателят им. От смях.

Сега остава ваклото невинно агне Киро, български министър и с канадско гражданство – да довърши прокурорската реформа.

адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 11:59
Гост

Ако един юрист е аполитичен- като мен- не може да не признае, че въпросното лице извърши правонарушение. А го извърши, защото политически пристрастни юристи му посочиха вратичката в КРБ. Затова моето искане към ВАдС е едно- да се инициира ЗИД на ЗАдв, с който се променят положителните и отрицателните предпоставки за вписване на един юрист в адвокатска колегия- при наличие на членство или участие в ръководните органи на която и да е политическа партия, да се забрани категорично това лице да се впише в адокатската колегия като адвокат. Да видим ТОГАВА дали няма да се поочистим малко от всякакви политикани… Покажи целия коментар »

Пра
Пра'и се на луд или ВсичкиТе ни пра'ите на луди?!
06 май 2023 12:20
Гост

ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

А не правонарушение Гешов!

Шашката гръмна.

А с нея, след ареста на Путин – и рахатлъка ви!

Нова К ще има – с Радев, без Радев – вес тая! Обстоятелствата го налагат.

адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 17:26
Гост

До “ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!А не правонарушение Гешов!…“ КИРО КАНАДЕЦА- ЛЮБИМИЯТ ВИ СПОНСОР И ВОЖД, ИЗВЪРШИ ПРАВОНАРУШЕНИЕ И ТОВА Е ДОКАЗАНО ЧРЕЗ РКС. Срещу главният прокурор на Р.България Гешев е извършен опит за убийство, схвана ли, ПЛАТЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ТРОЛЕ. Да не си стъпил в ничия адвокатска кантора-марш да ти оправя правните проблеми всичколога киро канадеца…

вратичката в КРБ
вратичката в КРБ
06 май 2023 12:21
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Re:
Re:
06 май 2023 11:17
Гост

Обществен обвинител и обществен защитник са фигури и институт доказан в историята на българското наказателнопроцесуално право.

Но не и за милиционерските каскети и техните форумни тролове. Между другото същите, но с обратен заряд на умнокрасивите жълтопаветници от ПП и ДБ.

Лика прилика.

Киро Канадеца досега щеше да е подведен под наказателна отговорност при наличието на обществен обвинител със законово правомощие за това. И защитаващата го и адвокатстваща му прокуратура – щеше да се взриви като шашка в Ковачевци от яд, че няма как да опази американския шпионин!

адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 11:31
Гост

Леле майко, това от кой предходен КОМУНИСТИЧЕСКИ НПК го изкопахте- хахахаха;0 Това, което сте написали, е НОНСЕКС- ПРОКУРАТУРАТА Е ДЪРЖАВНОТО ОБВИНЕНИЕ, не вие… Що се отнася да въпросното лице, то има постановено РКС, съгласно което е установен по недвусмислен начин факта на нарушаване на КРБ от това лице, а РКС са задължителни за всички граждани, юридически лица и институции в Р. България. Дали е “американски шпионин“ не знам, но че вие може да сте руски шпионин от израждане, това е много близо до мисълта, защото за вас не е водещо извършеното от него правонарушение, а е важно, че му приписвате… Покажи целия коментар »

Пра
Пра'и се на луд или ВсичкиТе ни пра'ите на луди?!
06 май 2023 12:13
Гост

Е открихте Америка – „комунистическо“ НПК. Това е правен институт и не е комунистически. Комунистическа ти е тиквата, каскета и дипломата! Ако има такава „по право“.

Близката ви мисъл е ясна: Синедрионът на Козяк и броенето на 30 броя сребърници срещу свободата на съвестта, мисълта и възможността им за изразяване! СРЕЩУ ИСТИНАТА!

Но види се. Краят на Големия Сатана е близо, а с неговия – И ВАШИЯ!

адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 10:58
Гост

До “Ник 06 май 2023 10:30Гост“ С две думи, искате ПРЕМАХВАНЕ НА СЪЩНОСТТА НА ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО Е ДЪРЖАВНОТО ОБВИНЕНИЕ… Е- че аз нали написах точно това- че това е нещото , което искат всички политически “защитници“;0 Според вас, трябва лица от “гражданското общество“, които задължително са неюристи, не трябва да са с чисто съдебно минало, най= добре да са политически обвързани;0, да влязат в правомощията на прокурори, така ли;0 Хахахахах;0

Re:
Re:
06 май 2023 11:06
Гост

Добро утро.

адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 10:53
Гост

До “Ник 06 май 2023 10:30Гост Не. Просто трябва да се възстановят фигурите на обществения обвинител и обществения защитник в НПК.По този начин ще се свали обвинителния монопол на ПРБ, възможността и да търгува и продава човешки съдби!…“ Моляяяя…Вие чели ли сте изобщо НПК и знаете ли какво е “граждански ищец“, “ частен обвинител“ и “частен тъцител“, а…Моят съвет към вас е просто да последвате желанието ви да станете правоспособен юрист, да кандидатствате в юф на ВУЗ, да достигнете поне 3 курс и да изучавате “ Наказателен процес“…Тогава ще разберете профанизма и че това, което искате, е смешно. Какъв “… Покажи целия коментар »

ОМБУТСМАНА
ОМБУТСМАНА
06 май 2023 10:58
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 11:01
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
ОМБУТСМАНА 2
ОМБУТСМАНА 2
06 май 2023 11:02
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 11:05
Гост

До “ОМБУТСМАНА 2
06 май 2023 11:02“ Хахахаха- май нещо ти бръкнах в здравето , а- да не напипах болното ти място;0 Споко- аз и ти сме две паралелни вселени и ни разделя чисто обективен юридически факт- аз няма поставена осъдителна присъда, влязла в законна сила, за извършено престъпление ОХ не само в последните 5 години, а през целия си живот;0

Пра
Пра'и се на луд или ВсичкиТе ни пра'ите на луди?!
06 май 2023 12:03
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 10:47
Гост

Защо ми триете коментара, след като той има за правно основание следните правни норми;1 КРБ Чл. 127. Прокуратурата следи за спазване на законността, като: 1. (нова – ДВ, бр. 27 от 2006 г.) ръководи разследването и упражнява надзор за законосъобразното му провеждане; 2. (нова – ДВ, бр. 27 от 2006 г.) може да извършва разследване; 3. (предишна т. 1 – ДВ, бр. 27 от 2006 г.) привлича към отговорност лицата, които са извършили престъпления, и поддържа обвинението по наказателни дела от общ характер; 4. (предишна т. 2 – ДВ, бр. 27 от 2006 г.) упражнява надзор при изпълнение на наказателните… Покажи целия коментар »

Re:
Re:
06 май 2023 11:03
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 11:18
Гост

До “Re: 06 май 2023 11:03…Глупак.“ Хм- 1. наистина съм биологична хетеро ЖЕНА, адвокат, а не трол 2. Глупак е всеки, който без специализирано юридическо образование, тръгва да си вре гагата в съдебната власт и да си въобразява, че може да упражнява нейните правомощия, и да я контролира. Аз не твърдя това за себе си, а го твърдя за онези, които нямат необходимия образователен ценз, който не включва само и единствено перфектното владеене на българския език- но въпреки това, неистово се стремят към овладяване на съдебната власт и установяване на техният едноличен контрол над нея.

адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 10:37
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 10:21
Гост

Явно, политическите лузъри са се взели твърде насериозно, след като си въобразяват, че при такова досъдебно производство прокуратурата и разследващите органи са длъжни да им рапортуват и да им предоставят доклади за всяка своя стъпка и за всяка събрана улика или версия. Неслучайно се сърдят, че средствата за масова информация не ги информират, а леко ги дезинформират;0 Егото им е толкова велико, че не допуска те да нямат правото да се намесват в различните фази на досъденото и съдебното наказателно производство, без да имат качеството на участник в процеса;0 Ами, свиквайте- вие не сте онези, за които се мислите, а… Покажи целия коментар »

адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 10:05
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Ник
Ник
06 май 2023 10:30
Гост

Не. Просто трябва да се възстановят фигурите на обществения обвинител и обществения защитник в НПК.

По този начин ще се свали обвинителния монопол на ПРБ, възможността и да търгува и продава човешки съдби!

Видяхме ви защитници на лъжата, собственото малодушие и оакано началство!

В прокуратурата кадрите са предимно тунинговани джендъри завършили по ПУЦ-овете или милиционери готови на всякакви мерзости САМО И САМО ДА ЗАПАЗЯТ БЛАГАТА службица заплащана предоволно от нас – данъкоплатците.

Да, както някой долу пише – повечето гмеж в ПРБ е неотслужила, а от ж.р. е тунингована.

Юрист
Юрист
06 май 2023 9:56
Гост

Това за „жълтопанетнизите“ е яко. Профилът е точен

Водолаз
Водолаз
06 май 2023 10:00
Гост

Не измествай темата. Кой жълтопаветник няма връзка с торбата с лъжи, изречена от конкретен прокурор. Пред цяла държава да станеш за резил след изречена неистина не е лесно.

За наборната служба-днес отменена и магистратите
За наборната служба-днес отменена и магистратите
06 май 2023 9:53
Гост

ВЪПРОС с оглед днешната дата-Ден на армията: Как така магистратите мъже от военнозадължените набори МАСОВО не са служили в армията, когато беше задължително? Изключенията-каквито има потвърждават правилото. Единствения начин да не служиш-е поради болест. Значи-пред наборните комисии са тежко болни. Но при инсталиране в съдебната система внезапно оздравяват, и медицинските са за отлично здраве. Как става тази магия? И кой документ е с вярно съдържание-за тежките болести-за пред наборните комисии, или за отлично здраве-при инсталирането в съдебната система. И двата документа се пазят-кой и поради каква болест е освободен се пази като информация, и сравнение с документите за отлично здраве… Покажи целия коментар »

читател
читател
06 май 2023 9:44
Гост

В този форум напоследък не пишат юристи, а предимно „жълтопаветници“, т. е. – некъпан човек с колело, раница, с някакво безсмислено образование, с големи претенции, с голямо его, разбиращ от всички актуални теми на обществото, в случая – специалисти по взривове и антитероризъм. Жълтопаветникът често понамирисва на куче, тъй като в апартамента си от 65 кв.м. има и такава животинка. Обикновено е около 30-35 годишен нереализиран лузър, но върл фен на ППДБ и яко мразещ другомислещите.

адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 9:58
Гост

Проблемът не се простира само до личността им, а до щенията им да контролират и разследване, и следствие, и да са адвокати, съдии, прокурори- т.е. да премахнат съдебната власт, за да се настанят те на нейно място, но без необходимото образование. Много им се иска те да прекрояват и конституцията ни, и законите ни, но така, както на тях им се хареса- какво тук значат някакви си правни принципи, те ще ги променят, за да “защитят “ в максимална степен правата на човека- т.е. собствените им права, да ги превърнат от индивидуални в колективни и да отнемат правата на всеки,… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
06 май 2023 10:03
Гост

Изключително се радвам на форумката адвокат-САК. След като прочета какво се е изцепила ме напушва смях.
Дерзай смело!
Много си забавна.

адвокат от САК
адвокат от САК
06 май 2023 10:08
Гост

До “Анонимен
06 май 2023 10:03“ Преди да се “засмееш“, напиши- масово правата на човека какви са- индивидуални или колективни- нали го даваш уж “капаацитет“; нали не аз съм адвоката, а ти претендираш, че можеш без висше юридическо образование, да решаваш правни проблеми и така законно да си вадиш хляба- хайде, давай сега- да видим колко “професионални“ са ти знанията…

Кой прокурор продаде името на защитена свидетелка?
Кой прокурор продаде името на защитена свидетелка?
06 май 2023 8:28
Гост

Лекс бг-защо няма статия за случая с нападаната и пребита ЗАЩИТЕНА СВИДЕТЕЛКА? Ето този случай https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14394422 Че е защитена свидетелка го пише в статията! Името на защитена свидетелка е известно на прокуратурата. Кой е защитен свидетел-това го знае прокуратурата. Пак някой прокурор-мерзавец е захлебил от търговия с име на защитена свидетелка. Защо спестявате на публиката статия по темата-трябва да се знае-името на защитените свидетели не се пази от прокуратурата, и е въпрос на съответната сума да бъде изтъргувано. Случи се и през 2007 със защитената свидетелка Й.З.-тогавашния Главен прокурор пред медиите каза,че прокурор е продал името й. В прокуратурата необходимост… Покажи целия коментар »

Съдия СРС
Съдия СРС
06 май 2023 1:28
Гост

Е,така де, но взрив има.Истина, инсценировка, искам да знам кой е, защото каквото и да е, престъпление има.

незапознат
незапознат
06 май 2023 10:04
Гост

А има ли взрив? Или местни роми са пукали пиратки? Все едно на нова година да кажеш, че е имало взривове-новогодишните пиратки по-голяма дупка правят!

Вагра
Вагра
05 май 2023 22:37
Гост

Да не стане накрая тоя „зъл гений“ да е именно израелския експерт. МВР пикчърс призент

Абокат
Абокат
05 май 2023 22:30
Гост

Не били компютри, ми компоти, Сър!

незапознат
незапознат
06 май 2023 9:58
Гост

Да не се окаже накрая,че местни р-о-м-и са вдигнали сватба и са гърмяли с пиратки-видно от снимката -здравия храст, със здравите клони, и непокътнати листа?
Щото в Самоковско-ромските сватби са ежедневие.
Щото от ден на ден ни пускат на час по лъжичка информация, която опровергава предишната.

Сарафа
Сарафа
05 май 2023 19:57
Гост

Добре де, излъгах, и за децата, и за израелския експерт, и за трите килограма тротил. Идеята беше да възвелича шефа. Но не стана така, българите се оказаха по-умни, отколкото мислехме, лъжата лъсна и сега аз ще съм пешкира.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 19:47
Гост

Не мога да разбера защо акцентът пада върху това с кого е бил Гешев, а не върху взрива. Има ли взирв, има. Какво значение с кого е бил. Значи, ако е сам нападението е оправдано. Или ако по случайност взива не е силен, пак е оправдано. Осмисляте ли какво безумие е подобно мислене. Значи трябва някой да умре , за да се приеме насериозно.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 19:50
Гост

Акцентът е върху това, че една пиратка, и то сложена така, че всичко да отиде в небето, беше представено като атентат, с цел повдигане имиджа на каскета. Взрив имаше и на поляната пред къщи вчера, хлапетата на съседите хвърляха бомбички.

За един приятел питам
За един приятел питам
05 май 2023 20:59
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
За четене с разбиране
За четене с разбиране
05 май 2023 20:22
Гост

„Акцентът“ за застрашеното при взрива семейство беше изведен от заместниците и говорители на Гешев, от посочения му ВСС и верноподаническите Асоциация и Камара. А мълчанието на Гешев 5 дни да опровергае лъжата показва какво достойнство има. И глупост, ако се е надявал, че истината няма да стане ясна.

има ли
има ли
06 май 2023 10:31
Гост

А ако няма взрив наистина. Досега това е само твърдение на хора от прокуратура и следствие . И е от същото качество като това, че семейството било в колата, че бил изключително мощен взрив и само късметът/ съдбата/ бог е спасил хората. А ако е вярно, че прословутият експерт от чужбина е воден на място , нали са спазени процесуалните изисквания при това нещо.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 19:40
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Цирк
Цирк
05 май 2023 19:40
Гост

След като на цяла България, до последната паланка, стана ясно, че „атентатът“ е инсценировка на Каскета, сега ще придвижим следващата версия- инсценировка е, но Каскетът не е знаел, инсценировката е била насочена срещу него- не знаел за това наистина, и от това разни лоши хора, инсценирайки „атентат“, са разчитали обществото да си помисли, че Каскетът е организирал всичко, и така да очернят тиражирания му статут на истински борец срещу мафията.
Айде стига глупости, оакахте се, едно л@йно колкото повече го замазваш, толкова повече мирише.

Щения Радеви - повик за тоталитаризъм
Щения Радеви - повик за тоталитаризъм
05 май 2023 19:27
Гост

„не ми е ясно, как представител на законодателната власт, може да иска оставката на магистрат от независимата съдебна власт, тъй като обратното не си го позволява никой мой колега“

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
05 май 2023 16:45
Гост

Къде сте всички ревящи за семейството на тоя калпав Каскет. Оказа се, че МВР не позволи на лъжците да лъжат и осветли лъжите им. Сарафов се превърна в професионално посмешище в рамките на 48 часа от калпавата инсценировка 😉 ГЕШЕВ ОСТАВКА СЛАБАК !!!

Адвокат
Адвокат
05 май 2023 15:25
Гост

Можеше да не лъжат.

Излъгаха и за втори взрив, въобще – сме – е така.

Въпросът е в наглостта – да се изкараш на всяка цена голямата жертва.

Впрочем – самата Сийка Милева непрекъснато твърдеше – че е заедно със семейството си в джипа, сега – че просто е бил мислено със семейството си, накрая – че няма семейство и така.

И сега – ни убеждават – че е следствена тайна – каква следствена тайна.

Пра
Пра'и се на луд или ВсичкиТе ни пра'ите на луди?!
05 май 2023 15:18
Гост

Колкото по-луд, толкова повече водичка в мелничката на грантаджиите!

Този каскет е като слънчето, въздуха и водата за цялото ДБ + ПП. Те какво ще правят без него? Ще сложат край на политическия си живот.

Пра
Пра'им се на луд
05 май 2023 14:36
Гост

Декларации на ВСС, на политически партии, на Кьовеши, на румънския главен прокурор, на „съсловни“ оргганизации на прокурори и следователи, изразяващи подкрепа на Гешев за посегателството срещу него „и семейството му“, той не само, че не опровергава, но и благодари за подкрепата. Е заслужава ли тази персона да е главен прокурор на републиката?!?

Грант даден – грант усвоен. По линия А за Б.
Грант даден – грант усвоен. По линия А за Б.
05 май 2023 15:11
Гост

Заслужава! На такава република – такъв Главен. Кирчо е навинен за канадското. Няма престъпление.

Пра
Пра'им се на луд
05 май 2023 15:42
Гост

Какъв Кирчо, какви грантове, ПП и ДБ са ви в главата и какво общо те имат с изречените лъжи от заместници, говорители и подчинени на Гешев и неговото гузно мълчание?!?

К
К'ъв Кирчо ли, а?!
06 май 2023 10:40
Гост

Е оня Премиери дето требеше отдавна да е с ОА! Те тоя!

Дето сега ще му иска оставката.

ФАРС, ПАРОДИЯ, ЖЪЛТОПАВЕТНА, УМНОКРАСИВА, ВЗАИМНА И НЕРАЗРИВНА.

Каквато ПРБ с каскетите, такива и реформаторите с грантовете!!!!!!

Гражданин
Гражданин
05 май 2023 14:34
Гост

Ако са извикали предварително израелския специалист по взривовете, да бяха извикали и психиатър за дебейския генерал

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 14:15
Гост

Плоски лъжи, които не прилягат на един главен прокурор.

Рашков-2
Рашков-2
05 май 2023 14:09
Гост

Фейковете на „правилните“ медии идват от недоразуменията на Радев.

След Панов, на ДБ им пречи и Сарафов…

Рашков-2
Рашков-2
05 май 2023 14:13
Гост

„Той няма достъп до материалите от образуваното досъдебно производство. Съгласно разпоредбите на Наказателно-процесуалния кодекс (НПК) право да разгласяват информация по него имат само и единствено наблюдаващите прокурори, а след тяхно разрешение и конкретни лица, сред които той не е“

Георги Ат.
Георги Ат.
05 май 2023 15:08
Гост

А дали е разгласяване на материали по делото ако кажеш, че главния не е бил със семейството си и той наистина не е бил? Или до доказване на противното се смята, че Гешев е бил със семейството си?
Не се съмнявам, че ченгетата, които са отишли първи на мястото са видели дали е със семейството си, след което са разпитани обилно от шефовете си, които пък са се надпреварвали да докладват на министъра. Ако следствието и прокуратурата са отишли първи това говори много лошо за организацията по активното мероприятие …

Грант даден – грант усвоен. По линия А за Б.
Грант даден – грант усвоен. По линия А за Б.
05 май 2023 13:37
Гост

Гешев заяви в Турция, че ще депозира своята оставка за да не пречи нито на разследването, нито на провеждащата се съдебна реформа.

Айде да ви видим сега!

Ако има капка достойноство Гешев да подава оставка
Ако има капка достойноство Гешев да подава оставка
05 май 2023 13:33
Гост

Пълен потрес. Първо такава нескопосана постановка, а след това и куп лъжи, които са толкова лесно оборими.

Георгиев
Георгиев
05 май 2023 13:29
Гост

За такива безочливи лъжи в цивилизованите страни подават оставки.

Георгиева
Георгиева
05 май 2023 13:31
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
адвокат от САК
адвокат от САК
05 май 2023 13:20
Гост

Умници- политици- питайте го за всеки детайл, да се изнесе публично и после гонете Михаля- извършителите официално ще са уведомени за посоката на разследването и ще вземат незабавни мерки да се укрият…Тези политици нямат акъл за 5 пари в кухите си тИИИкви…Иска се някой от следствието или прокуратурата, с уклон към актьорството, да ги мота и да им поднася различно противоречиво инфо, докато не приключи поне досъдебното и не достигне до съдебната фаза…Дано се намери такъв служител….

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 13:27
Гост

Спокойно бе човек-всичко ще се оправи. Идват и празници, отпусни си душата малко по-.широко, пий една-две ракии и препсувай всичко и всички.

адвокат от САК
адвокат от САК
05 май 2023 13:35
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Т....
Т....
05 май 2023 14:16
Гост

Извършителите на инсценировката са в ПРБ уважаема госпожо

Позор! Позор! Позор!
Позор! Позор! Позор!
05 май 2023 13:15
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Делфийският Оракул
Делфийският Оракул
05 май 2023 13:00
Гост

Тази псевдоатентат, под формата на АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ, цели отвличане на общественото внимание от: 1. Пълната маргинализация на България и управлението й от „нашите евоатлантически съюзници и приятели“, които я готвят за жертва във войната им срещу Русия – в Украйна; 2. Невъзможността да се формира управленска коалиция с евроатлантическо мнозинство, поради обстоятелството че хамериканските хрантутеници са се скарали здравата, до кръв и кост, за плячката. А плячка комай не остана; 3. Неработещата поръчкова и скъпоплатена съдебна власт, която се е самозабравила и произвежда непрестанно скандали, жертви и присмех; 4. Изчерпеността на Лукановата Конституция и невъзможността й да произведе работеща държавна… Покажи целия коментар »

re:
re:
05 май 2023 13:01
Гост

„Шефе, абе и аз обичам да се пра’им на луд“ – Иван Магнитски.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 18:03
Гост

„най-стара държава в Европа и създателка на Русия“.
Спрете да слушате съветите на доктор Радева и си пийте хапчетата с вода.

А за Б
А за Б
06 май 2023 10:43
Гост

Точно така. Това е истината.

Не е атентат. Срещу любимият на целокупното грантаджийство – ГЕШЕВ.

Лозунги, лозунги, лозунги ...
Лозунги, лозунги, лозунги ...
05 май 2023 12:48
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Кодекс за етично поведение
Кодекс за етично поведение
05 май 2023 12:44
Гост

Раздел II, Чл. 3. 3 – В съответствие с изискванията на закона, магистратът следва да предоставя на обществеността полезна, своевременна, разбираема и надлежна информация.
Демек, магистратът, който лъже, ако обича, да напусне.

re:
re:
05 май 2023 13:34
Гост

Този кодекс можеш да го сложиш в тоалетната на съдебната палата. Понеже там липсва и тоалетна хартия.

Ясен Етиката
Ясен Етиката
05 май 2023 16:36
Гост

Да, основен принос за това има предкседателят на Етичната комисия в предходния ВСС, който сега се изживява като шофьор на „израелски експерти“ до местопроизшествия и ТВ стар, изказващ се по всички въпроси

ПАК, ПАK
ПАК, ПАK
05 май 2023 12:37
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

ОСТАВКА
ОСТАВКА
05 май 2023 12:36
Гост

Оставки трябва да подадат не само Гешев и Сарафов, но и авторите на декларациите на ВСС: „На 1 май 2023 г. бе извършен опит за посегателство срещу живота и здравето на главния прокурор на Република България и на неговото семейство“ – това е от текста на декларацията, която и в момента заема челно място на сайта на ВСС. За декларациите на Асоциацията и Камарата коленопоклонниците на Гешев няма смисъл да се говори, те в последните три години достатъчно се изложиха

ОСТАВКИТЕ
ОСТАВКИТЕ
05 май 2023 12:43
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
h,dgo
h,dgo
05 май 2023 12:36
Гост

Лена Бориславова, Крумчо Зарков, Христо Иванов и плеядата останали „реформатори“, приличат на гинеколози, които искат да правят сърдечна операция

Така така
Така така
05 май 2023 12:36
Гост

Сега очакваме и … да арестува Путин. Като лично му сложи белезниците на летище София. И го предаде на съд. МНС.

h,dgo
h,dgo
05 май 2023 12:34
Гост

Ако смятата, че е инсценировка, заповядайте в колата, когато ще се провежда следствен експеримент. Големи специалисти по взривовете ссе извъдихте. Ама така е, когато съдебна реформа се прави от хора, които не са и помирисвали съдебна зала, а „експертите“ по взривове са виждали взрив само по телевизията.

НПК
НПК
05 май 2023 12:51
Гост

Ясене, ти ли си? Май отдавна не си отварял НПК, за да знаеш какви са основните изисквания към следствения експеримент. Колко години – ИВСС, ВСС, началник, заместник-директор, интервюта, офиса на Черепа, ФК Левски – ми то е ясно, че време за извършване на следователска работа няма. А че не си помирисвал съдебна зала, това е 100 сигурно.

Шашка Бомбашка
Шашка Бомбашка
05 май 2023 12:33
Гост

Премиерът Кирил Петков няма да бъде разследван заради декларацията си, че към момента на назначаването му за служебен икономически министър е имал само българско гражданство. Това обявиха от Софийската районна и от Специализираната прокуратура. В края на август прокуратура се самосезира по публикация за гражданството на Петков. Последвал сигнал на гражданин, научиха медиите ден след като Конституционният съд обяви, че в нарушение на Основния закон, Кирил Петков е имал и канадско гражданство, когато е декларирал пред президента, че има само българско. Документите от конституционното дело бяха изискани от наблюдаващия спецпрокурор, а сигналите срещу Петков междувременно станали общо 10. Петков е… Покажи целия коментар »

Lazar
Lazar
05 май 2023 12:25
Гост

А, да видим дали Борислав Сарафов ще има доблестта да си подаде оставката.

Anonimen
Anonimen
05 май 2023 12:24
Гост

Тази информация още веднъж доказва, че това е пълна инсценировка.

aла бала
aла бала
05 май 2023 12:22
Гост

Кака Сийка пак ни метна с разни врели-некипели 🙂

Ники
Ники
05 май 2023 12:19
Гост

Е, как децата му са се уплашили, след като не са били с него?

Здравко
Здравко
05 май 2023 12:20
Гост

Гешев се изказа доста двусмислено. Сега сигурно ще каже, че децата са се уплашили от новината.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 12:21
Гост

На тебе ако ти се обадят по телефона или видиш по новините, че е имало атентат срещу баща ти, няма ли да се уплашиш?

Ник
Ник
05 май 2023 12:24
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
За сведение на посрещачите
За сведение на посрещачите
05 май 2023 12:19
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
"Следствената тайна"
"Следствената тайна"
05 май 2023 12:05
Гост

Ало, прокуратурата, а как пазите следствената тайна, като водите на местопроизшествие и допускате до участие в ПСД лице, което няма никакво процесуално качество? А като пускате информация на ПИК, БЛИЦ, ТРУП и други подобни клоаки?

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 12:01
Гост

И едните, и другите ни правят на маймуни и очакват самите ние да убедим себе си, че сме маймуни.

ПАК, ПАК и ПАК
ПАК, ПАК и ПАК
05 май 2023 12:01
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 11:56
Гост

„Вътрешният министър явно знае предварително заключенията от назначените експертизи, преди те да са готови. Той няма достъп до материалите от образуваното досъдебно производство.“

Ясен Тодоров (който онзи ден заяви, че случаят не е инсценировка) явно знае предварително заключенията от назначените експертизи, преди те да са готови. Той няма достъп до материалите от образуваното досъдебно производство. Съгласно разпоредбите на Наказателно-процесуалния кодекс (НПК) право да разгласяват информация по него имат само и единствено наблюдаващите прокурори, а след тяхно разрешение и конкретни лица, сред които той не е.

Величка
Величка
05 май 2023 11:46
Гост

Потресена съм безочливостта и лъжите на лицето Иван Гешев, което е повече от очевидно, че няма необходимите професионални, но най-вече нравствени качества за поста главен прокурор.

Величко
Величко
05 май 2023 11:58
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
„Шефе, абе и аз обичам да се пра’им на луд“ – Иван
„Шефе, абе и аз обичам да се пра’им на луд“ – Иван
05 май 2023 11:43
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Ad nauseam
Ad nauseam
05 май 2023 11:40
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Шашка Бомбашка
Шашка Бомбашка
05 май 2023 11:22
Гост

Каква имитация БРЕ?! Всичко е ИМИТАЦИЯ!

ПРБ начело с Гешев, разследвания, съдебни реформи, смени и замени, „здравите жълтопаветни и умнокрасиви сили“, борбата срещу Гешев – ВСИЧКО! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.

ps. Но сега времената са такива, че няма как да стане „доларите в марки“, понеже марки няма, а и доларите не ги дават за продължаване на борбата с Гешев от демократичните сили! Херо Мустафа – замина!

„Шефе, абе и аз обичам да се пра’им на луд“ – Иван Магнитски.

Гешев - позор, оставка и затвор!!!
Гешев - позор, оставка и затвор!!!
05 май 2023 11:13
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Лъжливото овчарче
Лъжливото овчарче
05 май 2023 11:09
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Анонимен
Анонимен
05 май 2023 11:05
Гост

То си беше ясно. Едва ли би позволил такъв цирк, ако семейството беше там.
А инсценировката вече почна да смърди. Всеки ден – „нова информация“. Съчиненията нямат край и това още повече излага версията за реален терористичен акт.
Прокурорите, които ги строиха онзи ден да протестират срещу самите себеси, да вземат да повторят поне и да затвърдят, че то друга защитна постановка не остана.

Т....
Т....
05 май 2023 10:59
Гост

Опа, нали Гешевистите повтаряха непрекъснато, как не може да е инсценировка понеже бил пътувал с жена си и децата. Нали и самия Гешеф каза, че децата били много уплашени.
Следващия път, вместо пиратка да сложат фойерверки, та поне да паднат цветчетата на цъфналата джанка, точно над т.н. кратер, или фойерверките са по скъпи за инсценировката, за разлика от гръмналата Пиратка – пардон Атентат.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 11:03
Гост

Сега ще дойдат троловете с каскети от ПИК (Прокуратурата Иска да Каже), за да избълват една камара опорни точки по личността на Демерджиев, защото няма да има какво друго да кажат.

Лакомник
Лакомник
05 май 2023 11:46
Гост

ГЕШЕВ НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ, ЧЕ Е ПЪТУВАЛ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ. НОРМАЛНО Е, ДЕЦАТА ДА СА СЕ ИЗПЛАШИЛИ СЛЕД КАТО СА ЧУЛИ ЗА ИНЦИДЕНТА.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 11:49
Гост

Той публично нищо не е казал. Всичко това го преразказаха кака Сийка, Ясенчо от ВСС и тем подобни.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 10:50
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Пълна пародия
Пълна пародия
05 май 2023 10:58
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
ГГА
ГГА
05 май 2023 11:00
Гост

Мафията не го е сложила на този пост, за да подава оставка, а за да й пази интереса

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 10:50
Гост

Простотия

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 10:50
Гост

Израелския специалист знае ли ?

Пълна пародия
Пълна пародия
05 май 2023 10:57
Гост

Накрая ще се окаже, че е бил специалист по озеленяване.

Re:
Re:
05 май 2023 11:14
Гост

Бизнесмен. От 2001 г. е в България. Дружка на Майкъл Чорни. Пенсионер от МОСАД, но не и специалист по взривове.

Приятелче от маса. На Ясенчо и Сарафчо.

Гвардиол
Гвардиол
05 май 2023 10:49
Гост

Абе каква случайност го е спасила бе… айде глупости.

Мавродиев
Мавродиев
05 май 2023 10:49
Гост

Да да, знаем как работи пропагандата. Сега и Извънземни ще слязат да кажат колко застрашен е бил Гешев.

Кънчев
Кънчев
05 май 2023 10:48
Гост

Каквото и да се говори, за мен това е поредната доза лъжи от управляващите държавата.

Ставрев
Ставрев
05 май 2023 10:48
Гост

Аз пак да си питам – какви толкова интвреси е засегнал Гешев, че да искат да го взривяват показно?

Людмил
Людмил
05 май 2023 10:47
Гост

Сега ще ни пълнят главите колко реален е бил този „атентат“

Пами
Пами
05 май 2023 10:47
Гост

Е да, остана и семейството си да води на инсценировката

Няма качество
Няма качество
05 май 2023 10:45
Гост

Ако имаме образувано ДП и това е информация по материалите от него г-н Министъра като какъв се изявява с тази информация, доколкото знам не е следовател, не е прокурор, няма разрешение по НПК, може би е въпрос с обществена значимост. Знаем, че не е фен на ГП, но това му действие дали е законно,щот сега ще има политическа пропганда, а това няма да доведе до помощ на разследването.

Гешев е позор
Гешев е позор
05 май 2023 10:56
Гост

Нали! Само пазителят на мафията от „Каскет пикчърс“ има право на пресконференции да изнася данни по дела, съдържащи смешни „доказателства“, с които иска да се изкара жертва на мафията!

Няма качество
Няма качество
05 май 2023 10:59
Гост

Каскет не каскет има НПК, ако тези данни попадат в негова хипотеза като доказателства, такива са правилата, а тия приказки на партийни сбирки на ДБ може да си ги говорите.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 11:05
Гост

Нека сега някой от „независимите“ прокурори да повдигне обвинение на Демерджиев за това, че осветлява публично наглите лъжи на Гешев, за да излязат пак хората по улиците и площадите

Пенчо бре
Пенчо бре
05 май 2023 11:11
Гост

После де чудите защо нормалните хора искат изкарат ПРИКРИВАТУРАТА от съдебната власт.

ПЕТКО БРЕ!
ПЕТКО БРЕ!
05 май 2023 11:35
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Anonimen
Anonimen
05 май 2023 12:22
Гост

Никой не се чуди. За всички е ясно.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 11:18
Гост

Цитирай сега ти нарушената норма, стига си приказвал общи приказки!

"качетво"
"качетво"
05 май 2023 11:07
Гост

За какво „качество“ говориш, троле. За истината няма качество. Важният въпрос е защо факторите „с качество“ разпространяваха откровени лъжи – че е било застрашено от „атентата“ и семейството на Гешев, че взливът е бил годен да убива, че само „частици от секундата“/Бог са го спасили. И каква помощ за разследването беше разпространяването на съответните неистини.

Няма качество
Няма качество
05 май 2023 11:11
Гост

Тролове има в този форум и те са на ДБ, в това съм убеден, аз просто зададох въпрос има ли право министъра да изнася информация по производството и като какъв, тролове, пропаганта и т.н има, но има и НПК, който очевидно трябва да бъде спазван. Всичко друго са общи приказки, политически пристрастия и клишета.

има
има
05 май 2023 13:29
Гост

Министърът не само има право, но е и задължен да изнесе информация, която е вярната. Особено след като преди това са се изговорили публично куп лъжи. И точно тази пък информация изобщо не е част от производството, тя е важна за нравствените качества на замесените и изказващите се по темата.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 11:18
Гост

Какво точно е нарушил, при съобщаването на важен факт?
Или истината убива като разранен мазол?
Който има какво да крие, само той не я обича.

Анонимен
Анонимен
05 май 2023 10:45
Гост

Нагъл лъжец! Гешев, оставка!

Re:
Re:
05 май 2023 11:10
Гост

„Шефе, абе и аз обичам да се пра’им на луд“ – Иван Магнитски