Бомба за убиване, с еквивалента на 3 кг тротил и с едри осколки, се е взривила на завой по пътя от Самоков за София точно когато от там е преминала бронираната кола с главния прокурор Иван Гешев и семейството му. Разследва се тероризъм – престъпление по чл. 108а, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Това съобщи зам.-главният прокурор по разследването и директор на Националната следствена служба (НСлС) Борислав Сарафов и заяви, че е чудо, че няма пострадали.

От думите му стана ясно, че главният прокурор е добре, на безопасно място и в непрекъснат контакт с разследващите.

Говорителят му Сийка Милева обяви, че Гешев няма да коментира опита за атентат, а информация за разследването ще дават наблюдаващите прокурори от Софийската градска прокуратура, тя или шефът на следствието.

Междувременно стана известно, че прокурори, следователи и съдебни служители утре в 11 ч. ще излязат на протест пред съдебните палати в цялата страна, като реакция срещу опита за покушение срещу Гешев.

Сарафов изнесе първи детайли, които са установили разследващите. Сарафов подчерта, че взривът е заложен на завой, на който се намалява скоростта и е избухнал точно в момента, в който през него преминава колата с Гешев. В нея са били и членове на семейството му.

Взривът, по сведения на очевидци, е бил изключително силен. Огненият стълб е бил с височина около 4-5 метра. На място се установи кратер с дълбочина 30-40 см и диаметър 3 метра. Той е в близост до платното. Взривът има ясна насоченост към пътя и преминаващите коли. Бомбата е била с не по-малко от 3 кг тротилов еквивалент по първоначално мнение на експертите. Има и множество осколки, които са се забили в дърветата в посока от банкета през платното към отсрещното дърво“, каза Сарафов.

Очевидно взривното устройство е било с намерение да убие. Не е било с цел сплашване.

Това е изключително силен взрив. Металните сачми, които намираме, са с големината на човешки нокът“, заяви шефът на НСлС и допълни, че те почти са срязали дънера на едно дърво.

Извършва се оглед със следови кучета в търсене на следи от извършителите. На местопроизшествието са намерени маркери, оставени от тях. „Това са определени предмети спрямо които, когато премине автомобилът, бомбата да бъде задействана“, обясни Сарафов.

Той определи покушението като „професионално подготвено и добре изпълнено“.

Само една случайност е спасила главния прокурор и семейството му, както и редица други хора, които са пътували по това време“, заяви Борислав Сарафов.

Разследващите ще вземат цялата пръст от мястото на взрива, търсят детонатори и събират осколките.

Според Сарафов до няколко часа ще е ясен химическият състав на взрива, както и видът и количеството му.

„Не изключваме никакви версии. Най-вероятно тези хора са били тук и са имали визуален контакт с пътя и автомобилите, които преминават, няма как да е по друг начин. Взривът е избухнал буквално в момента, в който автомобилът, в който е пътувал главният прокурор, се е изравнил със заложеното устройство. Той дори, по показания на служителите на НСО, е преместил автомобила вляво“, обясни шефът на следствието.

Сарафов посочи, че маршрутите на НСО са секретни, затова ще се изяснява знаел ли е някой маршрута на Гешев или са били заложени взривни устройства по всички възможни маршрути. „Но очевидно някой е следил маршрутите на главния прокурор. Очевидно главният прокурор е бил мишена за някого. Мишена, която да бъде убита“, заяви Сарафов.

Той определи случилото се като атака срещу държавността.

„Надявам се НСО да вземе всички мерки за защита на неприкосновеността на главния прокурор, той олицетворява държавното обвинение. Това е посегателство срещу главния прокурор, посегателство срещу държавността“, каза той.

Попитан за заподозрени, той отказа да коментира, на този етап. „Убеден съм, че ще стигнем до извършителите. Държавата не може да си позволи да допуска подобни инциденти. Подобно нещо ще излъчи сигнал, че България е беззащитна и не може да защити своите институции“, допълни следовател №1.

Малко по-късно БНТ съобщи, че е намерено второ взривно устройство. То е било поставено по маршрут, по който е трябвало да мине кортежът на главния прокурор на път към Турция

За инцидента пръв потвърди главният секретар на МВР Петър Тодоров и съобщи, че няма пострадали – нито от съпровождащия Гешев екип, нито други участници в движението.

„Към момента по случая са вдигнати всички сили на МВР за провеждане на мероприятията по изясняването на инцидента – полиция, жандармерия, ГДБОП. Формиран е щаб с всички служби на МВР, НСО и ДАНС“, каза той. И допълни, че премиерът Гълъб Донев утре свиква съвещание в Министерския съвет с МВР, НСО, ДАНС и прокуратурата.

„Ще изпълняваме всички разпореждания, които прокуратурата ще даде по случая. Недопустима е заплаха за живота и здравето на всеки български гражданин и нашите действия ще бъдат категорични“, каза Петър Тодоров.

 

327
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
„Шефе, абе и аз обичам да се пра’им на луд“ – Иван
„Шефе, абе и аз обичам да се пра’им на луд“ – Иван
05 май 2023 11:50
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Сълза и смях!
Сълза и смях!
02 май 2023 22:52
Гост

Ей тоя каскет, надмина и най-добрите скечове на Бени Хил! Талант имаме тук, талант за Оскар, а ония в Холивуд спят!
Следващото ужасяващо посегателство срещу „стожера на борбата с мафията“ сигурно ще бъде от ЛГБТ нинджи, които ще посегнат на най-милото му-милиционерския мозък, но скрит не в главата, а под кръста! Само там може да се „измислят“ такива антипазарни „атентати“!

Re:
Re:
04 май 2023 15:41
Гост
КратерЪт
КратерЪт
02 май 2023 16:50
Гост

Огромен. По-голям от този на Везувий.

Юрист
Юрист
02 май 2023 16:08
Гост

Що за болен мозък трябва да си, за да мислиш, че е инсценировка при условие, че в колата е било семейството му???

Бомба Три
Бомба Три
02 май 2023 16:48
Гост

Йористе, тия – не нам!

Тия – в Киев. За пред американците!

Каскета
Каскета
02 май 2023 9:58
Гост

Скъпи съграждани, Виждате сами на какво съм подложен, поради моите успехи в борбата с престъпността и корупцията! Но те няма да победят, аз ще се завърна 100 пъти по- силен и жлана им майка тогава! Те няма да спрат моя поход за справедливост и правосъдие. Борбата продължава с пълна сила. А вие не губете кураж и не се тревожете за мен, каскета ми е още на главата, непокътнат. И знайте, че всичко това го правя за ВАС- хората от народа, въпреки огромния риск за живота ми. Заедно сме, силни сме и ще победим олигархията и путинистите, които стоят зад атентата… Покажи целия коментар »

За протокола
За протокола
02 май 2023 12:44
Гост

Слава на Украйна! Вечна слава.

АМИН

Анонимен
Анонимен
02 май 2023 9:30
Гост

Днес, от 11 часа пред Съдебната палата на протест! Да се защитим от посегателства сами! Днес е Гешев, утре е някой друг! Трябва солидарност и взаимна подкрепа в прокуратурата и следствието!

Анонимен
Анонимен
02 май 2023 9:39
Гост

Добре, како Сийке! Всички, под строй ще изразят спонтанна подкрепа за любимия началник! Може да изпратиш насоки и какви хвалебствени слова да изкажем възторжено пред камери!

Анонимен
Анонимен
02 май 2023 9:45
Гост

Пак да ви питаме, че нещо не се разбрахте от вчера вашата гилдия- с рещу какво и кого ще протестирате?
Хлябът и ножът са у нас. Вие сте органът, който следва да се бори с престъпността. Срещу себе си протестирате?
Не ставайте чак толкова жалки! Имайте поне грам достойнство. И бягайте да работите. Че затова ви се плаща.

Срамни лъжи от висш магистрат.
Срамни лъжи от висш магистрат.
02 май 2023 9:25
Гост

Противотанковите снаряди са с 3 килограма тротил! Ако лъжите на Гешев бяха истина, тук ни трева щеше да остане, ни дървета, ни асфалт! А дръвчетата непосредствено до взрива дори не са обгорени от „4-5 метровия огнен стълб“!

Анонимен
Анонимен
02 май 2023 9:09
Гост

Ако това не се беше случило с Гешев, а с някой от работещите за съд.реформа, пак ли щеше да е инсценировка! Кой ще инсценира взрив пред децата си! За какво му е на Гешев, той и без това е тема на темите, с него започва и свършва говоренето за съд.рефорама, заради него закриха Спец.!

Анонимен
Анонимен
02 май 2023 9:22
Гост

Не развивайте хипотези, а вижте ФАКТИТЕ! Пълна инсценировка и абсурдни твърдения за атентат!

Георги Ат.
Георги Ат.
02 май 2023 9:07
Гост

Тия забравят, че има още ‘ора, дето сме одили в казарма! 120 милиметровата мина има по-малко от 2 кг. взривно вещество и ако падне в тоя шубрак ще „окоси“ всичко наоколо и ще издълбае дупка, а по снимките „кратер“ няма, нито дупка … А те ни говорят за 3 кг. тротилов еквивалент и сачми, и осколки и ала-бала … Само казвам, че 125мм танков изстрел има около 3 кг. взривно вещество и събаря дървета, прави кратер.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
02 май 2023 9:06
Гост

Уау, 310 коментара само за Гешев, това си е рекорден интерес към здравето и живота на един човек със според някои медии и хора спорна репутация.

Анонимен
Анонимен
02 май 2023 9:21
Гост

Някои троловете с касктети явно ги е срам да коментират нелепиците на Каскета и се ориантираха да коментират броя коментиращи вместо това

Вие сте идиоти, не ние!
Вие сте идиоти, не ние!
02 май 2023 9:01
Гост

Преглед на твърдения и факти станали ясни до сега. 1. Взривът е насочен да убива минаващите на пътя ОПРОВЕРЖЕНИЕ – мястото е под пътя и с наклон в обратна посока. Ако беше на склон, по-висок от пътя, с посока на самия път, нещата щяха да стоят по друг начин. Затова се виждат следи от някакви сачми по дърветата надолу и никакви щети по пътя, до който е гръмнал взрив. Интересно е дали има поне едно попадение по колите. Не показаха нито едно. 2. Взривът е вдигнал огнен стълб висок 4, 5 метра Опровержение – дръвчето, под което е взривът, е… Покажи целия коментар »

Вера
Вера
02 май 2023 8:57
Гост

Щели да го убиват… по-скоро нас ще убият от смях с нелепите му и шизофренни твърдения

Мамин Делянчо
Мамин Делянчо
02 май 2023 8:42
Гост

И мен искаха да ме гръмнат. Ама съм жив, ЖИВ!

Очевидно
Очевидно
02 май 2023 8:38
Гост

Сте духом мъртви, а живи имате бюджет над 1 000 000 000 за шашки.

Очевидно е!

Мунчо
Мунчо
02 май 2023 8:30
Гост

Няма ли поне един Луд да каже, че ГЕШЕВ Е ГОЛ!

В Киев.

адвокатче
адвокатче
02 май 2023 8:23
Гост

колеги от прокуратурата и следствието, вече разясниха ли ви административните ръководители къде трябва „спонтанно“ да се събирате заради Гешев?

НА ПРОТЕСТ!
НА ПРОТЕСТ!
02 май 2023 8:21
Гост

Срещу Онзи който всяка сутрин виждате в огледалото.

В 11 часа пред палатите.

Бюджет – 1 000 000 000.

За шашки.

Ясен Тодоров
Ясен Тодоров
02 май 2023 8:23
Гост

И по телевизията. Live. Канал 1.

Държавността
Държавността
02 май 2023 8:18
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Анонимен
Анонимен
02 май 2023 8:16
Гост

comment image

Държавността
Държавността
02 май 2023 8:33
Гост

Е да. Подписа указа. Въпреки че го съветваха публично да не го прави.

Сега с юмруци, без юмруци – да му мисли! Като проформа държавен глава с проформа главен прокурор и не само.

Шашка мулташка
Шашка мулташка
02 май 2023 8:09
Гост

ГешOFF – Сарафов и Ясен Тодоров адвокати ли са ти или са телевизионни звезди?

Откъде са им заместващите им дипломи „по право“?

Доларите в марки
Доларите в марки
02 май 2023 8:12
Гост

Където шашката – там и 3 килограма тротил!

Бомба за убиване
Бомба за убиване
02 май 2023 8:03
Гост

Със седемгодишен мандат.

За убиване на живи и неродени. За убиване чрез прикриване, неразследване, непривличане, неподържане… И обратното – за враговете на ПРБ с каскетните й циркаджии, без значение дали има или не престъпление.

Да си знаете
Да си знаете
02 май 2023 8:00
Гост

„Господин главен секретар на МВР, ако все още не сте разбрали – днес тежко пострада българската държавност!

И Вие лично, заедно с министъра на вътрешните работи, корумпето Демерджиев, начело с президент-премиера Румен Радев сте съучастници в този атентат!

Да, точно така!

С всичките си разрушителни действия и разрушителни правителства, приятелят на олигарсите Румен Радев е съучастник в атентата срещу главния прокурор Иван Гешев.

Всичките разрушителни действия на Радев, насърчили мутрите и престъпността доведоха до днешния атентат срещу главния прокурор Иван Гешев.

Само едно трябва да знае президент-премиерът, покровителят на олигарсите Румен Радев:
Който юмрук вдига, от юмрук си отива!

“Който нож вади, от нож умира”.
Матей 26:52“

https://www.facebook.com/urumovi/posts/933004554482059

протест заради атентата срещу Гешев
протест заради атентата срещу Гешев
02 май 2023 7:55
Гост

„Прокурори и следователи излизат на протест пред съдебните палати в цялата страна“

„Националният протест ще се проведе от 11 часа.“

Гешев е лъжец
Гешев е лъжец
02 май 2023 7:42
Гост

Абсолютна инсценировка като гледам снимките от атентата в Сарафово с 2 кила тротил и тези от вчерашния „атентат“ с 3 кила тротил. Явно някой дебил мисли, че всички ние сме дебили.

Анонимен
Анонимен
02 май 2023 7:36
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Така е за съжаление
Така е за съжаление
02 май 2023 7:43
Гост

Преди това бяха в преПравен свят, а сега са в ПИК (Прокуратурата Иска да Каже) и идват да тролят тук при необходимост.

фактите
фактите
02 май 2023 7:45
Гост

Аха, а ти си шефът им.

Законодателят да реагира !
Законодателят да реагира !
02 май 2023 7:11
Гост

Слабо театро, организирано от напълно действащата комунистическа държавна сигурност и присъдружният и филиал-нелустрираната и нереформирана, опасна за правовия ред прокуратура, същата която изтъргува с казусите на прокурорските конкурси-справка 2006 и 2015г.. Същата прокуратурата, която при случая самоскъсания пагон прати на съд не шивачът-милиционер, не лъжесвидетелите от милицията, а невинните набедени граждани. Същата прокуратурата, която при сезиране от правозащитника Н.К.-Б през 2017 за престъпни схеми в Автомобилна администрация прати на съд подалия верен сигнал, а арестите в автомобилна администрация се случиха след натиск от едно посолство. Тоест сигналът на Н.К.-Б се оказа и доказа като верен накрая, нЕли! Същата прокуратура, която… Покажи целия коментар »

Кой подхвърли дрога на силистренски правозащитник?
Кой подхвърли дрога на силистренски правозащитник?
02 май 2023 7:19
Гост

Никога да не се забравя, как през 2002 г здравите сили прокуратурата организира подпъхване на дрога в джоба на изпадналия в немилост прокурор от ВКП Колев. Или ще твърдите,че прокурор Колев се е разхождал с дрога, при положение,че очакваше да го арестуват? А после същите здрави сили от прокуратурата го ликвидираха. Здравите сили в прокуратурата физически ликвидираха прокурор Колев, а преди това му спретнаха театрото с подхвърлената дрога. Да не се забравя,че дори и в днешно време службите организират подхвърляне на дрога на критикуващите. Например в Силистра подхвърлиха дрога на журналист, написал критични статии за милицията. Ето това е случаят,… Покажи целия коментар »

Курчо Курчов - Каскетски
Курчо Курчов - Каскетски
02 май 2023 7:55
Гост

Аз като канадски гражданин и хамерикански шпионин, станал по съвместителство български министър – СЪМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОВОЛЕН ОТ ПРБ И ЛИЧНО ОТ ГЕШЕВ!

ps. Да се слави посткомунистическата милиционерщина на сметката на А за Б! И Украйна да се слави.

Анонимен
Анонимен
02 май 2023 7:05
Гост

От Лекс тази нощ се изложихте много. Дадохте трибуна на душевно болни неграмотни тролове на Ленчето. Стигнахте дъното. Ако очаквате Гешев да си подаде оставката не сте познали. Ако си мислите, че Гешев ще бъде сменен пак не сте познали. Дъно.

Анонимен
Анонимен
02 май 2023 7:29
Гост

Нищо не очакваме в тази насока. Очакваме положението с правата на гражданите, спазващи закона и живеещи честно да се влоши, да има лов на вещици, тормоз към невинни хора и критикуващи властта и прокуратурата, а престъпниците от прокуратурата-например от осемте джуджета-да се развихрят още повече. Прокуратурата се е сраснала с престъпността, и тежко и горко на гражданите , ако са законоспазващи и честни хора. Прокуратурата е защитник на престъпността, видно от случаят осемте джуджета-рекет и изнудване до най-гнусна степен-човекът е рекетиран, че ако не плати няма да има хемодиализа за синът му, хемодиализата почва 10 мин. след плащане на престацията,… Покажи целия коментар »

ГЕШЕВ Е РАДОСТ!
ГЕШЕВ Е РАДОСТ!
02 май 2023 7:36
Гост

Нито познавам Ленчето, нито съм я държал за задника на парапета!!!!!!

Това го прави един приятел на твоя демиург и шеф по американска линия.

До „ерата Гешев“ в ПРБ длъжността „главен прокурор“ никога не се е заемала от възпитаник на милиционерското училище в Симеоново.

Който възпитаник продължава да не привлича към наказателна отговорност твоя приятел хващал за задника любимото ти Ленче, заради канадското му гражданство като български министър с куролационната му неистина за това в декларацията на Курчо за служебен министър на икономиката.

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
02 май 2023 0:24
Гост

„Шефе абе и аз обичам да се пра’им на луд“ – Иван Магнитски

адвокат от САК
адвокат от САК
02 май 2023 0:32
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
до адвокат от САК
до адвокат от САК
02 май 2023 7:33
Гост

Имаш късмет,че от този сайт ти изтриха постът, в който отправяш заплахи и закани. Така от този сайт те спасиха, и отърваха от неизбежно наказателно преследване.

Все пак-от едно птиче знам,че дори и изтритите постинги могат да бъдат възстановени. Та считай,че си на къса каишка!

Лирико-каскетна епопея
Лирико-каскетна епопея
02 май 2023 0:10
Гост

След атентати, гранатомети, пръскачки пред сградата на Парламента, 3 кг. тротил … робинята Сийка … латино … турски сериали … 296 епизод:

Гешев е радост
Гешев е сън
Гешев е повик
Слушан отвън.

Гешев е песен
Гешев е зов
Тихо притихнал
Значещ – ЛЮБОВ!

Слава Україні! Героям слава!

АМИН

Кака Сийче от долината на широките гащи
Кака Сийче от долината на широките гащи
02 май 2023 0:02
Гост

Не са използвани 3 кг. тротил, а торпедо ПОСЕЙДОН!

PS. Утре очаквайте това да чуете на пресконференцията. Което е насочено право в целта – ДЪРЖАВНОСТТА! А ДЪРЖАВНОСТТА ТОВА Е ЕДИН КАСКЕТ С ЕДНА НУЛА ПОД НЕГО. СЛЕД ТРОЙКАТА ПО НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО – РАЗБИРА СЕ КОМПЛЕ С КЕБАПЧЕТА С ГАРНИТУРА ОТ СТОЛА НА ФАКУЛТЕТА В ПОЛИТЕ НА ВИТОША.

АМИН

Наказателно-каскетен кодекс
Наказателно-каскетен кодекс
01 май 2023 23:59
Гост

Трябва да въведат нов състав на престъпление в глава „Престъпления срещу републиката“ – „Който развали селския туризъм на нискоинтелигентен индивид с каскет се наказва…“, както и квалифициран състав – „Който оспори инсценировката на лице по предходната алинея се наказва…“

Гешев - позор, оставка и затвор!
Гешев - позор, оставка и затвор!
01 май 2023 23:51
Гост

Сравнявам снимките от атентата в Сарафово и от днешния „атентат“. Сравнявам използваното в двата случая количество тротил. Искам само едно нещо да кажа – нагло, лъжливо, безочливо създание с каскет!

Ad nauseam
Ad nauseam
01 май 2023 23:44
Гост

Гешев онзи ден извърши в Киев престъпление по служба чрез превишаване на власт. Което по квалифицирания състав се наказва с 10 години лишаване от свобода. И не само.

Милиционерът-случайник взриви бомба срещу развитието на българо-руските международни отношения:

Гешев е радост
Гешев е сън
Гешев е повик
Слушан отвън.

Гешев е песен
Гешев е зов
Тихо притихнал
Значещ – ЛЮБОВ!

Слава Україні! Героям слава!

АМИН

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 23:48
Гост

Пълни глупости…РУСИЯ ОБЯВИ БЪЛГАРИЯ ЗА ВРАГ- русия ПЪРВА го направи- за какви “добросъседски “отношения може да става въпрос, когато русия СПРЯ НЕЗАКОННО И ЕДНОСТРАННО ГАЗА НА БЪЛГАРИЯ…Костадинов ви лъже на ставане и на лягане- по-добре отидете при който и да е колега- адвокат в която и да е адвокатска кантора, за да получите адекватен правен съвет и да ви бъде разяснен посоченият казус от юридическа гледна точка.

Според Гешев тук са използвани 3 (три) кг тротил
Според Гешев тук са използвани 3 (три) кг тротил
01 май 2023 23:43
Гост

comment image

Ad nauseam
Ad nauseam
01 май 2023 23:46
Гост

Не 3 кг! А 30 КИЛОГРАМА ТРОТИЛ!

ps. Има изпусната една нула. Нула! Познай какво се крие зад нея?

Carthago delenda est.
Carthago delenda est.
01 май 2023 23:40
Гост

Гешев онзи ден извърши в Киев престъпление по служба чрез превишаване на власт. Което по квалифицирания състав се наказва с 10 години лишаване от свобода. И не само.

Милиционерът-случайник взриви бомба срещу развитието на българо-руските международни отношения.

Ad nauseam
Ad nauseam
01 май 2023 23:39
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Атентатът в Сарафово през 2012 с 2 (два) кг тротил
Атентатът в Сарафово през 2012 с 2 (два) кг тротил
01 май 2023 23:39
Гост

comment image

На идиоти ли ни правите???
На идиоти ли ни правите???
01 май 2023 23:42
Гост

Това са останките от атентата на Бургаското летище през 2012, когато са били използвани 2 (два) килограма тротил – загиват 7 души, ранени са 40. При днешния „атентат“ срещу Гешев били използвани 3 (три) килограма тротил.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
02 май 2023 9:12
Гост

Нали се сещате, че бомбата е била в автобуса, който е и горял продължително време.

James
James
01 май 2023 23:34
Гост

Ако атентата беше насочено към някой жОрналисТ щяха да вдигнат държавата на ура! Но понеже е срещу главния прокурор,и било постановка!
За съжаление до тук ни докараха Киро Куролацията и Зеления чорап. И по-зле ще става при това некадърно управление…

Ad nauseam
Ad nauseam
01 май 2023 23:51
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Анонимен
Анонимен
01 май 2023 23:33
Гост

Мисля,че отговорност за атентата трябва да поеме Сатиричният театър!

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 23:35
Гост

Мирише на солидарна отговорност със санитарите от 4-ти километър

Carthago delenda est.
Carthago delenda est.
01 май 2023 23:31
Гост

Гешев е радост
Гешев е сън
Гешев е повик
Слушан отвън.

Гешев е песен
Гешев е зов
Тихо притихнал
Значещ – ЛЮБОВ!

Слава Україні! Героям слава!
Слава Україні! Героям слава!
01 май 2023 23:27
Гост

Атентати, гранатомети, пръскачки пред сградата на Парламента, 3 кг. тротил … робинята Сийка … латино … турски сериали … 296 епизод.

НЕААААААААААААААААААААААААААААМ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРВИ!!!!!!!!!!!!!

Терорист без каскет
Терорист без каскет
01 май 2023 23:25
Гост

Утре официално отивам да се предам в полицията и да ми повдигнат обвинение. Като се сетя колко пиратки хвърлих през балкона на Нова година – на фона на „атентата“ срещу Гешев квалификацията на деянието ми сигурно ще е не „Престъпления против републиката“, а „Престъпления против мира и човечеството“…

ГешOFF-Турата на кака Сийче
ГешOFF-Турата на кака Сийче
01 май 2023 23:23
Гост

Премиерът Бойко Борисов обясни причината, заради която НСО охранява депутата от ДПС Делян Пеевски.

Това се случи на днешния брифинг в Министерски съвет.

Борисов разкри, че от МВР са му докладвали, че извършителите на атентата с гранатомет срещу Алексей Петров са наели апартамент с възможност за пряк изстрел. Като е трябвало със снайпер да бъде ликвидиран Делян Пеевски, а с гранатомета Петров.

Премиерът обясни, че цялата схема е била разплетена в последствие.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 23:23
Гост

Спомнете си атентата на Сарафово. Там бяха до 3 кг тротил. Сравнете го със сегашния случай и всеки сам ще си направи изводите. Честно казано, искам това дело да влезе в съда, за да стане ясно за какво аджеба става дума

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 23:19
Гост

Добре е, че някои коментатори се разровиха в това, което забелязах и аз- различните политически партии имат различна трактовка на казуса, а троловете им тук повтарят като папагали трактовките на собствените си политически партии…Относно лицето лена бориславова- ОТВРАТЕНА съм от нея- тази намекна за “инсценировка“ . Искам да я попитам- забременено незнайно от кого моме, ти изобщо стъпвала ли си в зала, в която се гледат НОХД или казваш- от много учене не ти остана време….

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 23:24
Гост

Ленчето Бориславова изкопа дъното. Една бременна жена, бъдеща майка, да злорадства за това, че тротил е гръмнал до нечии други деца е просто потресаваща безчовечност.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 23:27
Гост

А, това дори не го коментирам… И това – нейното=ми било новият стандарт за правосъзнание… Че къде тогава е нейната “червена линия“ между правосъзнание и криминален манталитет… За да напиша това за нея, при положение, че и аз съм жена, значи съм отвратена изключително много от поведението й. На нищо не са я научили нито в юф на СУ, нито в Харвард… Дървото си остава дърво, ако ще да живее в златни палати…

Слава Україні! Героям слава!
Слава Україні! Героям слава!
01 май 2023 23:18
Гост

Гешев е радост
Гешев е сън
Гешев е повик
Слушан отвън.

Гешев е песен
Гешев е зов
Тихо притихнал
Значещ – ЛЮБОВ!

Жалки сте
Жалки сте
01 май 2023 23:13
Гост

Злобата на ПП и ДБ минава човешките граници. Хайде, който иска да стане герой, да вземе жена си и двете си деца, да заложи три килограма тротил и да го взриви, докато минават покрай него!

Лесно е, нали!?

И успех на бъдещите „герои“.

Трето взривно устройство в кабинета на Гешев
Трето взривно устройство в кабинета на Гешев
01 май 2023 23:12
Гост

Утре ТОЧНО в 11 часа в Съдебната палата ще се взриви НАЙ-ДЪРВЕНО-ЖЕЛЯЗНАТА главна и най-главна глава – Главатар на ОПГ-то наричано само формално и за благозвучие с абревиатура – ПРБ.

Слава Україні! Героям слава!

АМИН

Кака Сийче от долината на широките гащи
Кака Сийче от долината на широките гащи
01 май 2023 23:17
Гост

Само да ми дойдете утре в 11-се с каскетите! Правете му сметката!

Искам ви всички дегизирани! Като граждане сакащи правосъдие!

Слава Україні! Героям слава!

Ха-ха, тъпо ли ти е, филмар
Ха-ха, тъпо ли ти е, филмар
01 май 2023 23:28
Гост

Ей,мишок! Скрий си, че смърдиш бе,вол миризлив!

Лицемерието ще погуби "демократите"
Лицемерието ще погуби "демократите"
01 май 2023 23:10
Гост

Разочаровано мълчание и тук-там прокарване на тезата за инсценировка е завладяла „демократичните сили“ след опита за покушение срещу главния прокурор Иван Гешев, съпругата му и двете им дъщери. Позицията на коалиция ПП/ДБ беше заявена пред БТВ единствено от лидера на ДСБ Атанас Атанасов. „Трябва да се разследва и версията за инсценировка. На базата на професионалния опит, който имам, ми прилича на многоцелево активно мероприятие, което на първо място има за цел да героизира „жертвата“. И отклоняване на общественото внимание в тази политическа криза“, заподозря ген. Атанасов. Позицията е учудваща на фона на тежката драма, завладяла същите хора преди 6 години.… Покажи целия коментар »

протест заради атентата срещу Гешев
протест заради атентата срещу Гешев
01 май 2023 23:07
Гост

Прокурори, следователи и съдебни служители пред съдебните палати в цялата страна заради атентата срещу главния прокурор.

https://bntnews.bg/news/prokurori-sledovateli-i-sadebni-sluzhiteli-izlizat-na-protest-zaradi-atentata-sreshtu-geshev-1231963news.html

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 23:12
Гост

И всички под строй да минат да подпишат по една хвалебствена декларация за селския турист с каскета, приготвена в спешен порядък и разпратена надлежно до всички прокуратури от кака Сийка!

Второ взривно устройство по маршрут на Гешев
Второ взривно устройство по маршрут на Гешев
01 май 2023 23:03
Гост
Ха ха ха ха ха ... ах
Ха ха ха ха ха ... ах
01 май 2023 23:05
Гост

Третото току-що го заложих! За утре у 11-се пред палатите!

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 23:08
Гост

Чудя се пак ли пиратки си е сложил каскета или за разнообразие и конфети е имало по другия маршрут

3 кг тротил? Идиоти! С каскети!
3 кг тротил? Идиоти! С каскети!
01 май 2023 22:50
Гост

comment image

Лъжа. Наглост. Позор.
Лъжа. Наглост. Позор.
01 май 2023 23:02
Гост

И асфалтът изровен, и кратер в земята колкото метеорит, в радиус от поне 1 километър цялата растителност е унищожена… нямам думи направо, Донбас след 1 година война на курорт прилича в сравнение с този „атентат“

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 23:03
Гост

ТИ откъде си сигурен, че тази снимка доказва ВСИЧКИ поражения от взрива с 3те кг тротил и показва ЦЯЛАТА фактическа обстановка и всички поражения на взрива върху повърхността на земята там, където е избухнал, …. Утре може да получиш в пощата си снимка на гаджето ти и напр. някой мастит бизнесмен – и какво- като първия балък ще повярваш и ще отидеш да я трепиш, нали… И после се сърдите, когато ви напиша, че сте с интелектуален дефицит….

Re: Како Сийче от долината на широките гащи
Re: Како Сийче от долината на широките гащи
02 май 2023 0:07
Гост

Тя не доказва, а показва!

И не по НПК.

Да. И показва. Не само интелектуален дефицит, ами и липсата на юридическо образование. И още нещо показва – ОБРАЗУВАНИЕ към ПРБ и … Козяк. Симбиоза.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 22:48
Гост

Необходима е много спешна и страшно силна реакция на Държавата, демонстрация и манифестация на държавността! Моментално разкриване на извършителите и поръчителите, сурови и тежки наказания! Казах!

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 22:54
Гост

Точно така! Възможно най-бързо въвеждане на механизма за ефективно разследване и търсене на отговорност от някой, който инсценира атентати, за да избегне или отложи максимално във времето разследването на собствените му тежки престъпления против правосъдната система на България!

Слави - "дали изобщо сме държава."
Слави - "дали изобщо сме държава."
01 май 2023 22:35
Гост

„Днес беше извършен атентат срещу главния прокурор Иван Гешев. Иначе казано, беше направен публичен, демонстративен и арогантен опит за убийство. Още по-отвратителното е, че в колата, заедно с главния прокурор, са пътували жена му и двете му дъщери. Каквото и да се говори, факт е, че подобен атентат е атентат не само срещу един човек, а срещу една от институциите в държавата. Практически, това е покушение срещу държавата. Всеки може да има собствено мнение за професионализма на главния прокурор, но в човешки план случилото се е ужасно, чудовищно, брутално престъпление. Все гордо заявяваме, че сме държава, член на Европейския съюз,… Покажи целия коментар »

ДА.
ДА.
01 май 2023 22:50
Гост

УчинДол си е УЧЕН Дол!

ps. Друго си е да вземеш кинтите и да направиш партия „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ след като не става с „НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“!

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 22:35
Гост

До “Re: 01 май 2023 22:28“ Държавата Р. България притежава държавен суверенитет, съгласно който, законите на русия НЯМАТ правна сила на територията ни. Примат имат нашите бг закони, конституцията ни и правото на ЕС, както и КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 5. (4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат. Щом България е ратифицирала и обнародвала писменият договор за присъединяването ни към МНС, значи сме страна по него с всички права и задължения, които… Покажи целия коментар »

За сведение на "адвокатите от САК"
За сведение на "адвокатите от САК"
01 май 2023 22:52
Гост

Момче ли си, момиче ли си, Джъндър ли си – ходи се прегледай и си пий редовно хаповете!

Хайде и със здраве!

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 22:59
Гост

Биологична хетеро семейна жена съм, адвокат от САК. Няма за какво да се преглеждам- аз съм в състояние на добро физическо, умствено и социално благополучие , но не ви искам като клиенти в моята кантора. Отивайте за решаване на правните ви проблеми в “кантората“ на костадинов- той нали уж го дава юрист- еее, нека той да се пробва да ви обясни какво е държавен суверенитет, примат на едно национално право и друга специфична правна материя…

Ха ха ха ха ха ... ах
Ха ха ха ха ха ... ах
01 май 2023 23:02
Гост

Нямали правна сила. К и НК. Така ли бре Вампир?

Какви „закони на Русия“ те гонят пък сега, к’ви 5 лева, к’ви 30 сребърника от Козяк?

Ти джендърастки трол такъв, правещ се на „адвокат от САК“, правиш ли ТИ разлика между международен акт и съдебен акт?

И за какво „противоречие“ иде реч, че … лицата които се представят за адвокати в Германия И НЕ СА ТАКИВА – се преследват по наказателен ред. Примерно. Но не и в България. Така че … ХАПЧЕТАТА! Розовите! По „писмения договор“ … обнародван … относно … коооопейййкиТЕ ТИ.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 22:31
Гост

Ама някой сериозно ли мисли, че родител ще си рискува децата за да си направи пиар. Това е долен терористичен акт и трябва да бъде порицан от цялото общество, без значение какво мисли за Гешев.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 22:46
Гост

Искате прекалено много от платени от мафията политически тролове, които се прехранват точно от публикуване на определени постове, които не са плод на лично тяхната “интелектуална мисъл“… За 1500 лева и аз мога да ги пренаема, но ще искам да залеят нета с постове за промяна в ЗАдв., с която да се забрани на членове на политически партии да се вписват в адвокатските колегии, както и членството в политическа партия да бъде абсолютна пречка за вписването на един адвокат в АК в Р.България.

Каскетни глупости на търкалета!
Каскетни глупости на търкалета!
01 май 2023 22:55
Гост

Ако това е терористичен акт, пиратките на нова година са ядрен армагедон!

БНР
БНР
01 май 2023 22:28
Гост

Утре в 11:00 ч прокурори, следователи и съдебни служители ще протестират пред съдебните палати в цялата страна заради атентата срещу главния прокурор, съобщи БНТ.

Заради опита за покушение срещу главния прокурор магистрати са решили да изразят своята непримиримост срещу определената от тях като „невиждана по своята дързост и размери атака срещу правосъдието и националната сигурност“

ГешOFF-Турата на кака Сийче
ГешOFF-Турата на кака Сийче
01 май 2023 22:31
Гост

ЕБАТИ … ТАШАКА

Каскетни глупости на търкалета!
Каскетни глупости на търкалета!
01 май 2023 22:56
Гост

Всички под строй! Смях!

ГешOFF-Турата на кака Сийче
ГешOFF-Турата на кака Сийче
01 май 2023 22:15
Гост

Конституция на Република България

… 😂😂😂

Глава пета
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ

Чл. 105. (1) Министерският съвет ръководи и осъществява вътрешната и външната политика на страната в съответствие с Конституцията и законите.

PS: https://www.standartnews.com/balgariya-politika/geshev-khvrli-bomba-arestt-na-putin-523051.html

… 😂😂😂

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 22:19
Гост

Toва ли предизвиква смях, а- “…“България, както и всички държави, които са страни по уредбата на Международния наказателен съд, има непосредствено задължение да задържи Владимир Путин, ако той бъде установен на нейната територия, и да го предаде на Международния наказателен съд. Така че, по този въпрос е категорично ясно каква следва да бъде българската реакция“, каза той в интервю за „Фактор“….“Вие разбирате ли смисъла и съдържанието на цитата или пишете ей така- да си правите вятър на ръцете…

от Карлуково
от Карлуково
01 май 2023 22:32
Гост

Пи ли си хапчетата тази вечер?

Re:
Re:
01 май 2023 22:28
Гост

Наказателен кодекс … 😂😂😂 Раздел II Престъпления по служба Чл. 282. (1) (Изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г.) ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ, КОЕТО наруши или не изпълни служебните си задължения, или ПРЕВИШИ ВЛАСТТА или правата СИ с цел да набави за себе си или ЗА другиго облага или ДА ПРИЧИНИ ДРУГИМУ ВРЕДА и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода до пет години, като съдът може да постанови и лишаване от правото по чл. 37, ал. 1, точка 6, или с пробация. (2)… Покажи целия коментар »

За сведение на "адвокатите от САК"
За сведение на "адвокатите от САК"
01 май 2023 22:48
Гост

Вероятно си е И набавил облага от САЩ като вербуван от тази чужда държава И е предал Родината.

ГЕШЕВ Е РАДОСТ.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 22:11
Гост

Директорът на НСО, подчинена на президента Радев, още ли не е подал оставка?

А шефовете на ДАНС, ГДБОП, вътрешният министър Демерджиев?

Откъде атентаторите са знаели точно в кой момент ще мине кортежът на главния прокурор и откъде?

Като маршрута на охранявано лице е известен само на гардовете от НСО.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 22:52
Гост

Необходими и наложителни са оставки като политически акт и жест на професионализъм!

Младши
Младши
01 май 2023 22:05
Гост

Дреме ми на сайдера за Главния!

5 бона са си 5 бона! Утре който иска да му протестира. Без мен.

ГЕШЕВ
ГЕШЕВ
01 май 2023 21:59
Гост

Гешев е радост
Гешев е сън
Гешев е повик
Слушан отвън.

Гешев е песен
Гешев е зов
Тихо притихнал
Значещ – ЛЮБОВ!

Re:
Re:
01 май 2023 22:02
Гост
Гешо Иванов
Гешо Иванов
01 май 2023 21:56
Гост

Добре де, престарахме се малко, особено сарафите, прекалиха с описанието на дупката от „взрива“. Да бяха направили по-голяма..

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 21:43
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 21:32
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 21:28
Гост

За премахването на главпрока си мечтаят само две категории лица;
1. Кримиконтингента, който е с осъдителни присъди, влезли в законна сила, с ЛОС
2. Платените политически тролове, които драскотят тъпотиите на партийните си шефове на онази политическа партия, чиито членове са.
Всеки правоспособен юрист ще си зададе въпроса- дали някой не иска да отклони умишлено България от пътя, по който сме поели, и да ни върне в руслото на бившето ссср…Кога да ви очаквам да експоприирате личните ми недвижими имоти, щото нали искате въстановяване на комунизЪма в България- така ви е по-лесно- държавата да ви храни….

Деловодител от САК
Деловодител от САК
01 май 2023 21:47
Гост

И за служебни защити ще ви е трудно..

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 21:53
Гост

Хахахахаха;0 И кой го казва- лице с ник “деловодител от САК“, без да знае какво изобщо е САК и дали има деловодител;0

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 22:00
Гост

Много смях, много нещо, мери джейн 🙂

Празен свят
Празен свят
01 май 2023 21:23
Гост

Жалко, че вече не съществувам като сайт, какъв плач за Гешо щеше да е в моите статии.. Герой, паметник да му направим! Но виждам, че част от тролажа се е преселил тук, има надежда!

Не вярваме на кремълските тролове
Не вярваме на кремълските тролове
01 май 2023 21:10
Гост

Банда голи глави

Псът

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:08
Гост

Маника и Прокопи в един глас…

Коалицията на Радев в действие.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:07
Гост

Радев и Гнома се издъниха.

Първи путинки.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:05
Гост

Партията на приватизаторите хапе като настъпена змия

ГЕШЕВ Е РАДОСТ!
ГЕШЕВ Е РАДОСТ!
01 май 2023 21:00
Гост

Утре всички пред палатите! С украински знаменца. Само да ви няма МИШКИ и СТРАХЛИВЦИ такива! Всичко което сте го дължите на Шефа! Не забравяйте!

И специален поздрав от „разследващите случая“ не от днес:

https://youtu.be/cp6ZTGFnuGc

Ми ... Радост.
Ми ... Радост.
01 май 2023 21:10
Гост

Парчето е много яко. Ама за гешевтарите дрънка много яко … на … самоковска тенекия. От Ярема. На Ярлово.

Смях
Смях
01 май 2023 20:52
Гост

Много се изложиха с тия 3 кг, утре-вдругиден ще кажат, че са били първоначални данни и са били около 30 грама, като излезе експертизата 🙂 То бива глупости, ама чак толкоз даже и за пред американското посолство не бива 🙂

ГЕШЕВ Е РАДОСТ!
ГЕШЕВ Е РАДОСТ!
01 май 2023 21:13
Гост

От Много глава не боли!

ps. Стига да е милиционерска. От Симеоново в полите на Витоша. Е го къде е Ярема!

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 20:40
Гост

Нали това тук уж е юридически форум- как пък досега не се намери НИТО ЕДИН коментатор, който да коментира степента на обществена опасност на извършеното противоправно деяние и престъпление, а…. Това не доказва ли, че в този форум пишат предимно тролове- неюристи….

Божана
Божана
01 май 2023 20:44
Гост

Най-голяма е степента на обществена опасност, когато един главен прокурор, който е призван да се бори с престъпността, инсценира атентат срещу себе си, защото вижда, че примката около него, свързана с покровителството на мафията от негова страна, се затяга и за да избегне или отложи приемането на механизъм за ефективно търсене на отговорност за престъпленията му.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 20:51
Гост

Мдааа- вари го , печи го, тролът си остава трол. Пак питам- Е ИЛИ НЕ Е с изключително висока степен извършеното противоправно деяние- ДА ИЛИ ДА. И ми е много интересно, защо пишеш анонимно,- да не би, за да не бъдеш подведен под наказателна отговорност за клеветите си, или просто си руски кибербойник, чиято цел е да провежда руските опорни точки в българския мейнстрийм с цел осъществяване на руската информационна война срещу България- държава- член на НАТО и ЕС…

Реален адвокат от САК
Реален адвокат от САК
01 май 2023 20:57
Гост

Абе ти защо не спреш да се излагаш? В САК няма такива тролове!!! Аман от идиоти и залепнали релета, на които руснаците и държавна сигурност са им виновни! Мий чиниите някъде, вместо да спамиш! Нахапало се с козяшките глупости като пате с коришки.. върви да пишеш в блога на Минджев, стига си клепал тук!

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 21:04
Гост

До “ Реален адвокат от САК 01 май 2023 20:57“ Aко ти си член на САК, значи си правоспособен юрист. Я напиши нещо от МПП- напр. как гледа МПП на деяние, извършено в нарушение на чл.5 във вр. с чл,3 от Резолюция 3314 на ООН и чл.2 пар. 4 във вр. с чл.51 изречение 1во от Устава на ООН. Я дай тук едно систематично тълкуване на правна норма- да види форума, че ти си от САК, а не аз;0

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:08
Гост

„Адвокат“ от САК, я се загледай в чл. 57 и следващите от Закона за здравето, май ти пасват.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 21:11
Гост

До “Анонимен 01 май 2023 21:08′ Тцъ- проблемът ви е , че аз съм нормален човек, който не е платен нито от политически партии, нито от политици, нито от която и да е мафия, а съм най- обикновен адвокат….и точно с това съм ви неудобна, нали;0

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:07
Гост

Такъв си си троле, подписан като адвокат, питаш глупости – на неясна не видяна картина искаш разбор. Само човек без акъл ще тръгне да коментира и парадира при това положение. Но вие, троловете, и на гроб, и на пръкналите се от тях ППДБ, сте все такива. Едни прости изпълнители на жалки поръчки.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 21:15
Гост

“…, питаш глупости – на неясна не видяна картина искаш разбор….“ Oпааа- сега пък “ картината стана неясна“.. АМИ КАТО Е НЕЯСНА, ЗАЩО Я ПРИЕМАТЕ КАТО ЯСНА И ЗАЩО ПИШЕТЕ ПОД ПУБЛИКУВАНАТА СНИМКА, ЧЕ ТЯ ОТРАЗЯВА ОБЕКТИВНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ И Е ПЪЛНАТА КАРТИНА НА СЛУЧИЛОТО СЕ, а….Защо се твърди, че именно тя отразява въздействието на 3те кг тротил върху повърхността на пътя/ канавката/ пространството около пътя и понеже тя е самата истина и на нея не се вижда кратер, значи целия казус бил инсценировка,

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:05
Гост

Юристът, истинският, не тоя дето се подписва като такъв, а иначе хабер си няма от право, не коментира, когато фактите още ги няма. Не е за сефте през 10 минути да се сменят версии у нас. Само пишман джурналята и тролажът коментира факти, които още не са установени.

345
345
01 май 2023 21:57
Гост

Абсолютно с оглед поставените ви минуси! Допускам, че е бъкано с обвиняеми, подсъдими и осъдени!

Лошо! Много лошо Гешев!
Лошо! Много лошо Гешев!
01 май 2023 20:30
Гост

Сега всички СМО ще ни занимават до следващите избори и включването ни на американска страна във войната срещу Русия (и по-голямата част от света начело с Китай) с безценната личност на един милиционер и неговия кортеж.

ps. Цялата американска преса се вълнува днес само от едно: колко са торпедата „ПОСЕЙДОН“ край източното крайбрежие оставени от „Белгород“ и има ли такива и край западното крайбрежие?

БЪЛГАРИЯ – НОВАТА УКРАЙНА! С ГЕШЕВ КОЙТО ЩЯЛ ДА АРЕСТУВА ПУТИН. Каза го. В Киев … и … бомба не гръмна.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 20:29
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Анонимен
Анонимен
01 май 2023 20:35
Гост

Веднага след теб. Ама истински 3 кг, не като някакво огнище, останало от печене на кебапчета, а после снимано и с коментар, че било дука от 3 кг тротил.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:11
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Мравояд Иванов
Мравояд Иванов
01 май 2023 20:27
Гост

Какъв взрив, какво нещо, изгорели са хектари гора и дупката е поне половин миля в дълбочина. Ужас, ужас! А се задават нови избори.. Всички да гласуваме вкупом за еврогейските ценности! Руснаците са виновни!

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 20:35
Гост

МОЖЕ и да са руските служби. Ако разследването установи, че те също имат намеса, какво ще направи ваш ко/пейкин- ще си изяде ли БЪЛГАРСКАТА диплома за завършено висше юридическо образование и ще развее ли победоносно РУСКА диплома за завършено руско висше юридическо образование, м…

Мравояд Иванов
Мравояд Иванов
01 май 2023 20:43
Гост

Такива сте си козяките- „може“, „highly likely“.. никакъв адвокат не си ти, загледай се в снимката на „дупката“ от „атентата“, копирай си я и после попитай някой, който поне е служил в казармата, може ли това да е резултат от взрив на три килограма тротил. Или пък, нали си ужким адвокат, потърси някое завършено дело в СГС и архивирано, и разгледай малко снимки от такова местопроизшествие, тролче.

Адвокат
Адвокат
01 май 2023 20:25
Гост

Като адвокат по наказателно право съм виждал доста снимков материал от взривове и пораженията на снимката е не несериозно, а направо смешно да се твърди, че са от еквивалента на 3 кг. тротил.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 20:33
Гост

И като се афиширате като “адвокат по наказателно право“, да сте чели или чували нещо за ВДС, ПДС във вр. с чл.13 ал.1 от НПК, а.. Я дайте резултатите от експертизата на зло/вещите лица, назначена от съда по повод на твърдените от Вас факти…Ако не можете, значи просто сте от онези хора, които искат да са адвокати по наказателни дела, но… са мързеливи дори да кандидатстват в юф на ВУЗ и само си мечтаят….

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 20:22
Гост

А докъде е разследването за пръскачките пред парламента?

Мирча Кришан
Мирча Кришан
01 май 2023 20:17
Гост

98 % това е работа на АБВ и А за Б.

През 1985 г. българските граждани бяха 9 млн. Сега 2023 г. са 6,5 млн.

ps. Не си спомням през цялото това време да са гърмели бомби срещу … държавността. Не се интересувам от икономика на 98 %.

Адвокат
Адвокат
01 май 2023 20:12
Гост

Нещо ни манипулират, какво да си говорим.

Сменил маршрута, става много неясно – ние нямаме такава мафия.

По принцип е нещо по-сложно – откъде – тротил, таймери и т.н.

Но всякакви болни мозъци има – нищо не трябва да приемаме отведнъж.

Но са много спокойни – като че ли са знаели в Прокуратурата за цялата дандания.

Сюрреалист
Сюрреалист
01 май 2023 20:21
Гост

Не бре! Всичко е истина.

Не се топим! България през 1985 година има население 9 млн., а през 2023 година – 6,5 млн.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 20:05
Гост

В сайта изпълзяха ужасни боклуци, тролове, простаци и хора, нямащи нищо общо с правото. Освен опорки, лозунги и тъпотии – друго нищо. От Лекс вече нищо не остана, никаква хигиена. До тук бях.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 20:09
Гост

Добре, че модераторите трият простащините на адвокат от САК

btv със субтитри от мъкидонски
btv със субтитри от мъкидонски
01 май 2023 20:00
Гост

В момента „един специалист“ от НСО обяснява „умно“ колко професионално била „гръмнала бомбата“. Изказът е буквален и … БРУТАЛЕН.

Гешев е радост!
Гешев е радост!
01 май 2023 19:57
Гост

Гледам снимката от атентата – ужас – дърво не е останало, а гледам огромната дупка, гледам и щетите по инфраструктурата. Ужас – хубаво е, че човекът се е отървал – било е като в Бахмут на фронта направо, било е страшно, видно от снимката!

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:14
Гост

Дупката като от голфово игрище ли е?

Палячовщини
Палячовщини
01 май 2023 19:53
Гост

Псевдоадвокат от САК, хайде спирай се с козяшките глупости.
Днес празнувахме с приятели 1 май. Огнището, което направихме в една гориста местност, да опечем наденичките, изглежда поне 3 пъти по 3 килограма тротилов еквивалент, ако сравняваме със снимката от „атентата“. Айде със здраве, мислете с главите си, не оставяйте други да мислят вместо вас, а вие да попивате цирковете.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 19:56
Гост

Политически ТРОЛ, НЯМА да спра да ви разобличавам. НЕ МОГА ДА ВИ ПОНАСЯМ, НЕ МОГА ДА ВИ ДИШАМ, ЗА ВАС ЛЪЖАТА Е КАТО ВЪЗДУХА И ВОДАТА ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО, НО…. С ЦЕЛ ОМАСКАРЯВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ВИ ПРОТИВНИК. АЗ СЪМ ЗА ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ЧЛЕНСТВОТО НА КОЛЕГИТЕ- АДВОКАТИ В ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ- да видим тогава къде ще се паркират смотаните политици след приключване на активната им политическа кариера. ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ АДВОКАТИ В АК В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ПЪЛНА ЗАБРАНА ЧЛЕН НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ДА СЕ ВПИСВА В АК В Р. БЪЛГАРИЯ.

Адвокат
Адвокат
01 май 2023 20:10
Гост

Имате ли реална практика – защото явно нещо Ви мъчи.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 20:18
Гост

До “Адвокат 01 май 2023 20:10“ Мъчи ме факта, че всякакви боклуци, обикновено политици, се вписват в АК след приключване на активната им политическа кариера, а после се правят на уизключително успешни колеги- адвокати. А ако сте колегата адв. Левашки, мога само да Ви кажа- ОТВРАТЕНА СЪМ от коментарите ви във ФБ. Впрочем, имам въпроси към Вас- Вие лично защо от съдия в РС Плпвдив през интересните 1993-1995г., изведнъж сте решили повече да не сте магистрат, напуснали сте и сте се кротнали в АК Пловдив, а- да не би нещо МИРИЗЛИВО да е имало в двете години, практикувани от Вас… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 20:20
Гост

Ти пък кой можеш да разобличиш, личи си по политическите наративи, че и с главни букви.. жалка история, пишманадвокат от селската АК, по същество- тролче.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:15
Гост

Кого изобличаваш, голям Смешко?
Освен себе си, излагаш и господарите ти, които те пращат.
Ей, за толкоз години как не намериха поне средно интелигентни хора я за тролаж, я за управляващи държавата. Все кухи марионетки и това е.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 19:50
Гост

Боже господи, гледам снимката и не вярвам на очите си… Гешев, оставка!

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 19:51
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 19:47
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
3 килограма тротил??? Кажи честно!!!
3 килограма тротил??? Кажи честно!!!
01 май 2023 19:47
Гост

comment image

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 19:50
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Без думи!
Без думи!
01 май 2023 19:51
Гост

Това дупка в почвата не може да направи, обаче Гешев щели да го убиват!

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:16
Гост

Това ли е дупката на голфовото игрище?
Картофи ли са пекли там?

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 19:44
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Андреев
Андреев
01 май 2023 19:49
Гост

Ако ти самия беше юрист, отдавна да си спрял да им обръщаш внимание и да си хабиш времето, камо ли да наричаш някого „нещастници и мизерници“

Аз пък съм дървен философ, не съм платен айде да видим.

Юристка
Юристка
01 май 2023 19:36
Гост

Гледам снимката от „атентата“ и нямам думи! Гешев, ако имаш капчица достойнство си подай оставката!

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 19:37
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Постановка за плоски мозъци и поданици на демента
Постановка за плоски мозъци и поданици на демента
01 май 2023 19:34
Гост

Хахахахаххахаха 🙂
„Прокурори и следователи се организират за протест пред съдебните палати“
Ма сериозно ли, Каскета кога успя да се обади на апелативните прокурори с инструкции??
А украински знаменца ще раздават ли на „протестиращите“ ?

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 20:19
Гост

Следователите от 16г нямане какво да правят и огромни заплати намерили начин да си запълват времето.

За какво е протеста-като видно от снимката -дупка няма, дърветата са си там, паднали клони няма, листата си стоят. Това е невъзможно, ако е избухнал твърдяния тротил.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:18
Гост

Страшно ме впечатлиха и мен тия хора.
Обаче дано до утре измислят срещу кого и какво ще протестират, че бая кух тоя протест.
Нали те са разследващи? Срещу себе си ли са тръгнали? Що за шизофрения обхваща хората?

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 19:31
Гост

Колеги, не четете лудите и платени хейтъри. Утре излизаме на протест прокурори, следователи и съдебни служители, вече е обявено официално. Това е атака срещу съдебната система!!! Пълна подкрепа!!!

Андреев
Андреев
01 май 2023 19:33
Гост

Циркаджии

Провинциален прокурор
Провинциален прокурор
01 май 2023 19:33
Гост

Сийке, стига си ни търсила само когато трябва да правим подписка в защита на главния!

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 19:38
Гост

Tи не си нито прокурор, нито магистрат, нито дори студент по право, а най- обикновен политически мотивиран трол. СЛУЧИЛОТО Е АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ- ние, правоспособните юристи отлично го разбираме, за разлика от вас- платените “коментатори“. Най- лесно може да се разбере от коя политическа метастаза сте по факта, че повтаряте като папагали тезите на вашите шефове на партиите ви. Да, прав е коментатор “Анонимен
01 май 2023 19:31“- в качеството си на български адвокат категорично ПОДКРЕПЯМ неговото становище.

Андреев
Андреев
01 май 2023 19:44
Гост

Ти тука нямаш качество на адвокат, мойто момче:) спри се малко, пийни една чаша вода, тука никой не е в по-особено качество

виж снимката
виж снимката
01 май 2023 19:45
Гост

Виж в коментара от 01 май 2023 19:18 снимката на твърдяния атентат.
какъв атентат, какви 5 лева,че дори и новогодишна пиратка би нанесла по-големи щети!

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:19
Гост

Може ли да ни обясниш какво ще искате точно на тези протести?
Не се заяждам, но ми стана много интересно – за какво ще протестирате?

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
01 май 2023 22:35
Гост

Как за какво??? Предполагаемите атентатори като видят колко следователи са готови да протестират вместо да разследват, ще спретнат набързо още няколко атентата…

Протестъри, майна!

Краставите магарета се надушват
Краставите магарета се надушват
01 май 2023 19:29
Гост

Иванчева с общ коментар за атентата: Няма значение кой е сложил фойерверка

Осъдената за поискан и получен подкуп Десислава Иванчева и напусналата парламента заради бременност Лена Бориславова пуснаха една и съща публикация в профилите си във Фейсбук по отношение на атентата срещу кортежа на Иван Гешев.

Потресен
Потресен
01 май 2023 19:27
Гост

Като гледам снимката долу искам да кажа само едно нещо – Гешев, оставка, нагла мутро! Стига си се правил на жертва, а целия народ на идиоти, защото цялата държава е жертва на твоята престъпна наглост и идиотщина!

Епицентърът на „атентата“!
Епицентърът на „атентата“!
01 май 2023 19:18
Гост

comment image

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 19:21
Гост

Това ли е резултатът от 3 кг тротил??????? Едно клонче няма счупено, дупка няма в земята!!!!!!

Не е истина
Не е истина
01 май 2023 19:23
Гост

Какви 3 килограма тротил, една от по-големите новогодишни пиратки ще издълбаят по-голям кратер в земята

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 19:47
Гост

Ужас-дърво не е останало, а гледам огромната дупка, гледам и щетите по инфраструктурата. Ужас-хубаво е ,че човекът се е отървал-било е като в Бахмут на фронта направо, било е страшно, видно от снимката!

АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ
АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ
01 май 2023 19:11
Гост

И засмърдя на умрели лебеди от местността „ЯРЕМА“.

Бай Кольо Фичето
Бай Кольо Фичето
01 май 2023 19:41
Гост

Като единствен Автор на НК, или поне на Общата му част, претендирам за авторското право върху тази театрална постановка: „Как с кортежа взехме за 7 години острия завой. Под ярема на Путин.“. ps. Хората ги интересува Театрото! Това че за последните няколко години сме във война с Цар Освободител; стоките от първа необходимост са се увеличили двойно, а доходите са се увеличили средно с 20%; България е най-бързо изчезващата държава в света; суверинитет изглежда смешно; имаме си американски военни бази без да сме победени – правещи ни легитимна ядрена цел; целият ни „политически елит е купен“ с хранилката А за… Покажи целия коментар »

Анастасов
Анастасов
01 май 2023 18:58
Гост

Гешев, не се прави на умряла лисица, нито на умиращ лебед! Никой не те иска мъртъв, искаме те на подсъдимата скамейка за всичките ти престъпления срещу българската правосъдна система!

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 18:57
Гост

200 грама скъсали релси, 3 кг не скъсали каскета. Баф тоо цирк. Сарафито рекна, че щели да изземват всичката пръст, дали ще е било с багер и така ли са изкопали дупката?

ПОКАНЕТЕ РАЗСЛЕДВАЩИ ОТ САЩ!!
ПОКАНЕТЕ РАЗСЛЕДВАЩИ ОТ САЩ!!
01 май 2023 19:03
Гост

Да изземват каквото искат. Но още днес да поискат помощ от САЩ, детективи, разследващи, американски прокурори(без значение,че според закона действията ще са без правна стойност-нека американците разследват, а нашите приповторят,с цеЛ да „облекат“ в правна форма разследването, АКО БЪДАТ ПОКАНЕНИ АМЕРИКАНСКИТЕ ПАРТНЬОРИ). Бъдете сигурни-америкнските разследващи могат да разкрият и разнищят случая, а съмненията са със страшна сила,че е организирано от служби и прокуратура(без знанието на Главния-той е невинен и потърпевш ). Ако бъдат поканени нашите партньори от САЩ да поемат случая, още утре сутринта може да е дощъл самолетът с американски разследващи, и да поемат случая. Защото -версията,че е организирано… Покажи целия коментар »

Ееееее
Ееееее
01 май 2023 19:15
Гост

Аз предлагам да си внесем разследващи от Папуа Нова Гвинея понеже е под британската корона!

И жълти павета от Судан понеже сега оттам са евтини. И умни. И красиви най-вече!

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 19:20
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Анонимен
Анонимен
01 май 2023 18:48
Гост

Нама по голяма ценност от човешкия живот. Тук не става въпрос за главния прокурор само, а за човека Иван Гешев и семейството му. И всеки, който възхвалява или омаловажава този позорен акт е човеконенавистен.

Анастасов
Анастасов
01 май 2023 19:00
Гост

Човешкият живот, независимо чий, е висша ценност. Но такава инсценировка е висша форма на неуважение към цялата правна система. Сътворена от един висш магистрат.

Държавата да поиска помощ от чужбина по случая!
Държавата да поиска помощ от чужбина по случая!
01 май 2023 18:43
Гост

Съмненията ,че е самоорганизирано от службите и Държавна сигурност и УБО са на базата на това,че преди 5 години, в колата на бивш шеф на ВКС бяха развити болтовете на колата-ама краткотрайна памет ли имате, че забравихте . Само по себе си -случилото се тогава беше акт на потресаващо посегателство срещу държавността, което според прокуратурата -не било престъпление-вж линка с медиина публикация по темата!!!! Тогава -прокуратурата отказва да разследва престъплението. Повтарям-престъплението! Тогавашния шеф на ВКС се отказа после да ползва охраната на УБО-и явно е бил прав. Шеф на ВКС отказа да се довери на УБО, което е многозначително, а… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 18:48
Гост

Само да напомня,че в УБО доказано върлуваше поръчков килър, които е поддържал множество контакти със магистрати и властимащи… по масонска линия, според медиини публикации-вж линка .

https://www.dnes.bg/index/2020/05/24/ubiecyt-na-marangozova-mason-ot-nisyk-rang-koito-prilicha-poveche-na-rabotnik.450913

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 18:51
Гост

Само да напомня, че вярващите във всемогъщата държавна сигурност останаха няколко изпържени кондензатора по тоя и оня форум. Със съзнание, останало в 90-те години.
От САЩ на такива ДеБили ще им кажат, че са открили ДНК на Путин на местопроизшествието.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 19:08
Гост

я прочети статията от днес бг от по-горе дадения линк

„Подполковник –- ––, специалист по взривни устройства на Националната служба за охрана, е приел поръчката за убийството на бизнес дамата Станка Марангозова през октомври миналата година.“

https://www.dnes.bg/index/2020/05/24/ubiecyt-na-marangozova-mason-ot-nisyk-rang-koito-prilicha-poveche-na-rabotnik.450913

Въпросния подполковник-специалист по взривовете е арестуван, ама ортаците му от УБО-в статията не пише нищо по темата! А след развитите болтове в колата на бившия шеф на ВКС-какво повече да се коментира, като версията,че службите са го направили трябва да бъде независимо проверена-от разследващи от чужбина. Което явно няма да се случи.

Ееееее
Ееееее
01 май 2023 19:17
Гост

Най-добрите са руснаците … нали сега разбираш … няма как да се случи …

Вуйчо Ваньо
Вуйчо Ваньо
01 май 2023 18:29
Гост

Цветан Василев е подбудител, Владимир Путин помагач-спонсор, а Крум Зарков непосредствен извършител! Нов сюжет от поредицата „10 малки каскетчета“

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 18:31
Гост

Сега всички със затаен дъх очакваме Агата-Жени Пръскачкова да разкрие това престъпление

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 18:37
Гост

По-скоро филм от поредицата „Спасяването на редник Гешев“, в който главния престъпник обвинява други престъпици

Дежа вю
Дежа вю
01 май 2023 18:23
Гост

Чакайте да позная – извършител няма да бъде заловен, но за сметка на това Гешев ще даде пресконференция, на която ще обвини лошите олигарси и престъпници, които искат да го ликвидират. Стига вече номера от селски вечеринки!

Здрав мозък
Здрав мозък
01 май 2023 18:18
Гост

Един болен мозък се е размножил с много коментари. Хайде сега малко въпроси, като за американска публика, по-опростено: Сарафов казва, че Каскета е оцелял след взрив на бомба с 3 кг. тротилов еквивалент. А съвсем наскоро имаше взрив на влак в Русия, който дерайлира и леееко се понатроши (бомбата пак е била на пътя, т.е. на жп-линията, който му се чете: https://newinform.com/24023036-mash_moschnost_vzrivnogo_ustroistva_na_zh_d_pod_bryanskom_sostavila_ne_menee_200_g_trotila За тези, които не им се чете, и не им се гледат снимките на потрошения влак в линка, същината е тук: „мощность взрывного устройства на ж/д под Брянском составила не менее 200 г тротила“ – не по-малко от… Покажи целия коментар »

Андреев
Андреев
01 май 2023 18:47
Гост

Болният мозък си ти! Многото коментари означават обществено мнение.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 19:02
Гост

Особено ако са с еднакъв смисъл и написани всички от такъв като тебе, с имитация на фамилия, със сигурност са обществено мнение.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 18:07
Гост

много болни мозъци пишат тук. Смятат,че главния прокурор ще прави инсценировка , когато е с децата си. Не знам какви ветрове веят в главата на хора, които си мислят такива неща.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
01 май 2023 18:14
Гост

Пропагандата прави мозъците на хората на пихтия, това е обяснението.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 18:14
Гост

Ами…. нали знаете коя категория лица най- много мразят прокурорите, съдиите и нас- адвокатите- лицата с влязла в законна сила осъдителна присъда, особено за ЛОС над 3 години. Предвид фактът, че драскотенето в този форум е анонимно, няма как да не отчетем и възможността и такива лица да пишат точно в този форум…

Проскубания бухал
Проскубания бухал
01 май 2023 19:39
Гост

По-скоро да са платили на професионални тролски фабрики, надали ще се занимават с толкова унизителна дейност.

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
01 май 2023 18:16
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
мнение
мнение
01 май 2023 18:54
Гост

Главния прокурор е няма нищо общо-това е очевидно до очевадност. Но съмненията,че е организирано от службите и прокуратурата са с мощна сила-И ОЧЕВИДНО Е,ЧЕ НЯМА КОЙ В ДЪРЖАВАТА ДА ПРОВЕРИ ПРОКУРАТУРАТА И СЛУЖБИТЕ ДАЛИ СА ЗАМЕСЕНИ-за какво обективно ,всестранно и пълно разследване говорим, акто една от версиите няма кой да я провери обективно и независимо. Ще позволи ли прокуратурата да дойдат разследващи от чужбина, най-добре от САЩ, и то незабавно-още с първия полет от САЩ, още утре на мястото да има американски детективи и американски прокурори? Никога -нали. Че здравите сили в прокуратурата през 2002 г подхвърлиха дрога на изпадналия… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 18:06
Гост

Я, и тук се напълнило с черепчета! Голямо търкане на талончета е падало!

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 18:02
Гост

Пожелавам на всеки, който счита 3те кг. тротил за “инсценировка“, да му се случи същата “ инсценировка“ напът за стрийптиз бара в друг град,, когато в личното му мпс са и децата му, и любовницата му- да видим тогава той какво ще мяка по форумите …

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
01 май 2023 22:45
Гост

Нима искате да кажете, че Гладният прокурор на РБ ходи по стриптиз-барове с децата си???

Адвокат
Адвокат
01 май 2023 17:54
Гост

Точно преди изборите – доста странно.

И – интересно – какво ще направи Гешев – ще прекрати някое производство ли – няма послание – конкретно.

Това е отнякъде – има кой да има интерес – няма значение.

Всъщност има политически причини, то е явно-да се подготвят за изборите.

Жалко за новият МВР – министър – той ни е колега – ще го ударят него.

Ееееее
Ееееее
01 май 2023 17:51
Гост

Е нема такава ПАРОДИЯ!!!!!!

Ще се разплача от състрадание към Каскета и децата му от стриптизьорката! ГоркиЯт Той.

Тръгнал на първомайско романтично пътешествие с кортеж към … Един стриптийз бар в … Боровец. И за по-пряко … през Ковачевци.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 17:48
Гост

Крайно време е някой да предприеме дейсвтия срещу всичката тролска гнус, която се сипе в българските сайтове за новини. Когато ПИК доминираха сцената беше неприятно, но сега троловете на „добрите“ медии са извън всякакъв контрол…

Гнус
Гнус
01 май 2023 17:51
Гост

Да живее кафявата „журналистика“ на ПИК и лайнометните им тролове!

DE JURE
DE JURE
01 май 2023 17:48
Гост

Никой няма интерес от физическо покушение върху Гешев след като знае, че е въпрос на кратко време елиминирането му по юридически път

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 18:09
Гост

ИМА една категория лица- тези, за които е поискана процедура за международно издирване и предаването им на България, било чрез използване на договор за правна помощ по наказателни дела, било чрез правната процедура при липса на такъв сключен двустранен международен писмен договор….

Боже, прибери си каскетните вересии, боже!
Боже, прибери си каскетните вересии, боже!
01 май 2023 17:47
Гост

Колебая се кой е поръчал наш Гешко между Путин, който е бил смъртно изплашен от това да бъде арестуван в България от Гешев, и Байдън, който срещу 350 хиляди долара лично е лобирал Гешев да бъде включен в списъка „Магнитски“

ХА ХА ХА ХА ХА ХА
ХА ХА ХА ХА ХА ХА
01 май 2023 17:44
Гост

Доказателства няма … НО … Путин е виновен. С неговият ортак Цветан Василев.

Юрист (без каскет)
Юрист (без каскет)
01 май 2023 17:40
Гост

След като прокурор Жени Пръскачката разкри опит за държавен преврат чрез хакване на поливните пръскачки за тревата пред парламента, сега очакваме да разкрие опит за интергалактически преврат срещу еталона за справедливост в цялата вселена

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 17:46
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
01 май 2023 17:40
Гост

И ИМА ТАКЪВ НАРОД който да се връзва на кьорфишеците на ОПГ „Гешев и с-ие“.

Сийчето
Сийчето
01 май 2023 17:37
Гост

Има двама очевидци които съзрели лично Путин да залага взривното устройство на острия завой, който в почивен ден, на 1 май, целият кортеж на Гешев не успя да вземе ЦЯЛ ЕДИН МАНДАТ от 7 години.

ps. Има жертви сред жабите от близкия гьол и сред гаргите на близкия храст.

АМИН

Боже, какъв „атентат“!
Боже, какъв „атентат“!
01 май 2023 17:30
Гост

Това ми напомня за оня „атантат“ срещу „шефа“ на Каскета, когато незареденият пистолет засече и не гръмна на сцената. Гешев обаче е около квадралион пъти по-прост от Доган и една постановка не може да съчини като хората.

Иванов
Иванов
01 май 2023 17:33
Гост

Евтин милиционерски PR! Нищо повече

Лъжливото овчарче на 1 май
Лъжливото овчарче на 1 май
01 май 2023 17:30
Гост

Гешев и Гешевтурата бачкат та взрив се дига над Киев при посещението от което се разбра, че Той Лично щял да арестува … Путин … в София.

Бомбата … Гръмна.

345
345
01 май 2023 17:29
Гост

Очевидно, че някои от олигарсите Бобокови,Цв. Василев, Божков, Стайков или хора като Митяо Очите стават нетърпеливи за остраняването на Гешев и са недоволни от Зарков, Хр. Иванов, Русото Наде, Емил Дечев, ПП и взимат нещата в свои ръце!Явно разбраха, че със закриването на Спеца има СГП и други Окръжни прокуратури и сега, вместо да се уговарят с Маджарова следва да се договарят с множество административни ръководители. Не е изключено и Бойко кандидат Магнитски да стои зад този терористичен акт. Несъмнено се касае за сплашване с цел да се предизвика страх в прокурорите и наказателните съдии. Не бих се изненада Зарков… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 17:16
Гост

Абе вие идиоти ли сте- децата са били в автомобила му.

Идиоти с каскети
Идиоти с каскети
01 май 2023 17:21
Гост

Сценаристите от Каскет пикчърс са идиоти – като ни мислят всички нас за чак такива идиоти! Пътувал със служебен кортеж от 10-ина коли, в почивен ден, обаче някак служебно така взел и децата си (и още няколко съседски, за да е драмата по-голяма)

:))
:))
01 май 2023 17:13
Гост

Путин е виновен:))

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 17:18
Гост

Moже и фсб на русия да имат пръст във финансирането на терористичният акт- ти пък откъде знаеш, че русия няма пръст в залагането на взрива, а…

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
01 май 2023 22:51
Гост

Шефът на следствието наплюнчи пръст, опипа черната дупка, и отсече: „Взривното вещество е произведено в тайната лаборатория на Кремъл. Вервайте ми!“

Прост, по-прост, каскет!
Прост, по-прост, каскет!
01 май 2023 17:18
Гост

100%, нали Гешев заплаши да го арестува! Със сигурност Цветан Василев е взел пари от Путин и ги е дал на Крум Зарков, който лично е заложил взрива!

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 17:28
Гост

“…Със сигурност Цветан Василев е взел пари от Путин и ги е дал на Крум Зарков…“ Що па на тоя= я колко парчета сте платените от мафията- може и ти да си я заложил- колко му е – нали все ревете за пари, а сте социални паразити, искате да не работите, да не учите, да не следвате, а държавата- т,.е. всички данъкоплатци- само да ви храним и издържаме с нашите данъци, затова се кефите и на прогресивната данъчна система и предложението на нинова за въвеждането й, и на повишените ставки на месечните осигуровки, плащани от НАС- хората, които сме редовни… Покажи целия коментар »

от СГП
от СГП
01 май 2023 17:12
Гост

Има вече заподозрян: Владимир Владимирович Путин.

Умнокрасив жълтопаветник
Умнокрасив жълтопаветник
01 май 2023 17:10
Гост

ГЕШЕВ Е НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО!

Требе да се пази като Слънцето и Водата за всяко живо същество.

АМИН

Друг трол от ПИК
Друг трол от ПИК
01 май 2023 17:13
Гост

Гешев мъченик в борбата с престъпността!
Да се свети каскета му! Амин!

Пунта Мара Гешефска
Пунта Мара Гешефска
01 май 2023 17:05
Гост

Фишеци от милиционерското училище.
Сега ще се разиграят едни сценки в стил палежа на Райхстага и героят от Лайпциг. Тук ще е героят от Симеоново.

Пълна пародия
Пълна пародия
01 май 2023 17:08
Гост

Многострадалната Гешовева

Радой Ралин
Радой Ралин
01 май 2023 17:04
Гост

“Ех, ех, времена нелепи, властници да управляват слепи”

Станимир
Станимир
01 май 2023 17:00
Гост

Каскета ще надмине Тиквата да се прави на луд! Баси и бутафорната имитация на взрива, простия милиционер сигурно се изживява като Джоване Фалконе. Само че Фалконе всячески се бореше с мафията, а Гешев всячески я защитава.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 17:04
Гост

Дай тогава обяснение защо на теб- “борецът на мафията“, никой не ти залага 3 кг взрив с тротил, а е извършен терористичен акт с цел убийството на главпрока, който уж “ защитавал мафията“… ЗАЩО, С КАКВА ЦЕЛ мафията ще иска да го ликвидира, ако той й играе по свирката и е купен от нея, а… Как искате хората да ви вярват, след като “разсъжденията“ ви издишат, когато бъдат анализирани съгласно елементарната логика…

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 21:41
Гост

Много знаеш ти на кой какво са му заложили точно.

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
01 май 2023 22:55
Гост

К’ъф 3 кг тротил, к’ви пьет лье’а??? Като гледам разрушенията, 3 кг рахат-локум повече поразия биха направили.

Съдия СРС
Съдия СРС
01 май 2023 16:53
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Анонимен
Анонимен
01 май 2023 16:52
Гост

много планктон тук плува, много.

ала бала
ала бала
01 май 2023 16:51
Гост

ами ако Гешев си го е самоорганизирал за дасе прави на жертва?

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 17:03
Гост

Той няма толкова акъл. Или кака Сийка, или някой друг от неговите.

Re:
Re:
01 май 2023 17:14
Гост

Има, има. По милиционерския стил ша го познаете!

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
01 май 2023 16:49
Гост

Ми като е такава жертвичка, Иван Магнитски, да си хвърля оставката. Най-негодният човек за гл. прокурор след убиецът Филчев.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 16:54
Гост

Ще си я хвърли, ама друг път. А колко пък ти си годен, освен да пишеш позиви, май за друго не ставаш.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 16:57
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Анонимен
Анонимен
01 май 2023 16:44
Гост

Подкрепа за Иван Гешев, имаме нужда от такъв гл.прокурор в момента!!!

Гешев - позор, оставка и затвор!
Гешев - позор, оставка и затвор!
01 май 2023 16:46
Гост

Бай Ставри, знаем, че имаш нужда от Гешев и всички се надяваме, че скоро ще е при теб!

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 16:48
Гост

Напишете го за протестърите, които мафиотите ни в чужбина разкарваха за по 70 лева участие в “протест“ на вечер. Аполитичен адвокат съм и от самото начало на “протестите“ съм ЗА оставане на Гешев като главпрок. Имаше достатъчно ноторни факти, според които някои платени “протестъри“ заявяваха директно, че искат физическото му ликвидиране. Един наистина политически протестиращ гражданин няма никаква полза от убиването на гешев- достатъчно е просто да се отстрани от позицията главпрок и политическият му проблем е решен. Обаче МАФИЯТА и/ или друга държава, може да има интерес и от физическото му ликвидиране…

Гнус
Гнус
01 май 2023 16:34
Гост

Жълтопаветният тролетариат пак блести със злоба и делюзии. Сектата ви е все по-противна и отблъскваща.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 16:37
Гост

Тролетариата е на щат към ПИК (Прокуратурата Иска да Каже) и развеселява потребителите на този юридически форум с всевъзможни абсурдни небивалици 🙂

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 16:45
Гост

Прав си. Уникални боклуци са тия. Определението за секта им е малко. Неграмотници, несретници, злобари, все някой им е виновен, а два лева сами не могат да изкарат, типичен планктон.

Смях, драги зрители!
Смях, драги зрители!
01 май 2023 16:33
Гост

БоНбата сигурно и обеднен уран е съдържала и кастетобойни патрони… Каква поредна каскетна драма – само по Каскет пикрърс ТВ!

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 16:28
Гост

Много несретници взеха да пишат тук, включително и този под мен. Специалисти всякакви. С осколочен взрив пред тях съм сигурен, че щяха да оцапат гащите много сериозно и вече да са активни борци. Тече разследване на терористичен акт, специално подготвен с три килограма тротил и много осколки, които явно не са за заря и сплашване. Хайде спрете да умувате и да се вживявате по холивудски, защото това си е сериозна работа и не е за коментари от некадърници.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 16:34
Гост

Като не са за заря и сплашване, ще чакам да кажат запознатите защо остана само зарята.

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
01 май 2023 22:58
Гост

Ма тя зарята е основният поразяващ фактор – главното дете на републиката се наакало.

Нормален човек
Нормален човек
01 май 2023 16:25
Гост

Дано всички, които са били там са добре. По – това което пишете тук показвате и какво носите в душата си.

Просто човек
Просто човек
01 май 2023 16:28
Гост

Е то стана ясно, че пострадали няма. Фишека гръмнал, ама дали е кьор..
1500 и отгоре процента е ясно, че руснаците са виновни 🙂

Умнокрасив жълтопаветник
Умнокрасив жълтопаветник
01 май 2023 17:19
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Каква поредна каскетна драма!
Каква поредна каскетна драма!
01 май 2023 16:25
Гост

Няма нормален юрист, да не говорим криминалист, който да му се върже на поредните глупости на Гешев.

Андреев
Андреев
01 май 2023 16:25
Гост

Нищо не пречи бомбата да е гръмнала на километри от кортежа, да има щети по платното и да го инсценират като атентат. Цирк.

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
01 май 2023 23:00
Гост

Разбира се, че ще има щети по платното – пролет е, а още не са усвоени едни пари за едни ремонти на едни пътища!

Каскет пичкърс
Каскет пичкърс
01 май 2023 16:04
Гост

Много ми се иска да прочета протокола за оглед на местопроизшествието, както и (когато бъде изготвена), химическата експертиза.
Засега, нека гледаме само общоизвестните факти (от медиите):
1. Нещо е гръмнало по пътя, пред Каскета;
2. Няма пострадали, отишли две линейки и се върнали;
3. Неимоверно раздухване в нета (първо уж имаше и пострадал, после се оказа, че няма).

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 16:11
Гост

С любезното съдействие на ПИК (Прокуратурата Иска да Каже) и троловете с каскети

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 15:58
Гост

На Каскета простотиите… някое дете сигурно е хвърлило пиратка, а той сега ще се изкара жертва на световния терористичен заговор

Ася
Ася
01 май 2023 16:05
Гост

И аз никъде не видях нещо страшно да е станало. Наистина може така да е било. Типично в стила на Гешев да се изкарва жертва.

Юрисконсулт
Юрисконсулт
01 май 2023 15:56
Гост

Не виждам състав на престъпления, съгласно НК. Няма осъществена субективната страна-вината. Личи си.

Случаен
Случаен
01 май 2023 16:00
Гост

Затова си юрисконсулт.

345
345
01 май 2023 17:35
Гост

Ако беше гръмнало пред теб, щеше да си окан до ушите!

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 15:52
Гост

Когато някой взриви бомба пред кола не е инцидент, а терористичен акт.

Brymbrym
Brymbrym
01 май 2023 15:56
Гост

Когато боНбата се взриви без пострадали пред колата на главен прокурор, който го е шубе, че му готвят изритването и обикаля като цветарка по света, за да проси симпатии, не се нарича тероризъм, а атентат тип Доган. Само че оня остана почетен преЦедател, а тоя няма как да остане почетен главен каскет 🙂

Юрист
Юрист
01 май 2023 15:59
Гост

Така е. Но според главния секретар на МВР (респ. според Радев, а оттам и олигархията и Путин) „става въпрос за инцидент с главния прокурор“.

Дано антидържавническите партии – ПП-ДБ, по-скоро да изчезнат от властта, а и от държавата! Докараха ни до дъното!

Следовател
Следовател
01 май 2023 15:50
Гост

Намирисва ми на гнило. Много гнило…………..

Така е
Така е
01 май 2023 16:06
Гост

В Каскетурата всичко вони откакто Каскета е главен прокурор

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 15:43
Гост

Мяза на случая, който УЖ някой заплашваше прокурора Ангел Кънев. Скалъпена история да се прави на жертва. Няма да мине…уви

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 15:48
Гост

А ако при приключване на разследването се докаже, че не е “скалъпена история“, ще си разкриете ли самоличността и ще носите ли отговорност за твърдението ви, а… Или ще се скриете зад анонимността, свободата на словото/ което впрочем ИМА законови и конституционни ограничения/ и ще продължавате да прокарвате линията на спонсорите ви чрез внушения с постовете ви…

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
01 май 2023 23:04
Гост

Интересно прокуратурата решила ли е вече кого да изкара изпълнител, кого възложител и кого главен изгодополучател?

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 15:32
Гост

Това на предупреждение прилича по изнесената информация, щом няма пострадали …

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 16:02
Гост

На самоинсценировките предупреждение ли им се вика вече?

еугЛЕНА Парапетова
еугЛЕНА Парапетова
01 май 2023 15:16
Гост

Опитаха се да убият Иван Гешев с бомба.

Така се случва в завладените държави, където олигарсите управляват вместо президента им, партиите и и коалициите им.

Мутрите вън, нали?

Проскубания бухал
Проскубания бухал
01 май 2023 15:06
Гост

Не виждам нищо смешно, нсй-малкото, защото такава новина ни връща към 90-те години и започване да мязаме на латиноамериканска държава не само по начина на формиране на бюджет. Близките години дори сърбите ще имат дори повече от двийно по-големи повече преки чуждестранни инвестиции от нас, както през 2022г.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 15:15
Гост

Според мен, е налице ОПГ с международен елемент- няколко “икономически“ престъпни интереса са застъпени тук. Мисля, че става въпрос за трансгранично престъпление. Да си разследват данс, но аз пиша моята хипотеза.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
01 май 2023 15:37
Гост

Гешев напоследък беше активен в позицията си спрямо Украйна, а и ходи на посещение там, включително и Молдова, дано не са свързани нещата.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 16:01
Гост

Почни да пишеш фантастика. Може на 10 едно пък да улучиш, ама останалите 9 ще се четат поне като каквото трябва. Понеже с правото не са свързани.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
01 май 2023 17:44
Гост

Все още информация прекалено много неизвестни, какво право Ви гони Вас, след като фактите са недостатъчни и на този етап всичко са свободни разсъждения и спекулации. Когато темата е юридическа, а не политически сензационно като тази, се съобразявам и си личи, за разлика от приходящи „Анонимни“

Съдия
Съдия
01 май 2023 14:51
Гост

Лекс, как не сте направили внушение още в заглавието, че сам си го е организирал. Или случая не позволява да се манипулира в полза на нашите хора!?

Юрист
Юрист
01 май 2023 15:54
Гост

И аз това се замислих. „Инцидент“ – все едно се хлъзнал на лед и се ударили в мантинела… Докъде я докарахме ПП-ДБ? Май е ясно кой е „инструментът“ на мафията в Народното събрание…

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 14:44
Гост

Без значение кой е главният прокурор, дано се окаже някаква техническа неизправност, защото противното е сериозна дързост и абсолютно недопустимо наглеене. Дано няма пострадали.

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 14:49
Гост

Това може да го напише само неюрист. ЮРИДИЧЕСКАТА КВАЛИФИКАЦИЯ НЕ Е “ИНЦИДЕНТ“, А “ОПИТ ЗА УБИЙСТВО“- вижте си НК и ще разберете. Фактите са си факти- МАФИЯТА ИСКА ФИЗИЧЕСКОТО УМИШЛЕНО УМЪРТВЯВАНЕ НА ГЛАВПРОКА. Това не би се случило, ако той беше платен от мафията и не си вършеше работата….При заложен взрив ВИНАГИ има пряк умисъл, а не небрежност/ непредпазливост…

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 15:28
Гост

Глупости.
Нищо не е ясно, че да ги плещиш.
Това се случва и когато той е платен от мафията. Защо да не се случва? Напротив. Мерят си кланове разни работи. Нормално.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 16:01
Гост

Опит за умъртвяване на гл. прокурор с пиратка? Пийте си хапчетата!

адвокат от САК
адвокат от САК
01 май 2023 14:28
Гост

Всеки, който рие срещу главбпрока, е ПРИСЪДРУЖЕН НА МАФИЯТА, ИЛИ МАФИОТ, ИЛИ ПЛАТЕН ОТ НЕЯ. Никакви политически мотиви не могат да оправдаят опита за убийството на главпрока. Явно, човекът си е на точното място и реализира наказателното преследване на мафиотите- същите онези- черепа и василев, който дистанционно командваха платените от тях протестъри – мръдни наляво, мръдни надясно…

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
01 май 2023 15:41
Гост

Започнахте с нежния фалцет отново. Иван Магнитски за пореден път се прави на жертвичка. Разликата е че тези, които ти обвиняваш така ущипано, нямат интерес да го убиват, а да му се търси съдебна отговорност за всички позорища, които Иван Магнитски натрупа за тези години. Кюлчета, къща в Барселона, Иванчева, нарича себе си „инструмент Божи“, скандала „шефе абе и аз обичам да се пра’им на луд“, липсва 30% от асфалта по безумно опасните ни магистрали. Гешев прикрива мафията и за това ще му бъде търсена нак. отговорност. Никой няма да си съсипва съня, за да поръчва това каскетско мекотело. Иван… Покажи целия коментар »

Brymbrym
Brymbrym
01 май 2023 14:24
Гост

Тоя, за да спаси кожицата, е готов да измисли какви ли не небивалици.

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
01 май 2023 15:42
Гост

От едното бесене, ще вземе да се удуши без да иска…

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
01 май 2023 14:24
Гост

„Шефе, абе и аз обичам да се пра’им на луд…“ – Иван Магнитски, който пак се пра’и на жертвичка

Гост
Гост
01 май 2023 14:06
Гост

Госпожи и господа умнокрасиви, така ли я разбирате „съдебната реформа“?

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
01 май 2023 14:08
Гост

Със сигурност „умнокрасивите“ не стигаме до там, че да го взривяваме. Лесно би се отървал. Гешев е престъпник и ще бъде осъден с влязла в сила ефективна присъда. А ако вече нямаме главен прокурор … здраве да е 😉

Няма качество
Няма качество
01 май 2023 14:13
Гост

Поредения ДБ-арски трол! Това е юридически форум, а не партийна сбирка, можете там или в БОЕЦ, да ги говорите тези приказки, те само с такава за пропаганда се занимават, с нищо друго и с това нямат никаква добавена стойност за каквото й да било правосъдие като техните ментори Хр.Иванов и компания!

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
01 май 2023 14:25
Гост

единствения политически коментар тук е твоят, така че … sad to be you bruh…

Гост
Гост
01 май 2023 14:46
Гост

Казваш, като не става с противоконституционни изменения и допълнения на закона, нямаш нищо против и по този начин вече да нямаме главен прокурор?

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
01 май 2023 15:43
Гост

Не не, начина си е много конституционен, по който ще бъде премахнат и разследван от съдия-прокурор 🙂 Гешев ще е затворник, а не покойник, няма какво да се притеснявате лакеите му.

Shen
Shen
01 май 2023 14:03
Гост

Да не се окаже гръмнала газова уредба на колата?

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 14:04
Гост

Колите на НСО нямат газови уредби точно за да няма такива инциденти.

Коце
Коце
01 май 2023 14:02
Гост

Дано да не е пострадало сериозно момчето от НСО.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 14:44
Гост

Споко, оказа се, че никой не е пострадал, фишеци…

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 15:59
Гост

Фишеци и каскетни кьорфишеци

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 14:01
Гост

Човек не знае какво да мисли, имайки предвид за кого става въпрос, винаги има едно съмнение, и в двете посоки.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 13:59
Гост

Много, много странно. Дано да е гръмка инсценировка, а не реална заплаха.

Анонимен
Анонимен
01 май 2023 15:58
Гост

Естествено, че е… типично в стила на Гешев

ГЕШЕВ ПОЗОР!
ГЕШЕВ ПОЗОР!
01 май 2023 13:58
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
01 май 2023 14:25
Гост

ДАНО Е БИЛ В КОЛАТА !!!

Chicho
Chicho
01 май 2023 13:58
Гост

Егати!