Двама мъже, разследвани за пране на пари и данъчни престъпления, са държали в домовете си писма и флашки с аудиозаписи, от които може да последва разследване за търговия с влияние, тъй като в тях е обсъждано заплащане за смени на полицейски началници, както и свалянето на главния прокурор Иван Гешев.

Лично обвинител №1 участва в пресконференция за разкритията, като обясни, че това е пример за завладяна държава.

„Как мафията, симбиозата между криминални авторитети, осъдени лица и издирвани от Интерпол, както и да ги наречем най-общо, известни на обществото организации, заедно се борят срещу институциите и срещу държавата, в противоречие с интереса на хората. Това ще го кажат и доказателствата по делото“, каза Гешев и се зарече, че няма да позволи да се засягат интересите и „сигурността на хората и на народа“.

При претърсванията в домовете на двамата мъже с инициали Т. И. и Д. Г. По-късно се разбра, че става дума за Тони Иванов и Дилян Георгиев, в домовете на които прокуратурата е открила и списък с имената на прокурори, следователи и съдии, които са работили в закритите специализирани съдилища и прокуратури. Списъкът е озаглавен „Вредители за уволняване“ и са изброени имена на магистрати и местата, където работят в момента. Прокуратурата показа снимка на листа, но със заличени имена на петима съдии, шестима прокурори и седмина следователи.

От там уточниха, че за момента няма получени заплахи за тях и не им е назначена охрана. Защита обаче е получил прокурор, който е водил разследването срещу двамата мъже, бил е заплашен и се е отвел от делото.

Разследването е започнало на 14 септември миналата година по доклад на службите за сигурност за организирана престъпна група, която се занимава с пране на пари и данъчни престъпления. Имало данни и за заплаха „срещу публично лице, свързано с издателска дейност и медии“, заявиха от прокуратурата, без да споменават повече за заплашения.

На 7 март 2023 г. обаче били извършени претърсвания и изземвания от жилища на двамата обвиняеми, като Иванов в момента бил в чужбина, а Георгиев – в ареста. Именно при тези действия разследващите попаднали на писмата и записите, които днес бяха показани пред медиите.

От тях стана ясно, че основен участник в записите е криминално проявеният Красимир Каменов-Къро, който разговаря с един от обвиняемите, с обявен за издирване чужденец на име Овидиу Семенеску, с мъж, за когото прокуратурата има данни, че е журналист и с неустановен човек, близък до Къро. В тези разговори се обсъждат свалянето на главния прокурор, платени 400 000 лева за смяната на полицейски началници, споменават се сценарии за „Цецо от Белград“, „Тони Парфюма на Кокорчо“, „Бойко“, който щял да е в „другия Магнитски, ако не сменят Гешев“, „Бобока“ и др.

Сред откритите и снимани улики бяха лист с написани суми от 50 млн. и 10 млн. евро, писмо на английски и писмо от Митко С., в което той пише „Здрасти, имаме неограничено финансиране от Цецо от Белград за Гешев. Той поема лобистите от Щатите. Къро също е насреща и Овидиу от Швейцария. Казаха, че са ти изпратили и материал. Материал за продажба от Цюрих. Важно е да намерим хора да пищят срещу Каскета, ние ще им кажем какво. Тони Парфюма на Кокорчо също търси компромати и ще помага. После нашите хора ще си го поемат от Щатите, за да го приключим. Има и по-радикални варианти, но засега така действаме“.

Другото писмо, което прокуратурата показа е със следния текст: „Здравей скъпи приятелю. Доколкото разбрах, всичко е ОК по темата. Продължавайте така. Когато приключим, ще сме щастливи. Изпращам ти парите за разноските на Димитър и нашите други приятели. Ако имаш нужда от повече, може да ми се обадиш или да се обадиш на Дорин. Ние сме в непрестанен контакт с човека от Белград и всичко е в синхрон. Така че ние сме почти на финалната права и скоро ще пием шампанско. Поздрави“.

За главния прокурор се говори и в един записан разговор, в който се обсъжда как, ако той не бъде сменен, „Бойко“ ще бъде в следващ списък „Магнитски“. „Хубавото е, че са казали на Бойко, че в другия Магнитски, ако не сменят Гешев, ще бъде той. Щото той Влади Горанов ги е земал тези пари от Черепа, ама къде ги е носил… Нали се сещаш… Влади Горанов със сигурност ще го изпържи. Като го гледам той е на един шамар душичка носи. В момента Гешев е на крачка да задържи Бойко, защото Бойко го е предложил за разменна монета срещу американците. Ама те не искат Гешев“, се казва в записа.

Говорителят на главния прокурор Сийка Милева каза, че прокуратурата няма представа от кого и как са правени записите, които бяха излъчени днес, но според главния прокурор с тях трябва да се занимае и ДАНС.

„Както придоби гражданственост един термин, може би виждате завладяната държава. Възникват много въпроси, на които в Софийската градска прокуратура ще направят всичко възможно да дадат отговори. Видях на едно място ВТБ и едни големи цифри в милиони евро. Тук интересният въпрос е, ако ВТБ е руската банка, която е в санкционния списък на САЩ и е била съдружник в КТБ, как това кореспондира със зловредното руско влияние и плащането от лица, посочени като Цецо от Белград, на лобисти. Дали това не е работа точно на това зловредно руско влияние? Това е въпрос, на който се надявам да отговори ДАНС и какви действия ще предприеме“, каза главният прокурор.

Днес обвиняемият по делото Дилян Георгиев беше оставен окончателно в ареста от Софийския апелативен съд. Името му и това на споменатия Овидиу Семенеску се свързва и с делото за изнудване на Делян Пеевски и Ахмед Доган отпреди 3 години. Тогава Георгиев и румънецът Дорин Йордаке бяха обвинени и задържани. Според обвинението, двамата със Семанеску, който и тогава беше обявен за издирване, са изнудвали Пеевски и Доган с доклад на френските служби, според който те са свързани с контрабанда на цигари от „Булгартабак“, а с парите финансирали терористични организации като „Ислямска държава“, „Ал Нусра“, ПКК и режима на Башар Асад. Семенеску предложил съдействие имената на политиците да отпаднат от доклада, ако платят 12 млн. евро, като 10 млн. били за френски прокурор, а 2 млн. евро – за тях. Този доклад така и не беше представен в съда, а Пеевски и Доган обявиха, че не познават обвиняемите и не са били изнудвани. Въпреки това, Георгиев и Йордаке се признаха за виновни и се споразумяха за ефективни наказания (виж тук и тук) от 6 и 8 месеца затвор – точно толкова, колкото бяха стояли в ареста.

86
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Анонимен
Анонимен
26 април 2024 18:34
Гост

­­Г­­о­р­­­е­щ­­и­­­ ­­­м­­о­м­­и­­­ч­е­т­а­­ ­в­и­­­ ­­о­ч­­а­­­к­­­в­а­т ­­­-­­­-­­­-> https://nu21.fun/girl?83268

Анонимен
Анонимен
19 март 2023 19:30
Гост

Вземайте си пуканки, в момента тече състезание кой по-качествено да оближе американски задни части.

к_рзабойкомутрата
к_рзабойкомутрата
19 март 2023 22:06
Гост

бойко, к_рвата на путин, участва ли в надпреварата?

к_рзабойкомутрата
к_рзабойкомутрата
17 март 2023 22:59
Гост

когато плешеватурата която дори не може да смята с калкулатор, тръгне да разследва, винаги мирише на северна корея.

Адвокат
Адвокат
17 март 2023 17:32
Гост

Вие ми кажете имената на магистратите в списъка и аз ще ви кажа целта му.

Анонимен
Анонимен
17 март 2023 11:42
Гост

Не театър, а цирк „Каскетски“! Даже не цирк, а гастролираща по селата трупа клоуни.

Всички (престъпници) обичат Гешев
Всички (престъпници) обичат Гешев
17 март 2023 10:37
Гост

comment image

Анонимен
Анонимен
17 март 2023 10:32
Гост

Размириса се на Внешторгбанк /ВТБ/ и КТБ с представители в надзора Цветан Василев, Стоян Денчев от ДС и Милен Велчев от ВТБ…

comment image

Анонимен
Анонимен
17 март 2023 10:37
Гост

Пропускате Gemcorp Capital, където трима от 5 са с корени във ВТБ.

Всички (престъпници) обичат Гешев
Всички (престъпници) обичат Гешев
17 март 2023 10:32
Гост

Всички (престъпници) обичат Гешев

Анонимен
Анонимен
17 март 2023 11:41
Гост

Не всички, само тези от ОПГ-то на ГЕРБ и ДПС

Сянката на Рашков
Сянката на Рашков
17 март 2023 10:10
Гост

Нема се пУашите. Бях точен с парите не е от този филм. Той е от друга кохорта – на Мунчо Мадуров когото избрахте…

Смях
Смях
17 март 2023 9:01
Гост

Покровителят на мафията с каскета вика „Дръжте мафиотите“

некои съображения
некои съображения
17 март 2023 8:12
Гост

В кой закон пише,че е забранено гражданин да направи списък на съдии, които според него трябва да бъдат уволнени? Че аз например смятам,че цялата съдебна система трябва да бъде закрита, и реучредена с новоназначени хора в редуциран състав-поради демографския срив и финансовите проблеми на държавата, и по аргументите на бившия посланик Ван Кестерен(негови са думите за корупцията в съдебната система), и бившия посланик Уорлик(за двете съдебни системи-за бедни и за богати)-ноторни на всички ви, а новоинстариланите да бъдат с намалени заплати-до размера на професорската в БАН(а за прокуратурата не е нужно заплати, защото възможностите за законно ДМС за неограничени-я вижте… Покажи целия коментар »

Боян М.
Боян М.
16 март 2023 19:56
Гост

Ми да разследват и всеки втори гражданин. В домашна обстановка се коментират абсолютно същите неща, дори едно към едно със записа относно знанието на Боко Тиквата за това, че ако Гешо не бъде разкаран или не бъде накаран да си хвърли оставката, то Борисов ще бъде в Магнитски 3. Коментирали сме, че всичко това са циркове на прокуратурата, че сега след Влади ще започнат да се топят един друг… Всичко от изкараните записи го коментира всеки втори гражданин… Разследвай и мен бе Каскет. Закрихме ви мизерния спец. съд и ви посякохме мафиотските практики! Ние сме силите на доброто!

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 20:33
Гост

Ти, сега поредният активен борец ли се изкарваш? Позакъснял си малко.

345
345
16 март 2023 20:48
Гост

Боян М.
Ти от задкулисието ли си, че претендираш, че си закрил мизерния спец.
Или си бил там обвиняем или подсъдим и си от кихналите на политическите партии гласували в НС закриването на мизерни те спецовете?

Боян М.
Боян М.
18 март 2023 19:40
Гост

Закрихме го и съм гледал лично как се пише закона за закриването му. Яж ми к*ра Каскетче!

ВРЕДИТЕЛИ за уволняване
ВРЕДИТЕЛИ за уволняване
16 март 2023 18:52
Гост

comment image

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 20:10
Гост

Извинявам се, но ако само това са намерили в дома на гражданина, няма нормален юрист, който да смята, че с него се установява каквото и да било.
Имахме един затвортик, той си имаше списък на съдиите и прокурорите, които са му навредили. На такъв какво ще му направиш и на какво основание? Искал да си ги запише – записал си ги, както и това, че са го увредили и също са за уволнение.
И?

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 18:49
Гост

Абе защо вдигат толкова шум при наличието само на нещо като „оперативни дании“, а не разследват тихо и кротко и при сериозни доказателства да дават пресконференции ако ще и по СNN. Не вярвам да има сеирозна служба по света, която да си разкрива картите на толкова началлен етап от такова разследване.

Цецо от Белград
Цецо от Белград
16 март 2023 18:43
Гост

Никакво доказателство не е това. Маже да питате както Лулчева, така и Ченалова. Няма идентификатор, ЕГН примерно, по който лицето да се идентифицира… Тони Парфюма също няма ЕГН…

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 17:15
Гост

От изказа на някой тук пишещи, мога обосновано да заключа, че това са психически нестабилни, морално недостойни, емоционално незрели, може би употребили алкохол или упойващи вещества. Използване на нецензурни, вулгарни и обидни квалификации за лица, с назоваване на техните имена, длъжност и място на работа, така че да могат да се идентифицират от мнозина е престъпление.

"престъпление"
"престъпление"
16 март 2023 17:49
Гост

„Използване на нецензурни, вулгарни и обидни квалификации за лица, с назоваване на техните имена, длъжност и място на работа, така че да могат да се идентифицират от мнозина е престъпление.“ – по кой състав на НК това е престъпление? Между другото, същото деяние днес се извърши от ръководството на прокуратурата – прожектираните надписи съдържаха точно това

"престъпление"
"престъпление"
16 март 2023 18:41
Гост

То също такова престъпление е и „търговията с влияние“, за която се води това разследване. Със съставомерни елементи вадене на пуканки и пиене на шампанско

ала бала
ала бала
16 март 2023 17:52
Гост

Како Сийке, и тука ли те командироваха, ма ? 🙂

ала бала
ала бала
16 март 2023 17:01
Гост

Образували разследване за свалянето на Гешев… а за качването на Гешев защо няма разследване?

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 17:48
Гост

А за качването какво разследване да има? Че не ти изнася е ясно, но какво значение има това? Разследвай Христо Иванов – той ги измисли тия глупости.

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 16:58
Гост

Чета,чета постовете и имам чувството,че са писани от един и същи човек. Журналист с неизвестна към момента самоличност от един почти неизвестен сайт. Всуе се мори да пише. Когато записите говорят и неизвестните журналисти мълчат.

Защо?
Защо?
16 март 2023 16:46
Гост

Защо в ОПГ-то не са включени и САЩ и Швейцария, нали Къри твърди и че тях ги има? Не трябва да има такива пропуски в това уникално в световен мащаб разследване.

Защото
Защото
16 март 2023 16:50
Гост

Това ОПГ също е уникално, членовете си записват разговорите помежду си, правят си записки върху листчета, принтират списъци с „набелязаните“, за да е по-удобно да бъде разследвана престъпната им дейност. Защото дълбоко в душата си са добри хора.

345
345
16 март 2023 19:12
Гост

Утре, ще закрият държавата, ама ще питаш защо? Еми това е явно планът и се ползват разни хора характеризирани като криминално проявени, осъждани, политици български и чужди, подсъдими, но супер богати. Гешев е дъвката за отклонение на вниманието и вътрешни дрязги за отслабване на институциите и напрежение и недоверие между тях с цел отслабване на държавността. Кой има интерес и защо се прави, всеки мшслещ човек сигурно, ще си отговори сам. Вчера изтече един финансов доклад, а днес авторът му се отрече от него. Бащите и майките на тези, казаха преди време и че от аварията на Чернобил няма страшно,… Покажи целия коментар »

Смешници. Пълни смешници.
Смешници. Пълни смешници.
16 март 2023 16:36
Гост

Каскетно-тиквената мафия с поредна театрална постановка. Вместо да разследва защо толкова българи умират в катастрофи, докато 30% от асфалта по пътищата се трансформира в златни кюлчета в едно чекмедже в Банкя.

Пак казвам
Пак казвам
16 март 2023 16:30
Гост

Аман от милиционерската върхушка!

Пази боже каскет кодекс да тълкува
Пази боже каскет кодекс да тълкува
16 март 2023 16:27
Гост

В Каскетно-процесуалния кодекс пише, че всички хвърчащи анонимини бележчици са неоспоримо доказателство, ако Главния Каскет твърди това на шумна пресконференция

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 16:12
Гост

Пълни смешници и селски циркаджии! Ама какво да очакваме от хора, за които с поливни пръскачки пред парламента може да бъде осъществен държавен преврат!

Румен
Румен
16 март 2023 16:21
Гост

Тези „доказателства“ дори селски полицай като ги погледне веднага ще каже, че с тях освен да му се смеят в районното, съда и прокуратурата, друго с тях човек няма какво да постигне…

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 15:53
Гост

Само списък с имена нищо не означава.
Аз и в предишната тема питах – как разбраха с каква цел е изготвен той?

четете законите бе, алооооу.
четете законите бе, алооооу.
16 март 2023 15:51
Гост

Имало списъци на съдии, работили в конкретен съд.

Алооооу,че това е публична информация. Влизате в сайта на Инспектората към ВСС-там са ежегодните декларации по закона за публичност на имуществото, и са публичните списъци кой къде е инсталиран в системата, и какво имущество има.
Че това е списък, самата държава е изготвила, и направила публично достояние, алооооу.

предположение
предположение
16 март 2023 15:45
Гост

В кой закон пише,че е забранено граждани да изразят мнение кой следва да бъде уволнен? Това е мнение, а дали ще се постигне уволнение, или си е плямпане в домашни условия е без значение . Дори и обида няма-за да има обида-визирам обидния епитет „вредители“ се изисква обидата да е лично възприета, а човек си прави лични списъци, които си ги държи в дома, а не ги разпространява публично-тоест обида няма. Ако някой например е на мнение,че цялата съдебна власт следва да бъде реучредена наново-това не е нищо друго освен мнение, какво е легитимно да имаш. Откога почнаха да преследват… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 17:06
Гост

Това не са обикновени хора, а обвиняеми за тежки престъпления и е изключително смущаващо именно такива хора да „уволняват“ прокурори и съдии, ангажирани с техни дела, не мислите ли? За каква правова държава говорим, след като работата и кариерното израстване на магистратите завидят от обвинените и осъдените от тях. Как ще се гарантира независимостта на съда, след като лицата предадени от прокурора са в състояние да влияят на кариерата на съдиите.

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 20:14
Гост

Кой, кой бил „обвиняем за тежки престъпления“?

Нов
Нов
16 март 2023 15:40
Гост

Страх тресе кочината…

Унуфри
Унуфри
16 март 2023 15:38
Гост

Всеки може да натрака на компютър един списък и после да го сложи някъде. Доста са съмнителни тези бележчици. И от какъв зор някой ще записва разговорите си. И защо единият глас звучи като обработен. И какво се казва с тези записи по принцип. Явно Гешев иска пак да се изкара жертва и ПРБ за пореден път да се опита да влияе на кампанията. Ама отново по доста жалък начин

предположение
предположение
16 март 2023 15:46
Гост

Ти не си Унуфри, ти си Хорейшо!

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 15:32
Гост

А в една демокрация нима не е законно да искаш нечия оставка и сваляне от поста чрез легитимни способи-например уволнение и тн. ? Дали ще се случи е друг въпрос, но гражданите имат легитимното право на недоволство от властта, имат право да искат оставки, имат право на протест и несъгласие от властта, и това не е хулиганство. Да, добре известно ми е,че има старо тълкуване на ВС, от 70-те години, неотменено,че -цитирам НЕДОВОЛСТВОТО ОТ ВЛАСТТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Това тълкуване в днешно време нали не смятате,че е приложимо, ако и да не е изрично отменено? Абсурдно е в днешно време да… Покажи целия коментар »

?!?
?!?
16 март 2023 15:00
Гост

За някой Парфюм или Къро може да се приеме, че си представят как могат да бъдат „уволнени“ прокурори и съдии, които вече имат статут на несменяеми. Ръководството на ПРБ обаче би следвало да знае дали обективно е възможно такова „уволняване“

Любител
Любител
16 март 2023 15:20
Гост

Магистрат , придобил статут на несменяемост, може да бъде освободен , освен при навършване на 65 годишна възраст, но и при тежко или системно неизпълнение на служебни задължения, и при извършване на действия, които накърняват престижа на съдебната власт. Та въпроса е за влиянието над органа който преценява/ВСС/ и органа, който осъществява съдебен контрол/ВАС/. А Парфюма на Кокорчо просто кърти мивки……

Влияние
Влияние
16 март 2023 15:50
Гост

А не е ли ясно и на децата Кой има влияние върху ВСС?!? Май този, който прожектира филмчетата

Нов МВР и Каскет пикчърс !
Нов МВР и Каскет пикчърс !
16 март 2023 14:31
Гост

И всички в тоя списък със „заплашвани“ са от бившия спец слугинаж, нали милиционер умен! Разни там пръскачки, елховски „капацитети“ по юризъм, джудженца с каскетчета и др. и др., а поръчителите са Цецо, Черепа, Бобоковите и ония другите!
Простотия до шия!

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 14:46
Гост

Аааа, сакън, двамата елховски капацитети – Мирко и Ачката са титани на юриспруденцията……не мой ги пипай………..

Практиката
Практиката
16 март 2023 14:30
Гост

С оглед утвърдената практика на прокуратурата по разследването за Двете каки да се доверява на някой като Мондешки, който казва „събрахме се, решихме да говорим по сценарий и се записахме“ няма ли сега същите лица да кажат същото?

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 14:21
Гост

Знаем им докладите… и на БОП-четата, и на ДДАНС-четата и на другите..Докладната – добихме информация, че…………..я да видим източника и да преценим, кое може да се официализира…………….а, ма ние нямаме нищо, само чухме, тук, там……….

Оххх
Оххх
16 март 2023 13:48
Гост

Акциите на бореца срещу корупцията Виталий Наливкин са по-съдържателни от милиционерските мероприятия като въпросното

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 14:17
Гост

Той, оня си е профи клоун, а нашите са аматьори.Само като видиш военното петно Сарафов и всичко е ясно.

Цанко
Цанко
16 март 2023 12:13
Гост

Много рано се правят изводи. Този списък да не е със заглавие. Може пък съвсем друго нещо да ги обединява.

предположение
предположение
16 март 2023 15:37
Гост

Да, например това да е списък на хора, искащи да има мир в Украйна.

И тн.

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 11:47
Гост

Конкретен въпрос имам – как е установено, че в този списък са заплашени хора? Той може да е списък на хора, обединени и по друг критерий.
А защо са точно тези хора?
Защо са заплашени?
Какво е искано от тях?
Не намеквам нищо. Просто се интересувам.

Джими
Джими
16 март 2023 12:44
Гост

Може би като реално всички лица от списъка са били към даден момент заплашвани ….. но кой да се сети за такъв сложен логически извод . Вторият въпрос още по-труден . Ми може би , защото на хората работата им е да вкарват бандити в затвора, затова тези хора . Какво е искано от тях , хммм . Ми от магистрат няма да е билет за премиерата на някой филм в мол парадайс. От такива хора се иска да действие,бездействие по дадено дело . Доста сложни въпроси сте написал , браво

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 16:00
Гост

И ти къде прочете или чу, че всички лица от списъка са били заплашвани? Гледа им на карти? И от къде-накъде реши, че списъкът касае точно лицата, които са били заплашване и те са там по тая, само, причина, а те не са изброени в него по друг обединяващ ги критерий, заради който са били и заплашвани /ако това е вярно въобще/? Очевидно не си учил логика и/или тя ти куца, но иначе се репониш. Зададените въпроси са резонни, логични и не целят заяждане, а търсят яснота. Но такива „настъпани“, на които и въпросите са им неудобни, всичко ги изнервя.… Покажи целия коментар »

Заплашените
Заплашените
16 март 2023 15:02
Гост

Не видяхте ли заглавието на списъка – заплашени са били с „уволняване“

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 16:02
Гост

Е, и?
Въпросът беше друг. Не с какво са заплашвани, а защо е решено, че това е списък със заплашени лица и това е точно обединяващото ги.

предположения
предположения
16 март 2023 15:36
Гост

Да-примерно може да е списък на можещи и знаещи хора.
Или хора ,на които се възхищават.
Или списък на добри хора, които са наш пример и пътеводна светлина.
Или списък на хора, които трябва да бъдат повишени във ВКС, примерно.
Или списък на хора, които заслужават да получат орден. Тоест-това ,че има списък, нищо не значи. В кой закон пише,че е забранено в домашни условия да си правиш списъци за нещо си?

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 16:04
Гост

Идеите могат и до 100 да се докарат.
Ако не е ясно по какъв повод е съставен списъкът и кое обединява вписаните в него, пак ще е поредната отровна димка.
Да, не е забранено на никого да си прави списъци на каквото и когато си пожелае.
Аз затова попитах горе за пояснение, но се оказа, че са много изнервени някои хора. То и въпроси не можеш да задаваш. Пък да правиш списъци…. Ужас, ужас!

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 11:46
Гост

Нищо не е същото, след като Жени Пръскачката разкри опит за държавен преврат чрез хакване на поливните пръскачки пред парламента. Кака Сийка контраатакува с разкриване на руски шпиони и световния илюминатски заговор срещу Каскетното ведомство. Изобщо, кипи усърден труд, изцяло в полза на обществото, а такива незначителни проблеми като трансформация на 30% асфалт за милиарди в златни кюлчета в банкянски чекмеджета, не са на дневен ред.

Пак казвам
Пак казвам
16 март 2023 11:38
Гост

Намирисва ми на подкупи и облаги

Подробностите
Подробностите
16 март 2023 11:09
Гост

Подробностите, които иначе по-късно ще бъдат съобщени за медиите, вече са съобщени по съответния ред на ПИК – Прокуратурата Иска да Каже. Пак грандиозни, бомбастични, престъпни заговори срещу държавата. Като много обявявани преди това подобни БОМБИ от прокуратурата, които всички виждат какво развитие имат

Георги Ат.
Георги Ат.
16 март 2023 10:55
Гост

Аз си мисля сега, ако тези магистрати са били в някакъв списък за заплашване и примерно са 10 лица. Да речем 2 от тези 10 лица са се оплакали, но останалите 8 не са, а са изпълнявали поръчки? Следва ли да се преразгледат актовете им? Дали има лица освободени от някаква наказателна отговорност, заради упражнена заплаха над магистрати?

Глух
Глух
16 март 2023 10:53
Гост

За какво да ги заплашват, за пръв път чувам такова нещо – както и да е.

Нали са постоянно в контакти, ще се разбере – ако някой идва на работа угрижени и без настроение – колегите ще го питат – „Заплашен ли си“ и той ще си сподели. Отново ни баламосват нещо, както и да е.

Въпросът е друг – защо не се преследват висши етажи на престъпността, ако има такива изобщо.

Щерев
Щерев
16 март 2023 12:06
Гост

E, няма ли? Та то е очевадно.

Стани
Стани
16 март 2023 10:28
Гост

Хайде да не ставате глашатай на Гешев ?

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 10:30
Гост

Не,придържайте даплювате опорките на Америка за България -по-нечистоплтъно е

Arnold
Arnold
16 март 2023 10:27
Гост

Ще видим подробности и ще преценим това поредния фишек ли е.

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 11:49
Гост

Естествено, че е кьорфишек, от селския турист с каскета какво друго може да се очаква

Кирил
Кирил
16 март 2023 12:08
Гост

Преди да видя подробностите съм сигурен, че е така.

Недялко
Недялко
16 март 2023 10:27
Гост

Да, а защо не да се окаже и че тая престъпна група се е ползвала с протекции от Васлев и Петков. Или направо те са им давали пари за да заплашват. Все пак избори идват и трябва някак да се тушира удара от САЩ по закона Магнитски и замесената пряко в това ГЕРБ и техен министър.

Анонимен
Анонимен
16 март 2023 10:32
Гост

„Удара“ от САЩ? Така като гледам Горанов никой не е тръгнал да го арестува или съди,арестувахте Борисов и на практика го канонизирахте за светец. Та за“удара“….като се събуди какво стана,къде беше? Разкажи ни

Валерия
Валерия
16 март 2023 10:26
Гост

Това си е лошо, ако е истина.

УФО
УФО
16 март 2023 10:25
Гост

Има си хас. Каскета разгроми всички престъпни групи. Само дето те нещо не знаят, че са разгоремни.

Бивол
Бивол
16 март 2023 10:25
Гост

Оха, явно и днес ще се насладя във вечерните новини на образа на Сийка Милева.

Филип
Филип
16 март 2023 12:10
Гост

По добре гледай синоптичките.

Бени
Бени
16 март 2023 10:24
Гост

Как не.

Йорданов
Йорданов
16 март 2023 10:24
Гост

Нищо излязало от Гешев и подчинените му не мога да удостоя с вяра.

Даниел
Даниел
16 март 2023 10:23
Гост

Смнителна информация, но добре.

Въпрос
Въпрос
16 март 2023 10:20
Гост

А заплашените знаели ли са, че са заплашени?

Манол
Манол
16 март 2023 10:25
Гост

Хаха, много добре казано!