На 1 март 2023 г. „Сиела Норма“ АД навършва 38 години. По този повод продължаваме с изненадите за нашите клиенти в ciela.com: 10% намаление на ПАКЕТИ правноинформационни системи „Сиела“ от 1 до 31 март 2023 г. вкл.

Всеки клиент на справочен и правен софтуер в ciela.com през март ще получи годишен календар на „Сиела Норма“ и мартеница.

Пакетите софтуер са предпочитани от нашите клиенти, които работят в различни сфери на икономиката и социалната сфера. Затова от 1 март 2023 г. ще ги предложим и в електронния магазин сiela.com в собствена категория „пакети софтуер”.

Защо празнуваме на 1 март?

Рождените дни на всяка компания са символ на новото начало. Истински ново начало за съществуването на правните продукти в България е създаването на едно от първите софтуерни предприятия в България. Държавната фирма „Норма“ започва своята дейност на 1 март 1985 г.

Месец януари на 1991 г. е ново начало за „Сиела  –  регистрирана като бизнес-консултантска компания и издателска къща на юридически издания, наръчници и монографии в областта на правото.

През 2011 г. „Норма“ и частното дружество „Сиела Софт енд Паблишинг“ АД създават акционерното дружество „Сиела Норма“ и това е началото на новия съвместен път на двата екипа, изграден върху основите на опита и професионализма.

И ако през 80-те години на миналия век законодателството се е съхранявало и актуализирало само на хартия, впоследствие на дискети, днес правноинформационните системи са сред софтуерните продукти, които ползва почти всеки бизнес и администрация.

С уважение съм миналото, ние избрахме да отбелязваме рожден ден на датата 1 март, с която се поставя истински ново начало, защото успехите днес на „Сиела Норма“ АД се дължат на постигнатото от „Норма“ и на „Сиела“.

За своята дългогодишна история „Сиела Норма“ АД продължава успешно развива няколко направления: проектиране и поддържане на правноинформационни системи, софтуерни решения и интеграция, издателска дейност, управление на верига книжарници, събитиен мениджмънт и др.

Честит празник на всички бивши и настоящи служители, на нашите клиенти и партньори!