Възрастен мъж във Велико Търново отказа да пусне в апартамента си частен съдебен изпълнител и стреля по него. Инцидентът е станал тази сутрин, съобщи БНР.

Частният съдебен изпълнител Дияна Колева изпълнявала въвод във владение в жилището на 65-годишния мъж. Собственикът, чийто апартамент е отнет, отказал да пусне Колева, барикадирал се е в жилището, а след това стрелял по нея с газов пистолет.

Тя не е пострадала, а мъжът е бил задържан. Той е с чисто съдебно и криминално минало, уточняват от полицията. Дияна Колева е отказала да коментира инцидента, след който е образувано досъдебно производство.

7
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Курусмук
Курусмук
04 септември 2018 15:27
Гост

Да го е убил

advocat
advocat
04 септември 2018 4:39
Гост

зъб за зъб око за око=див каптализъм

Суверена
Суверена
03 септември 2018 19:37
Гост

Сега ще кажа така : законите са „врата“, през която влизат и излизат предимно неморални или неопитни люде.Управляващите отказват да създадат ред и в изпълнителното производство, защото с бездействието си дават предимство на ЧСИ, които имат огромни по размер тарифи, за разлика от ДСИ.Гражданите не само не могат да се защитят-те изпадат в потрес при узнаване на високите тарифи и отказват да се държат разумно-прави са.Госпожи и господа, вие чрез бездействие извършвате „революционен скок“в различна от досегашната икономическа сфера, където,особено възрастните хора, не могат да „плуват“-уловете ги за „ръка“и ги извадете от бездънната яма-в противен случай Тя ще погълне вас.И… Покажи целия коментар »

Минувач
Минувач
03 септември 2018 14:20
Гост

До там ни докараха. Човек може да изтрещи!

Петко
Петко
03 септември 2018 14:22
Гост

Сами се докарват. Човек трябва да мисли, когато сключва договор. Банките наистина са големи обирджии, но това е друга тема.

Анонимен
Анонимен
03 септември 2018 13:52
Гост

Рискът на професията.

Колега
Колега
03 септември 2018 13:56
Гост

Частните съдебни изпълнители много често са в неизгодна позиция. А те просто изпълняват задълженията си.