Бившият съдия от Върховния касационен съд Борислав Белазелков е вероятната номинация за конституционен съдия на коалицията „Продължаваме промяната-Демократична България“. От дни името му се спряга за КС в средите на магистратите и сега информацията беше съобщена от „24 часа“, позовавайки се на източници от Народното събрание.

Борислав Белазелков е роден на 16 май 1956 г. в София. Завършва „Право“ през 1981 г. в  СУ “Св. Климент Охридски”. Започва работа като съдия-изпълнител при Софийския районен съд през 1984 г., а две години по-късно става съдия и остава такъв до края на кариерата си.

От 1992 г. за две години той е съдия в административното отделение на Софийския градски съд, а от 1994 г. до 1999 г. е в търговското. Над 22 години е съдия във Върховния касационен съд. През май 2021 г. се пенсионира като Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет го отличи със служебна благодарност и грамота, „личен почетен знак първа степен – златен“ и 1000 лева като реши да предложи на президента да го награди и с орден „Стара планина“.

Борислав Белазелков има значителен принос за реформите в принудителното изпълнение, в търговската регистрация и за множество изменения в гражданския процес. Бил е председател на Съюза на съдиите.

Същевременно по неофициална информация ГЕРБ има намерение да номинира председателя на парламентарната група Десислава Атанасова за конституционен съдия, съобщават още от „24 часа“.

Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г.. в Дулово. През 2001 г. получава магистърска степен по право в УНСС, а през 2009 г. по политология и дипломация във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

От 2002 г. е съдебен кандидат в Окръжен съд-Русе. Между 2005 и 2007 г. е юрисконсулт в Областния диспансер за психиатрични заболявания със стационар в град Русе, а от 2007 до 2009 година и в Многопрофилната болница за активно лечение.

От 2009 г. е депутат от ГЕРБ последователно в 41-во, 42-во, 43-то, 44-то, 45-то, 46-то, 47-мо, 48-мо и сега в 49-тото Народно събрание.

Процедурата за избор на двама конституционни съдии от квотата на парламента беше открита с две години закъснение – на 12 декември 2023. Срокът за номинации изтича на 11 януари.

От 1 март 2022 г. КС е в състав от 10 съдии. Тогава изтече мандатът на Гроздан Илиев, а още през ноември 2021 г. този на Анастас Анастасов. И двамата бяха от квотата на парламента.

Както „Лекс“ писа, президентът Румен Радев внесе в КС питане за това колко дълъг ще бъде мандатът на избраните със закъснение конституционни съдии. Т.е. ще карат ли те пълен 9-годишен мандат или съкратен, за да се спази заложената в основния закон схема за обновяване на състава на съда (повече виж тук).

През есента на тази година трябва да се случи следващото обновяване на състава на КС. Тогава изтича мандатът на назначените от президента проф. Мариана Карагьозова и Филип Димитров, на избрания от Народното събрание Константин Пенчев и на избраната от върховните съдии Таня Райковска.

97
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Анонимен
Анонимен
01 май 2024 9:49
Гост

­­­Г­­о­­р­­­е­щ­­­и­­ ­м­­о­­­м­­и­­ч­­­е­т­­­а­ ­в­­­и­­ ­­о­­­ч­­­а­­­к­в­а­­­т ­­­-­­-­­­-> https://nu21.fun/girl?93104

Г.А.
Г.А.
11 януари 2024 11:54
Гост

Деса с 4 години общо като юрисконсулт на лечебно заведение да е конституционен съдия? Това е срам и позор!
Toку-що завършилите младежи, които се явяват на магистратските изпити имат по-сериозна подготовка от Деса …

Ad nauseam
Ad nauseam
15 януари 2024 9:30
Гост

За сметка на твоята Деса, Тиквозелков е образец за логика и интегритет!

Mary
Mary
10 януари 2024 23:43
Гост

Препредавам мнение от адвокат: ‘Точно тази личност ли, която ос*а изпълнителния процес с едно лобистко решение, малко преди пенсийката от ВКС?’

НЕСГЛОБКА
НЕСГЛОБКА
10 януари 2024 23:24
Гост

Тиквозелков от ПосолствоТо и Деса Общата, дето звънна на Гешев да го предупреди?!

АФЕРИМ!

Ps. Одобрени от Баце, Киро, Пее.ски с „диплом по право“ от ЮЗУ, ексследовател на бюро до Пепи Еврото, Спецов и знайни и незнайни любители на белото от ПеПе и ДеСеебе …

Анонимен
Анонимен
09 януари 2024 12:33
Гост

Коментираната Д.А. за проекто-кандидат на ГЕРБ за КС е със 7 години юридически стаж, от който нито едни ден в съдебната система. Ако това се случи, ще е подигравка, както с КС, така и всички, нас, които работим в съд.система повече от 20 години.

Кукуригу
Кукуригу
09 януари 2024 13:23
Гост

Така, де, важното е, че е подигравка с нас, дето сме пъпът на света. 😉 Нерде КС, нерде „всички нас, които работим“.
Може би също е подигравка с Добричката адвокатска колегия, юрисконсултите на НАП и Камарата на ЧСИ. 😉

Иначе е подигравка с КС, в тая част съм съгласна. В другата част ми стана смешно.

Анонимен
Анонимен
09 януари 2024 14:50
Гост

Не е смешно, а плачевно! Не знам, защо маргинализирате адвокатите и съдебните-изпълнители, които също работят със съдебната система. Всеки сам, съобразно съвестта и морала си дава оценки. Колегата, който коментирате очевидно е магистрат с опит и да, със сигурност човек, който не е стъпвал в съд.зала, а ще разсъждава по основния закон си е срамно за гилдията според мен.

о, не
о, не
09 януари 2024 14:36
Гост

Атанас Семов колко стаж в системата има? А Янаки Стоилов? Борис Велчев колко има, като изключим стажа му на гл. прокурор? (може и да имат някакъв, но и да отчитаме, че системата в техните младежки години е била различна) Не мога да се съглася, че кадри за КС непременно трябва да са минали през съдебната система. Напротив, в останалите юридически професии, особено в адвокатурата, има хора с много развита академична практика, международен опит, алтернативен опит, работещи тясно със съда и съвсем сподобни да тълкуват качествено КРБ.

о, не
о, не
09 януари 2024 14:37
Гост

Но иначе за Д. Атанасова – нейният опит не е точно като онзи, който визирам, мда, подкрепям в тази точка

Кукуригу
Кукуригу
09 януари 2024 14:56
Гост

Именно. Няма особена връзка между стажа точно и непременно в съдебната система и качествата за КС.

Няма база за сравнение
Няма база за сравнение
10 януари 2024 9:11
Гост

Еее,да сравняваш Деса със Семов,Велчев или Стоилов е нелепо. Тя не е прочела в живота си толкова книги,камо ли учебници,колкото те са написали!

анонимен
анонимен
10 януари 2024 19:56
Гост

никой не я сравнява, не следите внимателно дискусията

мнение
мнение
09 януари 2024 12:16
Гост

Доколкото разбирам няма дилема кой от двамата кандидати ще попълни квотата на НС, защото така или иначе трябва да бъдат избрани двама съдии. Проблемът е, че Десислава Атанасова не отговаря на изискванията на чл. 147, ал. 3 от КРБ – няма високи професионални и нравствени качества, както и задължителния 15-годишен юридически стаж. Само юридическото образование и политическият опит не са достатъчни, а това издигналите кандидатурата й би трябвало да го знаят. Белазелков може да е постановявал някои спорни решения, но не може да се отрече, че има и изключително добри решения, които са се превърнали в трайно установена съдебна практика.… Покажи целия коментар »

Пейо
Пейо
09 януари 2024 12:40
Гост

Белазелков направи големи бели докато беше съдия във ВКС, не беше добър пример за интегритет. ПП ДБ много се излагат с тази номинация. Не е в негова полза да стига дотам че да го сравняват с недоразумение като Атанасова.

цивилист
цивилист
09 януари 2024 10:34
Гост

Балазелков – добре …

Здравко Василев
Здравко Василев
10 януари 2024 11:07
Гост

Какво му е добрето, писа като докладчик ТР, дето после го тълкуваха с друго ТР и излезе, че бил искал да напише обратното на написаното в първото ТР.

Това обяснява всичко
Това обяснява всичко
09 януари 2024 10:14
Гост

Бил е председател на Съюза на съдиите.

Галя от ПосолствоТо
Галя от ПосолствоТо
09 януари 2024 10:27
Гост

Да.

Журналист
Журналист
09 януари 2024 10:34
Гост

Това, че е бил председател на ССБ е достатъчно, за да съм против. Сдружението е силно политизирано, грантаджийски обезпечавано отвън и с предвидими позиции, които винаги съвпадат с една определена партия.Никой не може да ме убеди, че срещу грантаджийски пари може да изразиш свободна и независима позиция.

Анонимен
Анонимен
09 януари 2024 8:43
Гост

Който плаща пиенето, той поръчва музиката. Хората на ПП-ДБ и ГЕРБ взеха съкратените мандати. Човекът на Пеевски ще получи пълния.

съдия
съдия
09 януари 2024 7:38
Гост

Умен е и е интелигентен. Така умно и интелигентно „подреди“ гражданския процес, особено изпълнителното производство. Сега е ред на конституционното правосъдие

Guy Fawkes
Guy Fawkes
09 януари 2024 8:55
Гост

Да , умен и интилигентен е, но се изкушва да политиканства , всичка в ССБ и другите „профсъюзни“ организации са такива, под предлог, че се борят за общото благо си уреждат кариерното развитие. Белазелков е „престоял “ шест години в районен съд , седем – в СГС, а оттогава е върховен съдия. Доста стремителна кариера, не пишат само кога е бил председател на ССБ. Въпреки горното , той е много по-добра кандидатура от останалите от професионална гледна точка , дали има морал и няма да се води от политическите си пристрастия – в това не съм убеден.

Адвокат
Адвокат
09 януари 2024 2:29
Гост

Нека не забравяме,че Белазелков не бе удостоен със званието орден,,Стара планина“.Това говори много ,за професионалните му качества ,като съдия във ВКС.Това предложение за КС е повече от недопустимо.

Байче
Байче
08 януари 2024 20:35
Гост

Като цял живот си градил име и накрая се продадеш за някой лев в полза на банки и монополи. И с рози г*за да накичиш, насраното няма да заличиш.

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 19:25
Гост

Няма значение дали са зелки, лелки или лукови глави. Важното е да се разбират с прасето. Днес това е основното изискване за заемането на който и да е важен пост. Тези двамата очевидно нямат проблем в това отношение.

Барабар Петко
Барабар Петко
08 януари 2024 18:27
Гост

Деси Атанасова натрупа опит в политиката и се справя прилично в парламента. Успява да прикрие пропуските в образованието и общата си култура. Има чувство за такт и мярка. Държи се умерено. Да бъде избрана обаче за конституционен съдия, ще бъде тежка гавра с държавността. Ако наистина е дала съгласие да бъде избрана в КС, ще изгуби всичко, което е постигнала до момента в политиката.

бостан
бостан
08 януари 2024 19:23
Гост

някои дефицити няма как да се скрият

Пенчо бре
Пенчо бре
09 януари 2024 11:46
Гост

Предвид синдрома на Дънинг- Крюгер, коментираната госпожа не може да си даде сметка какъв тежък удар ще нанесе на държавността с присъствието си в КС. Но за нея това би било връх на кариерното развитие, след което пенсия, осигуреност до живот и т.н., благинки, които няма как да откаже.

---
---
08 януари 2024 18:09
Гост

Мнението ми за Белазелков : Умен. Ценя го. Юрист. Като гледам речника на някои критикари по-долу -не са юристи , каквото и където да си мислят , че са завършили. Браво за идеята за Белазелков.

Адвокатче
Адвокатче
08 януари 2024 18:27
Гост

Голям юрист, наистина, да изпишеш черно на бяло, че незаплащане на такса при ЧСИ за поискано изпълнително действие по ИД, било бездействие на кредитора, е наистина гоУЕма работа!
И това при положение, че в ГПК има текст, който гласи, че ако взискателя не плати авансовите такси, те се събират от длъжника..
Ама ха де, ПП-ДБ- Кирчо, Кокорчо, Мравояда и Гнома какви кадри да предложат..

Кукуригу
Кукуригу
08 януари 2024 21:38
Гост

То и по искови дела се събират от загубилия ответник, ако съдът пропусне да ги събере от ищеца, но това не прави пропуска по-малко пропуск и не задължава органа на власт (съд или СИ) да действа без такса.

Деса Атанасова за шеф на КС
Деса Атанасова за шеф на КС
09 януари 2024 5:38
Гост

С тази разлика, че Деса и 30 пъти да го прочете написаното от теб, пак няма да те разбере.

Пенчо бре
Пенчо бре
09 януари 2024 11:50
Гост

То в ГПК има и друг текст, при това императивен- че делото се прекратява ако авансовите такси не са платени- 433, ал.1, т.8 ГПК. Да не би да е отменен? Ама неговото тълкуване на този текст ти допада, а ?

Абе Пенчо
Абе Пенчо
10 януари 2024 19:43
Гост

Първо не е т.8, а т.6, второ- няма срок, в който да платиш, ако не са ти изпратили сметка-фактура (както е обикновено в практиката). Та, какво за тълкуването?

Mary
Mary
10 януари 2024 19:36
Гост

Чел и недочел си. Аз така си спечелих по давност делото – неплатени такси от взискателя, без осъществен контрол за поисканите и неизвършени изпълнителни действия… Има съдебна практика по въпроса. Взискателят даже не обжалва! Има още много да учиш.

Анонимен
Анонимен
11 януари 2024 11:59
Гост

Или, че събирането на дълга и плащането на взискателя не е изпълнително действие…

Кукуригу
Кукуригу
09 януари 2024 8:02
Гост

И аз така. За морал нищо не мога да кажа, не съм му в главата, дори не го познавам, но че е умен и кадърен – такъв е, които качества ако ги имат голяма част от коментирали те – не личи.

Мишо
Мишо
08 януари 2024 17:18
Гост

Без никакво съмнение, ама НИКАКВО – най-корумпираният и жалък съдия евър, шибан лобист на банки и кредитори, които тровят целия граждански оборот. Вместо да умре нещастникът те искат да го сложат в КС

? ? ?
? ? ?
08 януари 2024 16:49
Гост

В последните 14-15 г. няма съдия-цивилист от ВКС /настоящ или бивш/, който да има толкова много постановени спорни актове, колкото Белазелков. Броят им е по- голям в пъти, отколкото на всеки друг.

ADVOKAT VG
ADVOKAT VG
08 януари 2024 14:49
Гост

Никога няма да се оправим. Четох днес разни мисли на Буров. Няма как народ, който не уважава авторитети, не уважава знанието да просперира. Е, как няма един безспорен правен авторитет, около който да се обедини цялата правна общност и да даде пример на цялото общество, как се номинират естествени лидери, на които се вярва.

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 15:00
Гост

Защото в България авторитетите са се продали и прокарват и не защитават интересите на същия този нещастен народец, който Вие се опитвате да плювате.Естествените лидери са изпращани на обучение за либерални практики от Америка за България или са обучавани по еничарски в чужбина и резултатът е „Пази Боже, сляпо да прогледа“. В този смисъл сте прав – няма да се оправим, защото са ни оправили вече.

бостан
бостан
08 януари 2024 19:26
Гост

това не е форум на копейките, объркал си се. Бегай да се пишеш глупостите заедно с другите глупаци

Бостанджибаши
Бостанджибаши
08 януари 2024 20:17
Гост

Аферим, аркадаш, че и като elf си се пуснал, изкара два цента! Не ти ли омръзна да се клонираш, посолствен троле?

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 16:46
Гост

Нормално е да няма бездспорни авторитети.
У нас тези, които се носят на вихъра на вълната, най-често са просто политически тролове, изразяващи и защитаващи чужди материални лични интереси и това е видно. Те не се водят от знания и професионализъм, а само от този интерес. Тях кой да ги уважава?
Тези, които са пък достойни за уважение, никога няма да бъдат допуснати в управлението на държавата такава, каквато е днес – една чужда колония без суверенитет, държава, управлявана от назначени отвън парашутисти с помощта на незнаещи и неможещи калинки.

elf
elf
08 януари 2024 19:30
Гост

Да, прав си, все още сме колония на хуйло, който се крие като мишка в Мордор

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 17:29
Гост

Няма и да има скоро такъв авторитет. Сферата е пълна с хора с агентурно минало, а сега вече и техните деца и внуци, които получават позиции по наследство. Корупционни практики навсякъде бол. Никой дори вече не си прави труда и да се крие от кумова срама, защото всички си дават сметка, че няма да има последствия.

Бостанджибаши
Бостанджибаши
08 януари 2024 20:18
Гост

Голям авторитет, одриска всички ИД.

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 14:48
Гост

Ха ха ха…Те ни пробутаха сондажа с пачите на Бойко, за да може на този фон да приемем всеки един пенсиониран ССБ-ар. Направо Байдън като го пенсионират от президентския стол да изкара един мандат в КС. Екстра. Хем няма да харчат пари за посредници на американските интереси, хем ще е ярка емблема на маргиналната либерастка политика- там се пласират или деца, или престарели, или все по някой от дискриминационните признаци…да не ги изброявам, че ще стана от лошите.

Про и контра
Про и контра
08 януари 2024 14:32
Гост

При всичките резерви към Белазелков има добри решения по 190, които масовката във ВКС старателно избягва да прилага.

анонимен
анонимен
08 януари 2024 14:29
Гост

Нямам лични впечатления от стареца на снимката, но от коментарите е ясно, че е поредната
номинация на приятелски кръгове.

о, не
о, не
08 януари 2024 14:36
Гост

Много сте се объркал, колега. В професионалните среди Б.Белазелков се ползва с висок авторитет.

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 17:19
Гост

Да, ползва се, само да не ти се налага да прилагаш практиката по неговите актове. Иначе съдиите от ССБ си го уважават човека. Това е ясно за сектантските структури.
Факт. Всичко написано от него е дълго, сложно, терминологично издържано и с необходимата правна мотивация, вдъхващо респект… точно каквито трябва да бъдат актовете на съдиите…. и за съжаление без никаква връзка с реалността.

о, да
о, да
09 януари 2024 10:19
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Здравко Василев
Здравко Василев
10 януари 2024 11:11
Гост

Блазе Ви, че нямате. Аз имам, но ми се ще да ги нямах…

страшният съд
страшният съд
08 януари 2024 14:17
Гост

Ей той е пенсионер бе!!!

Проскубания бухал
Проскубания бухал
08 януари 2024 14:57
Гост

Тъкмо, нали се очаква новите съдии да доизкарат мандата, така че не е необходимо да стои там цели 9 години.

по ред причини
по ред причини
08 януари 2024 13:57
Гост

Браво за Белазелков. Срамно е да му се противопоставя кандидатурата на Десислава Атанасова. Срамно е да се издига кандидатурата на Десислава Атанасова. Ако не се лъжа ГЕРБ издигна К. Влахов, което беше приятна изненада тогава.

Трябва всички юристи в тая държава да са свършили, че да се стигне до Д. Атанасова. Всъщност, дори и да нямаше вече юристи, може би щеше да е по-добре мястото да остане вакантно, отколкото да номинират Д. Атанасова.

Фриц Клингенберг
Фриц Клингенберг
08 януари 2024 13:33
Гост

Плод и зеленчук от ПП-ДБ.

Да сте очаквали нещо друго?!

Гюро Михайлов
Гюро Михайлов
08 януари 2024 13:29
Гост

Напълно трагична и несъстоятелна кандидатура!

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 13:22
Гост

Лицето Борислав Боби Белазелков не е ли идентично с лицето Борислав Боби Сарафов или се бъркам нещо?

БФС
БФС
09 януари 2024 10:22
Гост

И двамата са идентични с лицето Борислав Боби Михайлов!

Проскубания бухал
Проскубания бухал
08 януари 2024 12:58
Гост

Ехх, трябва да се избира между активист на ССБ и партийна лелка от Луковит, тц , тц, каква тъжна „изненада“ и поредното доказателство, че парламентът е склонен да излъчва връзкари и магистрати с членства в нестандартни, спонсорирани отвън организации.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
08 януари 2024 12:59
Гост

*партийна лелка от Дулово, тази Луковит е друга бира.

Аман
Аман
08 януари 2024 12:14
Гост

Достатъчно вредни решения „измъдри“ това лице, докато беше във ВКС, сега в КС не ми се мисли какво ще се случи. Репутацията му също не е без съмнение, доколкото не са малко решенията, които пряко обслужват определени интереси. Интересно е и друго – съдиите, били и във ВКС, се пенсионират при определена възраст. Поставя се въпросът – нормално ли е едно лице да бъде пенсиониран като редови съдия, но след това то да стане конституциоенен съдия? Идеята на законодателят не е ли, че след определена възраст хората не би следвало да заемаме подобни длъжности или и тук трябва хора с… Покажи целия коментар »

Жокера
Жокера
08 януари 2024 14:19
Гост

До колкото си спомням проф. Живко Сталев е бил назначен за съдия в КС и дори е бил негов председател след като е имал навършени 65 години (бил е на 85 г.), т.е. след „пенсионната възраст“ на съдиите. Никой не е видял проблем тогава, защо сега изведнъж – „не може!“?

Съдия
Съдия
08 януари 2024 15:52
Гост

Срамота е да сравняваш Патриарха на гражданския процес с този компрометиран пред голямата част от съсловието хитрец.

Жокера
Жокера
08 януари 2024 12:05
Гост

ЧувАл съм, че у Руси единият от кандидатите бил известен като „свирката“, това вярно ли е?

Свраката
Свраката
09 януари 2024 10:25
Гост

За сметка на това другия е известен като „брадичката“ за зелките.

ADVOKAT VG
ADVOKAT VG
08 януари 2024 11:55
Гост

Е, браво. Нещо смислено. Съдия Белазелков е изключителен юрист.Такива колеги трябва да отиват в КС-знаещи, можещи, независими. Балевска от бившите върховни съдии е голяма класа също и дано някой я припознае.

Ха ха
Ха ха
08 януари 2024 14:24
Гост

Балевска е голяма класа на вече в безумието.

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 11:37
Гост

Кандидатурата на Д. Атанасова е поредното ясно признание на ГРОБ, че няма да участват официално в надпреварата и за този пост, т.к. това е крайно неподходящ, неподготвен кандидат. Т.е. от това посолствено крило открито постановяват, че предоставят властта на другото такова.

изумена
изумена
08 януари 2024 11:33
Гост

Това номинация „най-почтените“ във версията „ПП-ДБ“ ли е?

...
...
08 януари 2024 11:15
Гост

Белазелков е безспорно умен и аналитичен юрист и съдия. Чак се очудвам откъде толкова разум у ДБ. Явно са се позасрамили със законодателните безумия които сътвориха последните години и сега вадят едно смислено име. Е с евентуалния избор на Атанасова компетентността в КС ще се „балансира“,ама то пълно щастие няма. Пред варианта Атанасов и Близнашки мисля,че тази двойка е в пъти повече за предпочитане…

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 11:13
Гост

Очертава се КС от бели зелки. Ако има и малко кьосе, ще стане още по – добре.

Конпир
Конпир
08 януари 2024 10:53
Гост

А за онези 400 000 в брой ще разкаже ли?

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 10:41
Гост

Това, че се е наложило да опрат до бивш председател на ССБ, който отдавна е пенсионер, показва какво е нивото на настоящите Сесебейци, щом и Христо Иванов ги е преценил, че нито един от тях не става.

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 10:18
Гост

Кандидатурата на Десислава Атанасова за член на Конституционния съд е неподходяща. Г-жа Атанасава не притежава професионален опит на съдия.

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 10:01
Гост

Невероятен професионалист и добър човек.

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 12:25
Гост

Деси ли? Така е!

ПП са юридически наследници на Барни Ръбъла
ПП са юридически наследници на Барни Ръбъла
08 януари 2024 9:59
Гост

Никаква изненада. Белазелков е типичен представител на ППДБ – самовлюбен, арогантен, самодостатъчен, нагъл. Опропастил е хиляди дела с безумията му по редица въпроси на изпълнителното производство.

123
123
08 януари 2024 10:49
Гост

Опропастил и осребрил…

Любител
Любител
08 януари 2024 10:55
Гост

Да, човека прокара едно тълкувателно решение, зарадвахме му се , и прокара второ, с което на практика обезсили първото. Резонен е въпросът – що така, бе Миме ? Или филма който ще гледаме е „Конституция за продан“ ?

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 11:07
Гост

Тълкуването на неговото ТР за изпълнитвлното производство ще продължи още дълго време, просто то е умишлено написано по начин, който поражда допълнителни въпроси.

ала бала
ала бала
08 януари 2024 9:49
Гост

Обяснавам веднага защо не трябва да е и според мен- хахавото ТР за възбраните, които ги няма, ама си остават; безумните му виждания че като съдия си “пиел кафето“ с адвокат на страни по дело, което разглежда,ама това не е проблем, и прочие такива

Пашов
Пашов
08 януари 2024 9:49
Гост

Тесен специалит и професионалист, браво

Стратиев
Стратиев
08 януари 2024 9:49
Гост

Определено ни чакат интересни времена

Никифоров
Никифоров
08 януари 2024 9:49
Гост

По-тъпа кандидатура едва ли можеше да има

---
---
08 януари 2024 18:40
Гост

За две кандидатури пише в статията , а вие за една си пишете . За чия пишете никой не разбира., ама ней се… 🙂

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 9:48
Гост

Любопитна кандидатура

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 9:47
Гост

Положението не е драматично – направо е плачевно

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 9:46
Гост

Да видим. Не злвучи толкова зле

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 9:46
Гост

Добър професионалист

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 9:03
Гост

Неееееееееее ненененененене!!!!

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 9:46
Гост

Аха. Като спрете да сте в агония ще ни обясните ли каква е причината да не е той?

Минчев
Минчев
08 януари 2024 9:50
Гост

Защо „НЕЕЕ“?

Анонимен
Анонимен
08 януари 2024 10:12
Гост

Който му е сърбал попарата, знае.