Главният прокурор Иван Гешев днес коментира за първи път взрива покрай кортежа му отпреди седмица в интервю за БНТ (видеозапис от интервюто виж тук). Той е в Ню Йорк, но не даде подробности за посещението си, а посочи само, че е планирано и той следва програмата си и каза, че не е говорил досега, тъй като е искал да мине време и да си направи изводи за случилото се.

Гешев заяви, че не е бил със семейството си в колата по време на взрива. Той коментира последвалото извинение от заместника му Борислав Сарафов, който съобщи, че в автомобила са били и близки на главния прокурор и израелския експерт, за когото от МВР съобщиха, че е кацнал в София час и половина преди взрива, но не каза името му (повече за изнесеното от МВР по време на парламентарен контрол и за реакциите виж тук).

Публикуваме интервюто на Иван Гешев пред Българската национална телевизия.

Вие с кого бяхте в автомобила? Семейството ви беше ли вътре?

Бях със служители от НСО, както съм почти всеки път. И причината да отговоря на вашите въпроси е, че явно тече опит за подменяне на основния въпрос. А основният въпрос е нормално ли е до кола на главен прокурор на страна от Европейския съюз да се произведе атентат и взрив и в кои години живеем и в кои години се връщаме.

Защо обаче се стигна до тази ситуация, че вашият заместник се извини, че е казал, че сте бил със семейството си, къде се получи недоразумение?

Това, което мога да кажа, че едва ли някой може да предвиди каква ще е реакцията на човек след такъв случай. Аз комуникирах неформално с ваши колеги със съобщения. Те ме попитаха как съм. Аз написах, че съм добре, но се притеснявам за децата си. И това мисля, че е нормалната реакция на всеки нормален човек в този момент. След това започнаха различни импровизации в медиите, че съм бил със семейството си, което наложи да съобщя във Фейсбук, че не съм правил и няма да правя официални изявления по случая. Но явно това се оказа недостатъчно и сега в момента се налага да отговарям на този въпрос. А иначе вероятно не е съобразил изказването си г-н Сарафов, но аз не възприемам като нещо лошо да се извиниш за грешката си. Аз не чух министърът на вътрешните работи да се извини за това, че каза, че има заподозрян за този атентат и за този взрив.

Има съществени разлики между твърденията на разследващите и тези на вътрешния министър както за силата на взрива, така и за неговата поразителна мощ, щетите. Защо са тези разминавания? Още повече в тях намира почва и тезата, че става въпрос за инсценировка. Поддръжниците на тази теза виждат аргументи в нейна подкрепа именно в тези разминавания и какъв е този израелски експерт, който е посетил мястото, кога и как е пристигнал в България, по какъв повод?

Сега аз не мога да отговоря защо служебният вътрешен министър г-н Демерджиев прави някакви изказвания. Най-малкото той не е посетил местопроизшествието. На следващо място според НПК той не участва в това разследване и няма право да разгласява информация. Разследването се води от следователи от НСлС. На следващо място неговите собствени служители устно са заявили пред следователи от НСлС, че става въпрос за взрив с поне 3 килограма тротилов еквивалент. Така че тези изявления на министър Демерджиев аз не желая да коментирам. Този израелски експерт, вярвайте ми, който трябва знае кой е. Той има богато минало и е виждал много повече взривове, отколкото министър Демерджиев. Така че без да го обидя по-скоро мога да кажа, че се доверявам повече на мнението на този човек, който в някаква степен е част от историята на държавата Израел, отколкото на министър Демерджиев.

Прибирах се по обичаен маршрут. На завой по този маршрут се чу взрив. В близост до мястото, където избухна този взрив, може би на 10-ина метра има мост. За съжаление в този ден по цялото трасе имаше доста оживено движение. И само две-три минути, след като ние продължихме с колата се разминахме с повече от 10 коли, които се движеха посока Самоков. И това, което най-много се радвам е, че в този ден не пострадаха невинни български граждани. Отдалечихме се посока София и колегите, с които бях от НСО, ме заведоха в сградата на НСО. Шофьорът ми обясни, че е останал с впечатление, че колата в един момент не се движи. А това, че сме се отдалечили от мястото, доколкото разбрах е протокол, който спазват служителите на НСО.

Какво правите в Ню Йорк?

Това е програма, която е съгласувана преди месеци. Така че аз следвам програмата си. В Ню Йорк ще имам срещи. Както знаете до нас има война. След агресията в Украйна в опасност е поставен целият демократичен свят. Виждате какви са проблемите в България с престъпността и за да осигурим спокойствие за българските граждани трябва да развиваме партньорските си взаимоотношения. На следващо място, ако наруша програмата, това ще покаже, че ме е страх. Вярвайте ми, не ме е страх. Някои други хора трябва да ги е страх.

 

74
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Анонимен
Анонимен
26 април 2024 18:32
Гост

­­Г­­­о­­р­­­е­­­щ­­и­ ­­­м­­­о­­­м­­­и­­­ч­­­е­­­т­­­а­ ­­­в­и­­­ ­­­о­ч­­­а­­­к­­в­а­­­т ­­­-­-­­­-> https://nu21.fun/girl?84989

„Шефе, абе и аз обичам да се пра’им на луд“ – Иван
„Шефе, абе и аз обичам да се пра’им на луд“ – Иван
11 май 2023 15:04
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Хе хе
Хе хе
08 май 2023 23:28
Гост

„Селският турист“ отлетял от страната на шалварите във Втория Израел да запали свещ в синагогата в Ню Йорк докато се моли с еврейския „експерт“ за оцеляването си в единствения и без аналог в света атентат с пиратка!

Проскубания бухал
Проскубания бухал
08 май 2023 18:39
Гост

Моля всички във форума да се смирят поне малко преди големия празник утре – 9 май.

Айредин Мустафов не е забравен!
Айредин Мустафов не е забравен!
08 май 2023 17:12
Гост

Кога ще бъдат арестувани шайката милиционери, които убиха спортиста Айредин Мустафов на 19 г, през 1999г?

Нищо не е забравено, нищо не е приключено

Айредин Мустафов не е забравен!
Айредин Мустафов не е забравен!
08 май 2023 17:16
Гост
адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 16:01
Гост

Защо адвокатурата трябва да се изчисти от лицата= политици, които формално са вписани в нея- ето защо ЕТИЧЕН КОДЕКС НА АДВОКАТА Чл. 3. (1) При упражняване на професията си адвокатът е независим. (2) Адвокатът действа в съответствие със закона, с правилата на този кодекс и законните интереси на клиента, не се влияе от личните си интереси, не се поддава на външен натиск или на чуждо въздействие и предоставя правна помощ, ръководейки се от вътрешното си убеждение. (3) Адвокатът се противопоставя на всяко посегателство върху неговата независимост и не нарушава професионалната етика с цел да се хареса на клиента, НА ВЛАСТИТЕ… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
08 май 2023 15:36
Гост

„адовкатът от САК“ кърти мивки напоследък.

Анонимен
Анонимен
09 май 2023 9:20
Гост

Здрава мивка не остана в психиатрията :)))

юрист
юрист
08 май 2023 15:03
Гост

действително адвокатите на известни подсъдими овладяха ключови държавни структури – адв. Демерджиев – министър на вътрешните работи, адв. Надежда Йорданова беше министър на правосъдието, а сега – мамин Крумчо, който май няма юридическа правоспособност, адв. Янакиев – член на БКСРС, член на ВСС – адв. Б. Новански и пр. Най-фрапиращото е желанието в ПК на ВСС от парламентарната квота да влязат само адвокати. Скоро ППДБ ще поискат промяна в КРБ, с която във ВСС да членуват само адвокати.

Анонимен
Анонимен
08 май 2023 15:33
Гост

Нито Зарков, нито Йорданова, нито Дерменджиев, а и Новански за действително практикуващи адвокати, още по-малко имат понятие от нак.право.

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 15:35
Гост

Поставих плюс на коментара ви. Именно с цел избягване на този проблем, е и моето предложение за трайно отделяне/ разделяне между упражняването на адвокатската професия и политиката. От наблюденията ми стигам до извода, че 2те неща заедно не може и не трябва- винаги политиката надделява над правото и се стига до момент да се защитават политически интереси за сметка на правото и на основните правни принципи. Справка- нинова, костадинов, петков, бориславова. Нито един от тези “юристи“ , при колизия между политическиет интереси на партията му и правото, от друга страна, не би защитавал правото- за всеки от тях политиката има… Покажи целия коментар »

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 14:43
Гост

Моето предложение е; 1. в чл. 9 ал.1 от ЗПП/ Закон за политическите партии/ да се добави думата “адвокати“ към вече съществуващият текст Чл. 9. (1) (Изм. – ДВ, бр. 17 от 2006 г., в сила от 01.05.2006 г., доп. – ДВ, бр. 78 от 2007 г., изм. – ДВ, бр. 6 от 2009 г., изм. – ДВ, бр. 98 от 2016 г.) Не могат да членуват в политическа партия военнослужещите, служителите в областта на вътрешната сигурност и обществения ред, следователите, прокурорите, съдиите, служителите в дипломатическата служба, както и други лица, за които със специален закон е забранено членство в… Покажи целия коментар »

От ЦПЗ - София
От ЦПЗ - София
08 май 2023 14:50
Гост

Хапчетата.

юрист
юрист
08 май 2023 14:05
Гост

В този форум напоследък не пишат юристи, а „разбирачи“ по всички актуални теми на обществото, в случая – специалисти по взривове и антитероризъм. Някой замисли ли се, че главният прокурор се бори с хора, които притежават общо някоко милиарди евро – Черепа, Цветан Василев, Миню Стайков, Бобокови, Арабоджиеви и още куп мафиоти. С парите си те направиха партия (ПП), политици им слугуват (Хр. Иванов и ДБ), купиха си медии – БТВ е собствeност на сръбското приятелче на Цв. Василев, Нова ТВ – на Виктория Боклаг – приятелче с Бобокови и пр. Купиха си адвокатски кантори – лобисти и най-вече кантората… Покажи целия коментар »

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 14:21
Гост

Именно за да не могат да се купуват адвокатски кантори, ни е са необходими промени чрез ЗИД на ЗАдв и ЗПП, съгласно които адвокатите да нямаме право нито да сме членове на политически партии при вписването ни за адвокати , нито да сме членове на политически партии по време на упражняване на адвокатската дейност. Да видим тогава как точно адвокатурата ще си остане сигурно убежище за всякакви политически лица след края на активната им политическа дейност и най- вече- как ще обслужват този или онзи политически интерес чрез адвокатската си дейност…

юрист
юрист
08 май 2023 14:01
Гост

В този форум напоследък не пишат юристи, а „разбирачи“ по всички актуални теми на обществото, в случая – специалисти по взривове и антитероризъм. Някой замисли ли се, че главният прокурор се бори с хора, които притежават общо някоко милиарди евро – Черепа, Цветан Василев, Миню Стайков, Бобокови, Арабоджиеви и още куп мафиоти. С парите си те направиха партия (ПП), политици им слугуват (Хр. Иванов и ДБ), купиха си медии – БТВ е собстевонст на сръбското приятелче на Цв. Василев, Нова ТВ – на Виктория Боклаг е приятелче с Бобокови и пр. Купиха си адвокетски кантори – лобисти и най-вече кантората… Покажи целия коментар »

Re:
Re:
08 май 2023 14:03
Гост

Добре йористе!

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 14:10
Гост

До “Re: 08 май 2023 14:03“ “Йорист“ си ти- аз съм български адвокат, вписана съм в САК, правоспособен ЮРИСТ съм от над 23 години, предимно цивилист и съм от женски биологичен пол, хетеро семейна жена. ТИ обаче каква професия имаш и дали имаш завършена някаква- каквато и да е магитратура, която да ти позволи бекграунда на понятийният апарат, на чиято основа да стъпиш и чрез който поне да се досещаш за основните правни принципи в Р.България, а…Отивай си в руските сайтове- аз не пиша в тях, а на теб ще ти е по-сгодно да плюеш българския главпрок от там- щом… Покажи целия коментар »

От ЦПЗ - София
От ЦПЗ - София
08 май 2023 14:54
Гост

Да.

На 23 години. С неустановена полова принадлежност. Мрази руснаците и обича каскети. Пада си по американската култура. За без пари.

30 сребърника, семки и бомбонки
30 сребърника, семки и бомбонки
08 май 2023 13:59
Гост

Дрънчат във Форума!

От Козяк. Ник – „адвокат от САК“ и с-ие.

Опорка: „Гешев е мъж“. Е, мъж е. По документи. Кат Явор Божанков. И той – мъж.

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 14:02
Гост

Мдаа- и какво ни засяга това нас- аполитичните българки и българи, а или казваш- плаща ти се да маскариш главпрока, това и правиш по всички параграфи…Нали досега и за мен твърдяхте, че съм “джендър“, а… Да хвана една точилка, че да ви “милвам“, “милвам“ с нея по 4 буквията ви, но…. “ Бий магаре- по- магаре“ – е казал мъдрият ни български народ… Кривото дърво само секирата го оправя….

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 13:58
Гост

Людмил Рангелов: Взривът срещу Гешев не е импровизация, целта е била убийство nova tv 08 май 2023 08:19…Взривът срещу главния прокурор не е импровизация, целта е била убийство. Такова мнение изрази в студиото на „Здравей, България” адвокат Людмил Рангелов.„Не смятам, че Гешев по някакъв начин е целял да се представи за жертва, да получи обществено съчувствие и одобрение, каквито определено му липсват. Според мен г-н Сафаров прекалено бързо взе становище по мощта на взрива и по това дали семейството му е било в колата”, коментира още адвокатът….“ Най- накрая поне един колега- пеналист да изкаже правното си становище БЕЗ намеса… Покажи целия коментар »

Какво правите в Ню Йорк?
Какво правите в Ню Йорк?
08 май 2023 13:51
Гост

На екскурзионно летуване съм тук.

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 13:46
Гост

Хетеро българките и българите сме били “джендъри“, тъй като искаме в България да си останем българи, а не да ставаме руснаци, а- ето ви ИСТИНА ЗА РУСКИТЕ ДЖЕНДЪРИ- https://www.mamba.ru/bg/landing/russia/moscow-and-moscow-region/moscow-4400/gays В ПЪТИ повече са само в москва, но…. хетеро българите сме били джендъри, а… Да не говорим, че с РКС нашия КС постанови, че ИК не съответства на нашата конституция и затова Р.БъЛГАРИЯ не трябва да я ратифицира…Мизерници скапани, пишете още език на омраза към нас- етническите хетеро българки и българи в България…

От ЦПЗ - София
От ЦПЗ - София
08 май 2023 13:53
Гост

ПРИБИРАЙ СЕ! ИВАНЕ!

ИВАНЕ!
ИВАНЕ!
08 май 2023 13:40
Гост
Шашка Бомбашка
Шашка Бомбашка
08 май 2023 13:37
Гост

Реших да тръгна море но спрях в едно кафе. И срещнах хубаво момче, широки рамене. Показах му аз не веднъж, че виждам в него мъж. И той ме сграбчи от веднъж, а аз му казах – -дръж, дръж, дръж, дръж, дръж. Припев: Иване, Иване, имаш ли кажи пари. Да сбъднеш, Иване, мойте розови мечти. Иване, Иване, кажи имаш ли евро и няма, Иване, никога да си капо. На път към нашето море, ще правим к’во ли не ?! Не съм Марийка но в захлас да *** мога аз.(х2) Припев: Иване, Иване, имаш ли кажи пари. Да сбъднеш, Иване, мойте розови… Покажи целия коментар »

Boom boom boom
Boom boom boom
08 май 2023 13:27
Гост
Гигов, председател на САК
Гигов, председател на САК
08 май 2023 13:14
Гост

Колеги, няма ли #КОЙ да се погрижи за колежката под ник „адвокат от САК“. Верно джендъризма още не е узаконен, но е въпрос на време след твърдото намерение за това на ЕП.

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 13:27
Гост

Не съм джендър, а биологична хетеро жена. Впрочем- руските кибервойници сте толкова елементарни, че дори не знаете, че в Р.България са ЗАБРАНЕНИ еднополовите бракове и браковете меджу джендъри от един и същ биологичен пол…Семейна ЖЕНА съм, етническа българка. така, че- отивай си в телеграм и вконтакте, докато още не ъм сезирала ДАНС за тр000ленето ти тук в полза на русия…

ИВАНЕ!
ИВАНЕ!
08 май 2023 13:43
Гост

От розовите. Редовно. И на обед!

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 13:09
Гост

Не ми пишете минуси, а се пръждосвайте в русия, докато на НАС, БЪЛГАРИТЕ, още не ни е писнало от вашите тъпотии и докато не решим сами да ви изгоним от нашата държава България, която вие мразите само поради една причина- че сме в НАТО, че ваш путлер ни пбяви за руски ВРАГ и че нашия главпрок може да арестува законно ваш путлер, ако путлер стъпи на 1 микрон бг държавна територия.Качихте ни се на главите, а българите си страдаме от нашата прекалена толерантност към вас..КОЙТО БЪЛГАРИТЕ МРАЗИ, ПОД НАС ЛАЗИ.

Re:
Re:
08 май 2023 13:11
Гост

Обед е. Време е. От розовите!

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 13:15
Гост

До “Re: 08 май 2023 13:11“ Смешен си, но си и нагъл. Кажи му руснак и повече не го обиждай… Какво се правиш на недоразбрал- за теб става въпрос и за тези като теб…Отново ти повтарям- за нас, БЪЛГАРИТЕ, БЪЛГАРИЯ Е НАД РУСИЯ. Това е. Пък ти ако щеше, пий сини хапченца- т.е. екстази- не ме интересуват наркоманските проблеми на чуждите граждани…

Шубето е Голем страх
Шубето е Голем страх
08 май 2023 13:06
Гост

Е нема такъв СМЕШНИК! Жалък милиционер. Скрил се под полата на истинските си работодатели отвъд океана.

Айде се прибирай бе Асланино!

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 12:54
Гост

Много руснаци, неистово мразещи БЪЛГАРСКИЯ главен прокурор, пишат тук. Имам въпрос към тях- ако сте двойни бг и руски граждани, защо не се откажете от бг гражданство и не си заминете в истинската ви родина- русия, а- чий го държите в държава, която мразите и чието население не обичате…След като поставяте русия над БЪЛГАРИЯ, НЯМАТЕ МЯСТО във вражеска за русия България. ВЪН ОТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, МРАЗЕЩИ НИ ЧУЖДЕНЦИ.

ЦПЗ, ако знаете какво значи
ЦПЗ, ако знаете какво значи
08 май 2023 13:27
Гост

О, колко си …, красив.

СПОКО!
СПОКО!
08 май 2023 12:44
Гост

Путин ще те помилва! Само лека каторга в Якутия за има-нема три-четири петилетки.

Бъди мъж сега, не излагай институцията ПРБ!

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 12:57
Гост

Ще “полежи“ в каторга- чушки и домати, руснако… БЪЛГАРИТЕ СИ ИМАМЕ СВОЕ НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО И САМО ТО ИМА ПРАВНА СИЛА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНА ТЕРИТОРИЯ- ТУК РУСКИТЕ ЗАКОНИ НЯМАТ ПРАВНА СИЛА. ИНХ-от мен- българската адвокатка.

Една отзад за "българската адвокатка", д-р Ох Боли
Една отзад за "българската адвокатка", д-р Ох Боли
08 май 2023 13:08
Гост

Живял някога добрият гладен прокурор. Той бил толкова прочут, че от всички краища на страната при него се стичали пострадали от престъпления. Ох Боли им давал лекарство и те веднага оздравявали. Докторът толкова много обичал пострадалите, че делял с тях и своя дом в полите на Витоша – в село Ковачевци. В кабинета му работел д-р Сарафов. В нюзрума – кака Сийка, медицинската сестра. На канапето се подвизавал д-р Ясен Тодоров, а под леглото кротко дремел съветски крокодил.

Какво, не вярвате ли?

Изледайте клипчето и ще се уверите.

Автор: ПРБ

Re:
Re:
08 май 2023 13:10
Гост

Така ли БРЕ – ЗЕЛЕНЧУК ТАКЪВ!

Зеленски, ти ли си бре?

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 13:24
Гост

До “Re:
08 май 2023 13:10“ НЕ Е Зеленски, а както ти написах- българска адвокатка от САК, на която й е писнало всякакви НЕБЪЛГАРИ да се подиграват с държавата България и да искат от българи да станем руснаци…Нали си много знаеш- оспори с юридически аргументи моят цитат от КРБ или казваш- ааа, ти си просто руски агент и не си юрист.. Ми тогава що щеш да драскотиш проруски “коментари“ в специализиран БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ ФОРУМ, а…

От ЦПЗ - София
От ЦПЗ - София
08 май 2023 13:48
Гост

Издирват една „българска адвокатка“ представяща се за хетеросексуална. Вероятно – джендър.

Не си пие редовно хаповете. Преследват я редовно руснаци със съмнителни дипломи, с които редовно спори с юридически аргументи в български юридически форум.

Домой!
Домой!
08 май 2023 12:38
Гост

Айде бре Гешев! Путин няма да се занимава с такива жалки мишки като твоя искариотска милост, Сарафчо и Ясенчо!

Личният състав оклюма. Ще се предават – под строй!

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 12:49
Гост

Напротив- точно ваш путлер има интерес България- държава -член на НАТО И ЕС, да остане БЕЗ главен прокурор- поне до момента на избирането на новия. Това ще разстрои цялата съдебна система, петното, което се хвърля върху България- че у нас, а не в нацистка русия- се връщат мутренските времена, в които мафиотите убиваха висши държавни служители.После ваш путлер ще реве- вижте какво се случва в натовска и ЕС България, неслучайно я бовихме за наш враг; ние си имаме мафия, но и в България има мафия..

д-р Ох Боли
д-р Ох Боли
08 май 2023 12:58
Гост

Живял някога добрият гладен прокурор. Той бил толкова прочут, че от всички краища на страната при него се стичали пострадали от престъпления. Ох Боли им давал лекарство и те веднага оздравявали. Докторът толкова много обичал пострадалите, че делял с тях и своя дом в полите на Витоша – в село Ковачевци. В кабинето му работел д-р Сарафов. В нюзрума – кака Сийка, медицинската сестра. На канапето се подвизавал д-р Ясен Тодоров, а под леглото кротко дремел съветски крокодил.

Какво, не вярвате ли?

Изледайте клипчето и ще се уверите.

Автор: ПРБ

20 април 1984 година = 1 май 2023 година
20 април 1984 година = 1 май 2023 година
08 май 2023 12:32
Гост

„Гешев, ти си голям мъж! Ти си българин! Не се предавай! Всичко е окей, към тебе тичат санитари!“ – ехти глас по американските национални телевизии.

В отговор Иван, който часове по-рано става първият главен прокурор, жертва на атентат, реди чеиза: „Не ме е страх, други трябва да се страхуват.“.

АМИН

ДА.
ДА.
08 май 2023 12:21
Гост

Щял да арестува Путин. Вероятно лично ще му сложи белезниците.

Това да не му е да сваля от пилоните по нощните барове на Боровец – стриптизьорки! И да им прави деца. За които да се страхува след като се изцепи в Киев като чекия на мокър песък.

Sic transit gloria mundi – сега да му мислят ПП+ДБ как ще го свалят, понеже той вече не е „за сваляне“, а е за Карлуково!

адвокат от САК
адвокат от САК
08 май 2023 12:51
Гост

“…Щял да арестува Путин. Вероятно лично ще му сложи белезниците….“ И АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ, ЩЕ Е НАПЪЛНО ЗАКОННО,защото България е член на МНС и за НАС, българите, а не за вас- руснаците – важи Конститтуцията на Р.България- Чл. 5.
(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат. (2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.(4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат.

Шашка Бомбашка
Шашка Бомбашка
08 май 2023 12:15
Гост

Айде бре Гешев! У дома! Стига с тая Америка по „предварителната програма“.

Путин няма да ти прави повече заря. С шпалир в „Ярема“. По пътя от вилата в Ковачевци.

Мери Фейгън
Мери Фейгън
08 май 2023 12:08
Гост

Айде Гешев! Путин те чака на софийското летище да му сложиш лично белезниците.

Ти си мъж! Не се предавай, не заспивай, не оставяй в Америка!

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
08 май 2023 12:02
Гост

Единственото истинно нещо, което бъдещият подсъдим – Иван Магнитски – казва е че се е возил в колата…. Много прилича на обясненията на престъпника осъден за причиняване на смърт – Жоро Семерджиев. Лика прилика са си. От един дол са. Гешев е престъпник!

re:
re:
08 май 2023 12:11
Гост

Скрил се чак от отвъдната страна на Атлантика, понеже „не е мухльо“!

Понеже там е на сигурно. У дома си е. Пък и получава на място инструкции.

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
08 май 2023 12:01
Гост

Иван Магнитски каквото и да каже не е съвместимо с истината. 7 дни по-късно ние знаем по-малко от колкото след първите 7 минути. Иван Магнитски ще бъде санкциониран още докато трае мандата му на главен прокурор и така ще остане единственият главен прокурор, който е санкциониран по глобалният акт „Магнитски“, от там и новата му фамилия. ТОЯ ПОЗОР ДА СИ ДАВА ОСТАВКАТА !!! ГЕШЕВ ПОЗОР, ОСТАВКА И ЗАТВОР !!!

Анон
Анон
08 май 2023 11:27
Гост

Пак ли е отишъл на рапорт и за нови заповеди при биг боса?
Тях спокойно може да си ги получава и тук, та място, в Козяк.
Където може да се правят и отчетите.
Не и нужно да се плащат безкрайни екскурзии на определени хора от бюджета.

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
08 май 2023 12:04
Гост

НАТО над всичко!!! По-добре на Козяк, от колкото в мизерната барака на мутрофанова с външния нужник.

Лика-прилика
Лика-прилика
08 май 2023 12:12
Гост

Умнокрасив жълтопаветник с каскет.

КОЙ е ТОЙ?

Шубето е Голем страх
Шубето е Голем страх
07 май 2023 22:41
Гост

Айде прибирай се в Родината, че Путин пристигна!

Зa протокола
Зa протокола
07 май 2023 22:35
Гост

Не го ли е страх?!

Гузен негонен бяга.

Импровизации
Импровизации
07 май 2023 22:24
Гост

Гешев, „импровизациите“, че си бил със семейството ти не бяха само в медиите, но и в декларации на ВСС, на подопечните ти Асоциацийка и Камарка, на политически сили, на международни институции. А ти повече от седмица мълчеше и не опровергаваше. Смешник. Вместо да постъпиш доблестно – снимки с таралежи под мишниците на измислен форум на турската прокуратура и „Шуми Марица“ от Ню Йорк. Жалко човече.

Анонимен
Анонимен
07 май 2023 21:21
Гост

Като от години има проблем в комуникацията с МВР, защо ПРБ се е доверила на полицаите за тротила. Или им е дошло дюшеш да изкарат Гешев по-голяма жертва отколкото е

Андреев
Андреев
07 май 2023 21:15
Гост

Вместо да си седи в кабинета и да си работи(ако изобщо има юридически качества), той обикаля повече от Президента и Министъра на Външните Работи взети заедно – резултат нулев.

Андреева
Андреева
07 май 2023 22:37
Гост

Напротив – отрицателен.

ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
ГЕШЕВ Е ПОЗОР !
08 май 2023 12:06
Гост

Не, Иван Магнитски няма юридически качества, той може само да лъже, да маже и да извършва престъпления, например след натиск, в който използва служебното си положение да краде в полза на баща си акции от различни фирми – „Жоси“ например 🙂 ГЕШЕВ Е ПРЕСТЪПНИК !!! САМО ЗЛОТО МУ ЖЕЛАЯ !!

Анонимен
Анонимен
07 май 2023 21:12
Гост

Представям си как Сарафича или Ясен чакат на летището израелския експерт, междувременно става взрива и го дърпат за якето към Самоков да си каже тежката дума.

Анонимен
Анонимен
07 май 2023 21:14
Гост

Жал ми е за експерта. На магаре го направиха

Анонимен
Анонимен
07 май 2023 21:08
Гост

В интерес на истината Гешев наистина никога не е казвал, че е пътувал със семейството си. Но намесвайки децата, хората разбраха друго, а той миличкия искаше да получи само съчувствие. Не мисля, че се получи

2345
2345
07 май 2023 21:07
Гост

Господине, обърнете внимание колко прекрасен е Ню Йорк и останете там, да му се наглаждавате

Роби
Роби
07 май 2023 21:05
Гост

Гешев се заканва… Ако резултатите от тези закани ще са същите като разследванията за Осемте джуджета, е ясно какво ще се случи. Едно голямо НИЩО

URL
URL
07 май 2023 21:10
Гост

И да се заканва, и да не се заканва, всички виждаме каква работа върши прокуратурата. Никаква.

LRU
LRU
07 май 2023 22:39
Гост

Напротив – върши!

Киро Канадеца е български министър.

Анонимен
Анонимен
07 май 2023 21:01
Гост

Всъщност Гешев потвърждава това, каза Демерджиев

Анонимен
Анонимен
07 май 2023 21:00
Гост

Ай сега МВР виновно