Бившият шеф на столичното следствие Петьо Петров, наричан Еврото, е вече обвиняем и обявен за държавно издирване, а бившата му съпруга Любена Павлова изненадващо обяви, че той е автор на заплашителното писмо до главния прокурор Иван Гешев, което обвинител №1 публикува преди две седмици с обяснение, че така е бил предупреден, че трябва да си подаде оставката. Междувременно МВР арестува един от участниците в сагата „Осемте джуджета“, малко преди той да обяви на пресконференция, че се страхува за живота си и е готов да говори за честите посещения на главния прокурор в бившия ресторант на Петров и за близките отношения на Гешев с Павлова.

Това са последните сюжети от неспиращото напрежение в прокуратурата, започнало покрай взрива до кортежа на Гешев, което продължи с раздора в ръководството на държавното обвинение и поисканото освобождаване на главния прокурор.

От първа ръка за битието в ресторант „Осемте джуджета“

Първо от „Антикорупционен фонд“ излъчиха интервю с бившата съпруга на Петьо Петров – Любена Павлова, която каза, че бившият следовател е написал заплашителното писмо до Гешев. В него тя заявява, че се е съгласила да говори срещу бившия си съпруг, защото той е отвлякъл общото им дете, което не виждала вече близо две години.

Павлова каза, че била потресена от наглостта, дързостта и безочието на Петров, когато прочела писмото до Гешев, защото веднага разпознала стила на бившия си съпруг в изразите там за Мечо Пух и това, че „всяка приказка си има край“.

„Това са изрази, които Петров употребяваше по 5-6 пъти на ден. И в това писмо съзирам него, това няма вариант да е писано от друг. От осем години живея с него и записвам всичко. Той не може едновременно да го измисли и да го запише, аз съм била стенограф и много добре познавам стила му. И просто по този начин ти да вдигнеш ръка, да налетиш на главен прокурор на държава от ЕС, това говори или за много сериозен ментален срив, или за това, че някой стои зад тебе, много сериозен“, казва Павлова.

Тя обвинява Петров, че стои в основата и на измисления според нея случай със заговора срещу главния прокурор и намерения списък за отстраняване на магистрати. Става дума за разследванията, които прокуратурата започна миналия месец за търговия с влияние, свързана с отстраняване на магистрати и висши полицаи, за извършени пет убийства и един опит за убийство, както и за данъчни престъпления, като всички те бяха свързани с престъпна група около издирвания тогава Красимир Каменов-Къро, който миналата седмица беше разстрелян в Южна Африка.

Тези разследвания започнаха, след като месец по-рано прокуратурата съобщи за започнало досъдебно производство за пране на пари и данъчни престъпления, по което бяха обвинени Тони Иванов и Дилиян Георгиев, а от държавното обвинение обявиха, че са открили списък с имената на прокурори, следователи и съдии. По този повод Павлова каза, че Петров имал една много любима приказка: „като няма доказателства ще си ги донесем“. Тя каза, че този случай целял единствено да навреди на Тони Иванов, само защото Петьо Петров си мислел, че Иванов и Павлова са повече от приятели.

„Петров беше останал с впечатлението, че това момче ми е интимен приятел, а там не може някой да му пипа жената. Той ми е бил само приятел, но няма значение…и гадже да ми е бил, аз съм свободна жена. Почна се с него“, разказа Павлова. Тя разкри, че това, което окончателно я накарало да проговори е, че е бременна от новия си приятел и се ужасила от евентуалната реакция на Петров, когато той разбере за това.

„Страхът идва от тази ескалация в дързостта и наглостта му. След като си способен да пишеш така на главния прокурор, ти си способен на всичко“, добави Павлова. Според нея имало план зам.-главният прокурор Борислав Сарафов да изпълнява функциите на главен прокурор, докато бъде избран наследник на Гешев и ако той бъде изпълнен, предстояли много страшни неща, а Петьо Петров щял да я унищожи, защото е тръгнала против волята му.

Влиянието на бившия следовател в съдебната власт, бившата му жена обяснява с 20-годишния му стаж, както и това, че държи хора с компромати и с пари. По думите ѝ в затворения вече ресторант „Осемте джуджета“ са идвали много хора и много магистрати, които са получавали големи суми.

„Раздавали са се и апартаменти, коли… кой от каквото е имал нужда.  Нали те все са бедни, все нямат, все са под наем, все колата е стара… А някои минаваха и само с обещание за кариерно израстване и израснаха“, каза Павлова, след което уточни, че кариерните обещания били за ниво градски прокурор.

На въпрос кои са били основните партньори на Петьо Петров, бившата му съпруга посочи Борислав Сарафов и бившия градски прокурор Емилия Русинова като хората, които са идвали най-често в ресторанта, като подчерта обаче, че Иван Гешев никога не бил ходил.

Преди дни АКФ публикува и снимка на Сарафов с Петров от ресторанта, за която след това зам.-главният прокурор каза (виж тук), че е направена от частно външно наблюдение на Гешев, който сам му се обадил и казал да се видят там, но след това не отишъл.

„Хората идваха за пари – дали да оставят, дали да вземат. Но не винаги ставаше дума за пари. някой идва и иска някой да бъде ударен“, каза още Павлова и добави, че магистратите също не винаги получавали пари в ресторанта, а на някои се казвало, че няма да пострадат и да излязат компромати за тях и за семейството им. Тя обясни, че ставало дума за неудобни лични видео записи и доказателства за корупция, а Петров имал цял архив. Нейната роля пък била да осигурява логистика, когато се налага.

„Винаги е било шарено – дали трябва някой да се заснеме, дали трябва някой да се проследи, според случая и човека. Каквото е трябвало, се е вършило“, добави Павлова.

Прокуратурата повдигна две обвинения на Петров, издирването му продължава

Петьо Петров е обвинен за принуда и използване на специални средства за събиране на информация. Това съобщиха днес от прокуратурата и поясниха, че разследването срещу него е започнало след самосезиране от медиите за това, че от 2018 г. до 29 май 2023 г. различни лица са били принуждавани да направят нещо против волята си, като са били заплашвани, както и за това, че е използвано специално техническо средство, предназначено за негласно събиране на информация.

По това разследване като обвиняем е привлечен Петров, но постановлението не му е предявено, тъй като не е открит и е обявен за общодържавно издирване. При вчерашната акция на МВР беше съобщено, че Петров е бил търсен заедно с Размиг Чакърян-Ами, чието име се споменаваше покрай скандалите около „Капитан Андреево“ и като бивш партньор на Красимир Каменов-Къро.

От прокуратурата поясняват, че вече са разпитани свидетели и са извършени претърсвания и изземвания на различни адреси в София, като предстои назначаване и изготвяне на много експертизи, както и разпити на още свидетели.

„В случай че в хода на досъдебното производство се съберат доказателства за друго извършено престъпление, обвинението ще бъде прецизирано и ще се прецени налице ли са основания за привличане към наказателна отговорност на други лица“, заявиха от държавното обвинение.

МВР задържа близък до кръга „Осемте джуджета“, твърди, че е щяй да говори за  посещенията на Гешев

Един от участниците в схемата „Осемте джуджета“ беше задържан минути преди да даде пресконференция в БТА, на която е щял да разкрие подробности за ролята си, да оспори твърденията на Любена Павлова, че главният прокурор не посещавал ресторанта на Петров, както и да разкаже подробности за близките отношения на Павлова и Гешев.

Става дума за Кристиян Христов, който днес е дал интервю за изданието „Bird“, малко преди да бъде арестуван. В него той говори накратко за схемата, защото твърди, че ще каже всичко на пресконференцията, която така и не се състоя.

Името му е свързано с началото на скандала по „Осемте джуджета“, който беше огласен в разследването на АКФ през лятото на 2020 г. В основата му стои бизнесменът Илия Златанов, който първоначално потърсил съдействие от Петьо Петров, защото бил в конфликт със сина си Явор и искал да си върне активи, които той му присвоил. Вместо помощ обаче, Златанов твърди, че Петров със съдействието на представители на МВР, прокуратурата и охранителната фирма „Делта гард“ присвоили имуществото и бизнеса им в групата „Изамет“, за което бащата и синът спорели. Така се стигнало до момент, в който Златанов трябвало да подпише документи за прехвърляне на дяловете на „Изамет“ на непознатия за него Кристиян Христов.

Същият Христов днес каза, че е формален собственик на „Изамет“ и е решил да говори, защото се страхува за своя живот и за живота на близките си. Пред изданието той признава, че е работил няколко години за Любена Петрова и Петьо Петров и бил принуждаван да прави „какви ли не неща, които не са морално ОК, не са законни и т.н“.

„Едно от тях е прехвърлянето на дружествените дялове от „Изамет“ на мое име. Бях принуден от Любена Петрова, която всъщност беше шефката, а Петьо Петров е човек, когото виждах много рядко – той предпочиташе да хапне, пийне и да си легне. Любена беше доста дейна и ми даваше насоки какво трябва да се случва“, казва Христов и признава, че пак по заръка на Павлова е бил част от организирания протест с агнешките главички в подкрепа на бившия главен прокурор Сотир Цацаров пред ВСС. Той обещава да разкрие и „огромни схеми за контрол на магистрати“ и за още хора, които са били принуждавани да вършат незаконни неща, но казва, че се страхува много от Павлова, защото била много близка приятелка с жената на главния прокурор, а с него пушели пури и пиели уиски в ресторанта на Петьо Петров.

„Най-честият гост и приятел на Любена Петрова, приятел също и с Петьо Еврото, като неговата истинска приятелка е Любена – тя е тази, с която пушеше пури, пиеше уиски, и оставаше до много късно след като г-н Петьо Петров се е напил и се е прибрал вкъщи“, казва Христов за главния прокурор.

66
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
ФЖРЖВЖ
ФЖРЖВЖ
25 октомври 2023 10:51
Гост

E***АСИ И ФИЛМА , хора спрете се , някой ден децата ви ще Ви гледат , хора

Ad nauseam
Ad nauseam
04 юни 2023 11:52
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Анонимен
Анонимен
01 юни 2023 8:44
Гост

Винаги съм че чудил, като как така народонаселението, без да знае фактите, по презумпция вярва на един, и по презумпция не вярва на друг.

Анонимен
Анонимен
01 юни 2023 9:48
Гост

Няма какво толкова да се чудиш- вярата е нещо ирационално и никога не се основава на факти.

Каква е позицията на народните представители?
Каква е позицията на народните представители?
01 юни 2023 8:11
Гост

Проблемът има само законодателно решение-закриване и ЛУСТРАЦИЯ-няма как прокуратурата да се бори сама със себе си-прокуратурата да се бори с прокурорската престъпност е дори комично като очакване, дори и да бъдат уволнени и арестувани замесените, при сегашната структурна организация на прокуратурата-ще дойдат други, които ще опитат да избегнат грешките на предишните, довели до това да ги „хванат“(не ,че ще се случи) Въпросът е защо политици-и то народни представители мълчат, и не реагират на гранд скандала в прокуратурата? Само НС има властта да спре престъпността в съдебната система-именно заради принципа власт , власт възпира, не е по силите на отделен човек,… Покажи целия коментар »

Ще има ли парламентарна комисия?
Ще има ли парламентарна комисия?
01 юни 2023 8:23
Гост

Предлагам НС да направи нарочна парламентарна комисия по темата- предвид изключителната и значимост, и лицата-и любена и христов, и собственика на асансьорния завод, и синът му, и адвокатите им-ако решат да говорят-това те ще преценят, и прокурорите разследвали случая, а защо не-и прокурорите със замесени имена, и каквото е събрано по темата от службите-на теория службите дължат цялостна информация за народните представители-и журналисти писали по темата, и ако партньорски служби от чужбина решат да съдействат с каквото знаят и тн да бъдат поканени в НС. Поне за историята да останат следи – в протоколите на комисията,че законодателят се е занимавал,… Покажи целия коментар »

v
v
01 юни 2023 7:40
Гост

Може ли лекс бг да уведоми публиката на сайта-дали ,след разкритията-и то поредни за срастване на прокуратура и престъпност, търговия с влияния, кражби(къде е златото на собственика на асансьорния завод ) изнудвания, подкупи, рекет-изобщо студентите по право могат да учат особената част на НС от престъпната дейност в прокуратурата, колко прокурори, замесени в престъпления са арестувани през изтеклите часове? Само ще напомня-през 2007 самия САпСъд каза,че прокуратата може а и реално е използвана да рекетира хора. Съд го каза, и от тогава явно нещата са още по-зле https://www.capital.bg/blogove/pravo/2014/01/27/2228724_prokuraturata_kato_masonska_loja/ И ако отговорът е- няма арестувани прокурори, няма и да има, по… Покажи целия коментар »

Защо няма масови арести на прокурори и милиционери
Защо няма масови арести на прокурори и милиционери
01 юни 2023 5:20
Гост

В сайта дневник ситуацията е описана по-подробно от вас, лекс бг. Вие действате на принципа страх лозе пази-доста предпазливо-браво, така се прави.

Ето линк от дневник, косите ви ще настръхнат от прокурор -.милиционерската мафия

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/05/31/4489412_i_sednali_na_edna_masa_v_osemte_djudjeta/?ref=home_mainStory

Eдинстевния въпрос е защо няма МАСОВИ АРЕСТИ НА ЗАМЕСЕНИ ПРОКУРОРИ И МИЛИЦИОНЕРИ. А и подвъпрос-кой прати патрулката, която с години е охранявала осемте дждуджета, кви са тея полицаи, които са -цитирам в статията винаги до Петров?

Потресаващо и ужасявано
Потресаващо и ужасявано
01 юни 2023 5:44
Гост

Друго лице прави още по-тежки разкрития, като в част от тях опровергава Любена-пред bird, в интервю налично във фейсбук. Тя например твърди,че Главния прокурор не е ходил в ресторанта. Я прочетете какво казва Христов https://www.svobodnaevropa.bg/a/32437067.html Доста са дълбоки нещата, и октоподът явно е изцяло овладял прокуратурата. Как ще намерите чист човек да провери нещата-който не е получавал услуги, не е бил рекетиран, за когото няма папка? Въпреки противоречията на твърденията на двамата едно съвпада-масово прокурори и милиционери са обвързани и свързани с организираната престъпност. Дали има начин да се в тези системи и да не си тотално оцапан? Самия факт,че… Покажи целия коментар »

Тъга
Тъга
01 юни 2023 0:30
Гост

Оказва се, че масово каскетчета са минавали на преслушване и молитва през селската кръчма … Е това не е ли позорно? Не е ли позорно, че заместник главен прокурор и главен прокурор се влиаят от решения взимани в един незначителен шантан? Какъв престиж? Какво е това нагло лицемерие?

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
01 юни 2023 7:10
Гост

Невръстните читатели явно не помнят ресторант „Олимп“ и кадруването по времето на Иван Костов в споменатия шантан. Не бързайте да омаловажавате традициите и установените практики в българския политически живот.

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 23:35
Гост

Интересно дали и Любена, която е проследявала и снимала има архив като Петров. Дано е била умна за копира снимките, които е правила.

Yuyu
Yuyu
31 май 2023 22:54
Гост

Ясно е, че става въпрос за мафиотска война между две групи, които до вчера са работили в екип. Всеки се прави на жертва и изкарва другите виновни. Адски страшно и зловещо е това, което изплува, прокурори на високо ниво са замесени в тежки криминални деяния. Ако истината се разкрие, десетки прокурори трябва да изхвърчат от системата на секундата, а някои от тях да влязат в затвора. Съмнявам се обаче да се случи. И една гатанка -този ресторант е много близо до сградата на СРС, наказ. отделение, дали пък няма да видим съдийки, чести гости на масата на домакина? Интересно и… Покажи целия коментар »

и*аси лични клипчетата
и*аси лични клипчетата
31 май 2023 22:23
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Анонимен
Анонимен
31 май 2023 22:32
Гост

долнопробно и пошло да търсите секс скандал вместо корупция и търговия с влияние.

епа каквото има, това коментираме
епа каквото има, това коментираме
31 май 2023 22:53
Гост

Нищо конкретно за корупция и търговия с влияние не чух да е казала. Умело прикрива корумпираните лица, включително и Гешев, за разлика от клипчетата, които са доста конкретни… а вероятно и някои от т. нар. компромати на пепко за магистрати са с нейно участие или с някакви, подобни на нея. Общо взето корупцията и търговията с влияние в България са нещо, което всички знаят, че го има, но никой не го е виждал, т. е. да ги търсиш е повече от безсмислено, особено с тази прогнила прокурорска кочина.

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
01 юни 2023 7:17
Гост

Откога женското тяло е престанало да бъде платежно средство и/или средство за корупция? Вярно, в древността владетел на една държава е купувал благоволението или лоялността на владетел на друга държава с подаряване на женски тела, понякога от царски произход. С въвеждането на т.нар. права на жените, последните получиха свободата да търгуват с телата си за собствена сметка, което доведе до раздробяване и подбиване на пазара – преди една жена е струвала половин царство, сега струва от една до хиляда дневни надници. Долнопробно и пошло е обезценяването на царските дъщери вследствие на нахлуването на плебса на пазара. Но пък достъпно вече… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
01 юни 2023 11:22
Гост

много често корупцията и търговията с влияние върви със секс скандали точно от такъв характер-така че трябва да се рови до дъно, пък каквото сабя покаже

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 21:39
Гост

Като си помисля колко магистрати няма да спят тази нощ и ме става едно хубавооооо.

ще си останеш само с това дето ти става хубаво
ще си останеш само с това дето ти става хубаво
31 май 2023 22:56
Гост

много добре ще си спят, дебелокожи са, а и гарван гарвану око не вади…

Потресен
Потресен
31 май 2023 21:33
Гост

При случая Краси-300 търсиха услуги. Тук ще се окаже,че замесените са далеч повече. Прокуратурата е вече неизбежно да бъде закрита, поради тотално й срастване с престъпността-няма друго решение, не може 6 милионна държава да бъде тероризирана от 2000-на прокурорска банда-и да вина имат и незамесените в корупционни практики, защото си мълчат при престъпната дейност на колегите си. Закриване, лустрация, масови арести на прокурори, ако са извършили престъпления-че тук отново се говори за цяла следователо-прокурорска банда за рекет, подпомагане, взимопомощ и правене на услуги. Ама как може джипката да не е тръгнала по адреси и да арестува прокурори-бандити? Че само си… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 21:43
Гост

В добавка-УВО следва да се случи и на милиционерите, прикривали прокурорската банда. Да напомня,че още по осемте джуджета човекът разказа,за полицейсаката кола, постоянно пазеща престъпниците от съдебната система, а от случая на бул Черни връх и на околовръстното шосе се оказа,че си е практика милицията да пази престъпността, няма как престъпната дейност да е възможна без съучастието на милиционерски шефове. Явно иде реч за мощна прокуроро-милиицонерска банда, и е крайно любопитно дали в държавата има почтени и неоцапани хора във властта, които могат да спрат тази банда= Решението го измислиха в Грузия-пълно закриване на прокуратура и МВР, лустрация-включително и на… Покажи целия коментар »

XXX
XXX
31 май 2023 21:25
Гост

Ами тя жената си го каза – имала е логистична функция към аферите на мъжа си. Например да бъде „ударен“ някой. Това са сериозни самопризнания, а дали прокуратурата ще се самосезира?

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 21:55
Гост

По-цял свят тя би следвало да има статут на защитен свидетел.
Прокурарската банда, срещу която тя говори-следва да бъде спряна по единствения възможен начин-от законодателя,чрез пълно закриване и лустрация.
Или предлагаш прокуроскатат банда да провери дали има прокурроска банда и прокурарската банда да провери дали има прокурорска банда? Същите получава услуги от еврото да се самвопроверяват?

Как ще осигурите,че проверката в прокуратурата е изобщо възможна, като тук говорим за много замесени? А незамесените-нали се познават със замесените?

Единственото решение е в случая-прокурори ад хок за борба с прокурорската престъпност-извън системата на сегашната престъпна прокуратурата, избирани от парламента, с правомощия да преследват прокурорската престъпност.

Чао Каскет!
Чао Каскет!
31 май 2023 20:37
Гост

За затвора сте и ти, и Петър, и Иван, и Борислав, и Делян, и Ахмед, и Бойко, и останалата клика около вас – калта на земята.

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 20:35
Гост

Къде ще сравнявате този манипулатор Петров с Любена. Той за нея е бил бог и тя е правила всичко което той поиска. Това не е само семейна драма. Това е експлоатация . Напълно й вярвам. Тази жена е била психически малтретирана и манипулирана.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
31 май 2023 20:26
Гост

„Петров беше останал с впечатлението, че това момче ми е интимен приятел, а там не може някой да му пипа жената. Той ми е бил само приятел, но няма значение…и гадже да ми е бил, аз съм свободна жена. Почна се с него“, разказа Павлова. Тя разкри, че това, което окончателно я накарало да проговори е, че е бременна от новия си приятел и се ужасила от евентуалната реакция на Петров, когато той разбере за това.“ Не оправдавам агресивни индивиди, нама казусът е показателен за причините на много от случаите на домашно насилие, тая умница какво точно очаква след като… Покажи целия коментар »

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
01 юни 2023 7:21
Гост

Не подкопавайте догмата за непорочното зачатие! Може да е бременна от приятел, не от любовник. Да, това се случва от въздуха, от искриците в очите и от самата еманация на космическата дружба.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
31 май 2023 20:05
Гост

Когато една жена стане бивша, стой та гледай какъв цирк може да ти разиграе, а ако мъжът й беше умен, щеше да я държи до себе си и да бъдат като Баневи – поредната мутренска двойка, с които сме свикнали.
П.С. Дано й осигурят качествена охрана, щото нямам добро предчувствие за бъдещето й в контекста на реалностите в България и непрестанните заплахи включително и по върховете на властта.

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 18:51
Гост

И какво излиза според каскета, че Русинова е станала зам.апелативен прокурор благодарение на Еврото, а брат му и Димов само благодарение на знанията и качествата си. Цялото ръководство на САП и СГП са назначени по един и същи начин, ама за тези дето се готови да се извинят и да цунат задните му части, Каскета ще се направи на луд.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
31 май 2023 20:29
Гост

Спокойно ще преживеят катсрзис, в кризисни времена на война между властите всеки целува нячии засни части, щом Примянаджиите се прегърнаха с доскорошните си врагове, значи всичко е възможно.

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 17:09
Гост

Че е престъпно това семейство се знаеше, новото е, че било и много развратно.

Адвокат
Адвокат
31 май 2023 17:01
Гост

Моля, проучете какво направи Еврото с първата си жена, за да прецените основателно ли се страхува втората.

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 17:11
Гост

Е кажи де..че от няколко часа се ровя да търся видеата на Любена и немам време да проучвам историята и с първата му жена.

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 20:59
Гост

Ееееи разгеле

Проскубания гербераст с каскет
Проскубания гербераст с каскет
31 май 2023 16:58
Гост

ППДБ са виновни, че тиквите и каскетите водят мафиотската война помежду си

бостан
бостан
31 май 2023 20:23
Гост

усещам английски хумор

Прокурор
Прокурор
31 май 2023 16:54
Гост

Който познава Еврото, знае че казаното е вярно.За колегите от СРС и СГП, които често обядваха там също не е тайна, че Сарафов и Русинова са чести посетители, както и двама заместници на съдилища и множество полицейски служители от високо и средно ниво.

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 16:41
Гост

Ако и втората част е „лично и искрено“ , т.е. семейни драми и тегоби по-добре АКФ да сложат и линк към клиповете, че да стане семейната драма пълна.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
31 май 2023 22:43
Гост

АКФ разчитат на изповедите точно ма такива морално извисени личности, търсещи правата си а онеправдани и малтретирани чрез БХК, който съм убеден, че като нищо ще я номинира за човек на годината, ала Тротинетката, защото отговаря напълно на техните морални стандарти

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 14:19
Гост

Единственото интересно нещо от цялото т.нар. интервю са личните клипчета-ако някои има инф. къде са да каже, че да разнообразим мрачния следобеден ден.

Топ коб
Топ коб
31 май 2023 15:05
Гост

Намерих едно клипче

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 15:15
Гост

Сподели-не бъди егойст

Топ коб
Топ коб
31 май 2023 15:28
Гост

Охооо, те били доста… Който търси, намира, приятелче

Георги Ат.
Георги Ат.
31 май 2023 16:43
Гост

Добри са клипчетата, радвам, че АКФ пусна това интервю с нея, че да разберем за филмовите й изяви … не съжалявам 🙂

PIK
PIK
31 май 2023 14:02
Гост

Любена и тя проста като Гешев- писмото на Еврото до Гешев, което вече е публично, показва твърде близки отношения между двамата ако и уж Гешев да не е посещавал ресторанта… Близки в степен на пълна зависимост един от друг… Всяка стъпка на главния прокурор го разобличава все повече и повече. Той не разбира, че като разголва истината за доскорошните си партньори публично, той не се „изпира“ в нашите очи. Няма катарзис, а само инфантилен опит за оправдание. Само заради глупостта си трябва да бъде освободен като магистрат въобще.

Ханс Ефраимович Келзен
Ханс Ефраимович Келзен
31 май 2023 13:59
Гост

Дано да има някаква конкретика. Така е едно скандално нищо. Ок, потвърждава нашите предположения че там се кадрува, изнудва, поръчва и тн. Обаче, за да има правна стойност – трябва конкретика. Иначе, и аз съм убеден, че в Белия дом и Кремъл кроят разни работи, ама какво от това…

Делян
Делян
31 май 2023 13:45
Гост

Явно си има чадър. За да изкара детето им през граница без съгласието на майката.

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 14:14
Гост

Хората вкараха нотарус в болница при арестант, заверка на едно съгласие за пътувате в чужбина да ги затрудини.

Георги Ат.
Георги Ат.
31 май 2023 15:28
Гост

Деляне, съгласието на майката на границата се приема и със заверка от селски кмет … а в милата родина е пълно със селски кметове и селски нотариуси даже 🙂 Не е голяма филосивия да изкараш дете зад граница.

Стоил
Стоил
31 май 2023 13:44
Гост

Пепи явно пак е изпълнявал поръчка.

Дичо
Дичо
31 май 2023 13:44
Гост

Е, няма ка да го питат.

Ние сме съдебната власт, Лозане!
Ние сме съдебната власт, Лозане!
31 май 2023 13:34
Гост

„Антикорупционния фонд“, “Осемте джуджета”, ЛЕКС

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 13:25
Гост

Да видим ще го открият ли или не

Анонимен
Анонимен
31 май 2023 13:24
Гост

Успех с намирането…Те и Къро издирваха, а някой друг го намери първи.

Фишев
Фишев
31 май 2023 13:24
Гост

И тоя е бил накаран да заплаши Гешев. Но няма да го намерите за да ви каже кой политик го е принудил. Или поне кой го е принудил да търсите него, та така по нишката да стигнете до политиците.

ФЖРЖВЖ
ФЖРЖВЖ
25 октомври 2023 13:07
Гост

Нима не знаеш КОЙ е ?????

Велинска
Велинска
31 май 2023 13:24
Гост

Има си хас. Вече я го намерите, я не.

Мишев
Мишев
31 май 2023 13:23
Гост

Само искам да кажа нещо друго – собственика на заведението в Драгалевци вчера каза, че такива лица не посещават заведението. От драгалевчани знам, че това заведение е скандално. Там редовно се събират мутри, проститутки и тем подобни. Може да се види и по колите, които спират пред него и на паркинга. Та бас ловя, че Еврото и другия Ами ли беше, са посещавали заведението и в ъндърграунд средите тази кръчма се гордее с клиентите си. Навярно има и подземия за бягство, както казаха органите на реда.

Гърбев
Гърбев
31 май 2023 13:21
Гост

Любопитно. Да видим какво ще стане

Велчев
Велчев
31 май 2023 13:21
Гост

А дали по собствена идея е писал писмото или някой му е казал/накарал?

Боряна
Боряна
31 май 2023 13:21
Гост

Човека с Евра работи – плащат му партиите в тази валута за да пише писма и да пуска заплахи. После хем той взел пари, хем казва, че някой го е принудил да заплашва, но не казва кой. Политиците чисти. Чиста работа по български

Гинска
Гинска
31 май 2023 13:20
Гост

Нещата си идват по местата

Лозан
Лозан
31 май 2023 13:24
Гост

Лъжата винаги ходи по тънък лед.

Асен
Асен
31 май 2023 13:19
Гост

Интересно! Остава да се докажат тези твърдения.

Христо
Христо
31 май 2023 13:18
Гост

В последно време имам чувството, че доста хора са с много сериозен ментален срив.