Рекордната покупка на „Арсенал“ Пиер-Емерик Обамеянг е разследван от полицията за опит да прегази жена със златистото си „Ламборгини“.

48-годишната пиарка Мартина Вехсунг е подала оплакване срещу габонеца, който пред базата на „Борусия“ (Дортмунд)

едва не минал през нея с над 80 км/ч. Инцидентът е станал преди четири години, пише в. „Сън“.

Интересното е, че Обамеянг почти прегазил Вехсунг, след като имали уговорка за среща, с която тя трябвало да започне да работи за него. След подаденото оплакване, футболистът залял профила на пиарката с обиди като „к**ва“ и „златотърсачка“.

Мартина Вехсунг признава пред „Сън“, че две години е водила неуспешни опити да осъди новото попълнение на „Арсенал“, който е можел да получи дори присъда от 5 години затвор. Тя предполага, че в основата на всичко е бащата на Пиер-Емерик Обамеянг – Пиер, който е същевременно и агент на сина си. Родителят не бил доволен, че синът му е избрал пиар без неговото съгласие. Така за купения от „артилеристите“ за 55 милиона паунда футболист останало да намери начин да се откаже от услугите на германката.

„Уличката пред базата на „Борусия“ е малка. Трудно могат да се разминат две коли. Аз бях отстрани и го чаках, както се бяхме разбрали за срещата. Когато ме видя, той наведе главата си и даде газ. Чух рева на двигателя и как от почти 0 км/ч вдигна над 80 км/ч и опита да мине през мен. Само бързата ми реакция ме спаси от удар. Бях шокирана, тъй като можех да се ударя в предното стъкло и да се превъртя през колата. Неговото оправдание беше, че не вярвал, че съм истинска личност, а само интернет профил във „Фейсбук“.

От прокуратурата в Дортмунд потвърдиха пред „Сън“, че срещу Пиер-Емерик Обамеянг е имало заведено дело през февруари 2015 г. и неговият край е бил обявен през 2017 г. По-всичко личи, че срещу футболната звезда не са предприети наказателни действия.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar