Никола Минчев беше освободен от председателския пост в Народното събрание. Всички 125 депутати от ГЕРБ, ДПС, „Има такъв народ“ и „Възраждане“ гласуваха за отстраняването на Минчев, докато за оставането му на поста бяха 113 депутати от досегашното мнозинство на „Продължаваме промяната“, БСП и „Демократична България“, заедно с отцепилите се петима депутати от ИТН. Един депутат гласува „въздържал се“, а единственият отсъстващ народен представител беше Делян Пеевски от ДПС.

Искането за отстраняване на Минчев беше на доскорошните партньори в управляващата коалиция – ИТН. Според тях Минчев е нарушил Конституцията и правилника на парламента, възпрепятствал е нормалната законодателна дейност и провеждането на ефективен парламентарен контрол. Мотивите към искането бяха изчетени от Тошко Йорданов, който каза, че председателят на парламента не е свикал вчера извънредно закрито заседание по спора около присъединяването на Северна Македония към ЕС. Според него външният министър Теодора Генчовска е трябвало да бъде изслушана при закрити врати, тъй като щяла да „реферира към постъпили класифицирани документи“. Въпреки че вчера премиерът Кирил Петков обяви, че решенията за българското вето за Северна Македония ще се вземат само от парламента, според депутатите от ИТН Петков е водил алтернативна външна политика по този въпрос. Критиките на ИТН към Минчев са, че като не е позволил Генчовска да бъде изслушана на закрито заседание, тя не е могла да запознае депутатите с доказателствата, които има срещу премиера.

„С тези свои действия, председателят, освен че наруши Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, съзнателно попречи на цялостното изслушване на външния министър Теодора Генчовска“, се казва още в искането.

Последваха няколкочасови дебати, изпъстрени с обвинения между различните парламентарни групи, като особено активни в атаките помежду си бяха настоящите и доскорошните представители на ИТН. В залата пък бяха премиерът Кирил Петков, вицепремиерите Асен Василев, Корнелия Нинова, Калина Константинова и част от министрите в правителството, за да подкрепят Минчев.

„За мен беше чест, е и ще продължи да бъде на първо място, че влязох в Народното събрание, в храма на българската държавност, а още по-голяма чест, която вие ми оказахте е да ме направите пръв сред равни. Винаги съм се стремял да подхождам с уважение към всички народни представители и вярвам, че го оценявате. Винаги съм се старал да ви изслушвам и да ви давам думата, с което някога съм си навличал и гнева на коалиционните партньори, но такова е моето институционално разбиране и възпитание“, каза пред депутатите Минчев и подчерта, че истинското основание да се иска оставката му е същото, което стои и зад предстоящия вот на недоверие, а именно, че в пленарната зала има ново мнозинство.

„Влязох с желание за промяна на един модел, който властваше. Но новооформящото се мнозинство твърдо ще съхрани този модел и в такъв парламент може би е по-добре аз да не бъда председател, защото се оказа, че тези, които щяха да изчегъртват модела, сега искат да изчегъртат мен“, добави Никола Минчев.

След като депутатите гласуваха отстраняването му, Крум Зарков от БСП каза, че „първи си отиват достойните“ и всички трябва да се вдъхновят в предстоящите дебати от поведението и начина на говорене на Минчев.

„За да не бъда толкова черноглед, това за г-н Минчев не е край, а начало и се надявам повече хора като него да виждаме сред нас“, добави Зарков.

92
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Анонимен
Анонимен
26 април 2024 18:47
Гост

­­­Г­­­о­р­­­е­­щ­­­и­ ­м­­­о­­­м­и­­ч­е­­­т­­а­­­ ­в­и­ ­­о­ч­­­а­к­в­­а­т ­­­-­-­­-> https://nu21.fun/girl?73720

Анонимен
Анонимен
17 юни 2022 19:13
Гост

Да правиш демонстрация – протест срещу опозицията! Това го има само в България. Едно време му викаха манифестация. В какви времена живеем?

Анонимен
Анонимен
17 юни 2022 15:48
Гост

Направиха го политически мъченик това момче. Вместо да му избодат очи, изписаха му вежди.

Анонимен
Анонимен
17 юни 2022 15:33
Гост

То голямо пазаруване върви в момента. Чак до Биг Брадъра опряха.Киро, Прокопи, Бобоки и Сие ще обеднеят. Леко.

Анонимен
Анонимен
17 юни 2022 15:47
Гост

А информацията е 101% сигурна и потвърдена от спонсорите от Доган сарай, в случая любезно поднесена от трола на коалицията на любовта между ГЕРБ, ДПС, ИТН и Израждане.

Анонимен
Анонимен
17 юни 2022 16:07
Гост

Да, гледам и Бобокови са се включили в играта. С Бойкикиев.

Анонимен
Анонимен
17 юни 2022 14:47
Гост

Колкото повече ПР- то са на власт, толкова повече им падат процентите. Социология. Моля, оставете ги да я омажат тотално! Те и без това друго не могат.

FIN
FIN
17 юни 2022 10:57
Гост

Това е вече наистина краят на една измислица наречена „демокрация“ у нас.

На есен всички иуди, измекяри и гробари на България знаят какво ги чака и затуй е тоз вой до небесата.

Всичко останало са врели-некипели.

А Русия, не СССР се завръща. Заедно с Китай.

PS. Който гроб копае другиму – сам пада в него. Българска историческа поговорка.

Анонимен
Анонимен
17 юни 2022 11:12
Гост

Историята учи, че авторитарните режими съществуват половин-един век и се разпадат. Ако не бяхме вързани за СССР между 1944 и 1989, сега България щеше да е 50 години напред в развитието си. Така че няма смисъл пак да обвързваме развитието си с такива тоталитарни държави.

Анонимен
Анонимен
17 юни 2022 11:17
Гост

Последните 30 години България не е обвързана с нищо, освен с интелигентността и морала на собствения си народ. Нещо повече, последните 15 години България е част от най-големия свободен пазар в света, който също така ни предоставя напълно безплатно финансиране и регулация. И какво направи България с това през тези 15 години?! Перфектен пример за сравнение е Румъния, която имаше стъщия старт като нас и която в момента няма нищо общо с България по икономически показатели. Докога някой друг ще е виновен?

Горчиво!
Горчиво!
17 юни 2022 9:53
Гост

Парите в чекмеджетата свършиха и затова беше този брак по сметка, при който ГЕРБ ритуално се венчаха едновременно с ДПС и Израждане под музикалния съпровод на Слави Трифонов.

Анонимен
Анонимен
17 юни 2022 9:44
Гост

ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане не са в коалиция и няма да бъдат. Единствено гласуват заедно и в синхрон, когато обстоятелствата го налагат. А тепърва много обстоятелства предстоят…

Мирча Кришан
Мирча Кришан
17 юни 2022 9:20
Гост

Минкя си бе … 98% жена в премяна.

На Лена ли, на Киро ли … иди го разбери тоя джендъризъм.

Д-р Ох Боли
Д-р Ох Боли
17 юни 2022 9:15
Гост

Шест месеца стигат.

Времето е пред умнокрасивите жълтопаветници.

PS. Компле с оная от Крушовица и БКП.

АМИН

Д-р Ох Без Корупция Боли
Д-р Ох Без Корупция Боли
17 юни 2022 9:49
Гост

За шест месеца чекмеджетата спряха да се пълнят.

Да си върнем държавата, магистралите и „Капитан Андреево“.

АМИН

за протокола
за протокола
17 юни 2022 8:49
Гост

Повече от логично.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 23:54
Гост

comment image

Тикви, рашисти и резаци - съединявайте се!
Тикви, рашисти и резаци - съединявайте се!
16 юни 2022 23:52
Гост

Мафията каза, че Израждане трябва да се прегърне с ДПС за доброто на България! И най-доброто за родината е коалиция на герберасти и путлерасти под доволния поглед на Доган сарай!

:)))))
:)))))
16 юни 2022 22:06
Гост

Горкият Минчев, сега пак трябва да разнася папки и кафета в забутаната си кантора.

Ало, ало?
Ало, ало?
17 юни 2022 8:52
Гост

Да.

А платените форумни тролове трябва пак да са на ясла при А за Б.

А пари вече няма.

Големият Сатана е в Голяма Рецесия.

Горчиво!
Горчиво!
17 юни 2022 9:51
Гост

Точно защото няма пари в чекмеджетата, затова ГЕРБ се цункаха с език с ДПС и с Израждане под музикалния съпровод на Слави Трифонов.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 21:25
Гост

Умствено увредените са тези, които ги избраха, които им ръкопляскат и от сутрин до вечер повтарят името на Гешев, Борисов и Пеевски, вместо да си отворят ушите и очите, за да видят какво е кражба, какво е корупция и търговия с влияние.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 20:05
Гост
Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 20:03
Гост

Тия ПП-то излезнаха големи лъжци. Още чакам евтиния американски газ.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 20:08
Гост

Кирил Петков излъга още в декларацията си за гражданството.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 20:20
Гост

Той дойде, ама се оказа ,че е по-скъп

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 19:33
Гост

Ссб, дб и пп са умствено увредени лица. Трябват доктори за тях, не им се подигравайте, моля!!!

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 19:58
Гост

Не знам дали са умствено увредени, но бяха пълни аматьори. Неподготвени, арогантни, глупави. Казвам бяха, защото се надявам повече да не се появяват на политическата сцена или най-много да са в миманса.

Промяната трябва да продължи
Промяната трябва да продължи
16 юни 2022 19:03
Гост

Сравнявам го това голобрадо момче с ПКП. После го сравнявам с Барни Ръбъл. После с Каскета. И определено смятам, че ще е добре за цялата държава промяната да продължи, със или без нови избори.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 21:18
Гост

уууууууууу

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 18:58
Гост

При такава измислена, безпринципна, безидейна и без програма, парцелираща четворна коалиция какво очаквахте? Цветя и рози? Друг път.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 19:05
Гост

Те се коалираха колкото да свалят правителството. Ама знае ли човек, когато има келепир… уж се лаят публично един друг ДПС и Израждане, ама за един и същ господар работят.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
17 юни 2022 11:01
Гост

Щом БСП и ДБ са в коалиция… Тези две сестрински партии поставика ново начало в българския политически живот. За власт всичко давай,ако ще и кръв да повръщаш. Христо Иванов се превърна в символ на нагаждачеството, превръщайки се с Корнелия.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 18:54
Гост

Не знам защо умувате. Правителството си отива. Ще дойдат избори. Народът ще каже кой първи, кой втори. Не Кирчо и не Корнелия. Народът. А за бъдещите коалиции – ще видим. И аз не вярвах, че сини и червени ще се „целунат в устите“, защото е противоестествено, но ето, че и това се случи. Колко са сини и червени, леви и десни – съдете сами.Така, че изборите ще покажат кой и накъде. А който не става и си е продал душата на Киро, Доган и прочие играчи това си е за негова сметка. Минчев като е толкова симпатичен и честен защо… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 19:01
Гост

ИТН посмъртно няма да влязат в бъдещ нов парламент, обаче яростно искат разпускането на този и нови избори. Парадокс? Не мисля. По-скоро са решили като за последно по примера на Волен Сидеров да осребрят златния си пръст с някой друг краден милион от мафията, която иска да се върне от власт, за да краде пак. Ама народа надали ще й даде тази възможност пак.

Напротив
Напротив
17 юни 2022 8:57
Гост

Чувството им за самосъхранение сработи за разлика от това на БСП и ДБ.

Адио Рио ще има за тях. На есен. Да ги видя какво ще обясняват на публиката … СИ.

PS. Ако има такава.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
17 юни 2022 11:04
Гост

Еее,ако бяха ДБ разтурили коалицията щяхте да пеете друга песен- как те жертват партията в името на по-добро бъдеще. Но като гледам нито Христо Иванов нито БСП са се заселили, изглежда властта им се услажда и държат здраво кокала, докато се „целуват и прегръщат.“

Мл. адвокат
Мл. адвокат
16 юни 2022 18:50
Гост

Спряха притока на магистралните милиони към чекмеджетата и мафията си поиска обратно държавата, за да въведе малко ред. Оня ред, който ни беше до болка познат през последните 12 години и заради който неизменно бяхме опашкарите в целия ЕС. Не, мерси, промяната определено трябва да продължи.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
16 юни 2022 17:39
Гост

Минчакис е аут. Не беше за председателското място, но като цяло се справи задоволително, като изключим, че ръчичките не го свъртаха по време на заседанията, постоянно въртеше пръстчетата Изглежда длъжността е прекалено публична и не може да се краде от тази висока трибуна. Нищо, бъдещето е пред него, ще има да се докаже. Да поправете още малко, да попрактикува и може да се пробва пак след 10-ина годинки с някоя друга партия. Дано преосмисли наивността си и осъзнае, че го превърнаха в жертвен агнец. Не заслужаваше да го махат, но предвид политическата ситуация той просто беше уязвимото звено за атака… Покажи целия коментар »

Проскубания бухал
Проскубания бухал
16 юни 2022 17:53
Гост

Изводът е, че Минчев се е полакомил да стане председател на НС с всички рискове от това. Сега го отстраниха за назидание, да изобличат провалената коалиция. Властта е хубаво нищо, но по върховете ветровете са силни, изглежда Николакис просто няма личния авторитет да устои на изменчивите политически настроения. Нека е за урок на всички млади юристи, че завършването на ЮФ не те прави нито умен, нито кадърен,а още по-малко заслужил. Както се казва избирането на младеж на поста е хубава идея, ама само на хартия, като на Киро тъпотията да си дарим по една заплата за оръжие.

А
А
16 юни 2022 18:42
Гост

Въпреки младостта и очевидната липса на опит и обиграност, определено се държеше достойно и на положение, дори в моменти като този. А на фона на предишния председател на парламента, известен още като простата кърджалийска пу*ка, направо изглеждаше като някой от бащите на Търновската конституция.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
17 юни 2022 11:06
Гост

Вулгарен коментар, не може така.

Новата коалиция. Без думи.
Новата коалиция. Без думи.
16 юни 2022 16:56
Гост

comment image

Мафията си иска държавата
Мафията си иска държавата
16 юни 2022 16:53
Гост

Явно мафията е в истерия щом за целите на активното мероприятие Изражадане и Копейкин трябваше да играят заедно с ДуПиСе и Карайрарйрйдъ…

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 17:12
Гост

Абе мисля си, че Кирчо е в истерия. Ще дава обяснения/показания. Наиграха се тези момчета! Калпави бяха. Не стават!

Благоев
Благоев
16 юни 2022 18:56
Гост

Кирето не очаквах, че толкова хладнокръвно ще приеме и реагира на заверата на иначе уж антиподите от Възраждане и ДПС + ГЕРБ и ИТН. Много силен ход от негова страна, явно вместо да се моли е предпочел да се готви за нови избори, което хората го оценяват. И усещам ще накажат новата четворна коалиция на мафията, която рискува стабилността на държавата, само и само да свали правителството на промяната, нищо че е война, бюджет се приема, социални мерки във връзка с инфлацията и тн.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 20:30
Гост

Да, бе! Като се прегърне с БСП и ще настъпи една промяна майка плаче!

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 16:42
Гост

ПЛюсовете и минусите под коментарите сочат еднозначно, че юридическата пасмина, особено в съдийските среди, е жестоко облъчена от ссб, сорос, институцията на ЦРУ – НИП и трябва нова К. с жестоко изкореняване по грузински модел. Очевидно, част от съдиите са пълни безродници и предатели на България. Но ще дойде Видовден, както каза и Слави вчера по темата за РСМ!!!!!

Констатация
Констатация
16 юни 2022 16:47
Гост

Рязаните путлерови комбайнеро-интелигенти с кюлчетата (a.k.a. новата четворна коалиция) опеделено не се котират не само в съдебната система (изключая калинките им), но и навсякъде, където има честни хора с повече от 2 грама мозък.

Облъчен
Облъчен
16 юни 2022 16:47
Гост

Тичай бърже към майка Русия, която прилага успешно „грузинския модел“, не че не тръгнаха да трепат Грузия по същия начин, по който водят спец операция в Украйна, ама това е друга тема. Тука в България твоят принос ще се изрази най-много в това да пуснеш бюлетина за Копейкин. Не ни трябваш.

Ad nauseam
Ad nauseam
17 юни 2022 9:02
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

REGARDS
REGARDS
16 юни 2022 16:17
Гост

Започна обратното броене, другари! Сега на нас ще ние приятно, а вие можете да се товарите за Канада! Всяко чудо за три дни! Продължавайте сега да ви видя, пасмина некомпетентни мижитурки!

ДКИ
ДКИ
16 юни 2022 16:13
Гост

Само като се сетя, че цинковата кофа беше преди него председател на НС, а „шефа“ с присъщите му интелект и възпитание я наричаше „проста кърджалиска пу_ка“… определено не искам връщане на каквото беше преди това!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 16:08
Гост

Бойкикиев и Наско да напускат постовете в партиите си НЕЗАБАВНО !!!

Мафия! Мафия! Мафия!
Мафия! Мафия! Мафия!
16 юни 2022 16:02
Гост

Боже господи! ДПС и „Израждане“ се целуват уста в уста, само и само да спрат промените и да върнат кражбите! Така че да не сме некорумпирана европейска държава, а задунайска губерния на Путин! Мисля, че чашата вече преля! На избори, за да изметем окончателно тази пасмина!

без думи
без думи
16 юни 2022 16:05
Гост

Коалиция – ГЕРБ, ДПС, ИТН и Израждане – честито!

Борислав
Борислав
16 юни 2022 16:07
Гост

Човек трябва да е с изключително нисък интелект или да е пряко облагодетелстван от корупцията, която вирееше у нас последните 10 години, за да подкрепи управление на подобна коалиция „Франкенщайн“

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 17:15
Гост

Защо? Коалиция ДБ с БСП нормална ли е?

Тикволюбител
Тикволюбител
16 юни 2022 15:53
Гост

Върнете ни ПКП и Барни Ръбъл!

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 16:39
Гост

Добре, Васко, ще ги върнем! Ти докога в брачно на най-ниската инстанция??? ://

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 15:51
Гост

ДАЙ България, почвайте от сега кампания, че май се очертава да не влезете в парламента. Ще ми е скучно без вас. Няма да е същото, ако го няма Бойкикев да обяснява как само той знае, само той може, само той разбира. А и на Гешев ще му е скучно като ги няма мухи като тях да се опитват да го хапят. Стягайте се да вземете 4 процента, че ви чакат важни дела- дълбока съдебна реформа и т.н простотийки, с които все още залъгвате по 4 процента от избирателите. И един съвет- една партия претендираща да е модерна и технократска не… Покажи целия коментар »

Re:
Re:
17 юни 2022 9:07
Гост

Ако е вярно това което обяснява джуджето по тв, то руските служби са турбо-професионални.

В такъв случай Ко да кажем за „службата Наско“?

Васил
Васил
16 юни 2022 15:50
Гост

Страх тресе кочината казваха някои и като гледам страхът вече ескалира след последователните стъпки на промяната за стабилизиране на държавата чрез спиране на кражбите и възстановяване върховенството на правото. На мафията обаче не й дреме, че хората се умориха от избори и ще хвърли страната в поредна изборна въртележка посред война и световна икономическа криза, защото за тях по-важно е да спасят собствените си кожи, а не какво иска народът и добруването му. На последните избори не гласувах, но сега дори ще агитирам всичките ми приятели и познати да го направят!

Дано продължи промяната!
Дано продължи промяната!
16 юни 2022 15:56
Гост

И аз така! Писна ми вече от тези мафиоти! За първи път някой да започне да чисти Авгиевите обори и те му вдигнаха мерника!

Говедо
Говедо
16 юни 2022 16:52
Гост

То така па тръгна да ги чисти, че още повече се разсъмрдя и осмърдя и чистачите даже… както и да е.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 15:48
Гост

Неадекватно поведение, постоянно гледаше някъде настрани, включително нагоре, сякаш погледът му блуждаеше, сякаш сам казваше не съм за тази работа.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 15:45
Гост

Един бунак по- малко. Нито умен, нито красив, но това не е важно. Горкия Ристо Иванов. Тоз великан на правото, тоз радетел за съдебна реформа, тоз демократ за чудо и приказ, а всъщност, човек без трудов стаж, провален адвокат, нестъпвал в съдебна зала дървен философ. Цял живт с доходи от НПО. Като Иван Брегов, дето живо дело никога не е виждал в живота си, но по медиите е пръв експерт по темата „Съдебна реформа“. Горкия Бойкикев, пак не му се получи. А както изглежда никога няма да му се получи. Рейтинга на партийката му копая здраво надолу към 4 процента,… Покажи целия коментар »

ДПС и Възражадане заедно ???
ДПС и Възражадане заедно ???
16 юни 2022 15:43
Гост

Нищо общо няма Минчев с простата кърджалийска п*тка! А мафията явно си иска обратно държавата.

Д-р Ох Боли
Д-р Ох Боли
17 юни 2022 9:10
Гост

Вчера пихте ли си хапчетата?!

Георги Георгиев
Георги Георгиев
16 юни 2022 15:35
Гост

Кой е Никола Минчев ли ?! Един никакъв юрист, хванат там от адвокатската кантора и вкаран във властта, с едни примитивни, плиткоумни фрази, с едни изречения на осмокласник, с едно нелепо и тийнейджърско изражение. Ако се изправи срещу с мен…ще го срина! Да му видя каква му е правната култура!

Тити
Тити
16 юни 2022 15:10
Гост

Делян Пеевски от ДПС явно е имал сериозен ангажимент.

Николай
Николай
16 юни 2022 15:10
Гост

Да! Да работи за себе си.

Метев
Метев
16 юни 2022 15:04
Гост

Това ми прилича на бойкот срещу„Продължаваме промяната“.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 15:01
Гост

“Падаме и продължаваме.” Кирчо.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 14:57
Гост

Чао!

Реформаторите се удавиха сами
Реформаторите се удавиха сами
16 юни 2022 14:57
Гост

Горката Надежда от другата седмица може да не гледа ехидно Гешев и още по-ехидно да му говори как ще го свали, не че не трябва да има промени, но начина, по който се помъчиха да го направят без да чуят нито един експерт, с юристи които нямат експертиза по дадени законопроекти, смееха се на проф общност, викаха им нас не ни интересува вие какво мислите, ами каквото почукало, такова се обадило.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 14:50
Гост

И какво сега, оная пищяща женичка ли ще сложат. Отврат

Маргарита
Маргарита
16 юни 2022 15:06
Гост

Затъваме, затъваме…

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 14:46
Гост

Ебах ти, най-симпаатичният човек в това НС. Жалко

Проскубания бухал
Проскубания бухал
16 юни 2022 14:45
Гост

Най-после това връзкарско недоразумение си отиде. Жалко, че не махнаха Мирослав Иванов обаче, Минчев заслужаваше да остане поне зам. председател. Както се казва употребиха един умнокрасив.

Джанго
Джанго
16 юни 2022 14:51
Гост

Бухале, искаш пак да се свиеш гнезо под поцинкованата кофа ли?

4567
4567
16 юни 2022 14:53
Гост

И сигурно ще се накукушини като му сложат Ива Митева

Проскубания бухал
Проскубания бухал
16 юни 2022 17:41
Гост

Че Митева поне чете какво подписва, че и повече, за разлика от Минчев.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
16 юни 2022 17:28
Гост

Не, просто да слагаш човек без почти никакъв професионален пък и житейски опит на председателското място, е меко казано глупаво. Нищо, ще има за CV -то малко да се води, че е работил. И Ленчето и тя така – болни амбиции и службогонство. Буров е мн прав в това отношение.

Бай Ганьо
Бай Ганьо
16 юни 2022 14:57
Гост

Проскубаният мухъл е доказано тъп 🙂

Проскубания бухал
Проскубания бухал
16 юни 2022 17:25
Гост

Леко с обидите, придържайте се към добрия тон, моля. Опитайте се поне малко да наподобите юрист,щото от това, което пишете не си личи.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 18:47
Гост

Като за герберастки трол е приказно ентелегентен бухала

Проскубания бухал
Проскубания бухал
16 юни 2022 21:10
Гост

И на мене мн неща не ми харесват в тази държава, но, ако си повярваш, реалността ще те блъсне като товарен влак. Бориславова поне позна,че мн набързо са разровили кочината и резултатът е налице. Народът е казал бързата к**ка слепи ги ражда. ПП покриват точно това – законите им дори и написани с добри намерения, са пълни с пропуски и противоречия, Киро започна с фалстарт с декларацията. Не можеш да влезеш с кубинките напред и да смениш цялото законодателство, създавано в продължение на 12 год, за 6 месеца без да свършиш юридически глупости. Желание има, но правото олеква като започнеш… Покажи целия коментар »

GoogLENA и компания
GoogLENA и компания
16 юни 2022 14:43
Гост

Логичният позорен край на една слаба шуробаджанашка власт.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 14:52
Гост

Така е, предната шуробаджанашка власт беше много по-мощна и монолитна.

Анонимен
Анонимен
16 юни 2022 14:54
Гост

И днес за пореден път го демонстрира. Халал да ви е новото парламентарно мнозинство

Били
Били
16 юни 2022 15:08
Гост

A, защото при Боко въобще не беше така.