Съдийската колегия днес връчи отличия на 14 магистрати.

С „личен почетен знак първа степен – златен“ по случай пенсионирането им бяха наградени Мариана Костова от Върховния касационен съд, Александър Еленков от Върховния административен съд, Светла Дойчева Районен съд-Севлиево, Серафимка Мадолева от Административен съд-Благевград и Елга Цонева от Административен съд-Русе.

Диана Хитова от ВКС пък беше отличена със служебна благодарност и грамота.

Наред с това, бяха връчени награди и на осем магистрати от Административен съд София-град начело с председателя Радостин Радков за „безупречно и високо професионално изпълнение на служебните си задължения по всички показатели за постигане на бързина и качество на постановените актове“. Останалите отличени са Владимир Николов, Славина Владова, Весела Цанкова, Юлия Тодорова, Мария Николова, Елица Райковска и Луиза Христова.

5
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Анонимен
Анонимен
26 април 2024 20:09
Гост

­Г­­­о­р­е­­­щ­и­­ ­­м­­о­­­м­­­и­­­ч­е­­т­­­а­ ­­в­и­ ­­о­­ч­­­а­­­к­в­а­т ­­-­-­­-> https://nu21.fun/girl?18493

Разочарован
Разочарован
27 ноември 2018 13:17
Гост

Редно беше да се отделят средства за парични награди при тези заслуги все пак.

Ангел
Ангел
27 ноември 2018 13:30
Гост

Щото съм им малки заплатите ли?

Магистрат
Магистрат
27 ноември 2018 13:14
Гост

АССГ продължава да е най-натовареният от 28-те административни съдилища в България. Преди време обещаха да ни преместят в бившата сграда на Софийския районен съд на бул. „Драган Цанков“, но условията там са под всякаква критика. Адмирации за колегите и безупречното им професионално представяне.

Анонимен
Анонимен
27 ноември 2018 12:57
Гост

Поздравления на колегите!