Конституционният съд (КС) окончателно потвърди, че референдум за отлагане на приемането на еврото с 20 години няма да има. 11 конституционни съдии отхвърлиха искането на „Възраждане“ решението, с което Народното събрание отказа провеждането на това допитване до народа, да бъде обявено за противоконституционно. Решението на КС е подписано с особено мнение на Янаки Стоилов и със становище на Атанас Семов.

Докато конституционните съдии заседаваха, т.е. още преди решението им да бъде постановено, от „Възраждане“ проведоха безпрецедентен протест пред институцията – пазител на основния закон, като струпаха животински изпражнения и бали сено, палиха димки, изгориха чучело на конституционен съдия, за кратко горя и автомобил.

Въпросът, който от „Възраждане“ искат да се постави на обществено допитване е „Съгласни ли сте българският лев да бъде единствена официална валута в България до 2043 г.?“. Мнозинството в НС обаче го отхвърли, тъй като чл. 9, ал. 4 от Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление забранява с референдум да се решават въпроси, уредени в сключени от България международни договори, а такъв може да се проведе само преди ратификацията на тези договори.

„Възраждане“ сезираха КС с искане да отмени решението на парламента и днес в деня, в който съдът обяви, че ще излезе с решение, представители на партията се събраха пред сградата му. Те запалиха димки и изсипаха бали сено и животински изпражнения. БТА съобщи, че са се чували и гърмежи. За кратко част от автомобил, на който пише „Оставка, предатели“, горя, тъй като върху него беше поставено чучело, изобразяващо конституционен съдия, което беше запалено.

Още преди произнасянето на съда, лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов заяви пред тях: „Конституционният съд днес ще извърши престъпление“.  И допълни: „Тези хора, които ще го извършат, заслужават доживотен затвор без право на замяна“.

По думите му последната останала крепост на законността и правовия ред е била превзета от „престъпното мнозинство“ и превърната в „престъпна нотариална заверка“ на всички престъпления, които оттук нататък ще бъдат вършени в Народното събрание. Костадинов обяви, че протестът с изпражнения, чучела и запалена кола е, „за да защитим демокрацията и правото си на свободен, достоен, законен начин на живот и правото си да бъдем питани“.

Попитан откъде е сигурен, че днес Конституционният съд ще се произнесе против референдума, лидерът на „Възраждане“ отговори: „Знаем, всичко се знае в нашата престъпна държава“. И обяви, че протестите ще продължат през уикенда. „Следете ни и ще бъдете много изненадани“, каза Костадинов.

Очаква се КС да обяви мотивите си, като това е възможно да стане и в утрешния ден.

87
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
eee
eee
09 февруари 2024 20:20
Гост

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим– https://do.my/azalfa

Анонимен
Анонимен
09 февруари 2024 7:51
Гост

Няма да му потръгне търговията на оня с виаграта. Тук властта осигурява достатъчно нестандартни еротични изживявания.
Властта в ролята на активният субект, а плебсът играе ролята на булката.

Плебсът няма право да решава, решават господарите!
Плебсът няма право да решава, решават господарите!
09 февруари 2024 7:48
Гост

Джон Лок
Русо
Хобс

Директно са грешали, че има народен суверинитет, и че народът е субект.

Франклин е казал „В свободните правителства, управниците са слуги и народа е техен господар и суверен“.

Но какво да кажем за нашите ширини-тук управниците решават и са господарите, а народът е със стату на слуга, на когото му се свеждат решенията. Без правото да решава.

Слепецът
Слепецът
09 февруари 2024 7:44
Гост

На практика – нямаме държава, всичко се замита и – то все едно сме в социализма, да не можеш да се изявиш.

Това е анти-демокрация, даже е по-лошо от социлизма.

Анонимен
Анонимен
09 февруари 2024 7:35
Гост

Учудващо е, че Редакцията освен пропутинистки пропагандни клишета допуска език на омразата, откровени ругатни (псувни) и обиди. Освен че е нетърпим, този „уличен“ стл на изразяване не е присъщ на „юридически“ форум.

Анонимен
Анонимен
09 февруари 2024 7:42
Гост

Сред като правото беше изнасилено и скоро ще се появи и копелето резултат на насилието, каква реакция очакваш, моме? И няма нищо пропутинистко в това да изразиш конституционногарантираното си право на мнение и несъграсие с беззаконието на КС. А да-властта по своя воля праща съдиите в КС, които да проверят дали волята на властта е правилна. И друго-странно е,че се приема ,че 12 са по-знаещи от стотици хиляди, поискали референдума, сред които и немалко юристи. Като говорим за нетърпимост, решението на КС е нетърпимо към правовия ред, а и норми на позитивното право-конкретно чл 1 ал 2 от Конституцията. С… Покажи целия коментар »

***
***
09 февруари 2024 8:34
Гост

Не са 12. Има 2ма с различно мнение. Крайно недостатъчно за каквато и да било надежда,но все пак – достойно от тяхна страна!

Анонимен
Анонимен
09 февруари 2024 7:27
Гост

С това решение на Конституционния съд се е-а майката на теорията за народния суверинитет, ина чл 1 ал 2 от Конституцията-че народът може да решава непосредствено.

да е ясно
да е ясно
09 февруари 2024 0:13
Гост

Какво ни се казва – нямате право да решавате съдбата си, нямате право да искате България да запази своя политически, икономически и финансов суверенитет. Вие те никои и никой не иска да знае какво мислите, ако изобщо мислите. Има кой да мисли вместо вас, дори и да не сте гласували за него. Ние сме 12, но 11 от нас имат повече тежест от 600 000 от вас. Това е демокрацията – власт на малцинството над мнозинството. Не вярвайте на това, което четете в конституцията и законите, защото всичко е въпрос на тълкуването, което ще направим НИЕ. И ако утре трябва… Покажи целия коментар »

изфакаха майката на народния суверинитет
изфакаха майката на народния суверинитет
09 февруари 2024 7:28
Гост

Аха, теорията за народния суверинитет и е-аха майката. Направо да бъдат изгорени всички трудове, говорещи,че суверенът е народът.

ЩЕ ИМА!
ЩЕ ИМА!
08 февруари 2024 23:35
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Татко Карло
Татко Карло
08 февруари 2024 23:29
Гост

Сладурчета. Конституционни съдии … били.

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 20:15
Гост

Рубладжиите искат да похарчат народния лев за собствената си политическа кампания. Защото не се заблуждавайте, ако този референдум беше проведен, единственият резултат от него щеше да бъде, че електоратът на Възраждане и БСП не иска еврото. По принцип тук би трябвало да бъдат и ИТН, но няма как, защото те нямат електорат.

Антиамериканист
Антиамериканист
08 февруари 2024 23:32
Гост

Ей долен, мръсен и продажен БОКЛУК – ти в ДЕМОКРАТИЧНА държава ли живееш или в олигархична на ШИШИ, на който сте му не коалиционен партньор, а му свирите на Дудука?

batshev
batshev
08 февруари 2024 19:15
Гост

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим–> https://do.my/azalfa

Анонимен
Анонимен
09 февруари 2024 7:29
Гост

Не искаме. Това решение на НС достатъчно еба теорията на народния суверинитет.

Когато си глупав, е така
Когато си глупав, е така
08 февруари 2024 19:14
Гост

От самото начало беше ясно, че референдумът е противоконституционен, защото приемането на еврото е уредено с международен договор, който вече е ратифициран от българския парламент. В Договора за присъединяване на България към ЕС, заложеният критерий е постигането на определени обективно-икономически и финансови показатели, което не е обвързано със срок, което означава, че всяко въвеждане на конкретен срок, в тази връзка, е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО!!!! Точка! Сега мръзналите посред зимата да събират подписите за малоумния референдум, да се сърдят на онези, които ги измамиха, че той е възможен, само за да използват инициативата за предизборната си кампания.

адвокат от САК- оригиналът
адвокат от САК- оригиналът
08 февруари 2024 19:38
Гост

От квази юрист като костадинов- толкова. То не, че нинова е по-стока- едва преди 1 календарна година, принудена от пряк журналистически въпрос, каза единствено, че в Украйна се води война, но дори не посмя да се позове на МПП и да каже, че съгласно МПП- дори не според политиката на партията й- русия е агресор в Украйна, а Украйна е нападнатата държава. При това е била отличничка на юф на СУ…Ама пуста политика… Първата работа на всеки юрист, който стане политик, е да се изплюе на всички юридически дисциплини, изучавани в юф, защото, видите ли, те не съответстват на политиката… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 20:30
Гост

Споко, на мръзналите им е платено от партийната субсидия, т.е. от държавния бюджет. Откъдето впрочем са платили реквизита и статистите за днешното представление.

Антиамериканист
Антиамериканист
08 февруари 2024 23:24
Гост

Рано или късно ще видиш противоконституционната си продажна майка. Нотариус че!

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 18:43
Гост

Българите ще ги питат, ама кога тaтu ми купи колело. Хайде за следващото народно събрание всички със същите критерии, които поставиха на Габриел да стане „български“ евро комисар и да закриваме територията за тузамци.

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 18:07
Гост

Дами и господа, чл. 9, ал. 4 от Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление противоречи на Конституцията на Република България. По отменената Конституция от 1971 г.: Члeн 66 (1) Hapoднoтo cъбpaниe e въpxoвeн пpeдcтaвитeлeн opгaн, ĸoйтo изpaзявa вoлятa нa нapoдa и нeгoвия cyвepeнитeт. (2) Hapoднoтo cъбpaниe e въpxoвeн opгaн нa дъpжaвнaтa влacт. Члeн 78 Hapoднoтo cъбpaниe: 3. Oпpeдeля KOИ BЪΠPOCИ и пo ĸaĸъв peд дa ce peшaт c peфepeндyм. По действащата Конституция на Република България обаче: Чл. 1 (2) Цялата (!!!) държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 18:37
Гост

И не само Ал. 4.

Антиамериканист
Антиамериканист
08 февруари 2024 17:21
Гост

Чудя се след кончината на Големия Сатана къв съд и присъди ги чакат слугите му у нас? Имало е Държавен съд по Търновската, Народен, как ли ще го кръстят и защо некои подчовеци облечени в тоги се надяват, че ще им се размине Деветия кръг на Дантевия АД?

Антикоминтерн
Антикоминтерн
08 февруари 2024 16:39
Гост

Не им е ден на копейките днес. Първо им се разпадна групата в СОС, а сега и КС им отряза мераците за референдума. Мъка, мъка. :)))

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 16:17
Гост

То си беше ясно – НС и КС вече КРБ за нищо я нямат. Нали затова навряха фикуси и мушката навред в органите на управление на държавата. Да изпълняват поръчките, които на това отгоре се пишат и дават от чужбина чрез „посолството“.
И народът няма право ни на референдум, ни дори да говори и слуша това, което иска. Скоро и избори няма да има. Понеже няма смисъл. Така или иначе Кирчо не се посвени да каже на всеослушание кой „одобрява“ у нас.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
08 февруари 2024 15:50
Гост

„….проведоха безпрецедентен протест пред институцията – пазител на основния закон“ Алооу, редакцията, кой е разрешил публикуването на тази глупост?! Чучелото не е просто на „консититуционен съдия“, а на Деси Дуловска с прякор Общата. КС се поддаде на политкоретната политическа линия, към която се придържа последно време, като същевременно се изплю на всичките си аргументи за демократичност и легитимност, изпозлвани доста често в решенията му, очевидно приложими единствено, когато трябва да защити увеличаването на ролята на НС в управлението на държавата. (Само)дискредитирането на висшите институции продължава с пълна скорост. Прасковка Атанасовка вече ги строява кат някой фелдфебел, вече няма тън-мън, всичко… Покажи целия коментар »

Проскубания бухал
Проскубания бухал
08 февруари 2024 16:04
Гост

Първата забележка е с цел да се обърне внимание, че противопоставянето на „Основния закон“ на „волята на народа“ (чрез провеждането на референдум) е изключително рисковано в контекста на процедурните и материални нарушения на мнозинство с последните изменения в КРБ, защото излиза, че за елитът може да прави каквото си пожелае, а на гражданите не им се предоставя възможност да гласуват пряко по важен, касаещ пряко живота им въпрос. Да не говорим, че забраната за произвеждане на референдум по въпроси от международен характер е в закона. И едно допълнение, от снимките се вижда, че това, което са разположили върху площата, напоително… Покажи целия коментар »

Проскубания бухал
Проскубания бухал
08 февруари 2024 16:27
Гост

Чакаме с нетърпение мотивите на КС, но в допълнение е добре да се отбележи, че чл.42 , ал.2 от КРБ гласи че: „Организацията и редът за произвеждане на избори и референдуми се определят със закон.“ Интересно ми е дали е случайно пропускането на думичката „условия“ в тази разпоредба или НС прави, каквото си поиска, ограничавайки ultra vires, със закон, правото на гражданите да изразят мнението и обвържат институциите с изпълнение на взетите пряко решения посредством юридически средства? П.С. Копейкиин, първо да беше поискал обявяването на Закона за пряко участие на гражданите в държавната влас и местното самоуправление, в частта, в… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 18:49
Гост

Така е , но аз мисля, че нищо не им пречеше и в мотивите си да констатират противоречието на закона с К. Прилага се К. За да не се ползва законодателят от собственото си неправомерно поведение, противоконституционният си закон, на който сега се позовава.

Нотариус
Нотариус
08 февруари 2024 17:10
Гост

Не е Деси! Събирателен образ Е!

Като изключим Янаки, всичкото е йоридически БОКЛУК! И в КС.

И все пак ще има Галилео!
И все пак ще има Галилео!
08 февруари 2024 15:17
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Ad nauseam
Ad nauseam
08 февруари 2024 15:16
Гост

Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.
(2) ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА. ТЯ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ОТ НЕГО НЕПОСРЕДСТВЕНО и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

PS. НАРОДНИЯТ СУВЕРЕНИТЕТ Е БАЦЕ, ШИШИ, УЧАСТНИЦИТЕ В СГЛОБКАТА „ИЗБРАНИ“ ОТ 1/3 ОТ НАРОДА, КС С ДЕСА, ТИКВОЗЕЛКОВ И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ, А ВИЕ, ВИЕ – ДА ГО ДУАТЕ!

Зер един Янаки остана
Зер един Янаки остана
08 февруари 2024 15:11
Гост

Верен на К. На основните начала и член 1. Но не от Тошовата. От Лукановата!

Това е краят. На Лукановата. Вервайте ми!

Какво значи Клуб $$?
Какво значи Клуб $$?
08 февруари 2024 15:09
Гост

Клуб „Съдебна система“. Само с членски карти с чип – от родата, от Баце, от Шиши, от Галя от Посолството и т.н.

И задължително в клуба се ругае Путин, извора на цялата ни коурпция в съд, прокуратура и т.н.

За Америка за България – НЕ ПИТАЙТЕ! Там всички са „антикорупционери“ срещу кокошкарите убити в Овча купел. Виж за висшите етажи на властта – там всички техни са ангели и бели гълъби на мира (срещу корупцията).

И тези дни откриха съдията Цариградска, която откри Америка (за България). Знае ли човек такива работи? Може $$ да значи СС(Б) или просто „съюз на съдиите“, а?

Dred
Dred
08 февруари 2024 16:31
Гост

Много ви се иска да внушите, че всичките ви подкупчета и бакшишчета са на сметката на ССБ. И полагате доста усилия за това. Само дето няма как да стане. Как ще свържеш Еврото, Сарафов, Гешев, Нотариуса, Ушев, Колев, Чолаков и т.н. „лица“ със ССБ? М?

Нотариус
Нотариус
08 февруари 2024 17:14
Гост

Мирослава Тодорова ми беше приятелка. Тя е приятелка сага САМО на Галя.

адвокат от САК- оригиналът
адвокат от САК- оригиналът
08 февруари 2024 15:08
Гост

“…лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов заяви пред тях: „Конституционният съд днес ще извърши престъпление“….“ Олеле майко- АХАХАХАХАХАХАХА;0 От кога КС е ФЛ,а;0 Айде – депутатинът- АБСОЛЮТЕН ПРОФАН в юридическите науки костадин костадинов, придаде правосубектността на ФЛ на … КС- ахахахахахаха, Не е истина- когато някой е откровено ТЪЪЪЪП, то няма как да го скрие;0

НОСТРАДАМУС
НОСТРАДАМУС
08 февруари 2024 15:19
Гост

И ПОЗНА!

адвокат от САК- оригиналът
адвокат от САК- оригиналът
08 февруари 2024 14:58
Гост

Също така, е добре в НС да се зададе въпрос на костадин костадинов какво казва МПП- русия извърши ли агресия в Украйна съгласно чл.2 във вр. с чл.3 и чл.5 от Резолюция 3314 на ООН и чл.2 пар. 2, 3 и 4 от Устава на ООН или русия не е държава- агресор в Украйна.Защото простотията не ходи по животните, а по хората, та същото се отнася и за пасивната и активна форма на подкуп…

Само за протокола
Само за протокола
08 февруари 2024 15:02
Гост

Оди се пери, че много смърдиш на американска белина! Която не се пие и гълта.

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 16:22
Гост

Можеш ли да се позавърнеш към статията и темата, или те една опорка ти дали от Козяк – само нея си научил.
Путин ти е виновен на теб и господарите ти, че у нас хората нямат право да решават собствената си съдба и че корупцията е наредена по списъци и готови написани решения по всички въпроси, касаещи чичо ти Сам.
Има агресия в Украйна. Ощи от 2014 година я има. Дреми спокойно сега.

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
08 февруари 2024 22:46
Гост

Анонимен 08 февруари 2024 16:22
Не е от 2014 година агресията в Украйна, а от 2004 година! Тогава проведоха „трети тур“ на изборите, въпреки че в украинската конституция имаше само два. С тях поставиха на власт мъжа на служителката от щатския Държавен департамент. Пак оттогава започна напомпването на настроенията не само срещу руснаците, ами и срещу бесарабските българи. Народното събрание на Република България излезе с една беззъба декларация през 2020 година срещу унищожаването на органите на местно самоуправление на бесарабските българи, но от 2022 с всички сили и средства помага за унищожаването на българите в Украйна.

адвокат от САК- оригиналът
адвокат от САК- оригиналът
08 февруари 2024 14:55
Гост

Виждам, че възрожденските българофобски тролове са нагазили моя коментар. Това е ирелевантно на моето предложение- да се иска от прокуратурурата по сигнал извършването на проверка на димпломата на костадин костадинов за завършено висше юридическо образование. Няма правоспособен бг юрист, който да не е учил МПП и да няма семестриална оценка, различна от 2.00 на изпира, за да получи изобщо самата диплома. Пак питам- след като въпросното ФЛ показа “знания“ за 1.5, а не за 2.0, каква оценка е получил на този задължителен семестриален изпит и КАК ТОЧНО е получил оценка, различна от 2.0 или 1.5, след като “знанията“ му по… Покажи целия коментар »

д-р Гълъбова
д-р Гълъбова
08 февруари 2024 15:03
Гост

Сестрите често не си вършат работата.

Некои съображения
Некои съображения
08 февруари 2024 14:27
Гост

Лъжливото Коци с неговата партия от дамаджани – да не си прави евтив политически PR по йовкин тертип! Защото се подигра с волята на над 600 000 българи, които ЧАКАТ РЕЗУЛТАТ – РЕФЕРЕНДУМ!

Съгласно чл. 1 от действащата.

Със свирки няма да стане! Лозето иска мотика. Другото значи САМО ЕДНО – ПРЕДАТЕЛСТВО. А ТОЙ ВЕЧЕ Е ОБУЛ ЦЪРВУЛИТЕ НА ВОЛЕН И НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ, ЗАЩОТО СЕГА МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ Е НАТОПОРЧЕНО!

За протокола
За протокола
08 февруари 2024 14:23
Гост

Зад цялата смръдлива животинска ТОР прозира коалиционния брак по сметка между Америка за България и местния башибозук марка „СССР“. А зад управленския брак по сметка прозират Кирчо и Кокорчо с Баце и Шиши – биз бизе.

finder
finder
08 февруари 2024 14:14
Гост

От вгъзраждане какво могат да иакарат освен тор от задниците си?

re:
re:
08 февруари 2024 14:17
Гост

Те задниците не са техни, а на управляващите. И на защитаващите управляващите – задници. И тролове.

Почисти си го!

Галина Н.
Галина Н.
08 февруари 2024 14:00
Гост

Тези още ли не са освидетелстани?
Колко още трябва да търпим неадекватното и откачено поведение?
СРАМ за българската политика! СРАМ за НАС БЪЛГАРИТЕ щом допускаме тези пспихичноболни хора да представляват гласът ни.

Руми
Руми
08 февруари 2024 14:18
Гост

Срам за българската политика, правилно! Не само – срам за нашата държава е настоящото правителство и мнозинството в парламента. Мнозинство, сформирано под натиск заради уязвимост. Мнозинство, не знаещо какво върши. Никога в историята не е имало такова продажно и безумно правителство! А ние колко още ще ги търпим???

Русофоб
Русофоб
08 февруари 2024 13:50
Гост

Хайде рашистката партия, която не спира да ни убеждава колко е хубаво в Путлерландия, да отиде и да изсипе тор пред някоя тяхна държавна институция. Да видим какво ще им се случи.

Нотариус
Нотариус
08 февруари 2024 13:01
Гост

Със стари съдийки нов съд на „Алабин“ – НЕ СТАВА!

Контрапомощ
Контрапомощ
08 февруари 2024 13:00
Гост

С кръпки, лепенки и надуване на Лукановата нема да стане.

То се вижда. Трябва си НОВА! С Еврото, Нотариуса, Черния по пътя на копринката НЕ СТАВА!

SS.

Нищо лично – Съдебно Съдействие. Срещу съответната сума или кукуригу. Всичко на този свят си има цена.

Контрапомощ
Контрапомощ
08 февруари 2024 12:55
Гост

Да го дуате каза Асеня от финансите.

ДА.
ДА.
08 февруари 2024 12:53
Гост

И на мен ми мяза, че след края на СВО ще се сдобием с нова Конституция. Както след края на Тодор Живков.

Натам вървят нещата. И будалите на Будата „работят по въпроса“. Без да го осъзнават милите ТЕ.

Давай Деси, с теб сме!

Отдавна си свикнала с миризмата.

Пак, пак и пак!
Пак, пак и пак!
08 февруари 2024 12:40
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Проскубания бухал
Проскубания бухал
08 февруари 2024 12:40
Гост

Джони Деп би подходил с усмивка на такава форма на протест, все пак има опит с шегите, насочени спрямо него самия в контекста на „фекалната маса“, оставена там от бившата му жена, върху неговата половина от леглото.
П.С. Чакаме с нетърпение подигравки и колажи на образите на Копейкин и Амбър Хърд, така че моля будните граждани с демократични възгледи и способности в областта на обработката на изображения да се задействат.

Совата
Совата
08 февруари 2024 12:48
Гост

Всичко си има цена 🦉. Но Галя оценява НАЙ-ДОБРЕ.

Совата
Совата
08 февруари 2024 12:49
Гост

Аз копейки никъде не виждам! Само 💶

Милосърдието на Тит
Милосърдието на Тит
08 февруари 2024 12:39
Гост

Не мирише господа, госпожи, господиновчици и госпожици, съдии, нали?

Ad nauseam
Ad nauseam
08 февруари 2024 12:37
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Галя от ПосолствоТо
Галя от ПосолствоТо
08 февруари 2024 12:33
Гост

Че са предатели – предатели са!

Огледалце, огледалце…

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
08 февруари 2024 12:29
Гост

За изпражненията! Да се видят и помиришат в този „съд“. И да се сещат снааите в онази прилагателна система по съществителното. Въпреки че, КС не част от съдебната система!

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 12:25
Гост

Както казва Белазелков, да си протестират.

Кирчо Курчов Кокорчовски
Кирчо Курчов Кокорчовски
08 февруари 2024 12:23
Гост

Аз пък искам да проверят и анулират дипломата от ЮЗУ на моя любим коалиционен партньор – ШИШИ!

От Канадското
От Канадското
08 февруари 2024 12:35
Гост

Ти кажи Ко стана с гражданството?

адвокат от САК- оригиналът
адвокат от САК- оригиналът
08 февруари 2024 11:59
Гост

МП да анулира дипломата на костадин костадинов за висше юридическо образование, както и Удостоверението за придобиване на юридическа правоспособност, унито му да сезира прокуратурата за предварителна проверка за евентуално извършителство на активен/ пасивен подкуп за получаването й, без да са налице всички изискуеми от наредбата условия за нейното получаване от същото ФЛ.

Фриц Клингенберг
Фриц Клингенберг
08 февруари 2024 12:17
Гост

Първо твоята която нямаш ТРОЛЕ!

До "оригинала"
До "оригинала"
08 февруари 2024 12:25
Гост

Нотариус – ти ли си? Възкресението не е МИТ и ти винаги си бил нашия БОГ.

Paragraph 22
Paragraph 22
08 февруари 2024 12:29
Гост

Ти си толкова адвокат колкото лицето Кирил Петков е интелигентен, а лицето Асен Василев е честен – тоест никак. ‘Евентуално извършителство’ ми хареса – лицето Делян Пеевски ли ти подсказа за този правен термин ?

закривай!
закривай!
08 февруари 2024 11:21
Гост

Не знам кога тази формация ще бъде обявена за противоконституционна, каквато е и ДПС, впрочем!

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 11:45
Гост

Трябва да се почнеот основнитепредатели и грабители, в този случай – ГРОБ, ПП, ДБ, ДПС.

Paragraph 22
Paragraph 22
08 февруари 2024 12:26
Гост

Няма и как да знаеш, защото не си юрист, а най обикновен сглобкаджийски трол.

До "закрилителя"
До "закрилителя"
08 февруари 2024 12:30
Гост

Нотариус, животеца е безценен. Така да знаеш!

Любител
Любител
08 февруари 2024 11:15
Гост

Не са изпражнения, а угнил оборски тор, правете разлика. Не съм фен на копейките, но винаги роптая когато в медия се оплюват тези, които са дръзнали да се противопоставят на подлогите на ПосолствоТО, независимо по какви причини.

хахаха
хахаха
08 февруари 2024 11:20
Гост

Хаха, а оборският тор не е от животински изпражнения, а от злато, нали…

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 11:21
Гост

Какво оплпюване виждаш тук? Това са факти, никой никого не оплюва по мое скромно мнение

"подлогите на ПосолствоТО"
"подлогите на ПосолствоТО"
08 февруари 2024 11:49
Гост

ясно показват колко не си фен…

Галя от ПосолствоТо
Галя от ПосолствоТо
08 февруари 2024 12:32
Гост

Америка за България са хуманисти и ни обичат безкористно. Най-много след Украйна.

Paragraph 22
Paragraph 22
08 февруари 2024 11:07
Гост

Купчината тор е олицетворение на криминалната сглобка. При внимателно вглеждане в купчината може да се види как оттам наднича джобният БКП генерал Гном Атанасов!

Чичо Сам
Чичо Сам
08 февруари 2024 11:04
Гост

Ама те някакъв общ протестен инвентар с животновъдите ли ползват?

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 11:05
Гост

Да, а също и един малък лимитиран мозък.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
08 февруари 2024 11:04
Гост

Законно право на протест на хора с имунитет, стига да си почистят веднага след това и предприемат действия по обезпаразитяването на настилката.

П.С. С какво ли са ги докарали тези изпражения и дали посланието е насочено освен към еврото и лично към качествата на Дуловска?

копейката
копейката
08 февруари 2024 11:19
Гост

По изявленията на Костадинов става ясно, че е за евро и подписите на нам колко си стотици милиони и милиарди българи

Анонимен
Анонимен
08 февруари 2024 11:23
Гост

Да, искам да видя как Копейкин рие с лопата лайната

Ad nauseam
Ad nauseam
08 февруари 2024 12:21
Гост

Де да беше само Дуловската с диплома от УНСС, ПАРДОН – ВИИ „Карл Маркс“. „По право“.

Туморът е проял всичко! И КС! Заразата тръгна от Америка за България. Повсеместно.