Съседите на залятата с киселина пловдивчанка са потресени от случилото се и се страхуват. По думите им, кварталът е тих и не помни подобна жестокост.

Маскиран заля пловдивчанка с киселина, полицията го издирва Неизвестен до момента мъж е залял с киселина 52-годишна пловдивчанка. Случката се разиграла към 13.30 часа днес в апартамент в кооперация на… 15:5714.03.2023 3481 5

Както „Марица“ съобщи по-рано днес, към 13.30 часа маскиран мъж нахлул в апартамента на 52-годишната трудноподвижна жена, залял я с киселина и избягал. Според първоначалната информация, пловдивчанката се занимавала с гадателство. Съседите й да виждали мнозина да посещават дома й, за да й търсят услугите срещу заплащане.

„Притеснително е това, което се случва, че има такава агресия като цяло, че се посяга на човек. Явно е излъгала някого, за да се стигне до това. Дано да се оправи все пак. Това е нечовешко“, коментират съседи на пострадалата.

„Трябва да бъде забранено със закон гледането, баенето, хвърлянето на карти и взимането на пари. Това е престъпление. Пълно с такива хора, измамници, не знам как им се връзват“, каза пред NOVA живеещ в кооперацията на пострадалата.

52-годишната жена е в тежко състояние в УМБАЛ „Св. Георги“.

Снимки от БНТ и NOVA

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar