Вихра Къдринска встъпи официално в длъжност „Съдия“ в Районния съд в Пловдив. До настоящият момент тя е работела като „прокурор“ в Районната прокуратура в Смолян и с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет от 8 юни е назначена на новата длъжност.

На церемонията по встъпването Вихра Къдринска положи клетва и подписа клетвен лист и акт за встъпване в длъжност в присъствието на председателя на съда Иван Калибацев. Той я поздрави с добре дошла, пожела й да бъде здрава и да изпитва удовлетворение от работата си като съдия.
Поздравления за встъпването си в длъжност и пожелания за здраве и професионални успехи съдия Къдринска получи и от Председателя на Окръжен съд – Пловдив г-жа Розалия Шейтанова, която беше официален гост на представянето.

Вихра Къдринска е завършила „Право“ в Бургаски свободен университет. Има над 22 г. юридически стаж, като повече от 20г. работи в органи на съдебната власт – ОС – Смолян и РС – Чепеларе. От 2000г. е Районен прокурор на РП – Чепеларе до 2019 г., след което преминава в редиците на РП – Смолян.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar