Инициативен комитет издигна за кмет на Плевен съдията в Окръжен съд Чавдар Попов. Почетен председател на комитета е маестро Йордан Камджалов.

„Това, което аз се опитвам да направя е една революция. Революция в начина, по който се правят избори, без да се купуват гласове, без да се притискат хора, които работят в разни фирми да гласуват под натиск. Без да се извършват каквито и да било престъпления – не само изборни“.

Това каза кандидатът за кмет Чавдар Попов на специално организирано събитие.

„След това да се направи революция в начина, по който се управлява общината. Да се направи революция за България – това да се управлява 170 милионен бюджет, какъвто е от тази година на община Плевен, без да се краде, което аз мисля, че с поведението си до момента, с моята кариера, с моята експертиза могат не само да го обещая на хората, но и да го изпълня“.

Почетният председател на Инициативния комитет Йордан Камджалов:

„Аз за първи път през живота си смених адресната регистрация в Плевен, за да мога да гласувам за този човек. Може би в момента също се правят супер неща в Плевен, но няма човек, който да смята, че това е тавана на Плевен. Плевен няма таван“.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar