Варненският топюрист Петър Николов избухна яростно в социалната мрежа срещу отмяната на кметската забрана за автомобили в Морската градина.

Това стана по повод трагедията с прегазената Радослава на паркинг пред заведение в зеленото сърце на града.

„За детето в Морската, което вероятно е умишлено прегазено от румънеца, тази смърт няма да лежи на съвестта само на този изверг, казваНиколов, цитиран от novavarna.net.

Смъртта трябва да тежи на съвестта на този съдия, който написа съдебното решение, с което се отмени заповедта на кмета за забрана да влизат автомобили, на тези, които обжалваха заповедта, както и на онези от общинския съвет, чиито физиономии приличат по-скоро на рецидивисти и олигофрени, отколкото на общински съветници и избраници на народа, и които, откакто се помня, игнорират и се подиграват с гражданите на Варна в Пленарна зала и извън нея.

Затова се стигна и до самозапалвания и сгазвания във Варна. Защото една групичка наглеци и селски тарикати, живеещи през целия си живот на наш гръб, тотално са се самозабравили къде и защо се намират. Че у тях няма морал – няма.

Онзи ден изгониха от сесията на общинския съвет с обиди и задявки майката на дете с увреждане, само защото тя имаше дързостта да ги попита докога ще се ширят като дерибеи в общинските жилища, а тя ще чака 10 години като нуждаеща се.

Неуважаеми …, ако имате малко съвест, веднага си подайте оставките.

PS: Не искам да съм на мястото на родителите на това дете, защото просто бих взел една картечница и бих тръгнал да ви карам наред“, написа Николов.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar