И.ф. главният прокурор Борислав Сарафов е единственият кандидат за титуляр на поста.

Днес беше последното заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет, на което можеше да се издигат кандидатури, но други не постъпиха и така Сарафов остана единственият номиниран.

Предложението той да застане начело на прокуратурата беше внесено от трима членове на Прокурорската колегия – Стефан Петров, Светлана Бошнакова и Пламен Найденов (през юни 2023 г., когато Сарафов беше назначен за и.ф. главен прокурор, единствен Найденов гласува „против“, повече виж тук).

От името на вносителите Стефан Петров посочи мотивите, с които предлагат Сарафов да стане главен прокурор.

Той заяви, че при подбора на кандидата са се ръководили от състоянието, актуалните проблеми и достижения на прокуратурата и са ги съпоставили с професионалните качества и управленски възможности на Сарафов.

Членът на ПК на ВСС допълни, че кандидатурата отговаря на конституционните и законовите изисквания и притежава необходимите професионални и морални качества, като тя напълно покрива критериите по чл. 170, ал. 4 и ал. 5 от Закона за съдебната власт.

Стефан Петров каза още, че Сарафов притежава управленски опит, морален интегритет, знание, опит в правото, отстоява независимостта на прокуратурата, има професионален и личен авторитет сред колегите и юридическата общност. Според Петров всички тези качества на Сарафов ще гарантират неговото пълноценно участие като член по право на Висшия съдебен съвет и ще допринесе за развитието на прокуратурата и съдебната система като цяло.

Членът на ПК изброи многобройните награди, които Борислав Сарафов е получавал в България и в чужбина, посочи, че успешно е работил по редица дела, има и необходимия опит за работа с международни институции, а участията му в множество международни обучения, семинари и проекти и получените отличия показват, че Сарафов притежава опит да представлява прокуратурата на международно ниво.

Стефан Петров посочи още, че кандидатът има дългогодишен административен опит като ръководител на Апелативната специализирана прокуратура, като зам.-главен прокурор и директор на Националната следствена служба, което е гаранция за неговите административни и ръководни умения.

С организационните си способности, той е показал, че може да анализира състоянието, нуждите и потребностите на прокуратурата и достиженията в работата. Доказал е, че може да ръководи успешно екип и създава колегиален микроклимат в колектива“, каза още Петров.

На финала от името на вносителите Стефан Петров декларира, че нямат други връзки и интереси с кандидата, освен отношения на професионално ниво.

Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 г. в София. Завършил е „Право“ във Висшия институт на МВР в София.

В периода 1994-1996 г. е инспектор по режимно-административната дейност в Главно управление на местата за лишаване от свобода, след което започва работа в съдебната система.

Първоначално е следовател в Софийската окръжно-следствена служба, после за кратко става зам.-шеф на районната прокуратура в Сливница.

От януари 2001 г. до ноември 2006 г. е редови прокурор в Софийската окръжна прокуратура, впоследствие е повишен във Върховната административна прокуратура, където работи в отдел „Съдебен“.

От март 2007 г. е обвинител във Върховната касационна прокуратура в отдела за борба с организираната престъпност.

През 2011 г. беше избран за шеф на новооткритата Апелативна специализирана прокуратура.

Година по-късно Сарафов беше един от тримата кандидати за главен прокурор заедно с тогавашния зам.-главен прокурор Галина Тонева и съдията от Окръжния съд в Пловдив Сотир Цацаров.

Висшият съдебен съвет избра Цацаров, а Тонева и Сарафов бяха негови заместници.

Впоследствие Тонева се върна в съда, а през 2017 г. Сарафов беше избран за директор на Националната следствена служба. Пет години по-късно той беше преизбран за втори мандат начело на НСлС.

След освобождаването на Иван Гешев като главен прокурор, на 16 юни м.г. Борислав Сарафов беше определен за и.ф. обвинител №1, какъвто е и до днес.

Изслушването на Сарафов и изборът на главен прокурор ще са на 16 януари. Най-малко 13 гласа са необходими, за да има нов обвинител №1.

81
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Със стари участнички не става нов бърдак
Със стари участнички не става нов бърдак
10 октомври 2024 14:34
Гост

Тоя пък? Имал всики решения да оправи работата. А досега кой ти пречеше 20 години най- висш началник? трима главни прокурор смени – проф. Велчев, Цацаров и Гешев. И сега той е 2 години начело. Кой му пречеше и защо не го посочи? Какво са си говорили за прегрупиране ли? А кой те накара да се снимаш с джуджетата? Не ли най- добре Сарафов да се пенсионира и достойно да даде път на други нови хора, а не да прегрупира. със стари участнички няма как да стане нов бърдак.

Сокола
Сокола
10 октомври 2024 13:40
Гост

Този пък сега КОЙ ГО ИЗБРА?!

Център на Проблема и никакво Решение!
Център на Проблема и никакво Решение!
10 октомври 2024 13:38
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
СИСТЕМНИЯТ ПРОБЛЕМ НА ПРБ (и не само)
СИСТЕМНИЯТ ПРОБЛЕМ НА ПРБ (и не само)
10 октомври 2024 13:35
Гост

След 33 години АНТИСЕЛЕКЦИЯ Е ТЕ ТАКА!

бай Лозан

Фори светулката
Фори светулката
10 октомври 2024 13:30
Гост

Сега е подходящият момент за канонизацията на бай Иван (Гешев)!

Трябва и чудо: Гешев няма да участва в парламентарните избори на 27 октомври, оти напролет има 3003 гласа у цела България – НЕ СТИГАТ ЗА НИЩО, въпреки че НУЖДА ОТ РЕКЛАМА – НЯМА!

Кокинов
Кокинов
10 октомври 2024 13:25
Гост

Казах ли ви, че без Шефа нищо не става!

Деветото джудже
Деветото джудже
10 октомври 2024 13:13
Гост

Имам решение на всеки един проблем на Пеефски.

Недопустимо е
Недопустимо е
10 октомври 2024 13:09
Гост

Това е недопустимо. Той изкара 10 години като зам главен прокурор и сега 2 години като и.ф., и ако го изберат с мандат 7 години ще стане 9 години непрекъсваемост. Това е безумие и законодателя е определил само 7 години. така се получава бонус и удължаване на на мандата а той точно е лимитиран на 7 години. Никой досега не е бил 9 години напрактика мандат и половина. Не, не това е нелогично. Не може да се удължава мандата това е мандатна длъжност.

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 13:14
Гост

И после като не изберат още няколко години друг, ще го докара до време за пенсийка, т. е. за Конституционния съд… 🙂 🙂 🙂 Разбира се, ако не се вземем всички в ръце и не изметем политическия боклук (цитирам Каскета) и слугинажа му в съда и прокуратурата.

Баце Бацев - Бацистия
Баце Бацев - Бацистия
10 октомври 2024 13:05
Гост

Идеалната кандидатура на вечния МУ ЗАМестник.

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 13:16
Гост

Още от едно време той (ти – по Кокинов) си го избра…

Жалко
Жалко
10 октомври 2024 13:03
Гост

Жалко, ако все пак го изберат. Той е част от статуквото в Прокуратурата в последените 15 години. И в този смисъл е виновен за това . Няма как да той да оправи образа на Прокуратурата. Трябва нов образ и човек.

Мъчно
Мъчно
10 октомври 2024 13:06
Гост

А преди 15 години всичко беше … отличен (6) в Прокуратурата!

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 13:17
Гост

Дет има един лаф, кат тръгнеш да избираш административен ръководител в съдебната система, все едно бъркаш в чувал със змии – все най-отровната ще извадиш… 🙂 🙂 🙂

СИСТЕМЕН ПРОБЛЕМ - НЯМА!
СИСТЕМЕН ПРОБЛЕМ - НЯМА!
10 октомври 2024 13:00
Гост

ВСИЧКО Е ТОЧНО.

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 13:20
Гост

ПИТО – ПЛАТЕНО.

Ицо Торбалан, съдебен реформатор
Ицо Торбалан, съдебен реформатор
10 октомври 2024 13:27
Гост

Важното е, че Гешев е извън системата!

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 12:25
Гост

Този сайт стана арена на зелени наркомани, евроатлантически ястеби, скубещи и проскубани бухали и други пернати. Обаче „Има ли пилот в самолета“? Или и този сайт е тръгнал към упадъка на
друг правен сайт? Може би в правен сайт трябва да властва правото, а не политическите пристрастия и пропагандните залитания.

re:
re:
10 октомври 2024 13:03
Гост

– Така ли бе Вампир?

– Всички които не одобряваме евроатлантически перфектната номинация на Шиши – сме … наркомани, евроатлантически ястреби и проскубани бухали и други пернати?

– ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ?! И хапчетата не помагат в ПРБ, направо требе да ви копаме!

Скуби Бу - ловец на платени посолствени тролове
Скуби Бу - ловец на платени посолствени тролове
10 октомври 2024 13:10
Гост

Пак ли ти, форумни джАндАре, с нетрадиционни интереси във всички области и наричащ себе си Легион?! Освен „Има ли пилот в самолета“, няма ли да напишеш и другия си „дежурен“ лаф за „драгата редакция дали се е завърнала от море“?! 🙂 🙂 🙂

факт
факт
10 октомври 2024 12:23
Гост

На сайта на ВКС може да се види, че в последните месеци са изпратени множество сигнали срещу и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов. Само за месец август те са около 20. По всички текат проверки, мога да се досетя как точно протичат те. Въпросът пред, и без друго крайно компрометирания ВСС, е следният – при толкова много публикации през годините, в които бяха разобличавани финансовите далавери на Сарафов, при толкова осъждания на прокуратурата по дела срещу нея, за които ние плащаме милиони за обезщетения всяка година, при толкова незавършени проверки по сигнали срещу единствения кандидат, как точно ще приемат, че той… Покажи целия коментар »

факт
факт
10 октомври 2024 12:09
Гост

25 джуджета ще изберат осмото джудже за главен прокурор. Шест милиона мишлета ще изберат момчето за премиер. И ще настане такъв живот, че само си викам дано… Ще заживеем в приказния свят на анимационните герои и всяка сутрин ще се събуждаме с новини колко понички е погълнало момчето за закуска и колко снежанки е успяло да оправи осмото джудже. Моля за милост, събудете ми, този кошмар все пак трябва да свърши някога.

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 13:05
Гост

Докато един прекрасен ден на хората не им писне и някое дърво край парламента не се пречупи под тежестта на Феномена, Тулупа и на другия политически боклук (по Каскета)…

Борис Велчев единствен кандидат
Борис Велчев единствен кандидат
10 октомври 2024 11:49
Гост

„…само с една кандидатура, са протекли изборите за председател на Върховния касационен съд, когато беше избрана Галина Захарова, както и при избора на Борис Велчев за главен прокурор.“
https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/national-news/758523-spored-ministar-mariya-pavlova-borislav-sarafov-ima-poveche-ot-tri-kachestva-za

И опорката на ЛЕКС в заглавието отиде…

Редовно уронващ престижа на съдебната власт
Редовно уронващ престижа на съдебната власт
10 октомври 2024 12:31
Гост

С тази разлика, че Галина Захарова беше предложена от Пленума на ВКС, докато Боби Сарафов е предложен от Пленума на Пеевски.

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 12:57
Гост

И с тази прилика, че Пленумът на ВКС = Пленумът на мнозинството на Прокопитата (ССБ) и на малцинството на Прасенцата…

Редовен грантаджия на Америка за България
Редовен грантаджия на Америка за България
10 октомври 2024 13:09
Гост

Пленумът на ВКС е тъждество на Пленума на БКП!

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 11:36
Гост

Като седиш на чужд скут на мазно турско кафенце, а лъжеш останалите къф демократ и разбирач си……така става, приятелЕ!!

ДъГе
ДъГе
10 октомври 2024 11:20
Гост

Ако Борислав Сарафов бъде избран за главен прокурор, това автоматично означава,че групата на Осемте джуджета възкръсва! Да живее далаверата!
И да не забравяме ментора му-Д.П, по известен и като 10,който се е втурнал да прави „Ново начало“.
Е, за „Ново начало “ в прокуратурата начело с Борислав Сарафов трудно може да се говори,но поне с такъв началник членовете на организирацита „Осемте джуджета“ ще си живуркат спокойно и далаверата ще върви безнаказано.

Смешко
Смешко
10 октомври 2024 11:29
Гост

Една снимка на АКФ в ресторант до прокуратурата НЕ ПРАВИ

Янкулов главен прокурор,

нито пък Цариградска – зам…

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 12:37
Гост

Дето вика Скуби Ду: „Продължаваме промяната (ДеБилите) с Новото начало (ДъПаСе) – все на кучето в г@за пият кафе, страх лозе (Лозан) пази…“ 🙂 🙂 🙂 К’вото и да значи… Ама и аз понякога не го разбирам страхливия брат’чед от анимационното филмче.

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 11:15
Гост

Всичко върви по план.

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 12:16
Гост

И продължаваме напред, както казва Байно льо Кобреско…

Някой
Някой
10 октомври 2024 11:12
Гост

Промените в Конституцията бяхя отменени в голямата си част от ЯСНО МНОЗИНСТВО в КС. В частност беше отхвърлена разпоредбата

„Висшият прокурорски съвет се състои от 10 членове и включва главния прокурор, който е негов член по право, двама членове, избирани пряко от прокурорите, един член, избран пряко от следователите, и шестима членове, избрани от Народното събрание.“ – news.lex.bg/кс-оряза-драстично-промените-в-кон-2/

Напъните на Бойкикиев да сложи политическа „шапка“ на прокуратурата се оттекоха в канала.
Напъните на „Черния лебед“ да е политическа шапка на съдийската колегия – „Ние сме съдебната влъст Лозане!“ – се оттекоха в канала

Ицо Торбалан с реформираните цървули
Ицо Торбалан с реформираните цървули
10 октомври 2024 11:07
Гост

За всичко това е виновен Путин!

ЕвроатланткЪт Делян
ЕвроатланткЪт Делян
10 октомври 2024 11:09
Гост

Тъй верно шефе!

Да мина за по едно турско кафенце през Централния съвет на ПП-ДБ, а?

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 12:15
Гост

Направо Путлер е виновен и онези изроди от Израждане и лицемерите от Двуличие, както и мотоклубът Нощни вълци (на Путлер) и всички проруски тролове и агенти, даже и такива, които нямат общо с тях, като Скуби Бу… 🙂 🙂 🙂

Холивуд пасти да яде!
Холивуд пасти да яде!
10 октомври 2024 10:33
Гост

„Свинщина с джудже-Прегрупирането“, продължение на „Свинщина с каскет“, новия, зрелищен блокбъстър на „Прасе & Тиква пикчърс“!!!

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 12:09
Гост

Е па той тогава си му го каза на Каскета – „Прегрупиране, брато… Иначе си оставаме приятели.“ 🙂 🙂 🙂

Проскубания бухал
Проскубания бухал
10 октомври 2024 10:26
Гост

Бахаххахаххаха …..

П.С. Поздрави на ППДБ за стратегическата им реформаторска мисъл и политическа далновидност.

Проскубан папагал
Проскубан папагал
10 октомври 2024 11:28
Гост

Да, ППДБ за виновни и за Татарчев, и за Филчев, и за Цацаров, и за Пеевски, и за Чолаков, и за Еврото, и за Владимира Янева, и за Мондешки и за всички безобразия, чиято еманация днес е Деветото джудже

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 11:49
Гост

Не, но сте виновни изцяло за идиотите К.Путков и А. ГеювХасковски, които докарахте от чужбина. Лъжливият акасемик тоже. Бойкикев и ген.гном не ги коментирам изобщо. ПП/ДБ сте ужасяващи Лузъри и пълна пародия

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 12:06
Гост

Едната половинка от ППДБ, явяваща се наследник на СДС, точно е най-виновната. Аз помня как в края на 90-те години ССБ начело с Куцкова кадруваха в съдебната система и по-специално как след като направи така, че бракоразводното дело на Пешо Коня да изчезне в малкото провинциално асеновградско районно съдче, Цацката се озова на председателското място на окръжния съд в Пловдив. Оттам нататък историята на всички е позната. Че да го кажем иначе, тогава СДС и ССБ имаха шанс да променят България към по-добро, всички им го дадохме, но те се изгавриха с народа. Затова сега са на бунището на историята… Покажи целия коментар »

Лео да Винчи
Лео да Винчи
10 октомври 2024 10:19
Гост

Изключително оригинален творец на правото и справедливостта.

Майсторът без Маргарита
Майсторът без Маргарита
10 октомври 2024 11:05
Гост

Изключителен майстор на пишещата машина.

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 10:17
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
ТУШ
ТУШ
10 октомври 2024 10:17
Гост

Борислав Боби … Михайлов.

Наздраве!

Кандидатурата кърти миФки!
Кандидатурата кърти миФки!
10 октомври 2024 10:14
Гост

Ще повърна!

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 10:12
Гост

Хитрата сврака с двата крака! Съгласно промените в Конституцията от 2016 г. само прокурорите от ПК на ВСС (минимум трима) и министъра на правосъдието( което е абсурдно и никога не е правено) могат да номинират за нов главен прокурор. Каквото си искат нова могат да правят. Прие се и съвсем скоро от фамозното ни Народно събрание, че избора на Главен прокурор става с 13 гласа. Хайде пак: хитрата сврака с двата крака!

ЗА ПРОТОКОЛА !
ЗА ПРОТОКОЛА !
10 октомври 2024 10:10
Гост

В кочината свинята е Бог !

Ad nauseum
Ad nauseum
10 октомври 2024 10:05
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 13:48
Гост

Теб да не са те водили наскоро в къщата в Мусачево, или в село Шишенци, Видинско?

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 10:04
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 10:00
Гост

Тука мача е свирен отдавна, остава да видим във ВАС КОЙ ще инсталират.

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 9:59
Гост

Завладяха всичко. Пеевски има власт в съдебната система и в МВР най-основно. Ама вие си го избирайте щото ви санирал една детска градина по селата и направил път между Златоград и Кърджали да кажем.

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 9:57
Гост

Изписахте куп статии последната седмица за евентуални кандидати за главен прокурор. И накрая какво? Само Сарафов?

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 9:55
Гост

От кратуна – кратунки, от маймуна – маймунки

Андрей Карлович
Андрей Карлович
10 октомври 2024 9:54
Гост

БРАВОС! Не сме и очаквали друго нещо.

Ликвидирай! И всичко на чисто и на ново, но не на бяла покривка.

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 9:53
Гост

Ами, да му е честито!

Каменов
Каменов
10 октомври 2024 9:53
Гост

Категорично това е апотеоз на овладяната държава

Кокинов
Кокинов
10 октомври 2024 13:17
Гост

КАТЕГОРИЧНО!

Машова
Машова
10 октомври 2024 9:53
Гост

Никой не е изненадан от тази пародия

Георги Ат.
Георги Ат.
10 октомври 2024 9:52
Гост

Разбира се най-големите подлизурковци са предложили Сарафов!
Никаква изненада, нито дори опит за оригиналност или замазване на хорските очи. Но който и да бяха номинирали щеше да е човек със зависимости, системата просто не може да работи по друг начин … никога не е имало честен човек, никога няма и да има.

д-р Фостър от Глостър
д-р Фостър от Глостър
10 октомври 2024 9:52
Гост

Ще каже някой, че съм дребнав, но какво е това презиме „Боби“?

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 11:51
Гост

Сега, да ти обясня аз. Името му си е много подходщо, тъкмо за него е. Боби (Bobby) на английски, разговорно, се вика на ченгетата, полицаите, а по български – на милиционерите. Та сега сещаш ли се за какво иде реч – Борислав Милиционер Сарафов. Той и милиционерското училище е завършил даже. Във всичко си има логика… 🙂 🙂 🙂

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 9:52
Гост

Жълтопаветниците и „харвардите“ на бунището на Историята!!!!
КАЗАХ!!!!!

Стаменов
Стаменов
10 октомври 2024 9:54
Гост

Абе гьон, как Сарафов, който е лице на Пеевски и Борисов и обслужва точно тях, е проблем на ПП/ДБ? Как в цялата схема с овалдяната държава от години точно ПП/ДБ са ви проблема не схващам. Е това мислене, което явно отцъства или просто е болнаво мислене на мозъка ни разказва играта при гласуване

Донкова
Донкова
10 октомври 2024 9:55
Гост

А да де. Иди сега на вота пак да гласуваш за ГЕРБ или ДПС на Пеевски. То и ДПС на Доган е същата стока де. Та така. Ама само да те светна, че Сарафов, Гешев и останалите карикатури са точно хора на Свинята и на Мафиота. Не знам вие имате ли сиво вещество?

Чинчилев
Чинчилев
10 октомври 2024 9:56
Гост

Много заблуден народ сме. Логиката ви е железна, няма що

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 9:57
Гост

Те затова децата на „жълтопаветните“ заминават в чужбина. Там да си уредят живота и хич да не се занимават с тая клоака, която превърнахте България. Нормален човек не може да съжителства с индивиди с ограничен капацитет на мозъка или с липсващ такъв.

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 9:59
Гост

Смешник. Никой не ви се връзва на тъпите опорни.

Леля ви от Америка (за България)
Леля ви от Америка (за България)
10 октомври 2024 13:19
Гост

АЙДЕ – КЪШ!

Gnom
Gnom
10 октомври 2024 9:49
Гост

Ау, каква изненада. То беше ясно още след оставката на Гешев.

Мда
Мда
10 октомври 2024 9:45
Гост

Така е, който не избира нов ВСС, а се мъчи противоконституционно да овладява прокуратурата, така ще е. За всичко това вина има Хр.Иванов, както с промените си от 2015, така и със сегашните, да бяха избрали ВСС, а не да се правят на и аз не знам на какво. Сега ще реват по студиата, но те са си виновни.

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 9:56
Гост

Бойкикев пое вината и напусна БГ политиката. Предпочита брюкселски вина с мезе от брюкселско зеле. Все пак оправи жената и домочадието, макар и да не „оправи“ Българската съдебна система. Туй също е добро постижение, все пак всеки гледа преимуществено себе си…..

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 9:58
Гост

А той щото нов ВСС с ГЕРБ и Пеевски в Парламента ще е много по-различен. За нов и адекватен ВСС, безпристрастен ти трябва да не гласуваш за ГЕРБ и ДПС с Пеевски. Да нямат глас изобщо в пленарна зала и тогава може нещо да се оправи.

Щели били да реват?!
Щели били да реват?!
10 октомври 2024 10:03
Гост

Нищо подобно! Перфектно си наредиха схемата. Само че, без кръчмар! Защото доларите на Америка за България привършват за новия съдебно-реформаторски сезон.

Плюс това Борислав Боби е перфектния евроатлантик! Правоверен милиционер изкласил под крилото на Гешев и припознал в правилния исторически момент Статуята на свободата на Атлантида. Просто Боби е позитивен евроатлантик, а Гешев – негативен евроатлантик! Борислав Боби, също кат Геша, ще арестува Путин ако крака му стъпи на родна земя.

Скуби Бу
Скуби Бу
10 октомври 2024 11:43
Гост

ТОЙ е човекът на #КОЙ – двамата най-големи евроатлантици в България. Наскоро имаше публикация, че е участвал в съвместна конференция със зеления евроатлантически наркоман. Ще смее ли някой в колонията на посолството да му скочи сега, а?!

Анонимен
Анонимен
10 октомври 2024 12:13
Гост

Заробеният от колониалната власт на посолството незелен неатлантически ненаркоман свободно пише – основно глупости, в правен сайт на колонията, а в неговата Мать затова се влиза по 10 години в затвора. И често не се излиза. Ето това се казва ваксиниран антиваксър – тролещ по всяка тема.