Във връзка с този законопроект за собствеността на медиите на Делян Пеевски, ще имаме поводи да разговаряме. Очевидно се хвърля камък в блатото и в това няма нищо лошо. Това каза Явор Нотев от Обединени патриоти, зам. председател на 44-то Народно събрание по Канал 3.

„Началото на разговора изглежда приемливо, навременно и оптимистично за разкриване на неща, които остават скрити от очите на обществото. Защо да не поговорим“, каза юристът. Според него разкриването на досиетата на медиите „като че ли е по-актуално“. „Докато случващото се с медиите е въпрос на настояще, може би и на бъдеще, така че има място за този разговор. Да видим докъде ще стигнем. Докато другият разговор – за приватизацията, изглежда вече въпрос от миналото“, мотивира се Явор Нотев.

За собствеността на тв „Алфа“ също няма притеснения: „Собствеността на тв Алфа е на господин Сидеров – той е човекът, той е двигателят, той е създателят, той е всичко. И може би така е честно. Мисля, че няма по-честен начин пред нашите избиратели и зрители“, заяви Явор Нотев.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar