Носителката на 22 титли от Големия шлем Щефи Граф ще премине през неприятна процедура – съдебно заседание за удължаване на попечителството й над нейния брат.

„Билд“ припомня, че Михаел Граф е разведен, с три дъщери и син, като от години живее при сестра си в Лас Вегас. През лятото излязъл от релсите, заплашил човек с убийство, удрял кола с чук, правил сцени пред дома на бившата си. Дори се стигнало до това да го обезвредят, за да го арестуват. Щефи (51 г.) пледирала пред съда, че е временно невменяем и затова получила попечителство над него.

Впоследствие 48-годишният Михаел бил освободен под гаранция, но когато трябвало отново да се яви пред съда, не го направил. По тази причина издали заповед за нов арест, но до него така и не се стигнало. На предстоящото заседание, което ще е онлайн заради пандемията, легендарната тенисистка ще настоява за удължаване на попечителството, въпреки че брат й е против.

Михаел беше женен 19 г. за мексиканската манекенка Илейн Мари Фуентес (52). От нея има три дъщери, но отглеждаше и сина от предишна нейна връзка. Най-голямата им дъщеря Талия е известен модел в САЩ.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar