Шефът на стриптийз клуба в Пловдив, който бе обвинен, че предлага платен секс с ученичка на територията на обекта, излезе от ареста. Той е сключил споразумение с прокуратурата за условна присъда, според което получава 3 години затвор с 5 години изпитателен срок.

Част от наказанието е и глоба в размер на 10 бона. Споразумението е одобрено от съда. 32-годишният управител прекара в ареста около месец.

Припомняме, че шефът на клуба бе задържан при спецакция на полицията. В ранните часове на 19 март униформени нахлули в заведението, като арестували още няколко лица, в това число и танцьорки. Те са били освободени след разпит.

Установено е, че шефът бил предложил на две жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Едната от тях била ученичка в 12 клас, съобщиха след ареста от прокуратурата. По данни на обвинението, и двете работили като танцьорки в клуба. Развратните действия с тяхно участие били извършвани в специално пригодени за целта помещения – кабинки в заведението.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar