Сержант от бригада „Специални сили“ в Пловдив, чието малко име е Ангел, е арестуван в нощта срещу понеделник, след като намушкал 45-годишния Добромир, служител в полицейския участък в Сопот.

Инцидентът е станал в кв. „Кючук Париж“ в Пловдив, а причината е жена. И двамата харесвали една и съща хетера. Около 23,30 ч. в неделя Ангел изпил голямо количество алкохол. Бил с въпросната жена, която го докарала до дома му. Минути след тях пристигнал Добромир. Той

искал да се разберат

„по мъжки“ с Ангел

Избухнал скандал, при който сержантът извадил нож и го забил в гърдите на съперника си Добромир. От центъра за спешна помощ в Пловдив съобщиха, че по-късно той починал.

Пълна мистерия е причината, поради която убитият полицай Добромир е отишъл да се разправя с военния и жена му Люба в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Скандалът между двамата мъже завърши със смъртта на Добромир. Полицаят живеел на семейни начала с друга жена, която била учителка. Двамата много се разбирали. Наскоро са ходили в Сърбия на екскурзия. Не се знае защо полицаят е отишъл при бившата си изгора. Никои от колегите на полицая не знаят той да е искал да се връща при бившата си.
Военният пък е

бивш служител на 68-а бригада,

но след това е напуснал

и започнал работа като контрактор. Пътувал по мисии в точки, където има военни конфликти.

Избухнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа. На този етап все още не ясно дали Лазаров е разполагал с оръжие. Военният е използвал нож и го е намушкал на няколко места. На място е пристигнала линейка, която откарала Лазаров в УМБАЛ „Свети Георги“. Раните обаче били много тежки и той издъхнал в шокова зала. Случаят е поет от Военна полиция, има образувано досъдебно производство, съобщиха от Окръжната военна прокуратура в Пловдив. Ножът, с който е извършено убийството, е намерен на метри от местопроизшествието в кошче за боклук.
45-годишният Добромир от РПУ в Сопот е убитият полицай в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Припомняме, че той загина, след като е бил наръган от военен след свада между двамата. Полицаят е бил

откаран в болница с няколко порезни

рани в тялото и там издъхнал.

Бил е известен в града като Драго Полицая. Той е бил разведен и е имал момиченце в 5-и клас. Живеел на семейни начала с друга жена. В Сопот всички са в потрес, разказаха местни хора. Те определят Добромир като добродушен човек, винаги засмян и отзивчив. Нападателят е 45-годишният Ангел, който е бивш военен командос в 68-а бригада на „Специалните сили“, а понастоящем е контрактор.

Скандалът е възникнал заради жената, която преди живеела с убития полицай, а сега имала връзка с Ангел и се изнесла при него. Говорителят на Военноокръжната прокуратура подполковник Ангел Узунов потвърди, че скандалът късно в неделя в Пловдив е завършил със смърт. Образувано е досъдебно производство. Извършителят е военнослужещ.

„Прокуратурата ще излезе със специално прессъобщение с подробностите“, увери подполковник Узунов. Припомняме, че любовна драма е в основата на кървавата трагедия. Станал е скандал между двама мъже – военен и полицай. Те са се скарали и сбили. Военният е извадил нож и е наръгал полицаят. Жената, която е живял на семейни начала със задържания военен от „68-а бригада специални сили“, преди това е живяла с полицай. Полицаят е отишъл да изяснява отношения в апартамента, в който са живеели бившата му любима и военният. Двамата са му били съседи. Жената, заради която е станало убийството, също работи в полицията.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar