Бившият евродепутат Николай Бареков направи протестна акция пред имот, свързан с бизнесмена Иво Прокопиев в местността Буджака в Созопол. Пред БНТ Прокопиев заяви, че ще го съди.

Николай Бареков: Няма как да има частно море в България, частен плаж и частен полуостров. И сега тука понеже има и местни хора, ще се опитам да стигна до плажа на г-н Прокопиев. Идеята е да си поговорим с г-н Прокопиев не само за законността на това нещо, което е направено тук под носа на държавата, с толеранса на държавата, а да ни обясни как двамата с Ахмед Доган толкова години разпределят баницата само помежду си.

Иво Прокопиев: В това, което г-н Бареков твърди, няма и частица истина. Единственото вярно е, че имам къща в Созопол. За баниците и другите неща, които аз и г-н Доган делим, оставям на зрителите да преценят. Мисля, че това е обидно за всяка нормална интелигентност. Всъщност, единствената новина от днес, която г-н Бареков произведе е, че предстои да му заведа ново дело. То е четвърто. Два пъти веднъж беше осъден за разпространението на неверни твърдения за мен.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar