Лалева се крила 2 г. в манастир, станала монахиня

    Обвинената в убийството на приятеля си Божан Красимира Лалева се крила от него 2 години в манастир. По информация на „24 часа“ жената е споделила това пред Пловдивския окръжен съд по време на заседанието за мярката й за неотклонение в понеделник. „Той ме малтретираше физически и сексуално, 2 години бях монахиня заради него“, казала Красимира. Мъжът е със 7 г. по-малък от нея.

    Както „24 часа“ писа, след задържането си 35-годишната жена се е затворила в себе си и отказвала да дава обяснения. Ако тя наистина е била тормозена от Божан Иванов във времето назад, това обяснява необуздания афект, в който според разследващи Красимира Лалева е извършила убийството.

    Тя ударила 28-годишния си приятел с метална гира по главата в дома си в района на Събота пазара вечерта на 21 октомври. После пробвала да запали трупа, но без успех. Когато осъзнала какво е направила, разказала всичко на свещеник и той подал сигнал в полицията.

    Според съседи на задържаната тя не контактувала с никого, а в дните преди убийството била видимо напрегната. Красимира не работела от години, а напоследък и сестрите й не идвали да я виждат.

    Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

    1
    Коментирайте

    avatar
    нови хронологично най-добре оценени
    Target Card Balance Now
    Target Card Balance Now
    28 октомври 2021 12:03
    Гост

    Thanks for sharing. I found a lot of interesting information here.