Адвокатите на жената, която обвинява Неймар в изнасилване, няма да я представляват повече, тъй като открити несъответствие в показанията й, съобщи „Глобо Еспорте“. Първоначално тя заявила, че футболистът на ПСЖ я е изнасилил, а след това, че актът е бил по взаимно съгласие, но впоследствие бразилецът започнал да употребява сила. Тя смята, че именно заради това Неймар трябва да понесе отговорност.

Представителите на базираната в Сао Паоло кантора смятат, че това, което тя обяснила като „изнасилване“ е напълно различно.

Голмайсторът на „Пари Сен Жермен“ бе обвинен в изнасилване в Париж на 15 май. Бразилецът веднага отрече твърденията на жената, като дори показа съобщения и снимки от социалните мрежи, от които става ясно, че тя е била съгласна на контакт с футболиста.

Заради изнесената информация, съдържаща интимни снимки на въпросната дама, срещу него обаче вече се води второ разследване. Отделът за борба с киберпрестъпността в Бразилия се е заел със случая, а подобно провинение се наказва със затвор от една до пет години.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar