Адвокат Михаил Михайлов отрече категорично да е участвал в схема за източване на парите за „Банско“ от участието най-вече на „Лудогорец“ в европейските клубни турнири.

Той бе потърсен от „24 часа“ за коментар за обвиненията, че е помогнал на бившия изпълнителен директор Йордан Баряков за отклоняване от клуба на 100 000 лв. от фонд „Солидарност“.

„Още от времето, когато бях в „Локо“ (Сф), все аз съм виновният. Както виждате, не се крия, защото съвестта ми е чиста. От много клубове ми се обадиха през декември във връзка с тези пари да ме помолят да съдействам. Не са наясно за много неща. Знаят, че аз съм, и ме търсят.

Сред тях са „Верея“, „Нефтохимик“, „Спартак“ (Пл), „Септември“ и „Ботев“ (Пд). Обади ми се и въпросният Йордан Баряков. Не го познавам лично. Аз въобще не познавам никого от „Банско“. Пита ме разни неща и това беше. После въобще не съм имал контакт с него и не знам откъде и защо се появиха тези пълни измислици. Помагам, а после ме изкарват виновен. Ако това продължава, ще се обърна към съд“, заяви адвокатът.

 

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar