Ивайло Цветков-Нойзи и адвокатът му не са се явили на днешното заседание в Софийския районен съд за отнемането на колата му, съобщиха от съда. През март журналистът и популярно медийно лице получи условна присъда за шофиране след употреба на алкохол.

За днешното неявяване съдът му наложи глоба в размер на 500 лева. Адвокатът на Цветков не е представил уважителен мотив за отсъствие. Следващото заседание е насрочено за 6 юни. Тогава съдът ще се произнесе за конфискацията на автомобила му „БМВ“, който Нойзи управлявал по столичния Околовръстен път с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда, а именно 2,12 промила.

Постановената му условна присъда бе постигната след споразумение с прокуратурата, с което на журналиста се налага наказание от 10 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок, отнема се свидетелството му за правоуправление за една година и два месеца, а колата му се конфискува в полза на държавата.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

1
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Grâce
Grâce
17 май 2024 16:44
Гост

Добро утро Ако имате нужда от спешен сериозен паричен заем, съветвам ви да се свържете с г-н Паскал Годие, този честен, искрен и правдив човек ми отпусна моя заем от 80 000 лева със срок на погасяване 96 месеца. Офертата му е много бърза и наистина много надеждна, лихвата му е 2,5%. Получих заема си по сметката си чрез незабавен банков превод за по-малко от 48 часа и без усложнения. Вие, които може да сте в трудно или критично финансово положение и се нуждаете спешно от финансова подкрепа, не се притеснявайте повече, моля, свържете се с г-н Паскал Годие, за… Покажи целия коментар »