Дрогирана с кокаин беше заловена да шофира 23-годишната Мис Силикон Катрин Йорданова в понеделник. Тя била зад волана на личния си мерцедес, когато я спрели в столичния кв. „Младост“. Часове по-рано Йорданова публикува клип в една от социалните мрежи, на който отново се хвали, че лети с превишена скорост, този път по улиците на София. На кадрите, заснети от нея, дори се вижда стикер на Народното събрание, каквито ползват депутатите. От парламента съобщиха часове след ареста на Йорданова, че стикерът е фалшив.

Катрин Йорданова е спряна на ул. „Атанас Манчев“ и е проверена с дрегер за алкохол и наркотици. Тестът на място показал, че е употребявала кокаин. След това е откарана във ВМА за кръвна проба, която потвърдила резултата. Така 23-годишната девойка се оказала в районното със заповед за задържане за 24 часа. По случая е образувано бързо производство, а мерцедесът ѝ е иззет като веществено доказателство.

„И друг път са правени такива тестове на сестра ми, а резултатите винаги са били отрицателни“, коментира нейният брат Йордан – Тя тренира бокс, спортистка е. Съмнявам се да е употребявала забранени субстанции“.

Това не е първият път, когато Катрин се хвали, че шофира с превишена скорост. В началото на януари публикува клип как е зад волана на скъп автомобил, а скоростомерът показваше 256 км/ч по магистрала „Тракия“. По клиповете в интернет обаче тя не може да бъде глобена. Заради шумния случай е била извикана в МВР, за да подпише предупредителен протокол, че повече няма да превишава скоростта и да се хвали за това публично. Катрин обаче не се съобразила и с това.

От Асоциацията на пострадали от катастрофи коментираха пред „24 часа“, че още във вторник ще сигнализират прокуратурата за пътно хулиганство.

Плеймейтката, която спечели титлата „Мис Силикон“ за 2022 г., е родена във Варна. Има страст към бързите коли и не пропуска да го демонстрира. Едва на 19 г. участва в конкурса Playmate Of The Year. Година по-късно на бензиностанция във Варна с гаджето ѝ са бити от мутри. Йорданова сама е разказвала, че избили зъбите ѝ, а с парите от обезщетението оправила усмивката си. Тогава заминава за Берлин. Работи като куриер и разнася по 3500 пратки на месец, с което обяснява страстта си към високите скорости. Изкарвала по 3000 евро месечно. След това се връща у нас и започва да се явява на конкурси за сексапил и красота. В гърдите си има 820 кубика силикон, както и хиалурон в устните.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar