Шестима свидетели не се явиха на заседанието по делото в Софийския районен съд по делото срещу прокурорския син Васил Михайлов. Така съдът бе принуден да отложи процеса за друга дата, съобщи „Нова телевизия“. Само двама от свидетелите са представили уважителни причини за отсъствието си – Никълъс Тодоров и Белослава Йорданова. Тодоров има здравословен проблем, а Йорданова не е имала на кого да остави детето си, за да се грижи за него, докато тече заседанието.

Останалите свидетели – Десислав Борисов, Калоян Ефтов, Мартин Карамфилов и Румен Мирчев, не се явиха в съда, макар че са били призовани. Ефтов и Карамфилов ще бъдат глобени с по 500 лв., защото това е второ неявяване за тях, а Борисов и Мирчев ще бъдат наказани с 300 лв. Ако не се явят доброволно на следващото заседание, те ще бъдат доведени принудително.

Бившата приятелка на прокурорския син от Перник: Удари и майка си, докато се опитваше да ме пребие

Васил Михайлов е подсъдим за нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на други двама пострадали и хулиганство и закана с убийство към бившата си приятелка. Следващото заседание е насрочено за 14 ноември, а Михайлов е заявил, че ще даде обяснения по случаите, след като бъдат изслушани всички свидетели по делото.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar