Скандалната репортерка Джени Суши се кани да заведе граждански иск срещу Кубрат Пулев за сексуално насилие. Това намекна адвокатката на американката Глория Олред.

„Запазваме си това право за в бъдеще. Не сме приключили с Пулев. Ще следим всяка негова стъпка“, обяви тя пред сайта bulgariCA.com. Олред не остана доволна от решението на Атлетическата комисия в Калифорния, която единодушно и преждевременно върна лиценза на българина. Той беше отнет пролетта, защото целуна по устата Джени Суши по време на интервю, но впоследствие мина курс за сексуално насилие.

Олред опита да докара наказание на промоутъра Боб Аръм, който защити нашия в скандала, като го обяви за жертва. Според Олред Аръм въобще не разбирал какво е сексуално насилие, след като за него е нормално мъж над 100 кг да хване за лицето жена, която е доста по-дребна от него, и да я целуне.

„Нищо не се знае в свръхтежка категория. Може да е мач с Анди Руис, може да е срещу Тайсън Фюри“, каза пред ESPN мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев. Голямата цел на българина е да стигне до бой за титлата, който да бъде в София. Кобрата ще продължи подготовката си в Лас Вегас, където вече се премести.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar