Лична обида. Така заяви, че е приела някои изказвания в парламента по отношение на Висшия съдебен съвет (ВСС) членът му Вероника Имова. Тя и представляващият съвета Боян Магдалинчев днес коментираха дебата в Народното събрание след като ВСС обяви за недопустимо искането на министъра на правосъдието проф. Янаки Стоилов за предсрочно освобождаване на главния прокурор Иван Гешев (повече за случилото се в Народното събрание в петък виж тук).

“Cъдeбнaтa cиcтeмa винaги e билa тoлepaнтнa и cдъpжaнa ĸъм дpyгитe влacти. Зa cъжaлeниe в пocлeднo вpeмe нaблюдaвaмe пo-paзличнo oтнoшeниe oт пpeдcтaвитeли нa дpyгитe влacти. Някои неща звучат почти като зaĸaнa и зaплaxa“, изрази личното си мнение Магдалинчев. И напомни, че е била лансирана тезата, че предложението на министъра е своеобразен тест за лоялност към членовете на ВСС.

„Увaжaвaм миниcтъpa нa пpaвocъдиeтo, нo  тoвa, чe тoй внece eднo пpeдлoжeниe и нe пoлyчи чaĸaния oтгoвop, нe oзнaчaвa, чe тoй нeпpeмeнннo e пpaв, a BCC нe e“, каза представляващият съвета. Той определи като много спорно виждането на проф. Стоилов и на парламентаристи, че процедурата за oтcтpaнявaнeтo нa eдин oт тpимaтa гoлeми e пoдoбнa нa импийчмънтa нa пpeзидeнтa, а не на дисциплинарно производство, каквато беше тезата на някои членове на съвета (повече по въпроса виж тук). И добави: „Hиe пpoдължaвaмe да поддържаме тoн нa взаимно yвaжeниe ”.

Боян Магдалинчев подкрепи идеята на Стоилов Конституционният съд да се произнесе дали процедурата по отстраняване на един от тримата големи в съдебната власт е импийчъмънт, или дисциплинарно производство.

Bepoникa Имoвa пък заяви, че е приела коментарите на някои депутати като лична обида, особено тези за липса на професионални и морални качества членове на съвета.

“Hиe cмe пpoфecиoнaлиcти c иcтopия. Аз съм съдия от почти 40 години, 20 от които във ВКС. Ние имaмe ycтoйчивocт и щит cpeщy влияния, нaшeтo инcтитyциoнaлнo и чoвeшĸo миcлeнe e изгpaдeнo пo дpyг нaчин“, каза тя.

И продължи: „Пpиex ĸaтo личнa oбидa твъpдeния като това, чe члeнoвeтe нa BCC нe пoexa въжeттo, ĸoeтo им ce пoдaдe, зa дa ce cпacят“.

Тя разви отново тезата си, че няма как процедурата по отстраняване да не е обвързана със срокове и „до безкрайност да виси едно обвинение“. И изтъкна, че трябва да има ясна процедура, която да гарантира възможност за защита. „Baжнoтo e дa ce гapaнтиpaт пpaвният peд и cигypнocт зa вceĸи гpaждaнин, в пpoтивeн cлyчaй oтивaмe ĸъм peвaншизъм и xaoc. Лицeтo, чиeтo oтcтpaнявaнe ce иcĸa, би тpябвaлo дa пoлyчи пълнa зaщитa и гapaнция, чe пpoцeдypaтa нямa дa ce пpeвъpнe в пpoизвoл“, заключи тя.

Иначе тя, Магдалинчев и колегата им Гергана Мутафова дадоха пресконференция за Единната информационна система на съдилищата (ЕИСС) година след решението за внедряването ѝ.

„Това е огромна и важна стъпка в посока към електронно правосъдие“, каза Мутафова. Тя подчерта, че предстои много работа, но вече не по ЕИСС, а по Единния портал за електронно правосъдие (ЕПЕП).

Както „Лекс“ писа, на практика именно от функционалностите на ЕПЕП зависи в България да има истинско е-правосъдие – да се подават жалби, искови молби и възражения по електронен път, да се връчват книжа и призовки. В момента това е невъзможно, въпреки че на 30 юни 2021 г. влязоха в сила промени в процесуалните закони (повече виж тук). Затова ВСС трябва да доизгради ЕПЕП. Днес стана ясно, че съветът не може да се ангажира със срок, в който ще се случи това и гражданите и бизнесът ще могат да извършват процесуални действия в електронна форма.

Иначе доизграждането на портала е залегнало в плана за възстановяване и устойчивост. Предвидено е не само е-връчване и обмен на книжа чрез него, но и плащане на държавни такси чрез виртуални ПОС-терминали.

Председателят на районния съд в Пловдив Иван Калибацев пък демонстрира как съдиите работят в ЕИСС. Той посочи предимствата на системата – например, че напомня за задачи, че е достъпна дистанционно. Калибацев призна, че началото е било трудно, особено тъй като съдиите и служителите не са били обучени да работят със системата.

83
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Милен
Милен
27 юли 2021 14:45
Гост

А какво стана с дипломата на Гешев? Мина повече от седмица. До сега можеше да се направи проверка, да излязат резултатите и да е ясно има ли основания за притеснения, че законът е грубо нарушен или няма такива.
Кога ще започне да се работи срочно и качествено?

въпрос
въпрос
28 юли 2021 7:05
Гост

В кое поделение Гешев отслужи задължителната си наборна военна служба? Или обучението във ВИПОНД му го броят и за наборна казарма-три в едно-и две дипломи, а и за казарма се зачита?

Магистрат
Магистрат
27 юли 2021 8:05
Гост

Обидени, и от какво точно са обидени….. Само ако чуят какво се говори за тях вътре в гилдията ще се скрият в някоя дълбока дупка…..за 4 години 1 конкурс не успяха да приключат и сътвориха пълен батак с ЕИСС. Ще се запомнят като пълни некадърници…

Анонимен
Анонимен
27 юли 2021 9:54
Гост

Некадърници- ясно, обаче за корупцията никой нищо не отваря.Говори се, че не случайно член на ВСС е поискал той да застане начело на комисията КАК, като така е пренебрегнат установен в годините принцип това да е действащ съдия.Може би след приключване на мандата на този ВСС някои хора ще си кажат някои неща.

Рецепирайте мешките лустрпационни закони!
Рецепирайте мешките лустрпационни закони!
27 юли 2021 7:57
Гост

Да се надяваме,че ще бъде приет закона за лустрацията Да се надяваме,че законът ще бъде по чешки модел. Тоест всеки съдия или прокурор, или друга общественозначима професия, назначени отпреди 1989 ще бъдат лустрирани. Това значи, според чешкия закон(в Унгария законът пък е далеч по-мек-тооест има различни подходи за лустрацията): -ако лицето е пенсионер-отнемане на пенсиите. -ако лицето е работещ-забрана за работа в публичния сектор, или като ЧСИ, и адвокат. -Не се зачита за трудов стаж работата на лустрираните. .-Секвестират се влогове и имущество. -Публичен списък на лустрираните. Най-интересното-в Чехия лустрацията е до ниво внуци, дори и към 1989г да не… Покажи целия коментар »

Рецепирайте мешките лустрпационни закони!
Рецепирайте мешките лустрпационни закони!
27 юли 2021 7:58
Гост

* Чешките

съдия
съдия
26 юли 2021 22:19
Гост

Ами аз ако се обидя, защото чакам обявяване на конкурс за оовилаеане в ОС вече 2 гидини?! – и тези обидените приемат това за нормално?!

само минавам
само минавам
26 юли 2021 19:40
Гост

Този път наистина настъпиха мотиката. При това жестоко.

Даже не го осъзнават. Или по-скоро не го приемат, понеже животът им е безметежно съществуване.

Нима не знаят за член 1? Те къде се намират в една парламентарна република с крайно отрицателно настроен към тях и органа държавен глава?

Шамандури. Свикнали цял живот да им минават номерата, особено при разтривача на ушите на Тато.

киро
киро
26 юли 2021 19:18
Гост

срам ме е затова, че един от тримата “ големи“ не е положил и капка труд, за да завърши право. Право не се завършваше лесно преди години и не беше лъжица за всеки

&&&&&&&&&
&&&&&&&&&
26 юли 2021 18:31
Гост

Верче, що не ги съдиш, ма? За обида….Като се пенсионираш- времето е твое….кеф ти пазара, кеф ти съда

Една българска майка
Една българска майка
26 юли 2021 17:59
Гост

Майка му стара и ЕИСС…

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 17:57
Гост

Имова, Магдалинчев, Мутафова, рядко нагли и безочливи сте! И ще трябва да Ви се потърси сметка за тази глупост и разсипия с елекронната система. Обидени били! А ние не сме ли като гледаме отвратителните ви безобразия?!

Анонимен
Анонимен
27 юли 2021 10:51
Гост
Бойковизма, висш и последен стадий на Живковизма
Бойковизма, висш и последен стадий на Живковизма
26 юли 2021 17:27
Гост

Другарки и другари, издънихте се! При това – жестоко. И по-лошо: не за първи път. Този път няма да ви (пре)местят на друга и още по-отговорна работа.

Казано на политическия език у нас – досвиданя! Въпросът е откъде и закъде.

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 17:27
Гост

Страшно започва да ми омръзва това неандерталско говорене срещу лица от съдебната система. Усещането ми е , че е 9 септември и посредствените, но агресивни партизани все още не могат да вземат властта и това са последните битки преди да съсипят реда в цялата държава.

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 17:43
Гост

По-скоро е 10 ноември и Гешевистите току-що са паднали от власт. Но калинките им, години наред внедрявани в държавата, не се дават без бой.

адвокат
адвокат
26 юли 2021 17:09
Гост

До “Гешев е позор! 26 юли 2021 16:48“ Хайде сега- сайтът е юридически, което значи, че след като внушавате, че сте правоспособен юрист, значи можете да изложите юридическите си аргументи защо “ гешев е позор“. Да видим юрист ли сте или не сте и ако не сте, с какво право си позволяте да пишете, че “ … .правно-пародийни образи като Каскета, Барни Ръбъл/ нямам идея кое физическо лице се визира с този прякор- аполитичен адвокат съм/ и прочие калинки на ГЕРБ и ДПС, от които се срамува всеки средостатистически юрист у нас…“.

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 17:16
Гост

Калинките на ГЕРБ и ДПС си личат по милиционерския почин. Едните напр. въобще не допускат разглеждането на предложението на проф. Янаки Стоилов на изцяло процедурни основания, другите още малко диплома за правоспособност ще искат от всеки, за да има право да критикува онлайн куклите на конци на Доган сарай. С извинение или по-скоро без, но тъпи и нагли си ми се струва като най-точното определение за тази категория поддръжници на задкулисието в съдебната ни система.

адвокат
адвокат
26 юли 2021 17:24
Гост

До “Анонимен 26 юли 2021 17:16“ Аргументите, изложени във Вашия коментар, са чисто политически и дори политикански, и нямат нищо общо с юридическите аргументи. Което значи,че Вие не сте юрист, но си позволявате да пишете от името на всички “средностатистически юристи“, сред които спадам и аз, но без да сте получил/а правото да извършвате това. Силно Ви препоръчвам да не включвате в политическите си лозунги фрази от рода на “всички юристи знаят еди какво си“, най-малкото,защото е некоректно и непочтено от Ваша страна.

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 17:46
Гост

Аз съм обикновен юрисконсулт и споделям становището, че Гешев е позор. Трябва ли да показа диплома, за да имам право на това мнение? Или може би да напиша дисертация на тема „Защо Гешев е позор“? Хайде по-сериозно. Всички колеги от университета и службата, с които си общувам са на това мнение. Въпрос на лично мнение, което не е задължително.

адвокат
адвокат
26 юли 2021 18:01
Гост

До “Анонимен 26 юли 2021 17:46″“ Твърдението Ви, че сте юрисконсулт не кореспондира нито с начина Ви на изразяване, нито с факта, че в юридически сайт вместо с юридически аргументи, изразявате мнение с политически лозунги. Не- по мое мнение- не упражнявате нито една юридическа професия, не сте правоспсобен юрист и дори не разбирате смисловата разлика между юридически и политически аргументи. Не Ви вярвам- колега- правоспособнен юрист никога няма да пише, че всички юристи се срамуват от еди кого си, защото НЕ Е УПЪЛНОМОЩЕН СЪС СПЕЦИАЛНО ПЪЛНОМОЩНО от всеки един юрист в България поотделно, за да прави политически волеизявления от негово… Покажи целия коментар »

Цирк „Каскетски“
Цирк „Каскетски“
26 юли 2021 18:09
Гост

Колегата юрисконсулт горе е писал, че става въпрос за всички колеги, с които той си бил общувал. Тролът на Каскета обаче иска специално писмено пълномощно от всичките тези колеги, които също като юрисконсулта смятат, че Гешев е позор, иначе едва ли не волеизявлението е невалидно. Мен направо ме е страх да кажа, че и за мен Гешев е позор преди да съм минал през някой нотариус да го декларирам надлежно, хахаха.

адвокат
адвокат
26 юли 2021 18:15
Гост

До “Цирк „Каскетски“ 26 юли 2021 18:09Гост
Колегата юрисконсулт горе е писал, че става въпрос за всички колеги, с които той си бил общувал….“ Това е ЛЪЖА- цитирам- “..Гешев е позор! 26 юли 2021 16:48 Гост Общото между двете категории е, че яростно подкрепят правно-пародийни образи като Каскета, Барни Ръбъл и прочие калинки на ГЕРБ и ДПС, от които се срамува всеки средостатистически юрист у нас….“ Къде тук е вписана конкретизацията или уточнието от рода на “всички юристи, които аз познавам….“ Тролските ви напъни са смешни за всеки правоспособен юрист…

Приложна каскетология
Приложна каскетология
26 юли 2021 16:56
Гост

Магдалинчев, Имова, Мутафова – оставете! Имате желание.

ВСС е позор!
ВСС е позор!
26 юли 2021 16:49
Гост

Целувалите ръка в Доган сарай пазаят омертата и останалите представители на задкулисието в съдебната ни система.

адвокат
адвокат
26 юли 2021 16:37
Гост

Виждам, че политическите платени тролове, налазили като хлебарки този юридически сайт, се делят на две големи групи- бивши “ герои на социалистическия труд“, които дори и в настоящата си пенсионна възраст не могат да проумеят, че заѝ интелектуален труд се плаща доста повече, отколко за оране с трактор на полето, и си въобразяват, че соца се връща на бял кон в България и професията им отново ще е на по-голяма почит и по-заплатена, отколкото професиите на интелектуалния труд, които за тях са нищо незначещи. Втория вид тролове са децата и внуците на 1вия вид, защото вече не ползват държавните привилегии… Покажи целия коментар »

Гешев е позор!
Гешев е позор!
26 юли 2021 16:48
Гост

Общото между двете категории е, че яростно подкрепят правно-пародийни образи като Каскета, Барни Ръбъл и прочие калинки на ГЕРБ и ДПС, от които се срамува всеки средостатистически юрист у нас.

адвокат
адвокат
26 юли 2021 16:58
Гост

Самият факт, че никът Ви е “гешев е позор“ показва, че не спадате в категорията на правоспособните юристи. Ние- юристите, не се водим от лозунги, а от правната логика; за нас няма значение, за всички неюристи вкупом крещят лозунги и заедно са обхванати от една и съща истерия- истинският юрист МОЖЕ да се изправи срещу целия свят и да защити с юридически аргументи правното си становище, въпреки, че целият свят може да е на друго мнение. Затова за нас няма значение, че всички неюристи крещят като изоглавени “ гешев е позор“, ако нашето правно становище казва друго. Особено пък адвокатите… Покажи целия коментар »

Стара майка
Стара майка
26 юли 2021 16:58
Гост

Пий си хапчетата, сине. Пий!

Гъзолинчев
Гъзолинчев
26 юли 2021 23:44
Гост

А бе че си трол няма и капка съмнение,че си юрист колкото аз пилот на СпейЕкс също не подлежи на съмнение!Не ме карай да съм по краен като вожда ти Таралежа с голия …!

Ицо Торбалан
Ицо Торбалан
26 юли 2021 16:36
Гост

Ето го резултата от „съдебната реформа“ след „историческия компромис“ (по Рада Дълбоката).

ощипаните и огорчени госпожици
ощипаните и огорчени госпожици
26 юли 2021 16:22
Гост

А бургаският винкел като предложи и НС гласува по 7 бона на калпак – ПАК бяхте обидени и огорчени, нали?

А кат ядихте кифтетата на Цв.Цв. ни ривахте, нали? Обиждаше ви ежедневно, ежечастно, ежеминутно, но в комбина с ВКС го оправдахте, нали?

Късно е за китки, понеже либетата ви ББ, Цв.Цв., ЦЦ, обединените идиоти – са вече извън играта!

Ad nauseam
Ad nauseam
26 юли 2021 16:09
Гост

Нова Конституция! Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за двойкарки, щерки, тьотки и аматьорки, милиционери и разни овехтели, първа линия на Приморско, по 20 брутално, съдебни ваканции, модел 1, 2, 3, 4, 5, 6, фокуси и останалото си го знаете!

Дайте да бъдем честни, поне веднъж във вашия си живот и дом. Понеже нашият живот свърши, заради такива като вас!

Правосъдието е основа на държавността, пише в съдебната палата която само наследихте след 9.9.44 г. и благодарение на което реално приватизирахте правосъдието след 10.11.89 г. Благодарение на настоящата Луканова Конституция!

приватизираното правосъдие
приватизираното правосъдие
26 юли 2021 16:13
Гост

Всичкото е на ишлеме. В ИМЕТО НА НАРОДА.

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 16:07
Гост

Безгръбначни безсрамници. Дават отчет за неработещата система за 17 милиона и се правят на обидени.

re:
re:
26 юли 2021 16:11
Гост

Какви 17 млн. пък те гонят тебе?!

Бюджетът на съдебната власт гони вече 1 млрд.

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 16:35
Гост

Това е цената на електронната система, а не на съдебнта…

re:
re:
26 юли 2021 17:30
Гост

Хвани едната система – удари другата!

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 15:35
Гост

И този сайт се напълни с дърдорковци, малоумници и тролове. Все по- малко правни аргументи за сметка на обиди и политически маймунджулуци. Жалко!

Милен
Милен
26 юли 2021 15:57
Гост

Ау, какъв съдържателен пост! Браво!

хахахаха
хахахаха
26 юли 2021 15:26
Гост

Циркът е пълен.Трите камикадзета- двамата пенсионери, уж съдии и Гери, която вече лети с македонския космонавт.

Пълно разочарование
Пълно разочарование
26 юли 2021 15:23
Гост

Имова за пореден път ми падна в очите.

Еeeee
Еeeee
26 юли 2021 18:16
Гост

Бъди благосклонен към престарелите индивиди, възрастните имат право и на емоционален памперс!

Олег
Олег
26 юли 2021 15:19
Гост

Е, и ние сме обидени от нищоправенето им, ама никой не ни пита.

???
???
26 юли 2021 15:15
Гост

Много ми е интересно – ако се установи, че тоя човек – Гешев, не отговаря на изисквания да заема дори поста прокурор в РП, поради липса на легитимна диплома за висше образование по специалност „Право“, издадена от акредитирано учебно заведение, даваща му юридическа правоспособност, каква процедура ще имаме – „импийчмънт“ или уволнение, пък макар и било недисциплинарно? Или няма да имаме процедура, че е най-лесно. И ако това, горното, се установи, да поизчакаме да си подовърши мандатът човечецът, което и ще стане, докато се разпитва КС как да тълкува закон, каквито правомощия този орган определено и няма де. Апропо –… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 15:28
Гост

Къде в ЗСВ и Конститицията има разписана процедура по импийчмънт на главния прокурор? Ще ти кажа- никъде, освен в главата ти! Защото за Президента има и то детайлно разписана. Хайде стига измишльотини! Процедурите, законите и Конституцията се приемат и променят в Народното събрание, а не от министъра на правосъдието или от ВСС. С тази разлика, че министерство на правосъдието има законодателна инициатива, а ВСС няма такава. И не знам защо Янаки се пудри и кипри и не започне нещо в тази насока. Може би чака партиина повеля или като един от бащите на Конституцията го е срам да си признае… Покажи целия коментар »

ххх
ххх
26 юли 2021 15:31
Гост

Мен, лично, много ме кефи думата „импийчмънт“. Трябва да я ползвам и за бракоразводните дела.

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 15:13
Гост

Джак ли си, Джок ли си не виждаш ли, че политиците ви лъжат и оправдават собствените си некомпетентност и дебелоочие с ВСС. Помисли: Ако ВСС беше отсранил Гешев, въпреки всички правни аргументи какво следваше. Същият ВСС трябваше да избере друг главен прокурор. Със същите компетенции и безотчетност. Каква щеше да е разликата, защото не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава. При сега действащият ред единствено прокурорска колегия има право да номинира за главен прокурор. / това стана с мъдрото съдействие на министъра на правосъдието Христо Иванов при промяната на Конституцията по времето на “историческия”… Покажи целия коментар »

re:
re:
26 юли 2021 15:59
Гост

Абсолютно вярно съждение!

Фики
Фики
26 юли 2021 15:04
Гост

Какви пpoфecиoнaлиcти c иcтopия са тези?

Сапунджиева
Сапунджиева
26 юли 2021 15:05
Гост

С тъжна история.

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 15:16
Гост

Сапунджиева, тя твойта история е весела?

Тихомир
Тихомир
26 юли 2021 15:03
Гост

Много са чувствителни в този ВСС се оказаха.

Оставка!
Оставка!
26 юли 2021 15:02
Гост

ВСС обявило за недопустимо искането на министъра на правосъдието проф. Янаки Стоилов за предсрочно освобождаване на главния прокурор Иван Гешев! А допустимо ли е той да е на този пост?

Доктор Ох Боли
Доктор Ох Боли
26 юли 2021 14:31
Гост

Имова, толкова ли си загубила връзка с реалността? Ти поне нямаш син да жалиш!

Моли се само да сте пътници. От ВСС.

Съдия
Съдия
26 юли 2021 15:00
Гост

Аз съм на мнение, че не бива да се разминава само с разпускане на ВСС и не знам защо ми се струва, че някой този път здраво ще загази със сериозно обвинение. Също така ми се струва, че този някой именно поради тази причина сериозно писка в отбрана от сега.

Рики
Рики
26 юли 2021 15:05
Гост

Крайно време им е да загазят.

Heavy metal music
Heavy metal music
26 юли 2021 14:28
Гост
Джак
Джак
26 юли 2021 14:05
Гост

И сега? Всичко по старому

Memo
Memo
26 юли 2021 14:05
Гост

Простотия българска

Нешев
Нешев
26 юли 2021 14:04
Гост

И в парламента са едни селтаци…

Гешев
Гешев
26 юли 2021 14:34
Гост

Абсолютно!

Айде, стига!
Айде, стига!
26 юли 2021 15:07
Гост

А, защото във ВСС са граждани от сой.

Кюн
Кюн
26 юли 2021 14:04
Гост

Всс и народа не ги иска вече

Spiridon
Spiridon
26 юли 2021 15:07
Гост

Нормално. Много ни разочароваха.

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 14:03
Гост

ВСС вместо да се прави на обиден да си оправи бъгавите сайтове – нито има достъп до този за случайното разпределение, нито до публикуваните съдебни актове. За ЕИСС дума да не отварям, че ще ме изтрият за десет прераждания напред!

Деловодител
Деловодител
26 юли 2021 15:15
Гост

ЕИСС е пълна пародия. КОлегите не могат да работят въобще с нея. Старата Latona си беше много по-добра.

началото е било трудно
началото е било трудно
26 юли 2021 14:00
Гост

С миризмата най-трудно се свиква, нали?

Съдия
Съдия
26 юли 2021 13:56
Гост

А аз призовавам незабавно да се провери дейността на Вероника Имова по ЕИСС!

Анонимен
Анонимен
26 юли 2021 15:41
Гост

Аз пък призовавам да се извърши незабавна проверка дали си пишеш делата навреме, защото като гледам имаш цялото време на света да тролиш.

Swich
Swich
26 юли 2021 13:52
Гост

Не мога да повярвам какви гьонове са тия от Всс

Диди
Диди
26 юли 2021 15:16
Гост

Добро утро!

Попова
Попова
26 юли 2021 13:51
Гост

Добре. Глупости от всс

Хари
Хари
26 юли 2021 15:16
Гост

За кой ли път?

Oblena
Oblena
26 юли 2021 13:49
Гост

Определено и народа се пусна против ВСс

Острена
Острена
26 юли 2021 13:56
Гост

Суверенът винаги е бил на 90% не само срещу ВСС, ами и срещу цялата им съдебна система! И персонално.

Сега, след като ОПГ ГЕРБ губи позиции … ври и кипи. Под кафявите им задници.

Кирил
Кирил
26 юли 2021 15:17
Гост

С пълно право.

Nine
Nine
26 юли 2021 13:48
Гост

Абе да се махат всички. Какво да му уважаваш на това ВСС.

re:
re:
26 юли 2021 13:54
Гост

А на ИВСС, какво да му уважаваш?

А на НИП-а, какво да му уважаваш?

А на Прокуратурата, какво да й уважаваш?

А на Следствието, какво да му уважаваш?

А на СГС, какво да му уважаваш?

А на Вранеску, Узунов с Милка, Урумов, Генков, Калпакчиев, Г.Колев, какво да им уважаваш?

Кирчева
Кирчева
26 юли 2021 13:48
Гост

Цялото ВСС е за смяна бе

от Политбюро
от Политбюро
26 юли 2021 13:50
Гост

Смяната ИМ ще е подмяна!

АМИН

Чапкънщини
Чапкънщини
26 юли 2021 13:47
Гост

Направо Парламентът си е носител на тероризъм!

За чудене е, #КОЙ ги избра, а?

ВИПОНД Георги Димитров
ВИПОНД Георги Димитров
26 юли 2021 13:45
Гост

Сега като започнат да се закачат и фръцкат за едните си дипломи …