Трима студенти по право бяха наградени по случай 60-годишнината на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, студентския празник и 30-годишнината на Юридическия факултет.

За пръв път е организиран конкурс за изявени студенти, а трима получиха награди от ръководството на факултета, съвместно с Районен съд – Пловдив и Адвокатска колегия – Пловдив.

Адвокатската колегия награди Васил Георгиев Илиев, а Районен съд – Пловдив отличи Надежда Данчева Чукалова. Наградата на Юридическия факултет заслужи Франческо Георгиев Ночев.

„Освен с отличен успех, тримата петокурсници впечатлиха журито с научноизследователски постижения, участие в различни инициативи, свързани с научно творчество и занимания извън областта на правото“, съобщиха от университета и обещаха конкурсът да се превърне в традиция.

21
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Иван
Иван
09 декември 2021 10:04
Гост

Само веднъж като адвокат заявих по програмата на МОН да взема студенти от ЮФ на ПУ като стажанти. Дойдоха момчета и момичета от 4-ти и 5-ти курс. Бях потресена! Нито се знаеше нещо от практиката, нито можеха да работят с информационна система, не знаеха как се пише пълномощно, договор или жалба до съда, нито в теоретичен аспект бяха подготвени. Да не говорим, че нямаха никакво желание и да се учат, бяха дошли за парите от стипендията. По начина, по който критикуваха и преподавателите си, останах с впечатление, че и те не са доволни от това, което получават. Аз си помислих,… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
08 декември 2021 20:06
Гост

Тия пък в ПУ живи ли са? Мислех, че отдавна са го закрили този факултет, ама явно продължават да лъжат хората, че нещо преподават. Единственият стойностен ЮФ в страната е в СУ, всички го знаем. Всички останали симулират дейност, за да смучат парите от държавата!

Lex specialis derogat generali
Lex specialis derogat generali
09 декември 2021 9:52
Гост

Това е глупост, което казвате, колега. Не подценявайте никой. А бъдете сигурен, че СУ не е това, което беше! Напротив! 🙂

колега
колега
08 декември 2021 17:57
Гост

Честит празник днес, Надежда, Васил и Франческо! Желая ви да този устрем да продължавате напред. Желая ви да съхраните ценностите у вас. Имате ги- докато пишещите негативи „колеги“ са били по дискотеки, вие сте чели, мислили, писали. На добър час!

само минавам
само минавам
08 декември 2021 17:09
Гост

И там ли се учи право?

КаК
КаК
08 декември 2021 12:34
Гост

Само като погледна физиономията на Ангел Шопов и се чудя на къде отива това място. Това е най-мазният и противен преподавател, който някога съм срещал!

Хахахах
Хахахах
08 декември 2021 15:19
Гост

Хахахаха, трудоваците превзеха катедрата по Граждански науки …
Маса студенти не могат да се явят на държавни изпити защото влачат трудово и осигурително право.

За по-мразен от Шопов, безапелационно титлата грабва … триото Шотлеков, Филипова и Генова …

А, за софиянеца …
момко … повечето преподаватели в СУ преподават и в ПУ.
За качеството …
Аз съм за да има статистика колко от завършилите в ПУ и СУ си взимат от пръв път изпита за правоспособност, адвокатския или приемния в Института по правосъдие.
Тогава процентно ще излезе нещо, което няма да се хареса на СУ …
А хъм

Теди
Теди
08 декември 2021 11:56
Гост

Фактът, че награждават студентите за бутафорни „постижения“ (в статията липсва каквато и да е конкретика какво точно са постигнали студентите), е сигурен индикатор за симулацията на дейност от този ПУЦ. Този факултет е дъното! Вмомента мои приятели учат там и само се оплакват от неадекватността на всички преподаватели, които не знаят какво правят и са абсолютно безполезни. Аз лично съм в СУ, където реално може да се види колко много национални и международни състезания печелят колегите и където реално има резултати. Гледайте и се учете, ПУ! Ако можете де! 😉

колега
колега
08 декември 2021 17:53
Гост

Не е виновен нито СУ, нито ПУ, че на са те научили да се радваш на успеха на другия. Животът е добър учител!

Asparuhov
Asparuhov
08 декември 2021 11:28
Гост

Желая им попътен вятър

Димитрова
Димитрова
08 декември 2021 11:28
Гост

Успех!

Юмико
Юмико
08 декември 2021 11:25
Гост

Определено им пожелавам успех в бъдеще

Sanjeta
Sanjeta
08 декември 2021 11:25
Гост

Млади и успешни хора. Дано се развият качествено и да останат в България.

Стаматова
Стаматова
08 декември 2021 11:24
Гост

Браво

Студент по “Право” в СУ
Студент по “Право” в СУ
08 декември 2021 11:16
Гост

Съжалявам, но ние НЕ ХАРЕСВАМЕ колегите от ЮФ на ПУ! Както и от всички другите ЮФИТА!

Анонимен
Анонимен
08 декември 2021 11:25
Гост

Е човек, аз учих в СУ политология. И аз не харесвам СУ от тогава. Ама не ти го натяквам, нали?

Ananieva
Ananieva
08 декември 2021 11:26
Гост

Защото си прост комплексар

Cerkov
Cerkov
08 декември 2021 11:26
Гост

Човек ако си има качества, не е важно в кой точно университет се е развивал. Стига да има качества и желание.

Панакотев
Панакотев
08 декември 2021 11:27
Гост

По-малоумен коментар можеше ли да измислиш? Или ти става добре наа…душата, като четеш как те псуват после?

Asparuhov
Asparuhov
08 декември 2021 11:28
Гост

Много е вероятно да имаш тези усещания, защото си селяндур, който може да е излязал от селото, но то не е излязло от него. И понеже си учил в СУ и затова се имаш за голямата работа. А истината е, че последните години СУ вади предимно малоумни кадри.

Студент по “Право” в СУ
Студент по “Право” в СУ
08 декември 2021 11:30
Гост

Не разбирам какви са тия нападки към мен! Нека……колегите от ЮФ на ПУ да дойдат да учат на нивото на ЮФ на СУ ,и тогава ще ги видим! Знаем при тях как върви учебния процес! Едвам, едвам….Не са харесвани от нас, ако ще и МИЛИОНИ постижения да постигат! Ние сме си най-най!