Днес беше подписан договор между „Сиела“ и The Mall за поредния голям обект на верига книжарници „Сиела“. До края на 2018 г. нова мащабна книжарница „Сиела“ ще отвори врати в един от най-големите търговски центрове в столицата.

Жителите на кварталите „Младост“ и „Дружба“ ще разполагат с нова, уютна книжарница, в която има по нещо за цялото семейство.

Там могат да се намерят всички актуални заглавия на български език, най-богатата и разнообразна гама от чуждоезикова литература, както и поддържането на номенклатура от заглавия с отдавна изчерпани тиражи, които могат да се намерят в книжарници „Сиела“.

Книжарниците разполагат с пълна колекция от юридическа литература – Административно право и административен процес, Гражданско и вещо право, история и теория на правото, Конституционно право, Международно право и право на ЕС, Наказателно право и процес, Облигационно и търговско право, Трудово и осигурително, Финансово, данъчно, банково, Семейно и наследствено право, Нормативни актове и др.

Цялостната концепция на книжарници „Сиела“ е изключително клиентски ориентирана. Идеята е посетителите да намират всичко, от което се нуждаят за себе си и своите близки. Доброто обслужване, уютът и спокойствието при избора привличат все повече клиенти.

4
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Анонимен
Анонимен
04 май 2018 20:14
Гост

На всяка цена ще я посетя.

Anonimen
Anonimen
04 май 2018 20:12
Гост

Най накрая да се направи нещо полезно в тази насока.

4avdar
4avdar
04 май 2018 20:14
Гост

Taka e.Molovete i bez tova sa pylni s bezpolezni magazini.

5-ко
5-ко
04 май 2018 20:00
Гост

Чудесно, аз съм клиент на тези книжарници. Нека има повече, защото в тях има много ценни издания.