Съдия от Варна е бил задържан за бракониерство в землището на град Шипка, съобщи Нова ТВ като допълва, че той е от Варненския районен съд.

Случаят е от тази нощ. Час и половина след полунощ униформени засекли съдията в землището. Там са били открити и два убити елена. У съдията е намерена ловна карабина, която по първоначална информация е законна.

Сигналът за бракониерството бил подаден в МВР от ловната дружнинка на Казанлък.

Съдията е бил задържан за час, след което е бил освободен. Според „24 часа“ пред полицаите той размахал служебната си карта.

Започнало е разследване по случая.

 

26
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Абе
Абе
19 август 2024 18:45
Гост

Интересно дали този съдия е бракониерствал само в гората или от време на време и в залата.

starlin
starlin
19 август 2024 17:00
Гост

Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Иван Георгиев?
Иван Георгиев?
19 август 2024 10:51
Гост

Вие от Лекс няма ли да напишете новина номер едно : че има един задържан по ключово обвинение и той е публикувал доста статии тук! Или и вие сте на хранилката на НПО-тата и другите мръсни задкулисия…..Иван Георгиев ви е забранил ли? Ами тогава каква медия сте?!

Журналист
Журналист
19 август 2024 9:41
Гост

За първи път Лекс публикува през уикенда.Явно е голяма новина това, че някой да си вдигне задника и наруши медийната им политика. Е, да ви кажа, че по същото време един друг съдия се съсипа от совалки уикенда, за да разбере йакво решение да вземе днес.

Съдия от Варна
Съдия от Варна
18 август 2024 22:14
Гост

Що бе, Ице? Христо Минев е добро момче. Почтен е, но… всички си имаме грехове. Никога не е късно да станеш за резил.

Добро за едни
Добро за едни
18 август 2024 22:24
Гост

Може да е добро момче,но със сигурност не е работливо.бая бакии остави на колегите си в АССГ,но кой ти ги гледа тези работи..

Кукуригу
Кукуригу
19 август 2024 0:30
Гост

Добро момче ще да е, само малко повечко обича да убива елени и малко си мисли, че законите не важат за него, ама всички си имаме кусури.

Еми..
Еми..
19 август 2024 1:05
Гост

Той не е убил елените,а ги е намерил застреляни и понеже е нямал телефон решил да ги натовари на джипката и да ги занесе в горското стопанство!

Бракониери на закона до дупка!
Бракониери на закона до дупка!
18 август 2024 21:54
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

А дисциплинарка и ДП, кога?
А дисциплинарка и ДП, кога?
18 август 2024 19:23
Гост

Христо Минев, съдия в Районния съд, е пропуснал да съобщи, че е станал собственик на овощна градина край гр. Шипка с площ 715 кв. м.
От овошките пукница, за пукницата вълчо мезе, както си говорят селските играчи.
Да го стигне вълчото възмездие.

Анна
Анна
18 август 2024 16:55
Гост

Снимка не притежава ли този малоум с изявени животински убийствени наклонности . В района на чий съдебен резерват вършеее и кривораздава ? Обикновенно,колкото по голям см0таняк е един човек в живота, толкова по силен и голям подтикът да убива за да се почувства важен и велик. Жалко,че горските не са го приключили на място с бранеке и с мотива ‘-Шумна и помислих,че е диво прасе’ .

Прогноза: нот гилти
Прогноза: нот гилти
18 август 2024 14:15
Гост

Оправдавка и обезщетение. Случи се и с плевенския съдия,когото хванаха в полунощ, с пушка и маска-съдът каза,че не е незаконно да си маскиран , с пушка в полунощ в гората, случи се и с двама прокурори-при различни случаи , които ги бяха хванали на лов на морето. Единият от прокурорите го хванаха с убитото животно, и пак го отърваха.

Абе
Абе
19 август 2024 18:49
Гост

Разбира се, че не е незаконно да си маскиран и с пушка в гората. Само по себе си…

Анонимен
Анонимен
18 август 2024 14:08
Гост

Ега ти кр….а. Дано сега да го олепят

Анонимен
Анонимен
18 август 2024 14:04
Гост

Кой е този съдия? Поне името да се разбере

Анонимен
Анонимен
18 август 2024 14:47
Гост

ХРИСТО МИНЕВ

Анонимен
Анонимен
18 август 2024 14:04
Гост

Бракониери, пияни зад волана, подкупни – каквото обществото, такива са и магистратите. Никаква изненада

Анонимен
Анонимен
19 август 2024 14:40
Гост

И обратното е вярно – каквито магистратите, такова и обществото

Анонимен
Анонимен
18 август 2024 14:02
Гост

Жалко за елените

Автор на разказа : изкуствения интелект
Автор на разказа : изкуствения интелект
18 август 2024 14:02
Гост

Звездните следи В далечното бъдеще, когато човечеството е колонизирало множество звезди, живееше малко момиче на име Лиа. Тя обичаше да наблюдава звездите от своята малка стая на планетата Нова Вита, където небето се променяше в безкрайна палитра от цветове. Една вечер, докато наблюдаваше небето, Лиа забеляза странен метеорит, който не само че оставяше следа зад себе си, но и променяше формата на звездите. От яркостта му се откъснаха искри, които танцуваха в атмосферата. От тях се появи малка фигура, която бързо се приближи до нея. „Аз съм Астрид, пазителката на звездите“ – представи се съществото, покрито с бляскави плочи, наподобяващи… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
18 август 2024 14:01
Гост

Не разбирам ловджиите. Какво удоволствие може да носи убиването на животни

Ставри
Ставри
18 август 2024 21:25
Гост

Единственото, което остава, след като спре да ти става.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
18 август 2024 14:00
Гост

Зад жеста с размахването на служебната карта в пряк и преносен смисъл, освен че прозират миришещите на мухъл остатъци на номенклатурно комунистическо високомерие, примесено с наглостта на годините на прехода, е индикатор за особена резистентност на вредните навици за злоупотреба на заемащите отговорни постове, с положението си в обществото.

Анонимен
Анонимен
18 август 2024 14:06
Гост

Такива като този са много. Все си мислят, че ще им се размине, ще сплашат някого, ще се отнасят с тях като с недосегаеми. Ей такива неща

Анонимен
Анонимен
18 август 2024 13:59
Гост

Как може да се убиват елени. Грях му на душата

Анонимен
Анонимен
18 август 2024 13:58
Гост

В небесата се носи шепот нежний, звезди искрят, блескат в нощта, в сърцето ми има огън вечен, когато ти си тук, любима, моя. Слънцето грее в усмивката твоя, озарява тъгата, изгаря дъжда, в прегръдките ти намирам покой, към теб ме води всяка мечта. Ти си мелодия, нежна и сладка, всяка note е любов, звучи в мен, с теб всеки миг е празник ярък, живота рисуваме с цветен кен. Нека времето спре в нашите стъпки, нека сърцата ни бъдат в един ритъм, ти си моята вечност, моят път, обичам те безкрайно — това е вярата ми свята. –––––––––––- Автор: изкуствения интелект,… Покажи целия коментар »