Шериф в Кентъки е бил арестуван вчера по обвинения, че е застрелял съдия след спор в сградата на окръжен съд, предаде Ройтерс.

43-годишният шериф на окръг Лечър Майки Стайнс беше задържан в сградата на съда, където 54-годишният окръжен съдия Кевин Мълинс беше убит, каза в изявление щатската полиция на Кентъки. Мотив за стрелбата не беше посочен, а на Стайнс е повдигнато обвинение за убийство от първа степен. Стрелбата е станала в Уайтсбърг – административния център на окръг Лечър, близо до щатската граница с Вирджиния.

Шериф Майки Стайнс

Местният вестник „Маунтин Ийгъл“съобщи, че Стайнс е влязъл в кабинета на съдията и е казал на служителите, че трябва да говори с Мълинс насаме. След това двамата отишли в личния офис на съдията, затворили са вратата зад себе си и малко по-късно са прозвучали изстрели. Стайнс е излязъл с вдигнати ръце и се е предал на полицията.

„Има прекалено много насилие по света и се моля, че има път към по-добро утре“, написа в „Екс“ губернаторът на щата Анди Бeшиър.

„Ще проведем пълно разследване и ще настояваме за справедливост“, написа в социалните мрежи главният прокурор на Кентъки Ръсел Колман, който поясни, че ведомството му ще работи по случая със специални прокурори.

От съда на Кентъки написаха, че са предложили пълно съдействие на щатската полиция при разследването.

46
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
льольо
льольо
24 септември 2024 9:27
Гост

Тоя шериф за да отиде да го разстреля и да се предаде по тоя начин вероятно за себе си има сериозна причина. Допускам, че ще излязат някакви гнусотии. Един така в малък град в българия, дългогодишно тормозен от местен бабаит, след поредния тормоз се прибра у тях, взе си ловната пушка, влезе в бара, където бабаита пиеше и му разплиска мозъка из коктейлите на посетителите, след което е обади сам в полицията и каза „елате да ме приберете от бара, където пръснах мозъка на …“ седна и си изчака спокойно да го арестуват. Та такива изпълнения обикновено си имат дълбоки… Покажи целия коментар »

Манго
Манго
24 септември 2024 12:49
Гост

и тук така на „Дунав мост 2“ има един глупендер на име Мето, където го чака същата съдба. Въпроса е на кого няма да му издържат нервите и няма да го гръмне

Цивилист
Цивилист
22 септември 2024 8:22
Гост

Това са евроатлантическите „ценности“!

ps. За сведение на грантоедите.

Пеналист
Пеналист
21 септември 2024 22:19
Гост

Поредният самозабравил се милиционер… сега ще му е весело с доживотна присъда в щатския затвор сред себеподобните му. F**k the police!

Анонимен
Анонимен
20 септември 2024 16:48
Гост

А пък на мен шерифът ми наподобява на главен асистент Чавдар Стоянов от Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски”🤪

Облог
Облог
20 септември 2024 16:14
Гост

Залагам на шерифа срещу функционално независимия.

Бай Ганьо
Бай Ганьо
20 септември 2024 16:07
Гост

Ами кадиите станаха нагли – все гледат да изкривят нещо, да омаловажат някое право…този се е ядосал и го гръмнал…Американски прелести – изкуствена храна, от която стават по 150 кг., липса на достъпно здравеопазване, кредитно робство, и какво ли не – всеки би изперкал в такава държава

магистрат Гепев
магистрат Гепев
20 септември 2024 20:05
Гост

Де да можеше и ние да живеем в такава дъържава.Няма нито изкуствена храна, нито „липса на достъпно здравеопазване“.Това е руска и комунистическа пропаганда.Само щатите стоят стабилно в тоя нестабилен свят.По-добре правете аналогия с тукашните „праворздаватели“, тяхната „справедливост“, „неподкупност“, „обективност“, „независимост“, „безпристрастност“, „липса на връзки с мафията и феодала от списъка „Магнитски“.

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
21 септември 2024 10:24
Гост

Ма живейте де! Тя любимата ви държава широко е отворила граници за мексиканци, костариканци, еквадорции и прочее почитатели на „американската мечта“. Важното е да не унищожавата нашата държава, като я вкарате в огромни дългове и я натикате в гражданска война.

Анонимен
Анонимен
20 септември 2024 14:10
Гост

И тази „новина“ ни интересува защото?…

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
21 септември 2024 10:25
Гост

Възможно най-демократичен начин за решаване на проблемите в съдебната система?

Скуби Бу
Скуби Бу
20 септември 2024 12:55
Гост

Явно не са се разбрали как да поделят „печалбата“. Корупцията не е „измислена“ в България.

ганю
ганю
20 септември 2024 14:09
Гост

Ама остроумните коментарченцета са измислени тук и ясно от кого.

Скуби Бу
Скуби Бу
20 септември 2024 14:26
Гост

В интерес на истината, има и друг вариант – да се касае за еднополова любовна драма, с оглед традиционните американски семейни ценности… 🙂 🙂 🙂

ала бала
ала бала
20 септември 2024 16:04
Гост

Най-вероятно не са се разбрали кой е да е активен, всеки е искал да бъде пасивния….Така е в САЩ

Анонимено
Анонимено
21 септември 2024 13:31
Гост

Скубещият се отново с глупости – но да видим какви са желанията на руснаците. Новина от вчера: „Малка или не толкова малка грешка (зависи от последствията) ознаменува днешния ден за Министерството на извънредните ситуации в Русия (за региона на Санкт Петербург), което публикува в официалния си канал в Телеграм видео на целуващи се мъже. 2-секундното GIF-видео се появи в 11:54 ч. местно време и шест минути по-късно бе премахнато. Въпреки това времето бе достатъчно, за да се разпространи моментално в други публични страници. Още: Свръхтрадиционни ценности?: 5 г. строг затвор за студенти в Москва, че били забелязани голи през прозореца… Покажи целия коментар »

Скуби Бу
Скуби Бу
21 септември 2024 14:46
Гост

Ей, троляк, на „правни познания“ ще те бия оттук до Луната и обратно, а пък на глупавия въпрос, с който завършваш помията си, древните са дали отговора – крадецът вика дръжте крадеца… 🙂 🙂 🙂 И не ме занимавай със сбърканите си политически и не само пристрастия. Аз съм националист – в добрия, родолюбив смисъл на думата, и подобни писания ни най-малко не ме касаят.

Анонимен
Анонимен
21 септември 2024 15:47
Гост

Родолюбец, който обижда всеки и всичко, вкл. и своята Родина. А „писанията“ не касаели този, който тъй „жадно“ ни говори за „нетрадиционна“ сексуална ориентация. Очевидно къде са му интересите – правни няма, доказано и по тази тема (нищо правно по темата, само глупости), затова набляга в нетрадиционността. Патриотарче, „нетрадиционните“ според теб не могат да бъдат родолюбци ли? Ти сам се изтъкваш, защо ли? Съвсем са ти объркани понятията и не само те. Приятно тролене – никой не се интересува от глупостите, които обилно ще напишеш. А можеш да погледнеш целувката между двамата мъже, ще те зарадва – в сайт на… Покажи целия коментар »

Скуби Бу
Скуби Бу
21 септември 2024 17:34
Гост

Не, не ме интересуват целувки на двама мъже, ама теб явно те влекат, щом толкова много знаеш по въпроса. 🙂 🙂 🙂 И да – „така е в САЩ“, както си обобщил мисълта ми, защото в момента сме бананова република – тяхна колония, а тези „демократични“ нетрадиционни семейни ценности се пропагандират на ДЪРЖАВНО НИВО и ни се налагат именно от САЩ и НПО-тата им, както и от прокситата им в Европа, а не от някоя друга, трета държава. Иначе очевидно е, че обиждаш и пишеш глупости обилно ти, либерастко тролче. И що пък си мислиш че на някой му пука… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
21 септември 2024 18:04
Гост

Казахме тролене и скоро получихме поредното доказателство от патриотрчето, което се чувства като в бананова република, тежко заробен от колониалисти, но свободно пишещ глупост след глупост. Какво е това „либерстко“ – отново ли поредната глупост?! Не е българско изобретение – ще е някакво друго, колониално, на което патриотарчето се кланя „нетрадиционно“. Толкова е безсмислена тази глупава пропаганда… Получихме обаче поредното доказателство – няма право, само тролене. Досада!

Скуби Бу
Скуби Бу
21 септември 2024 20:23
Гост

🙂 🙂 🙂 Не знам всъщност колко личности се крият в теб /“казахме“, „получихме“, пак „получихме“/ , но от всичките ти комични писания става ясно, че всички те са с нетрадиционни наклонности… А иначе публикацията не предполага юридически коментар /“няма право, само тролене“/, но е идеална за гъбаркане с форумния джандар /остар. полицай, стражар/, нъл’ ра’ираш, „драгата редакция“… 🙂 🙂 🙂
П.С. Давай, все така, ставаш все по-забавен… 🙂 🙂 🙂

Анонимено
Анонимено
21 септември 2024 20:37
Гост

Да, така е – и наказателното право е тера инкогнита за нашия забавляващ се „нетрадиционалист“, както и много други области на правото. Затова трябва да „изпъква“ с крещящите пропагандни клишета на една чужда за нас държава – по всяка тема троли. Но казано е: „Неграмотността е агресивна. Единственият лек е мълчанието“. Отново ще замълчим.

Скуби Бу
Скуби Бу
21 септември 2024 21:47
Гост

Еееее, време беше да си вземеТЕ лека /хапчето/ и да замълчиТЕ. СпазвайТЕ стриктно предписанията на психиатъра. 🙂 🙂 🙂

Пеналист
Пеналист
21 септември 2024 22:21
Гост

Хващай пътя руZки робе

Пед@лСглист по ти подхожда
Пед@лСглист по ти подхожда
21 септември 2024 23:18
Гост

🙂 🙂 🙂 оправи си правописа и не се бутай, където не ти е работата…

Анонимен
Анонимен
21 септември 2024 23:30
Гост

Този путинистки трол си въобразява, че законът е над него и може да троли безпир в правен сайт. Всъщност, правен ли е сайтът и „има ли пилот в самолета“? А тролът, който е и съдия, е безумец, но получава висока заплата от нашите данъци. За да говори безсмислици, обиди, хули. Далеч от правото, по всяка тема агресивен, с какво сме длъжни да търпим неговия арагантен и провакативрм стил, изпъстрен с путинизми?! Погнуса, не ли?!

Скуби Бу
Скуби Бу
21 септември 2024 23:46
Гост

Моля, пийТЕ си лек-а /хапчето/, както обещахТЕ! Иначе халюцинирането на някакви „путински тролове“ говори за тежка нетрадиционна фамилна обремененост, не ли? 🙂 🙂 🙂

Лазар
Лазар
20 септември 2024 12:22
Гост

Хората тотално изперкаха.

Щерев
Щерев
20 септември 2024 12:24
Гост

Явно капката е преляла. Времето ще покаже.

Фриц Клингенберг
Фриц Клингенберг
20 септември 2024 12:20
Гост

Нещо напълно нормално за Щатите.

Анонимен
Анонимен
20 септември 2024 12:06
Гост

Пошла история. Алкохолици и пияндета

Анонимен
Анонимен
20 септември 2024 12:05
Гост

Ще видим ма не върви добре света

Асен
Асен
20 септември 2024 12:25
Гост

Насилието поражда насилие. Лоша работа.

Анонимен
Анонимен
20 септември 2024 12:05
Гост

Тази новина ме изнанда.

Анонимен
Анонимен
20 септември 2024 12:05
Гост

Браво бе. Простаци.

Анонимен
Анонимен
20 септември 2024 12:04
Гост

Tам си страдат по дивия запад и уестърните. Тука по комунизма. Нищо напредничаво никъде. Само носталгия по миналото

Анонимен
Анонимен
20 септември 2024 12:04
Гост

Поредна агресия с оръжия зад океана. А Тръмп няма намерение да ограничава носенето на оръжие

Анонимен
Анонимен
20 септември 2024 12:05
Гост

Пак ли Тръмп ви е виновен,малоумници грозни? Шерифите носят оръжие по силата на служебните си задължения!!!

Анонимен
Анонимен
20 септември 2024 12:51
Гост

Може да се помисли дали и Путин няма не що общо със стрелбата

Димитър
Димитър
20 септември 2024 22:06
Гост

И слава богу, кога у нас режима ще стане либерален и БХК и всичките ш***ни протестъри да се свият по дупките и никакво мърдане?

Милчева
Милчева
20 септември 2024 12:03
Гост

За САЩ не е изненада. Много луд народ има и там

Делян
Делян
20 септември 2024 12:28
Гост

Страната на големите възможности.

Не е важно, но....
Не е важно, но....
20 септември 2024 13:36
Гост

Вие от кой щат идвате?
Монтана, Михайловградско, може би?

Попчев
Попчев
20 септември 2024 12:03
Гост

Ма защо така САЩ не могат да се отърсят от насшедството на дивия запад бе.

Англелинка
Англелинка
20 септември 2024 12:03
Гост

И тия са си е“ ‘ мамата

Тити
Тити
20 септември 2024 12:28
Гост

Във всяко едно отношение.