Депутатът от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) Радостин Василев пусна очаквания запис (виж тук), след което обяви, че се надява да няма правителство на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

Записът, който чуха журналистите, се оказа кратък и част от Националния съвет на „Продължаваме промяната“, на който са говорили лидерите на партията Кирил Петков и Асен Василев и са опитвали да обяснят възможното правителство с втория мандат с участието на ГЕРБ.

Василев каза, че е записал на таблета си цялото заседание на ПП в неделя, което е продължило близо 5 часа, но го слушал на запис и след това му идвало да се гръмне. Днес пред журналисти, той и останалите отцепници от „Има такъв народ“ обясниха, че сдружението им „Силна България“ ще се яви на следващи избори. Василев обвини досегашните си партньори, че са решили да правят коалиционно правителство с Бойко Борисов.

„Вместо да отидеш на избори, ти го изпираш! Вместо да го унищожиш един път завинаги“, заяви Василев и обясни, че целият запис на заседанието на ПП ще бъде публичен и се надява прокуратурата и службите да проявят интерес.

От излъчените извадки се чуват разговори за обсъжданото правителство с ротация на премиери, смяната на ръководители на служби и консултирането им с посолства, темата за прокуратурата и имунитета на Бойко Борисов, както и разговори с ЕК за членството на България в Шенген и еврозоната.

В записа Кирил Петков признава пред съпартийците си, че при такова правителство с ГЕРБ, „Борисов се изпира“ и „няма две мнения“.

„Правителството ще продължи до момента, до който Бойко се страхува от Гешев и от президента“, казва пък Асен Василев. След това Петков обяснява, че Борисов е казал, че „поне с днешна дата иска да няма главен прокурор“.

Като ангажимент на бъдещото правителство, Асен Василев изтъква смяната на ръководителите на служби. Той изброява шефовете на ДАНС, ДАР, ДАТО, НСО и главния секретар на МВР, и казва, че имената вече са синхронизирани с посолства.

Относно възможността главният прокурор да поиска имунитета на Бойко Борисов, в ПП-ДБ обмисляли и своята реакция. На записа лидерите на ПП обясняват, че съпредседателят на ‚Демократична България“ Христо Иванов е предложил да се направи парламентарна комисия по имунитетите, която да изследва подробно основанията за искането им, като това било европейска стандарт, а по думите на Асен Василев това „означава, че поне 6 месеца ще се влачи имунитетът на Бойко“.

„Докато не се отстрани Гешев не мисля, че Бойко ще иска да ходи на избори“, добавя той.

Кирил Петков пък обяснява, че ГЕРБ „е само един бранд на голямото зло, което стои отзад и може да се отиграе, че е основен маркетинг враг, но не като реален враг“, като се съгласява, че само тяхната коалиция може да „изпере“ Борисов в момента.

„Принудихме се да стоим на една маса с хора, които искаме да вкараме в затворите“, каза пък Радостин Василев след изслушването на записа и поясни, че от снощи е с охрана, защото му се обадили от службите, че има сериозни заплахи към него.

Николай Радулов от неговото сдружение добави, че самата идея да бъде консултирано ръководството на службите с друга държава е антидържавна и „влиза в рамките на Наказателния кодекс“.

„Друг въпрос е, че в последните 20 години е имало случаи, в които се е преценявала приемливостта на дадено лице, но идеята да бъде представен списък, който да се консултира отгоре до долу за ръководството на сектор „Сигурност“ в България, покрива няколко члена от НК, но тъй като записът ще е свободно разпространен, мисля, че и прокуратурата ще се заинтересува от него, а и специалните служби“, каза Радулов.

Малко след излъчването на записа Златан Златанов от „Възраждане“ заяви от парламентарната трибуна, че партията им ще сезира главния прокурор за записа.

Кирил Петков: Синхронизирана ли е пресконференцията със забавения от президента втори мандат

„Най-големият въпрос е, защо президентът бави връчването на втория мандат и дали това е синхронизирано с днешната пресконференция. Явно възможността да се сформира редовно правителство, което да реформира службите и да вкара България в Шенген, е главната причина за днешната атака. Никой не може да повлияе на желанието ни да реформираме службите и за съставянето на редовно правителство, което да освободи ръководството на службите от дългогодишни зависимости“, каза Кирил Петков пред журналисти в парламента.

Той обясни, че ако се стигне до редовно правителство, което да смени ръководителите на службите, новите номинации ще бъдат на хора с чисто минало, които не са били част от престъпна група, както и агенти на вражеска държава или на „Държавна сигурност“.

Христо Иванов: Европейска формула се превръща в скандал

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов коментира записа и заяви, че не вижда никакъв проблем с предложената от него формула, защото е европейска и брани депутатите от безконтролността на главния прокурор.

„Представяте ли си, европейска формула се превръща в скандал… Имаме ситуация, в която прокуратурата открито заявява през устата на главния прокурор, че ще атакува парламента поради факта, че парламентът се опитва да ограничи безконтролността на главния прокурор. Затова съществуват имунитетите, за да бранят народните представители при упражняване на техните правомощния. Ние разгледахме практиката на ЕП, за да може да се направи преценка кога става дума за искания заради политическата конюнктура и кога става дума за реални искания. Това е европейска практика“, каза Иванов, но отказа да коментира по същество записите, като припомни, че става дума за форум на ПП. По думите му обаче, тези скандали не бива да повлияят на процеса по създаване на правителство.

88
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
анонимен
анонимен
29 май 2023 8:51
Гост

ДБ магаре да хванат ще му изсъхне к…. Егати сберщината от недоразумения.

Анонимен
Анонимен
29 май 2023 8:03
Гост

Май с Руди ПП си напазарува „котка в чувал“, ами честито на аматьорите!

Анонимен
Анонимен
28 май 2023 17:07
Гост

Подмяната приключиха, заедно с партньорите си от герб. Американски агенти.

За фобите, русо- и американо-
За фобите, русо- и американо-
28 май 2023 8:15
Гост

„Американофобите“ кротко пропускат, че там управляват „демократите“, наричани комунисти. „Русофобите“ кротко пропускат, че там управлява КГБ. Заедно всички фоби насила ще направят от ББ герой като Горбачов. Там Елцин от КГБ реално проведе пуча срещу Горбачов и бързо предаде щафетата на колегата си от КГБ. У нас „демократите“ Клинтън и Костов приватизираха всичко в полза на Елцин. Сега ултра-нео-болшевиките на Байдън, ПП-ДБ, обединени с брадясалите сталинисти в президентството и около него /Копейките и БСП/ следват стриктно светлия пример на КГБ. Разлика между сталинисти и нео-болшевики няма. ГЕРБ, а и ДПС са атакувани именно от такава коалиция, но надали го съзнават.… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
28 май 2023 10:29
Гост

Казвате, пак кагебетата виновни. Все пречат на демокрацията.

Киро Рублата и Радев
Киро Рублата и Радев
27 май 2023 21:26
Гост

„Направихме ала-бала през президента“

Киро американския агент
Киро американския агент
27 май 2023 21:33
Гост

За съжаление си отиваме в канала заедно всички, цялото ППДБГЕРБЛГБТ+

Да си знаете
Да си знаете
27 май 2023 21:23
Гост

Встъпителното слово на Асен Василев е диагноза и ултра-нео-болшевизъм „Аз мисля – казва Василев, че този срок (при вариант правителство с ротация, б. м.) може да се бутне и до 12 месеца. Това ще ни позволи фундаментално да изчистим службите, да изгоним кадрите на ГЕРБ и на президентството по места и да свършим някаква работа с еврозоната и Шенген, нали, и с плана за възстановяване… С доста голяма доза на сигурност, че еврозоната, и Шенген ще се случат, чистката е говорена с всички, които искат да става министри, че законно-незаконно трябва да изгонят всички директори на дирекции и шефове на… Покажи целия коментар »

16-ти април
16-ти април
29 май 2023 11:22
Гост

Този активист Василев май е за обвинение по Глава Първа от НК…..Я го вижте как иска да се разпорежда със служители – „законно-незаконно“. Майко мила, колко затвори още трябва да се строят…Ама то пътища много за правене – ще чукат паветата до откат!

Име
Име
27 май 2023 19:20
Гост

От записа си личи, какви предатели се канят да ни управляват. Американски марионетки.
Иначе едно ми хареса- как американските агенти се обясняват, че наесен заедно с дебетата няма да изкарат и 10%, ако има избори. Не, след като им извадиха на показ кирливите ризи, „Да, Украйна“ и „Проамерикански подметки“ ще си мечтаят за 4 %.

Демократична Украйна
Демократична Украйна
27 май 2023 20:18
Гост

Има един забавен момент от тези записи. Мравояда показно се десантира на плажа в Росенец, а сега какво се оказва- ходи в централата на ДПС да се моли за „конституционна реформа“.

Анонимен
Анонимен
27 май 2023 10:44
Гост

Политическа кухня, диалози, непредназначени за електорални уши. От доста време сме фасадна демокрация, сега взе да се рони и мазилката от фасадата:)

Анонимен
Анонимен
27 май 2023 10:43
Гост

Аз, лично се срамувам от цялостното представяне и изказвания на първата и втората политическа сила. Срамувам се от действията и решенията на всички от НС!

Анонимен
Анонимен
27 май 2023 10:31
Гост

Божанков от записа : „Винаги има начин да го направиш по втория начин.“

Анонимен
Анонимен
27 май 2023 9:39
Гост

Слушайки тия записи у мен се затвърждава убеждението, че тия от ПП са пълни аматьори и лапнишарани. Мислят си, че държавата се управлява като фирма, което е абсолютно грешно. Личи им от самолет, че целта им е да дойдат за малко и да овършеят каквото могат. Наясно са, че са за малко, наясно са, че на следващи избори ще са трети или четвърти, наясно са, че не могат да спечелят местните избори. Признават си, че така ще изперат Бойко. Въобще Денков им го казва – чрез Габриел да излезнат на европейската сцена или да излезнат абсолютни идиоти. Как си представят… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
27 май 2023 9:57
Гост

Истинска стартъп компания. Минава, брандира, продава, осребрява и си заминава. Не ги интересува да останат на политическата сцена. В главите са им само сделки, защото там им е силата и това са учили.Те знаят, че не могат, а и не ги интересува. Кирчо си го казва – истината е, че не сме за дълго. И нищо не правят по този въпрос. Типичен стартъп, което за политиката е пагубно, но на тях не им пука, защото друго нямат, а и не го и търсят. Слушайте внимателно записа, защото е показателен. Страхотен профил се разкрива. Много хора ще останат разочаровани от тях,… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
27 май 2023 10:07
Гост

А има едни наивници в тази среща, които си мислят, че са там, за да помогнат на България. Дано да са разбрали за какво става въпрос всъщност.

Анонимен
Анонимен
27 май 2023 10:10
Гост

И защо ли ДБ нямат министри в тази колаборация?

Анонимен
Анонимен
27 май 2023 22:24
Гост

Мравояда ще ги договори с ДПС, споко.

Анонимен
Анонимен
27 май 2023 8:27
Гост

Исторически компромис 2 в действие.

ПП са дъното на партийната утайка
ПП са дъното на партийната утайка
26 май 2023 19:07
Гост

Демократите и почтените нови лидери на “Промяната”… Дословни цитати от събранието им, казани със собствените им устенца:

– “Всичките ни министри знаят, че законно – незаконно, ще трябва да махнат всички директори на дирекции и агенции. Така ще отбием донякъде, че сме зависими от ГЕРБ”.

– “поне местните избори ще са с нашо МВР“

Много мъка по тоя свят
Много мъка по тоя свят
26 май 2023 17:36
Гост

Абе Байдън какви хапчета за оросяване пиеше, някой знае ли?

16-ти април
16-ти април
26 май 2023 16:37
Гост

Вие НОВИНАРСКИ сайт ли сте, извинете?! Дайте други теми, стига с тия политици! Повръща ни се от тях!

адвокат от САК- оригиналът
адвокат от САК- оригиналът
26 май 2023 16:09
Гост

Какво станА сега, а- къде е онмзи политически платен тол с ник “гешев е позор“- ЗА КОГО е позор Гешев- да не би за политиците- защото не иска да им се продаде, а… Запомнете от мен едно нещо- докато чл.130 и чл. 129 от КРБ са в законна сила, за политическата каста ВИНАГИ ще са позор онези магистрати, които не им се продават и политиците винаги яще искат “отстрелването“ им от заеманите от неподкупните магистрати постове.. Това е ноторен факт…

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 16:28
Гост

Ти си най-малоумния трол да защитаваш Гешев след като беше осветена мафиотската връзка между магистрати и политици

Ало, ало ... Сестрите!
Ало, ало ... Сестрите!
26 май 2023 17:44
Гост

Хапчетата!

Американският пациент
Американският пациент
26 май 2023 16:08
Гост

Само прокурорите държат делата си на трупчета. Съдиите – никога.

Прокурорът е решаващ фактор като орган. Съдията само бие печатите!

PS. Да, решаващ е умнокрасавци. Ама само в едно несъдебно производство. Което има ПОДГОТВИТЕЛЕН ХАРАКТЕР, жълтопаветници! Иначе винаги, само и без изключение в СЪДЕБНАТА ВЛАСТ РЕШАВА СЪДЪТ … мръсници.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 16:22
Гост

Може ли да обясните как един съдия може да държи дело „на трупчета“? Освен ако не сте малоумен трол, разпространяващ опорните точки на ПИК (Прокуратурата Иска да Каже)

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 17:12
Гост

Не съм автора на постинга, но ще напомня дългия съдебен процес над 18 г по делото за изнасилване на дъщерите на семейство А. от Чепинци. Случаят отразен от медиите https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/6512626

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 18:20
Гост

В нашия съд няма дела, които се решават за повече от година и половина и то ако има много експертизи и други доказателства за събиране – напр.данъчни дела. Средно са до 6 месеца решени. Какви трупчета, какви чудеса? Прецеденти има само по някои наказателни дела и някога – делбите.

До ДАП-аджийското трупче!
До ДАП-аджийското трупче!
26 май 2023 17:47
Гост

Как ли?

– с мерак!

ТЕ ТАКА!

Мнение
Мнение
26 май 2023 17:06
Гост

Ахам. Аз съм на мнение,че в прокуратурата заплати не трябва да се плащат. А всеки инсталиран като прокурор следва да плаща към бюджета отчисления-помесечна твърда сума, плюс процент от законното ДМС. А за какви суми иде реч се видя в осемте джуджета.

Дори и да се спрат заплатите в прокуратурата, и да се въведе помесечна такса, вноска, която прокурор да внася към бюджета-кандидатите ще са пак десетки за едно място.

Саморазобличаване
Саморазобличаване
26 май 2023 15:36
Гост

„Истината е, че цялата СХЕМА, която направихме, през всички тези години, интелектуалците са 7%. Направихме АЛА-БАЛА ПРЕЗ ПРЕЗИДЕНТА. Ако пуснеш народа да се презентира, ние трябва да сме 10% с ДБ и с всичко“, казва Кирил Петков.

По-гнусно саморазобличаване сме нямали в историята.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 16:23
Гост

Най-гнусното разобличаване се съдържа в извадените на показ от Гешев чатове и записани разговори. А това е само върхът на айсберга… Каскетно-тиквената мафия трябва да бъде свалена

Язък
Язък
26 май 2023 15:32
Гост

Унищожиха България! Духовно и материално!

Доналд Рийд Хийт
Доналд Рийд Хийт
26 май 2023 15:27
Гост

Политиците разграбват България, защото го няма ПЪРВИ ВЪРХОВЕН СЪСТАВ на НАРОДНИЯ СЪД от 1944-1945 г., за да им въздаде заслуженото

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 15:25
Гост

Този го играе и той оперативен работник, като Главният, само че поне си признава, че записва разговорите на другарите си за евентуална бъдеща конспирация.

Любител
Любител
26 май 2023 15:16
Гост

Време е някой да разрови как Гела помогна, та да дадат златен терен в Борисовата градина на полуръста

ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА!
ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА!
26 май 2023 14:40
Гост

Ама с четвъртия мандат.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 14:22
Гост

Абсолютно умопомрачение. Българският народ е долна подлога. Не само, че няма НИКАКВА реакция срещу цялата помия, а и ще позволи тези гнусни престъпници да управляват заедно…

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 15:00
Гост

В продължение на 12 години

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 15:51
Гост

Трол мизерен, как не ви е срам с целия цирк, който се случва, да продължавате да агитирате НЕЗНАЙНО КОГО за една или друга политическа мафия.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 14:22
Гост

Дано се намери кой да сезира КС, предполагам ще е главния прок. искам да гледам фиаското на великите юристи Зарков – Йорданова- Славов – Дечев, ако мине ще са достойни, но ако не мине това ще е мега голямото фиаско и цялата им почти 10 годишна пропаганда ще е на вятъра!

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 15:08
Гост

Войната на тиквите и каскетите е истинското фиаско. Ако това, за което противниците на каскетно-тиквената мафия се борят от години, беше станало факт, нямаше да има задкулисие в съдебната система, което да си разчиства сметките досущ като в мафиотски роман.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 16:06
Гост

Фиаското е защото хора, които не са помирисвали наказателно право и процес се правят на реформатори! Това е фиаското и ще си е и за вас екзалтираните фенове на ДБ, които си нямате хабер, но обичате да тролите наляво и надясно и да ни представяте хора, без никакъв интегритет за реформатори!

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 14:11
Гост

Видя се защо ССБ подкрепя ПП и ДБ – те са едно и също „Козяшко“ котило. Всичко се съгласува с „посолството“.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 15:10
Гост

ССБ не подкрепя политически партии, а независимостта на съдебната власт. Съюза на слугите на мафията с червени тоги обаче, както се разбра от самия Гешев, си имат политически фаворити.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 15:21
Гост

ССБ подкрепя „независимостта на съдебната власт“, ама ако има лапачка, помощ за кариерно развитие чрез непотизъм на висшите членове на кликата и грантове от А за Б.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 15:23
Гост

Друго си е викаш да си от най-независимия Съюз на каскетите и тиквите в България и да врътнеш един телефон на „началника“ или на „братиньото“ – както е нормалният начин за решаване на проблеми в съдебната система.

Лозан
Лозан
26 май 2023 14:07
Гост

Вади запис и напуска! Защо не остане, ако е толкова загрижен за бъдещето ни.

Димо
Димо
26 май 2023 14:06
Гост

Докато Гешев и Борисов са на власт, надали ще се оправим.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 15:22
Гост

то пък с Кирча и Кокорча, ще цъфнем и ще вържем. Айде, малко по-сериозно……

Симо
Симо
26 май 2023 13:56
Гост

Ей, нова мода сред управляващите! Вадене на записи.

Хари
Хари
26 май 2023 14:03
Гост

Май няма скоро да видим редовно правителство.

Проскубания бухал
Проскубания бухал
26 май 2023 13:48
Гост

Когато си мислиш, че цинкът не може да стане по-голям

Проскубания бухал
Проскубания бухал
26 май 2023 13:48
Гост

*циркът

Поцинкована кофа
Поцинкована кофа
26 май 2023 14:42
Гост

Отговоря на инициали ПКП.

Димитър
Димитър
26 май 2023 13:41
Гост

Аз също много се андявам Кирчовците ЗАВИНАГИ ДА СА ВЪН ОТ ВЛАСТТА,защото иначе жална ни майка на всички ,които не сме в А за Б,ССБ и други такива рако образувания

Промяната трябва да продължи
Промяната трябва да продължи
26 май 2023 13:47
Гост

Вън от властта и вътре в затвора ще са тиквите и каскетите, когато промяната бъде продължена и България най-сетне стане цивилизована държава от ЕС, в която мафията не си разчиства сметките в завладяната от нея съдебна система.

Параграф 22
Параграф 22
26 май 2023 15:13
Гост

Виж тролче, разбирам че страх те тресе да не ти спрат умно-красивата тролска надница, но трябва да свикваш – жалките мутрокрепители, на които слугуваш, бяха дотук!

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 15:19
Гост

Страх тресе единствено банкянската тиква, която отиде да се моли на ПП за общ кабинет и накрая дори се унизиха кабинета да е с втория мандат на ПП

Димитър
Димитър
26 май 2023 19:35
Гост

Подмяната ви продължи като Ада стане екзотермичен моето момче,демек замръзне,с Руди катастрофирахте яко…..

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:33
Гост

това с процентите и алабала при президента е нечовешко

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:34
Гост

Киро е титан

Йорданов
Йорданов
26 май 2023 13:32
Гост

Значи за Радостин Василев мога да кажа, че чувам от два различни източника, че е страшно леке. И от държавен служител и от човек, който работеше на съоражение, което се стопанисваше от неговото министерство и което се оказва е напълнил с безполезно калинки от Плевен.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 15:09
Гост

И това променя ли чутото на записа?

Бозьо Кифлев
Бозьо Кифлев
27 май 2023 19:35
Гост

сигурно в нечии глави го променя – не е важно какво ти казва, важното е кой го казва. убий приносителя на лошите вести! без тоя „лош“ запис от тоя „лош“ човек далаверката щеше да се върти далеч по-лесно.

Селиверска
Селиверска
26 май 2023 13:30
Гост

На фона на цялата тая каша само Израждане се опитват да трпат позитиви.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:36
Гост

Опитват се, но изрод да трупа позитиви е оксиморон. Едно време Волен Сидеров много по-големи митинги правеше и всички знаем как свърши. Същата съдба чака и Копейкин.

Красен
Красен
26 май 2023 14:08
Гост

Не им се получава особено. Видяхме резултатите на изборите.

Друмев
Друмев
26 май 2023 13:30
Гост

Ще стане накрая така, че несимпатичните ни Гешев, Борисов, Василев и Петков ще станат симпатичен отбор на „Avengers“ ако мога модерно да се изразя срещу злото от идващо от Изток…

Параграф 22
Параграф 22
26 май 2023 15:15
Гост

Ахаааа, кое е това зло от Изток ? Това ли е новата ДеБилна опорка ? Плашим със ‘зло от Изток’ ? Ама кой Изток ? Младост ли, Люлин ли ?

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:29
Гост

Нищо скандално, нищо интересно, нищо важно.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:48
Гост

Викаш тва, че Козяк ни съгласува министрите и поставя шефовете на служби, е супер!

Стратиев
Стратиев
26 май 2023 13:29
Гост

Хубаво е да си зададем въпроса кой има полза от това клатене на държавата и създаване на пречки пред създаване на кабинет.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 15:21
Гост

Костя Късопишков и Израждане, как кой

Чулев
Чулев
26 май 2023 13:29
Гост

За Р. Василев знаем само, че епротив ГЕРБ. Но дали не е със Москва, нещо не съм убеден съвсем. Предвид, че наистина мандата се тутка от Радев и не се дава, при положение, че уж са се разбрали ГЕРБ и ПП.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:28
Гост

Сега на кой да вярваме? Гешев има записи как Борисов извършва престъпления и действа задкулисно. Тоя клетик чорбар има записи как Петков и Василев извършвали углавни престъпления… стана една каша със записи.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:27
Гост

Еми нали каза вчера Петков, че записите са снаждани от различни такива.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:27
Гост

Всеки си дърпа чергата към него. Както е във всяка една малко по-голяма фирма де. Всеки дърпа към него чергата и веднага е готов да накисне колега, че нещо се е прецакало, само и само той да не пострада.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:26
Гост

Лошото е, че започнаха да излизат безкрайно много записи. И не ми е много ясно кой точно ще се занимава с тях в тази суматоха, в която всички служби и служителите им зависят от различни партии.

ПП ни се изхрачи в лицата
ПП ни се изхрачи в лицата
26 май 2023 13:26
Гост

Снимките на Борисов от спалнята – ИСТИНА.

Снимките от парапета на Лена – МЕНТЕ.

Записите на Бойко – ИСТИНА.

Записите на Кирил, Христо и компания – МЕНТЕ.

Нашите донори и който ни храни – ИСТИНА.

Спонсорите и медиите на врага – МЕНТЕ.

Руди, когато е от нашите – ИСТИНА.

Руди, когато ни закопава – МЕНТЕ.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:33
Гост

Троловете на каскетно-тиквената мафия са с раздвоение на личността откакто започна войната на тиквите срещу каскетите.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:26
Гост

Ох как не. Възраждане ще сезира. То ако Възраждане управлява няма да съгласува всеки министър с Москва.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:34
Гост

Националните предатели от „Израждане“ са ясни като бял ден. Националният интерес на България за тях се изчерпва с това да съвпада с националния интерес на Русия.

Анонимен
Анонимен
26 май 2023 13:38
Гост

вГЪЗраждане

Американският пациент
Американският пациент
26 май 2023 14:48
Гост

Американската изключителност на козяшките тролчета достига нивото на ленината под парапета.

Цъкат си плюсчета и си мислят, че някога могат да бъдат повече от 10%.

Ниво.

Глупост.

Параграф 22
Параграф 22
26 май 2023 15:24
Гост

Тролещите отпадъци никога не са били и 5%. Опорките са им едни и същи, най вероятно една малка групичка хора стоят зад един куп профили. Първите три коментара са писани от един и същ човек,не знам дали модераторът не трябва да се сезира.