Апелативният прокурор на София Радослав Димов и следователят и бивш зам.-шеф на Националната следствена служба Ясен Тодоров отрекоха да познават Мартин Божанов-Нотариуса, след като имената им се оказаха в доклада, който беше представен на депутатите от временната парламентарна комисия, която трябва да изясни всички факти и обстоятелства за нерегламентирано влияние в съдебната система покрай разкритията за Божанов след разстрела му преди три седмици.

Двамата бяха поканени на днешното заседание на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, след като изрично поискаха да бъдат изслушани.

Радослав Димов: Чувал съм само, че Божанов е имотен измамник. Не съм звънял на адвокати

„Не познавам Мартин Божанов, известен като Нотариуса. За него знам само това, което се е носело в професионалните среди – че е имотен измамник. Никога не съм се занимавал с него, не го познавам и не съм имал контакт с него. Категорично искам да заявя и че не съм говорил с никакви адвокати относно казуса с някакви имоти на гръцки бизнесмени. Доколкото страдам от болест, която не ми дава много време живот, искам да изчистя името си“. Това заяви апелативният прокурор на София Радослав Димов пред Прокурорската колегия.

Поводът да поиска изслушване е интервю на гръцкия бизнесмен Анастасиос Дикос в „24 часа“, в което разказва как бизнесът на корабния магнат Джон Кустас е бил подложен на тормоз от хора, близки до Мартин Божанов. Дикос твърди, че Радослав Димов се е обадил на техния адвокат Александър Червеняков и му казал: „Във връзка с един проблем, който имаш с твои клиенти гърци, да се срещнем, за да видим как да го решим“. Но такава среща била отказана.

Днес апелативният прокурор на София заяви, че тези твърдения не са верни и категорично отрече да е говорил с адвокати по този казус. „Не съм говорил, не съм отправял заплахи, нито натиск върху тях. Те един вид го изкарват рекет и заради това поисках Софийската градска прокуратура да се сезира и да извърши проверка, защото едва ли не се твърди, че е извършено престъпление от магистрат“, каза Димов и допълни, че е поискал да бъде изслушан от колегията, за да получи подкрепа.

В отговор на въпрос апелативният прокурор на София каза, че познава адвокат Александър Червеняков. Запознали се преди години в почивната база на прокуратурата в Бяла. Но не били приятели, нито близки, просто познати.

Димов уточни, че като прокурор не се е занимавал с преписки и проверки, свързани с бизнеса на тази гръцка компания, нито до него е стигала информация, свързана с гражданскоправния спор, който те водят във връзка с имот.

Огнян Дамянов го попита дали познава Мартин Божанов, на което Димов заяви, че не го познава и не е имал никакви контакти с него. От приказки в професионалните среди знае, че е имотен измамник.

Евгени Иванов го попита дали познава адвокат Велимир Атанасов, който е един от най-често споменаваните в интервюто на гръцкия бизнесмен и който е обвиняван от тях, че им е оказвал натиск.

Радослав Димов посочи, че го знае от времето, когато Атанасов е бил съдия в Софийския районен съд. „Чисто професионално го знам. Но не сме били близки. След като той стана адвокат, не сме поддържали контакти. Дори не знам в кой отрасъл от правото специализира като адвокат“, заяви Димов.

Евгени Иванов поиска да разбере как Димов си обяснява намесата на името му в този казус.

„Някой употребява името на магистрат, за да се представи колко е велик и какви връзки има. Така се злоупотребява с името на магистрата. Вероятно за това става въпрос. Има всякакви юристи и колеги. Чрез името ми са искали да извлекат някаква полза за себе си. Но не зная кой точно е искал“, каза Димов.

Той заключи, че опетнявайки неговото име, се опетнява и прокуратурата. „Нападението върху прокуратурата е именно с този казус, то е много интензивно и силно, а това не отговаря на истината. Искам да се изясни, така хем чистя моето име, хем това на институцията прокуратура“, изтъкна Димов.

Ясен Тодоров: Не познавам Нотариуса и дори не съм минавал покрай клуба му

Следователят Ясен Тодоров, чието име също фигурира в доклада до депутатите за връзки на Мартин Божанов в съдебната власт, също беше изслушан днес в Прокурорската колегия по негово искане.

И той като Радослав Димов заяви, че нито познава Нотариуса, нито е посещавал неговия „SS club“, за който се твърди, че магистрати са имали персонални карти. Според него е неясно защо уважавани юристи наричат доклад едни „три страници и половина клеветнически твърдения“, които са представени на депутатите.

„Тежко се засяга моето добро име, вреди се на близките ми, засяга се името на институцията, в която работя и се нанасят много тежки репутационни вреди на съдебната власт“, каза Тодоров.

Той обясни, че за първи път е чул името на Божанов в разследването на Антикорупционния фонд през 2021 г. и интервюто тогава с манекенката Ивайла Бакалова.

„Не познавах лицето Мартин Божанов-Нотариуса, никога не съм комуникирал с него пряко или опосредено, не знам къде са неговите офиси и адреси. До момента на убийството му дори не знаех как изглежда визуално, а след това видях в медиите“, добави Тодоров.

Относно твърденията, че е посещавал въпросния клуб на Божанов, той каза, че това е клеветническо и невярно твърдение.

„Въобще не знаех за съществуването и местонахождението му. В BGmaps проверих къде е, не знаех дори улицата, а в района от години не съм минавал“, заяви Тодоров.

Той още веднъж упрекна другите власти, че „боравят с такива пасквили“ и ги наричат документи и доклади, като подчерта, че с тиражирането им се очернят имената на отделни магистрати и на съдебната система.

„Истината обаче е като мехурче въздух и дори да го пуснеш на дъното на Марианската падина, то ще изплува“, заключи Тодоров.

В отговор на въпрос на Огнян Дамянов, той каза, че не познава адвокат Велимир Атанасов, който е сочен за особено близък до Мартин Божанов. Тодоров каза още, че има предположения кой е автор на въпросния доклад и какви са целите му, но не можел да ги сподели засега.

След изслушването на двамата, членовете на колегията започнаха дебат дали освен да приемат за сведение изслушванията днес, да поканят и адвокат Александър Червеняков, дали да сформират комисия, както направи Съдийската колегия или да събират всички данни в рамките на колегията.

Гергана Мутафова обаче напомни, че не разполагат с „елементарни писмени материали“ и предложи да бъде изискан от прокуратурата поне въпросният доклад, а Йордан Стоев настоя да го поискат от парламентарната комисия, за да могат да пият „вода от извора“. Друго предложение беше да бъдат поканени всички прокурори и следователи, които присъстват в този доклад.

„Нека всички колеги, които имат информация и са засегнати, да заповядат на следващото заседание и да изкажат своята гледна точка“, поиска Стоев.

Калина Чапкънова пък каза, че ролята на колегията в тази ситуация е да изчисти авторитета на колегите си и на системата. Според нея става дума за атака срещу съдебната система чрез противопоставяне на съда и прокуратурата, а крайният извод е, че имиджът им е пострадал.

„Призвани сме да защитим колегите, чиято независимост е засегната и да изчистим авторитета на прокурорската и следователска дейност“, каза Чапкънова.

Евгени Иванов обаче уточни, че ако се окаже, че все пак има виновни, те трябва да си понесат последствията.

„Ако има прокурори или следователи, които са извършил нарушения, те да понесат последиците си. Не искам да бъда поставен под един знаменател с колеги, които петнят името си и институцията. Всяко стадо си има мърша“, каза Иванов.

Дамянов също подчерта, че през последните две седмици прокуратурата е обругавана „по един брутален начин“, а прокурорите били обиждани анблок, дори от представители на другите властта.

Той поиска сред поканените за изслушване да са и подалите оставка зам.-районни прокурори на София Борислав Георгиев, Иван Стефанов, Мима Куцкова-Дамянова и Тодор Куюмджиев. Миналата седмица те се разграничиха от районната прокурорка Невена Зартова, която също подаде оставка, като за нея има и ново предложение от шефката на градската прокуратура Илиана Кирилова за образуване на дисциплинарно производство.

Гергана Мутафова обаче поиска преди евентуално да решат да образуват дисциплинарни производства по казуса с Нотариуса, да изчакат и да изискат резултатите от ревизията на районната прокуратура, която започна преди две седмици.

68
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Анонимен
Анонимен
01 май 2024 9:47
Гост

­­­Г­о­­­р­­­е­­щ­­­и­­ ­­м­­­о­м­­­и­ч­­­е­­­т­­­а­­ ­­в­­­и­ ­­­о­ч­а­­­к­в­­а­­­т ­­-­­­-­-> https://nu21.fun/girl?94708

Ad nauseam
Ad nauseam
22 февруари 2024 23:24
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Архар
Архар
22 февруари 2024 20:28
Гост

Престъпниците се създават от МВР и Прокуратурата,оставени без социална помощ и защита ,полицаите насила криминализаират обикновенни граждани.Прокуратурата е обвързана с бивши и настоящи ченгета…

Ангел
Ангел
22 февруари 2024 18:34
Гост

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:– https://do.my/bluestone

Спиридон, фотограф
Спиридон, фотограф
22 февруари 2024 10:27
Гост

Има вид на квартален герой от „Хлапето“. Какво ли ще чисти?

Робин Худини от село Рупча
Робин Худини от село Рупча
22 февруари 2024 7:37
Гост

Още един житейски аргумент – че всички съдебни сгради в София – трябва да се приведат в порядък и – всъщност да се нанесе всичко що е съдебна власт в един квартал, а не – както е сега – по – крайните квартали-с извинение, освен Съдебната палата всичко друго е неправилно. А самата Съдебна палата е вече недостатъчна – 2 милиона град е вече София. Така ще става и занапред – няма контрол над отделните звена – Агенция по вписванията е отделна „губерния“, Наказателна колегия е отделен „вилает“, Гражданският съд е съвсем запокитен – в бившият щаб на Строителни войски,… Покажи целия коментар »

САТЪРА
САТЪРА
22 февруари 2024 6:39
Гост

А ИМА СИ ХАС НЯКОЙ ДА Е ОЧАКВАЛ ДА СИ ПРИЗНАЯТ

НикогаВечеСДС-Чума
НикогаВечеСДС-Чума
22 февруари 2024 1:22
Гост

За Гнома,който бил получил списъка-компромат с имената на магистратите чрез гномската “ пощенска“ кутия е без значение, че с душевната си и морална нечистоплътност може засегне доброто име, честта и достойнството на някои от магистратите. За него е важно да има интрига, мирис на фекалии и гнусотия. Такава е естествена среда, в която само може да вирее Гнома. Кариерното му развитие и живот са достатъчно основание и пример за подобни изводи. Навремето – убеден комунист от комунистическо потекло от долнопробно ниво, доносник на ДС ,милиционер и прокурор в Разград, участвал активно в т.нар. „Възродителен процес“, вкарвал в затвора, покръствал и… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
22 февруари 2024 7:18
Гост

Много ми е интересен сега въпросния Гном, като усети че ако няма ротация, ще му се изплъзне председателското място в НС как върти и суче и е готов на всякакви договорки, само и само да се разберат и да не се ходи на нови избори.

Burgaska mirizliva...
Burgaska mirizliva...
22 февруари 2024 0:14
Гост

Заместник градския прокурор Божидара Димова няма ли да бъде разследвана за търговия с влияние?
В медиите се появиха множество твърдения,че въпросния магистрат лично е занесъл петстотин хиляди евро на Петьо Еврото,за да бъде повдигнато обвинение на Красимир Каменов Къро, като парите са били осигурени от лице с прякор Ами.
Как е възможно толкова компрометиран магистрат да бъде начело на такава голяма прокуратура.
Но медиите не спят,медиите помнят и още дълго ще напомнят за прегрешенията на ръководството на прокуратурата.

Анонимен
Анонимен
22 февруари 2024 0:34
Гост

Мисля, че бъркаш нещо Ганева е взела пари за обвинения на Къро в убийството на Любо полицая и е изпълнила поръчката с помощта на прокурор от шпиц командата. Мисля, че връзката е еврото,Ами. Еврото е разпределител на 500к,взети от Ами.

Анонимен
Анонимен
22 февруари 2024 14:53
Гост

Кой да я разследва, като тя ръководи отдела за разследване срещу магистрати, каквато е и тя.

Робин Худини от село Рупча
Робин Худини от село Рупча
21 февруари 2024 23:37
Гост

Това е бутафория, излагаме са като юристи.

Хората имат нужда от правосъдие – не от шоу.

Това е свръх-лично като обида е за мен – да ме атестират.

Шоуто предстои .....
Шоуто предстои .....
21 февруари 2024 23:10
Гост

Рано или късно записите на Еврото и не само неговите ще изтекат, ще ги видят всички и тогава ще стане наистина весело!
Тези и всички, като тях си правят крива сметка, че циник,който използва майката на децата си по този начин ще си трае, пази и мълчи вечно за тях или не си е направил застраховка „живот“!

Тео
Тео
22 февруари 2024 9:02
Гост

Ейй какви ясновидци

мнение
мнение
21 февруари 2024 23:05
Гост

Доказа се, че както всички се досещахме, Темида е блудница с джуки, перманентни вежди и спорен морал, на който дори улична котка би завидяла. Темида се облича в тога, но под нея прозира силиконов бюст и липсата на какъвто и да било разум. Темида търгува не просто с правото, но дори и със собственото си чувство за самосъхранение. Темида се е изгубила в собственото си биполярно разстройство и дори вече не знае пола си, който се оказва флуиден – днес е Зартова, утре е Димов, вдругиден Тодоров… имената й са легион. Има ли кой да спусне завесата, не защото представлението… Покажи целия коментар »

Магистрат
Магистрат
21 февруари 2024 22:37
Гост

Всички знаем, че Радо е много близък с Еврото и даже и в момента държат връзка. Но заради заболяването му сме склонни да проявим снизхождение. Ясен не е любимец на Еврото, но е склонен да се съобразява с по- висшестоящите и да ги слуша докато са на върха, след това се обръща.С Нотариуса със сигурност се познават, но вероятно не е ходил в този клуб.Няма нужда да се ходи там, след като има още пет- шест офиса в цяла София.

Тео
Тео
22 февруари 2024 9:07
Гост

Божеее, какъв анализатор. Чуден магистрат, знаещ всичко. Добре, че си ти та да ни светнеш кой с кого е близък. Аз пък съм близък с папата и в момента държа връзка с него

Счъдебна кочина
Счъдебна кочина
23 февруари 2024 12:37
Гост

Не, ти си близък с ръководителя на тролската ви мрежа, който ти плаща по 20 стотинки на коментар 🙂

possiblelen
possiblelen
21 февруари 2024 22:34
Гост

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея– https://do.my/bluestone

Ad nauseam
Ad nauseam
21 февруари 2024 21:40
Гост

Чисти и неопетнени като пионерската връзка.

Дайте им наградата! Верваме им.

Ghjj
Ghjj
21 февруари 2024 21:33
Гост

Всички административни, които си изведоха хората на стълбите заради Гешев- аут. Гешев/Сарафов са една и съща монета. Съгласни ли сте?

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 21:04
Гост

Тоя Нотариус ще се окаже като чудовището от Лох Нес- всички говорят за него, но никой не го е виждал.

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 21:03
Гост

Като ги слушам и се сещам за лъжите на Цацаров за ЦУМгейт и на Гешев за Осемте джуджета и Жоси. Тея двамата да не са най-глупавите, че само те да си признаят.
Оказва се досега, че Нотариуса освен жена му, никой друг не го е познавал.

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 20:35
Гост

Следват челния пример на Гешев да се правят на луди. Те и помежду си не се познават и сега за пръв път се виждат. Естествено че чистачката е канила Нотариуса на коледните банкети на СРП и там е седял на най-отдалечената маса от началника, затова само те не са го видели. Престъпници и лъжци в тоги.

Прекалено нагли
Прекалено нагли
21 февруари 2024 20:12
Гост

А кога ще се провери публично известната свързаност на Радослав Димов с Петьо Еврото? Кой прокарваше интересите на последния? На кого се докладваше постоянно? С кого бяха съгласувани всички назначения за заместник-апелативните прокурори? Всички негови заместници са креатури на Петьо Еврото. Кога ще се оповестят прословутите им“абонаменти“ планове? В СГП нещата стоят по аналогичен начин-и там, по почина на Апелативна прокуратура, е територия на прословутия Петьо Еврото. Въпросът е: кога ще се работи по въпросите на зависимостите на „бабата“ и нейните заместници? Колко често същите посещаваха заведението на Петьо Еврото? Защо прекратиха „Барселонагейт“ и „8 джуджета“? Кои са прокурорите, прекратили… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 20:37
Гост

Шпиц командата в СГП е специализирания отдел, ръководен от Божидара Ганева Димова. Прокурорите там са предимно командировани,а острието сред тях е прокурорът чието постановление публикува ПРБ. Както да говорим повече.

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 20:00
Гост

Невена е кума на Радослав и близка приятелка на Велимир. Мартин ходи на партита на СРП. Радослав е бил зам в СРП и шеф на СРП. Не, Радослав не познава нито Велимир нито Мартин. Не е ходил и в джуджетата. Не познава и Пепи. Случайно стана районен и апелативен. Просто е много добър. Вервайте му!

Артисти!
Артисти!
21 февруари 2024 19:35
Гост

Да не сте очаквали тези две особи които дължат собствените си и на съпруга и дъщеря кариерни скокове и развитие на оня плешив милиционер да си признаят, че бяха част от схемите, негови и на оня мазен “ фактор“ над него, който кадрува и командва и сега цялата т.н. прокуратура!
Не, те нищо не знаят и никого не познават, защото на всички сбирки са ходили маскирани, кой като джудженце, кой като нотариусче, кой като мишленце!
Сега просто се прегрупират за следващия маскарад, обидени и с разклатено здраве!

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 18:51
Гост

Понякога адвокати, за да поискат повече пари казват на клиентите си, че са за съдия или прокурор, а споменатите въобще дори не знаят за това. Именно така може името на конкретен магистрат да е замесено в някакъв скандал. Просто предположение, което правя от професионалния си опит. Димов го познавам служебно и то доста бегло, но не съм чувал да се занимава с адвокати или обвиняеми, обаче е женкар и ангелите му са слаби. Желая му ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ в този труден за него период.

Не си пише коментарите сам Радо
Не си пише коментарите сам Радо
22 февруари 2024 0:08
Гост

Радо,ти ли си?

Съдебна кочина
Съдебна кочина
23 февруари 2024 12:43
Гост

Баси женкаря. С тази визия на Ален Делон е мечта за всяка жена 🙂

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 18:15
Гост

Сетих се за приказката Гузният негонен бяга. Никой за нищо не ги е обвинил, ама те се обясняват????

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 18:10
Гост

Апелативният прокурор чувал от колеги, че Божанов бил имотен измамник, но интересно тогава защо толкова години Прокуратурата нищо не са направили, че да си понесе наказанието за имотните измами ?

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 18:06
Гост

Образуваха втора дисциплинарка срещу Зартова по предложението на Кирилова. Само не ми е ясно как ще изслушват публично бившите й заместници, които явно ще трябва да свидетелстват и по дисциплинарното производство, което не е публично. Тия от ВСС съвсем изпличкаха легена.

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 18:12
Гост

Дано само не я разпитват за Велимир Атанасов, вила Чинка и разни другите пикантерии. Станахме по-зле и от турските сапунени сериали

анонимен
анонимен
21 февруари 2024 18:54
Гост

Напълно са изтребени. В момента цялата престъпна върхушка в съда и прокуратурата е на.тръни поради повсеместно корупция на която се отдадена.

Тити
Тити
21 февруари 2024 17:44
Гост

„…сайтовете мълчаха, нямаха връзка с Берлин „…

Ни чу, ни видял, ни познал
Ни чу, ни видял, ни познал
21 февруари 2024 17:31
Гост

Ясен Тодоров: „Тежко се засяга моето добро име…“ Онемях!

от психиатрията
от психиатрията
21 февруари 2024 18:13
Гост

Тоя имал добро име. Корупционер от 2-ро РУ СДВР. Лъжец

Тоя е
Тоя е
21 февруари 2024 18:47
Гост

Основната свиня.

Магистрат
Магистрат
21 февруари 2024 21:05
Гост

Всеки има право на добро име, дори и Ясен Тодоров, който з00 години трябва да работи да го постигне!

не наивен магистрат
не наивен магистрат
22 февруари 2024 11:45
Гост

точно той – никога.

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 17:25
Гост

Има второ интервю от гръка днес след изслушването, който твърди,че двама адвокати са му предали предложения на Димов за съдействие. Веднъж като районен прокурор и още веднъж като апелативен прокурор.

Мерат
Мерат
21 февруари 2024 16:58
Гост

В професията го наричаме Ясен Корумпето 🙂

съдия
съдия
21 февруари 2024 16:51
Гост

Кога ще се разпитва Лозан Панов, тъй като вчера БТВ показаха съдебния протокол от делото на съдия Цариградска, в което Нотариуса съобщава за познанството си с Панов?

анонимен
анонимен
21 февруари 2024 17:59
Гост

Не само Лозан Панов. Имат познанство и със съдия с административни функции от ВКС от търговско отделение.

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 18:09
Гост

Явно не си съдия след като не знаеш,че прокурорската колегия не може да вика съдия Панов да го разпитва. Това може само съдийската.

Магистрат
Магистрат
21 февруари 2024 19:12
Гост

Няма значение кой ще го рапитва, нека СК вика всички съдии, споменатк в списъка, както и този от СГС, нарочен за цар на корупционните схеми.Защото всички вече знаем имената от доклада, който циркулира в НС и всички медии, а на колегите не е дадена възможност да се защитят.

Ехоо
Ехоо
21 февруари 2024 18:56
Гост

Къкв Лозан Панов да разпитва Прокурорската колегия, като обвинителен акт не е внасян срещу Нотариуса от 2014 г. досега? Лозан Панов ли е пращал патрулките пред СС клуба или е образувал преписките СРП срещу СГП+Сарафов и СГП срещу СРП+Гешев? Казал бил Нотариуса, че го познавал и хайде сега с Панов да се измести вниманието от действителната мафия. Никакъв съдия явно не си

Грешка
Грешка
21 февруари 2024 18:58
Гост

От 2004 г. не е внасян обвинителен акт срещу него, не от 2014 г….

Европейски клозет
Европейски клозет
22 февруари 2024 1:38
Гост

Бай Лозан е гьонсурат и не му пука кой какво е казал .Той е наясно, че никой не може и няма да му търси сметка,
защото Темида е кьорава и за това живее с превръзка на очите.Темида е и глуха откакто злокачествения тумор на СДС-Чумата зарази преди четвърт век и през нея.

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 16:50
Гост

Всичките ни лук яли, ни лук мирисали. Ще се окаже, че този човек само от антикорупционния фонд го познават.

от психиатрията
от психиатрията
21 февруари 2024 18:17
Гост

Какви са тия от АКФ, че да раздават правосъдие. Стига с това медийно правосъдие. Заради такива като АКФ и медийните правосъдия много невинни хора се разболяха и си отидоха от тоя свят, защото в България всеки олигофрен може да ръси всякакви простотии по ТВ, стига да си плати.

АКФ
АКФ
21 февруари 2024 19:41
Гост

АКФ са такива, че без тях нямаше да се знае за Еврото и Нотариуса. Защото органите на „истинското“ правосъдие бяха слепи и глухи за тях и подобните им

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 20:45
Гост

То добре,че са от АКФ да повдигнат завесата на тая свинщина. Все по симпатични ми стават.

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 16:40
Гост

Прокурорската колегия – не се офлянквайте, ами назначавайте Константинополска за зам.главен прокурор по разследването, защото иначе справедливостта няма да дойде и пак само симулирате дейност. Докога ще търпим гнилите ябълки в прокуратурата?? ДОКОГА!!!!
Днес Мартин – Нотариуса, утре Красю – ЧСИ-то. Не може така.

Прокурор
Прокурор
21 февруари 2024 16:32
Гост

Димов е изключителен човек и шеф! Надявам се да се изясни случая с него, защото е грозно, а всички нападат болния и беззащитния! Дано доживее да види….

Мерат
Мерат
21 февруари 2024 17:00
Гост

Димов гнилата ябълка може да е всичко, но не и изключителен. Изключителен блюдолизец корумпе може ..

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 19:06
Гост

И за това си назначи още по – изключителните Русинова и брата на Пепи Еврото за заместници

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 16:28
Гост

Престъпника все вика, че е невинен

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 16:28
Гост

Много зле. Всички лъжат и се скатават. Като нареждахте дела ви беше добре

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 16:27
Гост

А политици? Няма общо нали.

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 16:27
Гост

Съмнитрлно е да нямат общо

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 16:27
Гост

Е, има си хас. Никой не го е познавал. Има си хас

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 16:26
Гост

Да, всички отричате вече. Ма преди ви беше добре

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 16:26
Гост

Сега ви е страх нали?

Анонимен
Анонимен
21 февруари 2024 16:24
Гост

Абе днеска що няма някоя нова статия за Бирова?!? Нещо нема ли да изока или да предяви претенции? Как може???