Временната парламентарна комисия за дейността на групата около Мартин Божанов-Нотариуса вече е предизборен цирк, който трябва да се разпусне. Около тази теза се обединиха днес ГЕРБ и ДПС и бойкотираха заседанието на комисията, която покани за изслушване отново градския прокурор Илиана Кирилова, апелативния прокурор на София Радослав Димов, шефката на Инспектората към ВСС Теодора Точкова и следователя Ясен Тодоров.

Кирилова този път дойде на заседанието, но повече от час изслушването не можеше да започне заради упоритите настоявания на депутати заседанието на комисията да не се състои. Първоначално в залата имаше само 8 представители на ПП-ДБ, БСП и „Възраждане“ и нямаше кворум, тъй като членовете на комисията са общо 17. Председателят на комисията Никола Минчев обаче обясни, че това не е пречка за провеждане на изслушване на гостите, като комисията не може само да взема решения.

Последва реплика от Атанас Зафиров от БСП, който първоначално съжаляваше за лисата на кворум, но и не искаше да има заседание. Според него комисията не може да гласува дневен ред без кворум, а без дневен ред, не може да проведе и изслушване. Никола Минчев пък каза, че това би обезсмислило възможността по правилник да се провежда изслушване без кворум и припомни, че такова заседание е провеждано и в предходен парламент, когато е трябвало да се приемат промени в Изборния кодекс. След като се оказа, че заседание все пак ще има, в залата дойдоха Хамид Хамид от ДПС и Маноил Манев от ГЕРБ.

Хамид каза, че Минчев нарушава правилника и явно трябва да бъде свален като председател на комисията, както бил свален и от поста на председател на Народното събрание.

„Стига сме правили предизборна кампания на ПП-ДБ, престанете с тези циркове, има си правила и правилник. Няма логика една комисия да може да открива заседания при липса на кворум и да катастрофира при гласуване на дневен ред. Утре ще внеса предложение да бъдете заменен“, каза Хамид на Минчев.

Манев пък се скара на гостите, че стоят в залата, след като виждат, че няма кворум.

„Какво правите тука? Правят си предизборна кампания още от миналата седмица, знаейки че отиваме на избори. Днес, когато е ясно, че отиваме на избори, пак се събраха да си направят кампания. Това е причината нас да ни няма. Това заседание не може да бъде провеждано. Смисълът е да се провежда изслушване, но не събираме кворум. Разпускайте го този цирк“, каза Манев.

„Рязко спадна интересът им на ГЕРБ и ДПС“, коментира Мирослав Иванов от ПП-ДБ.

Гроздан Караджов демонстрира, че и интересът на „Има такъв народ“ е спаднал, като също се включи в спора за кворума и заяви, че целта на заседанието не е да се изясни обективната истина, а „предизборни машинации на ПП“. Той също се обърна към гостите и им каза, че представителите на ПП-ДБ „са се стегнали да се снимат на ваш гръб“ и комисията се превръща в лов на вещици с подхвърляне на анонимни списъци

„Вие какво правите тук, да ви питам, като виждате, че няма кворум?“, отново се обърна и Маноил Манев, вече и директно към Илиана Кирилова.

Голяма част от дебата протече с викове на депутатите, без да им се дава думата от председателя, като в разговора се включи и градският прокурор.

„Нямаме силите да стоим срещу вас и да бъдем подложени на това изтезание да спорите помежду си, смятам, че много по-рано е трябвало да го решите. Аз също съм гражданин, освен по изключение градски прокурор. Ако ще ни изслушате, слушайте ни. Какво искате от нас – да седим ли или да си тръгваме?“, попита Кирилова.

Атанас Зафиров пък започна дълго изложение как две седмици е нямало заседание, а точно сега има и то точно с тези гости, които нямали какво ново да кажат, след като дали по пет интервюта. Отговори му отново Маноил Манев: „Пред коя комисия ще дават отговори? Пред тази, която формално в момента не заседава – все едно съдията да го няма в съдебно заседание, а вие вътре продължавате да заседавате. Щото ще ви издават присъди накрая. Ако не знаете, да ви кажа“.

След като разбраха, че изслушването все пак ще продължи, той и Хамид Хамид напуснаха залата. Малко след това ги последва и главният инспектор Теодора Точкова, която призова депутатите да си помислят дали да продължат.

„Ако ме извикате още веднъж, ще се замисля дали да дойда. Дошла съм от уважение и смятам, че без кворум няма как да изложа това, за което съм дошла. Ще изчакам отпред половин час да съберете кворум и ако има ще дойда, защото трябва да има уважение към институциите“, каза Точкова и напусна залата, а тъй като кворум нямаше, не се и върна. Никола Минчев успя само да ѝ каже, че за кворума решават депутатите, а не поканените в комисията гости.

Радослав Димов за съпругата си: По-добър прокурор не съм срещал

Апелативният прокурор на София Радослав Димов беше попитан за това как е избирал заместниците си и какво мисли за роднинските връзки сред ръководителите на прокуратурата. Въпросът към него беше продиктуван от това, че един от заместниците му е Емил Петров, който е брат на Петьо Петров-Еврото, съпругата му Божидара Ганева-Димова пък е заместник на градския прокурор, а бившата вече районна прокурорка на София Невена Зартова им е била кума. За всички заместници Димов каза, че сам ги е избрал.

За Емил Петров апелативният прокурор на София обясни, че му бил нужен, защото е работил в спецотдела на градската прокуратура и не бил сигурен, че в апелативната има толкова подготвени кадри. Освен това Петров познавал хора във Видин, който пък бил проблемен район и имало личностни дрязги.

„Аз толкова добър прокурор не съм срещал напоследък. Тя е изключителен прокурор, четири конкурса е спечелила. Питайте колеги от СГП и СРП. Как е избрана за заместник не мога да коментирам, не съм я назначавал и не съм оказвал влияние“, каза Димов за съпругата си.

Относно Невена Зартова и нейното признание, че е избирала своите заместници след консултации с него, Димов обясни, че е препоръчал хора, за които има наблюдения, че имат качества, а за кумството на Зартова каза, че тя е само „свидетел на сключване на граждански брак“.

На въпрос на Настимир Ананиев, че той самият е прескочил нива и е станал апелативен прокурор, след като преди това е бил районен, Димов отговори, че е кандидатствал за свободното място и е бил избран. За връзки с групите и клубовете на Нотариуса и Петьо Петров, апелативният прокурор каза, че е бил само в „Осемте джуджета “.

„Изключително добра кухня имаше, всички ходеха да обядват, а аз и живея на тази улица. Но съм ходил в качеството си на клиент“, отговори Димов, но поясни, че не е виждал там нито и.ф. главния прокурор Борислав Сарафов, нито някой от ръководителите на прокуратурата. За Нотариуса каза, че е чувал за него като за имотен измамник, който се навъртал в района на районната прокуратура, когато той е работел там.

„Работеше при един нотариус, предполагам, че оттам му идва прякорът. Въртеше се в района, до някаква степен се знаеше, че върши имотни измами. Като обикновен измамник го помня, нищо специално, не се е набивал на очи“, каза Димов.

За замесването на името му от гръцките бизнесмени Анастасиос Дикос и Йоаким Каламарис в техните проблеми с Нотариуса, той каза, че никога не е говорил с техен адвокат.

„Обаждане към негови адвокати не съм правил, той категорично е отрекъл аз да съм му звънял. По-скоро някой се е представил, че говори от мое име, но това е много трудно доказуемо“, каза Димов. След това към него бяха зададени въпроси и за това дали изобщо знае нещо за мрежи за влияние в прокуратурата, но отговори, че за тези неща трябват доказателства.

„Не съм се месил в работата на никой прокурор и в моята работа никой не се е месил“, добави Димов. Ивайло Чорбов от „Възраждане“ му опонира, че все пак и такива престъпления трябва да се доказват.

„За подкупи фактури няма, но трябва да ги доказвате. Как толкова години нито един не се зае да изчисти престижа на прокуратурата? Може би затова не можете да докажете, че няма корупция в държавата“, заяви депутатът, а Димов му отговори, че работят по законите, които парламентът е приел, а те са направени така, че някои престъпления се доказват трудно.

Кирилова: Съжалявам, че се хванах на това хоро, защото се оказа твърде бурно

Изслушването на Илиана Кирилова започна с нейно изложение, в което тя обясни, че според социологически изследвания по рейтинг на институциите прокуратурата е на последно място, а парламентът е на предпоследно и призова депутатите, ако ще се събират заедно в комисии, по-добре да си взаимодействат.

„Аз не съм оказала влияние на нито един прокурор. Нито един прокурор по нито едно дело. Проведете анкета по кое дело градският прокурор е казал направи така или иначе, щото ми се обади еди кой си. Такова нещо няма, не съм го и допускала“, каза Кирилова, след което каза, че сама е избрала заместниците си, а законът е такъв, че позволява те да са от други нива на прокуратурата.

„Махнете го това изключение, но направете конкурсите така, че да не седят и да не се обжалват по две години и да се чудим откъде да вземаме хора“, каза градският прокурор.

Тя отново припомни, че познава Петьо Петров още от 90-те години на миналия век покрай общата им работа в следствието, но заяви, че не е говорила и не е търгувала дела с него. След това Кирилова припомни и как е спечелила мястото за градски прокурор, като каза, че вече съжалява за това.

„На моменти съжалявам, че се хванах на това хоро, защото се оказа твърде бурно. А и минаваме на възраст, на която е по-добре леки хора да играем“, каза градският прокурор.

За кръга на Нотариуса тя каза, че не познава нито Божанов, нито адвокат Велимир Атанасов, нито Емил Писков, за които се твърди, че са работили с него, а не е посещавала и клуба му.

По време на изслушването ѝ в залата дойде и Божидара Ганева-Димова, която поиска да отговори лично на депутатите на въпросите за мястото ѝ като заместник-градски прокурор и семейните ѝ връзки. Тя каза, че няма законова забрана и двамата с Радослав Димов да са на ръководен пост, като това всяка година било декларирано.

За връзката си с Невена Зартова обаче тя каза, че от края на 2020 г. не поддържа вече никакви контакти с нея.

„Невена Зартова е била свидетел на моя брак, но от края на 2020 г. не контактувам под никаква форма с нея, тъй като е имала нездрави интереси към моя съпруг“, каза Димова, след което добави, че не е участвала под никаква форма в разследванията, свързани със Зартова, Нотариуса и „Осемте джуджета“.

„Аз и още един колега от миналата година сме подложени на невероятен натиск по делото на Божанов, заплашвани сме и сме с охрана с колегата ми. Информацията беше, че ще започне атака и в медиите и че ще бъде изкарана интимна моя връзка с колега, което е потресаващо“, разкри Димова.

След това продължи изслушването на Илиана Кирилова, която разкри пред депутатите нови факти от разследването, свързано с Нотариуса. Те се отнасят до показанията на Ивайла Бакалова за това как се е свързала с Божанов, за да помогне на съпруга си Веселин Денков да излезе от ареста. Според Кирилова преди два дни са се появили двама свидетели, които са дали показания, че Бакалова сама е потърсила през тях връзка с Нотариуса.

„Двамата свидетели споделиха, че Бакалова лично от тях е потърсила връзка с Емил Писков и впоследствие с Божанов. Като с последния е провела разговор от телефон на едно от двете лица. Те си влошили отношенията в резултат на това, защото разбрали, че тя ще го даде на Антикорупционния фонд. Тя им обещала, че ще види какво може да направи, за да не излизат всички неща“, каза Кирилова.

Кирилова беше попитана как става така, че мъжът е апелативен прокурор, жената е зам.-градски и кумата е районен прокурор. „Това са хора, които се запознават, когато са на по 25-26 години в НИП. В една такава възраст е нормално да възникнат някакви връзки, някои приключват с брак, те поддържат някакви контакти и е естествено, когато чувстваш някого близък да го поканиш за кум“, каза тя.

Тя заяви, че не е и никога не е била зависима от Петьо Еврото, същото заяви и заместничката ѝ Божидара Димова, която по-късно се присъедини към заседанието. „Поначало съм си самостоятелен електрон“, коментира Илиана Кирилова.

По време на изслушването си тя няколко пъти повтори, че прокуратурата не трябва да бъде омаскарявана и призова депутатите да извикат обвинителите „да си говорят като хора“.

След пространен коментар на Бойко Рашков от ПП-ДБ, в който той заяви, че има данни, че Кирилова се познава с Нотариуса, което тя категорично отрича, градската прокурорка се възмути. Тонът на разговора отново се вдигна и тя си тръгна с думите, че „прокуратурата не може да бъде поставяна на колене“.

Разговорът видимо се успокои при изслушването на следователя Ясен Тодоров. „Известно е, че съм привърженик на футболния клуб „Левски“ и да ме свързват с „Осемте джуджета“, е все едно да кажат, че съм привърженик на ЦСКА, а да ме свързват с „SS club” – все едно да съм привърженик на „Лудогорец“, каза Тодоров. Той определи Петьо Еврото, когото винаги наричаше с трите му имена Петьо Велков Петров, като интелигентен и ерудиран човек, но не знае как е използвал знанията и интелигентността си след като е напуснал следствието. Ясен Тодоров подчерта, че от лятото на 2004 г. Петров е променил отношението си към него и то е станало крайно отрицателно, съответно не са и общували.

52
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Анонимен
Анонимен
26 април 2024 18:03
Гост

­­Г­­­о­­­р­­е­­щ­­­и­ ­м­­о­­­м­­и­ч­­­е­­­т­­­а­­­ ­­­в­­­и­ ­о­­ч­­а­­к­­в­а­т ­­­-­­-­­­-> https://nu21.fun/girl?95884

kiley96
kiley96
27 март 2024 15:25
Гост

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:–- http://gg.gg/xlman

Юридическа онкология
Юридическа онкология
27 март 2024 13:30
Гост

МЕТАСТАЗИиииииииииииииууууууууууууу

Жената, кумата, нотариуса, съдията, гърдата, простатит …

Но всичко е точно с дъщерята на Ясен Тодоров.

Юридическа онкология
Юридическа онкология
27 март 2024 13:16
Гост

Тумор, тумор, тумор …

Пак, пак и пак!
Пак, пак и пак!
27 март 2024 13:15
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Осмото джудже, главен готвач
Осмото джудже, главен готвач
27 март 2024 13:13
Гост

Корумпе да корумпе братя мили!

Няма здрава тъкан не само в ПРБ, а и в „независимия български съд“. Който нито е независим, нито е български (на Америка за България), нито е съд, а тезгях!

ИЗГОНЕТЕ ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА НА ТЕМИДА!

Осмото джудже, главен готвач
Осмото джудже, главен готвач
27 март 2024 13:10
Гост

Трак, щрак, ще те хване чичо ♋.

Хем си вземаш, хем си кашляш братко мили.

За протокола
За протокола
27 март 2024 12:58
Гост

Ясен Тодоров определил 💶 за интелигентно и ВСИЧКО Е ТОЧНО.

Венета Марковска
Венета Марковска
27 март 2024 12:56
Гост

Комисията „Божанков“.

ХА ХА ХА ХА ХА ХА.

ВСГЛОБЕНИ
ВСГЛОБЕНИ
27 март 2024 12:54
Гост

За сметка на това в съда на Америка (за България) всичко е цветя и рози. И най-вече в търговските отделиния и на върховно ниво. Където ги разтовариха от бачкане тройно от тройната коалиция. С новия ГПК. И практиката, противоконституционна, продължава до днес. Припозната като удобна от ГЕРБ и СглобкаТа. За сметка на това рушветите скочиха и те тройно. За политически поръчки въобще не говорим.

Oh my Gosh
Oh my Gosh
27 март 2024 10:21
Гост

Не вярвах, че в тая прокуратура /като събирателно понятие за несъществуваща институция – мираж/ са задминали Авгиевите обори. Направете ги и почетни граждани на град Содом. Няма нещо отвратително, което да е чуждо на тия калинки, събрани от къде ли не и уж минали независим конкурс. На входа на всяка прокуратура или съд нека поставят надпис: от тук тръгва падението човешко. И, като си помисли човек, тия все някога ще се пенсионират и остават в забрава, след тях пълзят следващите жълти мравки да си начешат крастата, че са били с тога.

ВСГЛОБЕНИ
ВСГЛОБЕНИ
27 март 2024 12:49
Гост

Нали „проблемЪт“ носеше името Гешев и длъжността „главен прокурор“?

А сега?

Всеки ден ще е така до ПОБЕДАТА!
Всеки ден ще е така до ПОБЕДАТА!
27 март 2024 9:29
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

ВСГЛОБЕНИ
ВСГЛОБЕНИ
27 март 2024 9:27
Гост

Крайно време е комисията „Божанов“ да прерастне в комисията „Божанков“!

Анонимен
Анонимен
27 март 2024 9:02
Гост

Вижте ги как бягат Никола Минчев и Мирослав Иванов от въпросите на Соня Колтуклиева. Много ясно ги попита като какви разпитват прокурорите за роднински и други връзки, след като кантората на майката на Никола Минчев (а и кантора на Лена Бориславова) е получавала поръчки от министерства (между другото много нелеп край за Джингов). За Мирослав Иванов няма нужда от коментар, то се видя.

ГДБОП мвр
ГДБОП мвр
27 март 2024 8:34
Гост

За сега показването на снимки и клипчета се отлага , но прокурор петата от СГП знаят вече,че не са успели само те да се докопат до архивите на нотариалния и Алексей. Влизаха в лвв инс да вземат , но късно. Пловдив ги наигра. Sans не могат да помогнат, Кирилова е руска проекция и това я спаси засега, но ще изгори целия и екип и накрая нови , като старите. Не знам защо си смених Никалайката

Христо Кръстев митничаря
Христо Кръстев митничаря
27 март 2024 8:29
Гост

Градската прокурорка Илияна Кирилова лъже, че сама е направила екипа си . Христо Кръстев митничаря го направи зам градски Гешев и Маджарова – старата шефка на спеца. Иво Илиев го направи зам градски Радо Димов, защото има качества – разхождаше се с Димов по обяди и му разхождаше кучето. Единствено бе скаран с Марин Малчев на нотариуса Божанов приятеля. Божидара Ганева я направи зам Гешев , за да угоди на еврото и Димов. Чавдар пастованов стана зам градски по давление на Невена зартова пред Гешев. Стана зам , за да има паритет в лобитата в ръководството на градска. Кирилова се… Покажи целия коментар »

ВСГЛОБЕНИ
ВСГЛОБЕНИ
27 март 2024 8:04
Гост

Хвани едните, удари другите!

Пълни евроатлантически БОКЛУЦИ в брак по сметка пред чичо Сам.

ЗАКРИВАЙ! Уволнявай! ЛУСТРИРАЙ! Реучреди!
ЗАКРИВАЙ! Уволнявай! ЛУСТРИРАЙ! Реучреди!
27 март 2024 7:41
Гост

Съдебната система трябва да бъде ЗАКРИТА и РЕУЧРЕДЕНА, при ЛУСТРАЦИЯ на всички сега инсталирани. Уволненията да са без заплащане на обезщетения, при фингиране на стажът в СС(съдебната система) като неположен.

За да се случи-следващите избори да са за ВНС. Въпрос на изменение в Конституцията е бандитската съдебна система да бъде ЗАКРИТА и реучредена с НОВИ ХОРА.

Отвратени сме
Отвратени сме
27 март 2024 7:24
Гост

Че е цирк – цирк е. Долнопробен. Още от идеята за комисия от дупетати, която де занимава с клюки и няма никакви правомощия.
Отново вместо да се прави професионално разследване, прокуратурата си губи времето със срещи с изначално ясен безплоден изход.

тия прокурори са големи палячовци
тия прокурори са големи палячовци
26 март 2024 23:49
Гост

отишли да ги тричат, вместо да образуват по една проверка на тия пишман депутати и да ги привикат за обяснения…

Ad nauseam
Ad nauseam
26 март 2024 22:58
Гост

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование.

Без ВНС. На референдум.

Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете.

АМИН

Антонио Ресио
Антонио Ресио
26 март 2024 22:22
Гост

“По начало съм си самостоятелен електрон”-каза Кирилова.Е, няма смях.😂
Подава се на лъжи и манипулации от всякакви нива, за да не й заговори “съвестта”

Йорист
Йорист
26 март 2024 22:10
Гост

От къде на къде политици от калибъра на Баджо Миро, тройкаджии влезли в политиката през парапета на гаджето си, ще стоят стоят от „позицията“ на морала в тази комисия и ще търсят сметка на хора от системата.

Бай Стефчо
Бай Стефчо
26 март 2024 20:45
Гост

А защо не извикат Гешев в тази комисия?
Очевидно има какво да сподели, а и шоуто трябва да е пълно!
Днес за пореден път имаше опити за тричане на прокурори, ама за разлика от мъниците от СРП, тези си бяха лъвове и не им се дадоха!
За следващия път трябва да са по-подготвени, щото тия днес каквито и да са имаха аргументи и боравеха със закона….

Продажна сган!
Продажна сган!
26 март 2024 21:07
Гост

Какви лъвове са тия отрепки,бе?
Корумпета до един!Нагли, дебелокожи,самозабравили се боклуци, знаещи,че няма как да ги пипнат докато са в бандата и мълчат,като мафиоти,каквито са за омертата да слугуват и пазят Боко и Прасето!

Анонимен
Анонимен
26 март 2024 21:38
Гост

Еврото ги покрива всички. Налапали са се покрай него до горе.

Сарафоффф, що не махнеш Илиана бе, много ли те кефи?

Емо Долара
Емо Долара
26 март 2024 23:34
Гост

Хахаха,лъвове били..малеее,няма такъв смях! Ако и ръководството на градската прокуратура ги имате за лъвове,горко на правораздаването!

Съдия
Съдия
26 март 2024 20:34
Гост

Поздравявам Кирилова и Ганева за смелостта!
А Зартова всички си я знаем колко е влюбчива!

Тиква Бокова
Тиква Бокова
26 март 2024 20:44
Гост

Кирилова: Ти мен уважаваш ли ма? Ай наливай, до дъно!
Пепи Еврото: Уважавам та, дай 1000 евро

Карикатури сър
Карикатури сър
26 март 2024 20:27
Гост

Божидара Димова за пореден път показа и нагледно доказа каква карикатура е!
А иначе,че е „умна и красива“, че печели наред конкурси,ние това го знаем много добре. Жената има умения..но не и в областта на правото.

Анонимен
Анонимен
26 март 2024 21:35
Гост

Ама едрогърда карикатура ……

Тиква Бокова
Тиква Бокова
26 март 2024 20:21
Гост

боклуци с тоги

Анонимен
Анонимен
26 март 2024 19:38
Гост
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
Магистрат
Магистрат
26 март 2024 20:25
Гост

Сулев, стига вече, никой не ти се връзва!

Магистрат 1
Магистрат 1
26 март 2024 21:07
Гост

Ааа, ще му върже, Ганева…на всяко прасе му идва Коледата

ШОК
ШОК
26 март 2024 19:28
Гост

Г-н Еврото направил г-н Тарифата апелативен прокурор. Трябвало да бъде друг прокурор, но той не дошъл на уговорената среща в Осемте джуджета. Така г-н Еврото казал на съпругата си, да повика за разговор г-н Тарифата.

СеРеПеТо
СеРеПеТо
26 март 2024 19:09
Гост

Боби, всички знаем каква си! Попивателна кърпа!

Aress
Aress
26 март 2024 18:59
Гост

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:–- http://gg.gg/xlman

Анонимен
Анонимен
26 март 2024 18:44
Гост

Простотия

Централнии
Централнии
26 март 2024 18:43
Гост

Отклоненията в демокрацията ни са огромни. Понеже усложливите социологически агенции дават преднина на ГЕРБ и те вирнаха носа да се връщат да управляват. Да си заметат хууубаво престъпните схеми. Да не се заблуждават де. Ако ГЕРБ и ДПС почнат да управляват еднолично държавата да се гласят за дълги протести

Неделев
Неделев
26 март 2024 18:42
Гост

Е, нормално е ДПС и ГЕРБ да са против всякакво разследване на дейността на Нотариуса.

Велков
Велков
26 март 2024 18:42
Гост

Поне браво, че се направи някаква комисия за Нотариуса. Но партиите замесени с неговата личност е нормално да избягват въпроса.

Феноменално
Феноменално
26 март 2024 18:41
Гост

Поредната просташка проява на престъпната трупа ГЕРБ с подкрепата на ДПС

Чинков
Чинков
26 март 2024 18:41
Гост

Излагайте се ГЕРБ, излагайте се. Ние ДПС си ги знаем. Ама ще дойде Видов ден!

Маринев
Маринев
26 март 2024 18:41
Гост

За да може мартин Божанов да си върти схемите е трябвало да има сериозната подкрепа на управляваща партия. А ГЕРБ управляваха 15 години държавата. Как очаквате ГЕРБ да се занимават с тези неща? Сега ще играят с кворуми и ще излизат от стаята за да може да се правят, че нещо не е наред. А всъщност въпросът е да не се разкриват схемите на ГЕРБ

Анонимен
Анонимен
26 март 2024 18:39
Гост

Видя се. ГЕРБ и ДПС не искат да се разследва Нотариуса. Защо? Сами си направете сметките. Кой е бил гръб на Нотариуса.

Анонимен
Анонимен
26 март 2024 18:39
Гост

Пак простотии от страна на партиите на мафията и статуквото

Анонимен
Анонимен
26 март 2024 18:37
Гост

Циркаджийските изпълнения започнаха. Викове, крясъци, напускания на залата, игра с кворума. Изначално не беше ясно каква е функцията на тая комисия, която няма правомощия да разследва когото и да било, но сега поне е ясно – предизборен цирк.

Вуйчо Ваньо
Вуйчо Ваньо
26 март 2024 18:29
Гост

ГЕРБ и ДПС се върнаха на удобните си позиции.

Никола Минчев се изложи
Никола Минчев се изложи
26 март 2024 18:27
Гост

Вечен позор за ППДБецът Никола Минчев, председател на въпросната комисия. Апелативният прокурор на София Димов е с рак, тумор и според съпругата му му остава живот от 6 месеца. Когато казаха това на Минчев, той само изсумтя: Знам, какво да направя?

Това е „новият морал“от един млад човек.

Ало, ало?
Ало, ало?
26 март 2024 23:02
Гост

Като е толкова болен да напуска системата! Какво още стои?