Педофилът от Кърджали Осман Осман, който излежава 8-годишна присъда за бруталното изнасилване на 8-годишната Джансер край село Калоянци, се е обесил в затвора в Пловдив.

Трупът му е бил открит в миячното помещение към затворническата кухня от друг пандизчия преди дни. Предполага се, че Осман е посегнал на живота си, тъй като е бил един от най-мразените зад решетките, пише блиц. Затворниците имат свои вътрешни правила на честта и морала и за никого не е тайна, че педофилите и изнасилвачите са едни от най-мразените и тормозени от останалите лишени от свобода.

Случаят с Осман Осман е точно такъв. Още пред съда в Кърджали той направи пълни самопризнания как е подмамил 8-годишното момиченце, как го е заплашил с нож и как го е изнасилил и то не един път, а цели два пъти. Вторият път детето се е направило на умряло, но това не е спряло педофилът. Заради бруталното престъпление Осман Осман през април 2015г. бе приет в болница със счупени ребра. Тогава обаче той не признал някой да го е бил. Казал, че се е наранил, защото е паднал от леглото. След това педофилът повече не се оплакал от тормоз от страна на останалите затворници, но за да си нахлузи въжето, явно такъв е имало и той не е издържал психически.

Педофилът подмамил малката Джансер на 2 октомври 2014г. Детето се било върнало от училище и седяло на пейка в центъра на село Калоянци, за да изчака майка си от работа. Заедно с нея там била и тяхна съседка. Към тях отишъл Осман, който излъгал, че търси бащата на детето и поискал Джансер да го заведе при татко си. Малката тръгнала, но вместо при бащата, Осман завел момиченцето на брега на язовир Кърджали, където го заплашил с нож и го изнасилил жестоко. Малката му жертва едва оцеляла след зверството и била оперирана тогава по спешност в Пловдив.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

Коментирайте

avatar