Прокуратурата обвини 24-годишна жена в хулигански действия и причиняване на телесна повреда на повече от едно лице.

На 31 октомври младата жена влязла в хранителен магазин в София без предпазна маска. Заместник-управителят ѝ направил забележка, а тя започнала да го обижда и го ударила с ръка в лицето. След това го ударила и с пластмасова бутилка от безалкохолно.

Обвиняемата нападнала и друг служител на магазина, като го ударила с юмрук в лицето. Втора клиентка също направила забележка на младата жена без маска.

Пребита жена в градския транспорт след спор за маска

Тогава 24-годишната нападнала и нея, ударила я в лицето, скубала я и я издрала с нокти, съобщават от прокуратурата. И на тримата пострадали са с леки телесни повреди.

През цялото време обвиняемата крещяла обидни думи, съборила стока от рафтовете и замерила с тарелка с риба един от потърпевшите.

Заключиха семейство в магазин за неносене на маска

Образувано е досъдебно производство. В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели. Предстои делото срещу младата жена да продължи в Софийския районен съд.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

1
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Ford
Ford
26 ноември 2021 6:30
Гост

Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills as the post you published have some great information which is quite beneficial for me, I hope you will post more like that in the future.

https://www.expresshr.me/