Американец, последовател на движението „Кю Анон“, което разпространява конспиративни теории, уби двете си деца, вярвайки, че те имат „змийска ДНК“, предаде Франс прес.

Американските власти повдигнаха обвинение в убийство срещу 40-годишния Матю Тейлър Колман. Мъжът е отвел двегодишния си син и десетмесечната си дъщеря в Мексико, където ги убил с харпун, обявиха от офиса на главния прокурор на щата Калифорния. Колман е бил арестуван на границата на Мексико със САЩ. Той признал, че е извършил убийствата и казал, че е убил децата си, за да не се превърнат в чудовища.

Бащата, който е привърженик на екстремисткото движение „Кю Анон“, разпространяващо конспиративни теории, според които съществува елит от педофили сатанисти, стигнал до заключението, че съпругата му е със „змийска ДНК“, която е предала на децата им. По тази причина той убил децата си, за да „спаси света“.

Американската полиция успяла да установи местонахождението на Колман с помощта на приложението за локализация на телефона му, след като на 7 август получила сигнал от майката на двете деца, чиито тела били намерени от мексиканската полиция в Долна Калифорния, близо до границата със САЩ.

Тази публикация е част от ежедневния преглед на печата на правна тематика

4
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Мохамедански Патриот
Мохамедански Патриот
28 юли 2022 8:30
Гост

Няма такова нещо ние хората да разполагаме с еди какво си животинско ДНК. Човекът разполага със свое собствено ДНК. Това е по този въпрос! Всеки от нас е според вида си, било то лъв, бинтуронг, тигър, импала, сърна, рис, ливаден гущер, зелен гущер, коприва, малина, алое Вера и какво ли още не. Благодаря ви за вниманието!

Мохамедански Патриот
Мохамедански Патриот
28 юли 2022 8:26
Гост

Мога да призная, че не зная абсолютно нищо за Кю Анон и съжалявам без причина нарекох бащата на двете деца психопат. Но бащата, да убие едни деца с харпун заради някаква си нечовешка ДНК, това вече е прекалено.

Мохамедански Патриот
Мохамедански Патриот
28 юли 2022 8:32
Гост

Тоест че не знам! Съжалявам че така обърквам родовете на която и да е дума по тези коментари.

Мохамедански Патриот
Мохамедански Патриот
28 юли 2022 8:23
Гост

Кю Анон е секта, състояща се от последователи за които мозъците им нещо не са в ред. Този баща на двете убити от него деца е разбира се направо луд човек.