„Сиела Норма“ е компания с дългогодишен опит в събирането, обработката и предоставянето на юридическа, специализирана и бизнес информация. По повод Деня на Европа предлагаме 12%  отстъпка при покупка на едногодишен абонамент за продукт „Сиела Евро.

Условията са валидни до 31 май и се отнасят при поръчки както за едно, така и за повече работни места.

Можете да ползвате своя потребителски достъп от всяко устройство през интернет.

Продуктът „Сиела Евро“ представлява двуезична система с текстове на английски език и официални преводи на български език на всички актове на европейските институции, договори на европейските общности с трети държави или международни организации, както и съдебна практика – решенията на Съда на Европейския съюз, които дават задължително тълкуване на европейските норми.

Софтуерът дава възможност сами да задавате филтър за търсене на съдебна практика (по член/параграф и алинея), за да достигнете само до тези съдебни актове, които ви интересуват.

Продуктът е проектиран за подпомагане работата на експерти от различни професионални сфери, за които е наложително да познават европейското законодателство и връзката му с българското право. Той съдържа и нормативните актове, свързани със задълженията на страната по Договора за присъединяване към ЕС и транспонирането на европейските правни норми у нас.

Продуктът включва извънредното законодателство на Европейския съюз, свързано с мерките в борбата с коронавируса.

За да ползвате отстъпката от 12% за „Ciela Euro“ до края на месец май, можете да направите поръчка на Вашия търговски представител.

Ако имате нужда от информация за функционалността и приложението на продукта, свържете се с нас:

тел.: 02 903 0000

имейл: ciela@ciela.com