Завършва още една учебна година, в която отново се изправихме пред предизвикателството на дистанционното обучение и децата ни се справиха отлично! Дигиталното образование и технологиите вече са неизменна част от живота ни и със сигурност улесниха както учебния процес, така и комуникацията.

Предстои лятна ваканция с достатъчно време за четене и ние ще поощрим интереса към хубавите книги. „Лято със Сиела“ се нарича съвместната промоция на направление „Правно-информационни системи“ на „Сиела Норма“ АД и електронна книжарница ciela.com, специално разработена за клиенти на „Сиела Дневник“ .

Всяко училище, което активира годишен абонамент за „Сиела Дневник“ преди новата учебна година, ще получи код за 20% отстъпка при покупка от електронния магазин ciela.com на книги от категориите детска и тийнейджърска литература.

Учениците и родителите от съответното училище, които ще ползват „Сиела Дневник“, ще получат отстъпка от 10% при покупка от електронния магазин ciela.com  на книги от същите категории.

„Сиела Дневник“ е електронен дневник, интегриран с лицензираната от Министерството на образованието и науката платформа за дистанционно обучение Microsoft Teams. Софтуерът е разработен от екип от специалисти на „Сиела Норма“ АД и експерти в сферата на образованието (съвместно с учители и родители). Той е съобразен с изискванията на Наредба № 8 от 2016 г. за информацията и документите за системата на училищното и предучилищното образование, според която реквизитите в електронните раздели на дневниците трябва да са съвместими с НЕИСПУО.

Вече няколко години десетки български училища използват електронния дневник на „Сиела“, за да организират учебния си процес, да комуникират с учители, родители и ученици и да отчитат постигнатите резултати.

Кодовете за отстъпки ще бъдат активни в периода: от 21 юни 2021 г. до 31 август 2021 г. включително. Активират се само при онлайн продажби в електронната книжарница в посочените категории и съответните им подкатегории. Промоцията е валидна както за съществуващи, така и за нови клиенти без регистрация в ciela.com.

При други онлайн покупки са в сила стандартните условия. В случай, че имате друг код за отстъпка, трябва да се направи отделна поръчка в сайта.

Кодовете не важат за доставка. При суми след намалението над 50 лв. тя ще бъде безплатна.

Ако избраната книга има промоционална цена, която е с по-голяма отстъпка от кода по тази промоция, ще бъде активирана по-ниската цена, но няма натрупване на отстъпки.

За да се възползвате от промоцията „Лято със Сиела“, можете да се свържете с нас на тел.: 02 903 00 00.

С пожелание за спокойно и безгрижно лято!

Екипът на „Сиела Дневник“ и книжарници „Сиела“