Лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Станислав Трифонов обяви кабинет с премиер Николай Василев. Съставът и структурата на правителството ще бъдат предложени след свикването на 46-тото Народно събрание и връчване на мандата от президента Румен Радев.

По последни данни в него ИТН и ГЕРБ ще имат по 64 депутати, БСП – 36, ДБ – 34, ДПС – 29, а ИСМВ – 13. Т.е. всички от т. нар. партии на протеста събират общо 111 народни представители.

„Както сме заявявали нееднократно, ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС. От друга страна, т.нар. протестни партии не събират парламентарно мнозинство от 121 гласа за съставяне на стабилно правителство. В такъв случай ИТН няма да прави коалиция с нито една партия, а ще поеме самостоятелна отговорност за съставяне на правителство. Законът и Конституцията ни дават това право да не създаваме коалиция. „Има такъв народ“ ще вземе мандат за съставяне на правителство и ще представи на парламента свой състав и структура за Министерски съвет“, заяви Трифонов още преди да са ясни окончателните резултати от изборите.

Той каза, че е предложил места проектоправителството на сегашните служебни министри на икономиката, финансите и образованието – Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков, но те са отказали. Тримата изпратиха след това съвместно изявление, в което обясниха, че визията им се различава от тази на екипа на Трифонов, а освен това на Асен Василев бил предложен друг министерски пост.

„Убедени сме, че стратегията за развитие на икономиката и на образованието е пряко свързана с визията за приоритетите на държавните финанси. Проведохме разговори с ИТН по тяхна покана. В хода на разговорите се видя, че ИТН и икономическият екип на служебното правителство имат съществени различия във визиите си за финансовата политика и основните задачи през следващия период. Ето защо и тримата решихме, че е по-добре в бъдещото правителство да работи екип, който споделя визията на премиера и на носителя на мандата за финансовата политика на държавата. Благодарим на ИТН за отправените предложения! Желаем успех на бъдещото правителство!“, се казва в изявлението на Василев, Петков и Денков.

Ето и съставът на кабинета, предложен от Трифонов:

Премиер Николай Василев. Икономист и финансист, учил в четири университета на три континента. Има бакалавърска степен по икономика и мениджмънт от Университета по икономически науки в Будапеща, както и бакалавърска степен по бизнес администрация, финанси и икономика в Щатския университет на Ню Йорк. От 1997 г. има магистърска степен по международна икономика и финанси от Университета „Брендайс“ (Уолтъм, САЩ) и Университета „Кейо“ (Токио, Япония).

От 1999 г. Николай Василев притежава престижната степен CFA (сертифициран финансов аналитик) и е първият българин с тази степен. Член е на Управителния съвет на Българската CFA асоциация.

От 1996 до 2001 г. работи като инвестиционен банкер. Бил е старши вицепрезидент в Lazard Capital Markets – Лондон, асоцииран директор на UBS (бившата SBC Warburg Dillon Read) в офисите на компанията в Токио, Ню Йорк и Лондон, данъчен консултант в Coopers & Lybrand – Будапеща.

Николай Василев е бил член на две правителства като последователно е заемал позициите вицепремиер и министър на икономиката (2001-2003 г.), вицепремиер и министър на транспорта и съобщенията (2003-2005 г.) и министър на държавната администрация и административната реформа (2005-2009 г.). Говори седем езика. На 51 години.

Вицепремиер и министър на външните работи Ради Найденов. Дипломат. Учил е международни отношения в УНСС, специализирал е в Германия, Франция и САЩ. Дипломат от кариерата. Дългогодишен посланик в Австрия и Германия. Посланик в Швейцария и в Лихтенщайн. Беше министър на външните работи в служебното правителство от 2017 г. Говори 4 езика. На 58 години.

Вицепремиер и министър на вътрешните работи проф. Николай Радулов. Експерт по сигурността. Завършил е Академията на МВР и Военната академия. С квалификации от Великобритания и САЩ. Доктор по философия, по национална сигурност. Преподавател по национална и международна сигурност. Говори 4 езика. На 65 години.

Министър на финансите Мария Бойчинова. Икономист и финансист, завършила е с пълно отличие колежа „Васар“ в Ню Йорк. Учила е Лондонското училище по икономика и политически науки. Сертифициран финансов аналитик. Започва кариерата си на „Уолстрийт“ в Джей Пи Морган“ и „Мерил Линч“. Говори три езика. На 34 години.

Министър на икономиката Любомир Дацов. Икономист и финансист. Магистър по планиране и прогнозиране на икономическите системи от УНСС. Работил е в МФ – бил е от експерт, началник на отдел, съветник по фискалните въпроси. Биле зам.-министър на финансите в два кабинета и е отговарял за бюджета. Говори три езика. На 56 години.

 

Министър на образованието, иновациите и науката Наталия Митева. Експерт по образованието. Завършила е с отличие Колумбийския колеж в Южна Каролина и има магистратура по публични политики от Мерилендския университет. Има допълнителни квалификация от Колумбийския и Оксфордския университет. С 10 годишен опит сферата на образованието и иновациите в преподаването. Говори 4 езика. На 39 години.

Министър енергетиката Красимир Ненов. Икономист и финансист. Бакалавър по икономика от Университета в Арканзас. Има магистърска степен по стопанско управление от Университета „Корнел“ и по бизнес администрация от университета в Льовен, Белгия. Бил е търговски мениджър в големи енергийни компании в България Русия. В момента е изпълнителен директор на „Контур глобал Марица Изток 3“. Говори 4 езика. На 52 години.

Министър на здравеопазването Велислава Петрова. Български учен имунолог. Учила е в университетите в Бристол и Кеймбридж. Тя е старши мениджър в екипа по здравна политика в Глобалния алианс за ваксини и имунизации в Женева. Говори 3 езика. На 31 години.

Министър на регионалното развитие и благоустройството Михаела Лашова. Финансист и мениджър. Има магистърска степен по финансов мениджмънт от Сити унивърсити в Сиатъл и степен по финанси от университета на Илинойс. Заема ръководни позиции в престижни финансови компании. Посланик на кралската институция на оторизираните оценители за България, Македония и Сърбия. Говори 2 езика. На 43 години.

Министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев. Магистър по икономика. Бакалавър по политология. С квалификации от Импириъл колидж и Оксфордския университет. Ръководил е успешната реализация на едни от най-успешните инфраструктурни проекти в транспортния сектор. Бил е министър на транспорта в служебното правителство от 2017 г. Говори два езика. На 39 години.

Министър на туризма Ивайло Кожухаров. Експерт по туризъм. Магистър по икономика и маркетинг. Бил е генерален мениджър на хотелски комплекс в „Албена“ АД. Изпълнителен директор на хотелска верига „Тракийско хотелиери“. Генерален мениджър на четиризвезден хотел в София, част от международен бранд. Говори 4 езика. На 36 години.

Министър на земеделието, храните и горите Пламен Абровски. Юрист, с над 17 години опит, с експертиза в „земеделското право“, европейски процедури и политики. Дългосрочно командирован от МЗХ като втори секретар в постоянното представителство на България към ЕС. Говори 3 езика. На 41 години.

Министър на отбраната Теодора Генчовска. Експерт по отбрана и въоръжени сили. Възпитаник на Военната академия. Тя е преминала през редица допълнителни квалификации в Германия, Италия, Великобритания и САЩ. Кариерата ѝ започва в генералния щаб на Българската армия. Преминава през всички нива и става началник на отдел „НАТО и ЕС“ в МО. Говори 2 езика. На 50 години

Министър на труда, социалната и демографската политика Лилия Иванова. Юрист. Завършила е ЮФ на СУ. Има квалификация по банково право от Австрия, специализации в областта на административната реформа и устойчивото развитие в Мадрид, Лондон, Барселона. Говори 4 езика. На 52 години.

Министър на културата Станислава Армутлиева. Музикален продуцент. Завършила е НАТФИЗ. Има 30-годишен опит в мениджърстването на творчески продукти, авторски и сродни права. Тя е председател на УС Българсакат асоциация на музикалните продуценти, както и на ПРОФОН. Говори 3 езика. На 50 години.

Министър на правосъдието Петър Илиев. Юрист. Завършил е ЮФ на СУ с пълно отличие. Специализирал е английско търговско право и право на ЕС в Бъкингамския университет. Специализирал е и в Ню Йорк. Преподавател по конституционно право в СУ. Доктор по право. Управляващ съдружник на адвокатско дружество „Илиев и партньори“. Почетен консул на Барбадос. Говори 4 езика. На 43 години. Как се представя самият той в сайта на кантората си виж тук.

Министър на младежта и спорта Радостин Василев. Юрист. Завършил ЮФ на СУ. Адвокат с експертиза в гражданското право и правната регулация на спорта. Беше председател на правната комисия в 45-ия парламент. Говори 4 езика. На 36 години.

Министър без портфейл по ромските въпроси Антония Валентинова. Лекар. Анестезиолог. Завършила е Медицинския университет в София. Работи като лекар ординатор в спешна помощ. Говори 4 езика. На 27 години.

В изброените предложения на Трифонов обаче липсва кандидат за министър на околната среда и водите.

 

„Съзнаваме, че вашите очаквания към нас вече не са просто да бъдат реализирани решенията от референдума, а и да изпълним с политическо съдържание тези решения. И начело на държавата най-после да бъдат излъчени почтени и достойни хора, които да имат морал, да говорят езици, да са завършили престижни университети, да са експерти в своята област. И в крайна сметка тези хора да свършат работа“, каза още Трифонов.

Лидерът на ИТН обяви и приоритетите на правителството си, като сред тях изтъкна и закриването на специализираните съдилища и прокуратури. Трифонов каза, че кабинетът му ще работи за построяване на необходимите детски градини, нова детска болница, медицински хеликоптери, дострояване на магистралите чрез концесиониране, продажба на 49% от Българската банка за развитие, електронно гласуване, въвеждане на мажоритарен вот, партийна субсидия от 1 лев, членство в еврозоната и Шенген. Накрая Трифонов обяви и намерение България да подаде заявление за членство Европейската космическа агенция.

„Ще направим всичко възможно да изпратим мъж и жена, които да бъдат първите български астронавти в НАСА. Ще направим всичко възможно към тях да се присъедини и един северномакедонски астронавт. За да не гледаме надолу в земята от срам, което правим напоследък, а да започнем да гледаме нагоре към звездите. Време е за друго. Време е за подкрепа срещу идеи, а не срещу постове и всичко да се случва пред вашите очи“, каза още лидерът на ИТН.

Очаквайте подробности

58
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Анонимен
Анонимен
09 февруари 2022 1:18
Гост

i vsichki teq hora za kvo ok imat obrazuvanie ima hora kadeto sa po vife obrazovanie kade sa zakvo sa teq alchni bokluci shto prasto ne izberat edi selqnin koito e vidql i znaii kvoe trud kvoe shtastie kvoe detstvo i taka natataka shto ami hora s pari koiste vie da hora s pari eee paritidvat i si otivat aako ne znaesh kak i stqh da raspolagash kazal go e dimitar markov

Анонимен
Анонимен
13 юли 2021 7:14
Гост

Спецслужбите на САЩ май са замесени в убийството на президента на Хаити

https://news.bg/int-politics/spetssluzhbite-na-sasht-may-sa-zameseni-v-ubiystvoto-na-prezidenta-na-haiti.html

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 23:44
Гост

Леле.

В ЕС-не може, в космоса-може
В ЕС-не може, в космоса-може
12 юли 2021 18:31
Гост

Бугарија не нѐ пушта во ЕУ, ама ќе не однесе во вселената
https://www.mkd.mk/makedonija/politika/bugarija-ne-nje-pushta-vo-eu-ama-kje-ne-odnese-vo-vselenata

кандидат
кандидат
12 юли 2021 18:39
Гост

Искам аз да съм единия астронавт!
Мислех да летя с Галактическата девственица(Върджин галактик), ама 4 минути са малко и кратко удоволствие .

Анонимен
Анонимен
09 февруари 2022 1:24
Гост

eiii nebih kazal na vremeto ti da ne mislesh she se sedeli 4 minuti neeeee

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 18:03
Гост

Христо Иванов изгоря.

незапознат
незапознат
12 юли 2021 18:04
Гост

И каква му е позицията за това правителство? Питам, щото явно сте наясно, а аз не знам.

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 18:29
Гост

Виждаше се главен прокурор или най- малко министър на правосъдието. Изгоря.

въпрос
въпрос
12 юли 2021 18:01
Гост

Да България ще подкрепят или не чалга правителството? Бихте ли ни осветлили за позицията им, щото ми е интересно. Гласувах за тях, и категорично не подкрепям чалгарите. Искам да знам дали ще бъде подменен вота ми?

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 23:48
Гост

Направи една замазка или нареди един паркет на джаз-музика – тогава говори – най-вече се работи на фолк, аз най-добрите си творби си съм си ги направил на чалга – също става, има си почитатели.

Така де – Бах е слушал Стравински все едно.

Димчо
Димчо
12 юли 2021 17:58
Гост

Това е тотална излагация.

Чалгар
Чалгар
12 юли 2021 17:59
Гост

Ти да не очакваше нещо друго от Слави.

Гиги
Гиги
12 юли 2021 18:00
Гост

А, бе и той е един политик. Да откършиш от него. От всяко дърво свирка не става.

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 23:54
Гост

Да – то не става само с Петко льо капитанине и някакви други – супер – слуша ми се – обаче – това е песен, ела на истинският капитански мостик – да видиш.

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 18:03
Гост

Ще се окаже,че Бойко е 100 пъти по-добър вариант от чалгата! Ей ,ще се молите Бойко да се върне! Преди беше зле, ама сега ще е десет пъти по-зле.

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 23:58
Гост

Аз тамън си събух гащетата и – чакам Цветелина Бориславова да ме намаже с крем, да не е на сухо.

доволен
доволен
12 юли 2021 18:06
Гост

Що бе-в програмата,ключовото обещание за пращане на македонец в космоса е интересна!

Анонимен
Анонимен
13 юли 2021 0:01
Гост

Македонците ли не са в Космоса, шшш – алоу, ела тука, отдавна са там.

То Циолковски е македонец.

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 23:51
Гост

Ужас – той има алергия към нас – висшистите и особено адвокатите – направо е свързано директно с една дискотека – „Камикадзе“, сега е магазин на „Билла“, на Раковска и Графа е близо, навремето го прецакаха едни и оттогава е чалдисан явно, на темата на юристи, мрази ни нас адвокатите, за него сме бръмбари.

Сглупи.

чалга-правителство
чалга-правителство
12 юли 2021 17:57
Гост

Чудесна е програмата на българското правителство да плаща Северомакедонец в космоса :)))))))) Искам и албанец да пратите в космоса. А също и да има и ром-астронавт!

16-ти април
16-ти април
12 юли 2021 17:16
Гост

Все видни рептили и / или обучавани от такива, уважаеми данъкоплатци и донори…. искат да ни смучат докрай… щом проблемите на ромите са му по-важни от Демографската криза аз вече съм готова да изляза на площада за протестирам срещу тази въпиюща ДИСКРИМИНАЦИЯ на нашите български деца! Министерство на малцинство – къде се е чуло и видяло! Добре дошли в „новото нормално“ – диктат на малцинствата….С молитви и остро противопоставяне отсега искам да ги няма повече кръвопийците, отивайте обратно при Чичко паричко!

Свирчо от Долно Уйно
Свирчо от Долно Уйно
12 юли 2021 15:20
Гост

Как пък не се намери един, който да спомене, че днес се навършват 30 г. от приемането на Конституцията на Република България.

Симо
Симо
12 юли 2021 17:49
Гост

Явно не им е толкова важно. Честит празник на Конституционният съд.

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 15:19
Гост

Искахте Слави – ето ви Слави. Ето ви и неговия екип от специалисти. Изтъкнати професионалисти и демократи. Това ни трябваше. Демокрацията от „ерата“ на Тройната коалиция! Саня ще бъде блестящ министър! Очакваме Тото на министерска длъжност! Извън кръга на моя хейт (защото според уважавания адв. Хаджигенов – който симпатизира на ГЕРБ, е народоотсъоник), мисля че ще получим финансиране от ЕС много трудно. Вероятно ще се наложи да изтеглим някои друг кредит, който не би се оповестил публично, за да може г-н Трифонов да изпълни поне част от обещанията си. Нека предварително да изяснят казаното в скобите – не съм привърженик… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 15:16
Гост

Чакам да видя в програмата за управление:
1. Смяна на гл. прокурор
2. Смяна на ВСС
3. Закриване на Спецсъдилищата
Противното би означавало подмяна, а не промяна.

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 15:21
Гост

Т. 3 я обяви изрично, но си пропуснал/а.
За другото, няма да се случи.

дали, ама надали
дали, ама надали
12 юли 2021 17:59
Гост

А аз чакам да видя пр ограма за пълно закриване на съдебната система, и арестувани инсталирани от съдебната система по грузински, турски и румънски образец!

Минчо Празников
Минчо Празников
12 юли 2021 14:18
Гост

ЛОКАЛНА ЧАЛГА ЗВЕЗДА ОБЯВЯВА КАБИНЕТ В ЗАЛЕЗА НА КАРИЕРАТА СИ.
Така си представям заглавието във водещата европейска преса.
В България, когато няма какво да правиш – създаваш или партия, или фирма за бързи кредити. Така най-оборотно се превъртат парите. Партията ви лъже за розово бъдеще, а бързите кредити ви лъжат за ниски лихви и без такси.

Бай Ганьо
Бай Ганьо
12 юли 2021 14:14
Гост

Така, да обобщим – прост народ, слаба държава….Малкия Мук е супер голям гаф – нали хората го помнят от преди като министър – много дрънкаше за разни рейтинги и тъпотии, полза – никаква.Това племе тряба да вдене че с комарджии-ментарджии, билото и от Мадрид, с горнобански мутри, и учиндослки чалга-славеи, не става да се прави държава – тия са точно за там, от където са изпълзели- казина,барове, чалготеки.Та Слаби-то няма да издържи на власт и 800 дни, вервайте ми

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 13:34
Гост

Приветствам всеки любител на комедията да провери интернет страницата на адвокатската кантора на предложения правосъден министър.

Vicho
Vicho
12 юли 2021 14:02
Гост

Сайтът му е като програмата на партия ИТН /и така нататък/. Много конфети, много снимки, много „лауреации“. Хвалба до хвалба. Участие в някакви конференцийки, семинарчета и микро-обученийца се прокламира всяко едно от тях, все едно че е отделна диплома от Принстън.
Да цъкат бабите на село и да вайкат от умиление.
НЕМА спасение за това диво племе, хорааа. Пак ще ядем ла….ата на тия, дето между две ракии идат, та гласуват за разнообразие. Прост народ, много прост.

Пижо Пендин
Пижо Пендин
12 юли 2021 16:45
Гост

Проверихме го, проверихме го … сега трябва да си сипя едно, а е още 17:00 часа. Не ми се види читав, ама все ми се струва, че тоя кабинет е бошлаф работа, няма го приемат. Отбий номер политици!

Младен
Младен
12 юли 2021 17:52
Гост

Та то си е направо трагедия.

Пази Боже, сляпо да прогледа
Пази Боже, сляпо да прогледа
12 юли 2021 13:28
Гост

Учиндолска чалга пародия. Айде народе на на топлите обещания с плънка от пресен въздух. Яжте на воля.
Те ви сега юпита, мамини синковци с биберони в устата и т.н. – все кукли на конци на новото задкулисие.
Дали разбрахте, че пак се натресохте с тоя чалга оркестър от буратино-вци? Май не, щото прост народ разбира само от тояга и от зрелища. Куку-бенд се пренесе в парламента. Забавлявайте се и да ви е сладко!

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 13:17
Гост

Тю, язък. Май няма да разпуснат ВСС

Пижо Пендин
Пижо Пендин
12 юли 2021 12:50
Гост

Слави е или политически наивник или не знае какво прави! Като нямаш твърда коалиция с мнозинство сега могат те подкрепят ГЕРБ, ДПС и БСП. После в първия удобен момент ще ти искат вот на недоверие и ще те изхвърлят като мръсно коте …
Само, дето учиндолският май иска да се окъпе три пъти в една вода и да ходи още веднъж на избори, което ще му бъде грешката!

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 13:49
Гост

И двете твърдения са верни. Кефи ме с какъв ход, с каква лекота реши проблема със С. Македония. Никой не се беше сещал за това. Сега за да ги пуснем в ЕС трябва да дадат един астронавт. Направо ще изпопадат в РСМ. Мицковски сигурно е получил паника атака и гърчове😃

udjlf
udjlf
12 юли 2021 12:41
Гост

„Христо Христев, адвокат, преподавател по право в СУ: Начинът, по който г-н Трифонов предлага да управлява, при положение че има подкрепата на една, все пак между 1/5 и 1/4 от подадените гласове, няма много общо с демокрацията. Също както и лансирането на лица, повечето от които, дори с добра биография, са непознати на обществото, нямат познат публичен път. Път в работа за обществото. Не са изпитани в публична среда. Що се отнася до тези, които са познати, аз лично не си представям промяната и скъсването с модела на последните 10-15 години под управлението на правителство, ръководено от Николай Василев. Наред… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 12:24
Гост

Пълен потрес! Пешо за правосъден, Армутлиева на културата, ченгето от ДС Радулов, Малкия Мук за премиер, Радо /адвокатчето на футболисти/ за спортен министър, който със сигурност НЕ ЗНАЕ 4 езика, както пише в статията, разни незивестни книжни плъхове от частни западни компании, нямащи хал хабер какво и как да правят в публичната администрация в България???? За капак – цел на правителството да пращаме астронавти със Северна Македония в НАСА?? Абе Слави май смърка някаква много кофти стока и спешно трябва да си смени сутрешния дилър.

Оловният войник
Оловният войник
12 юли 2021 11:58
Гост

Боже-е-е-е-е-е
Потресен съм от кандидат-министрите!
То по-добре аз да стана министър – ще се справя далеч по-успешно от някои, нищо, че дипломата ми не е от Оксфорд или Кеймбридж и че говоря само „езика на тялото“.
Господ да ни е на помощ!

Диди
Диди
12 юли 2021 17:56
Гост

Пълни карикатури. Този кабинет е безумен просто.

Емилиева
Емилиева
12 юли 2021 11:53
Гост

Надявам се да действат бързо и да не ходим пак на избори

Белоу
Белоу
12 юли 2021 11:52
Гост

Със сигурност ще е интересно

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 11:52
Гост

Ако не виждам снимка, няма как да ги разпозная тия хора. На имена не ми говорят нищо всички.

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 11:52
Гост

Ще видим какво ще се случи. Ще е интересно.

Димитрова
Димитрова
12 юли 2021 11:51
Гост

Супер ще е да сложи тези хора. Надявам се да състави правителство, но не вярвам старите партии да подкрепят такъв кабинет.

Червенкова
Червенкова
12 юли 2021 11:51
Гост

Нинова вчера се беше разфучала, как тоя път видиш ли ще подкрепят правителство на друга партия, НО НЕ БЕЗ УСЛОВИЯ. Абе коя си ти да даваш условия бе? Смяташ, че сега новите партии ще ги е страх да идат пак на избори ли?

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 12:03
Гост

Точно пък Нинова! Обградила се е с пет- шест кьосета и води политика на ниво селска кметица.Нинова, да те питаме за твоите хора във ВСС нещо? Верни ли са на Гешев или да? Пенсиите може да са важни, но за ВСС думичка не обелваш, само като те притиснат в ъгъла и с половин уста нещо за спецовете изпускаш. Всъщност добре, че бяха предпоследните и последните избори и предизборни кампании, за да стане напълно ясно БСП=ГЕРБ=ДПС

Temelko
Temelko
12 юли 2021 11:50
Гост

Надявам се всичко да бъде наред и да не се ходи пак на избори, че това е безмислено.

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 11:50
Гост

Да се надяваме, че ще състави добро правителство

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 11:48
Гост

Добри имена са.

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 11:39
Гост

Новина от последните минути-Гешев се е спазарил със Слави да остане до края на мандата си, като жертва Специализираното правосъдие, което така или иначе не го касае. Думата е на Пеевски, който при създалата се ситуация предпочита да му се водят делата в Градския съд, отколкото Специализирания.

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 12:03
Гост

И кой е източникът на тази „новина“?

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 12:16
Гост

Върховната касационна прокуратура Aко не си забелязал Слави не каза нищо за Гешев

Юрист
Юрист
12 юли 2021 11:34
Гост

Хахахахха малеее…. Нека циркът продължи! Хора време е да изметем тая пасмина от върховете в държавата! Всички са от едно котило, как не го разбраха повечето…

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 11:34
Гост

Ега ти кабинета. Правосъдният министър е човек на Пеевски

Анонимен
Анонимен
12 юли 2021 12:03
Гост

Какво Ви кара да мислите така?