Прокурор от Самоков е разследван за хулиганство, след като вчера е пребил жена на паркинг в града.

От Софийската градска прокуратурата съобщиха, че вчера е бил подаден сигнал за инцидента, а пострадалата жена е настанена в болница.

В понеделник пък районният прокурор е призован, за да бъде разпитан и привлечен към наказателна отговорност. Разследването се води от следовател и е за хулиганство, отличаващо се с изключителен цинизъм, за което законът предвижда до 5 години затвор.

Към настоящия момент са извършени първоначалните процесуално-следствени действия и разследването по случая продължава, допълниха от прокуратурата.

8
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Мечтател
Мечтател
26 юни 2019 10:08
Гост

Ако с тая жар и ентусиазъм, с който бият жени по паркинги, прокурорите си вършеха работата, верно щяхме да видим върховенство на закона, смислени обвинителни актове и ефективни присъди на корумпирани политици.

юрист
юрист
14 юни 2019 11:58
Гост

Абе кой знае с какво го е предизвикала. Защо бързате да пускате партенки без дпстатъчно инфо по случая. Виждал съм някои много нагли и провокативни жени. Всъщност ми се налага да работя с такива. Ами за бой са

boyana
boyana
14 юни 2019 21:29
Гост

ай стига бе, предизвикала го. този като се предзвиква толкова лесно , кокво остава за предизвикателствата в съдебната зала.там трябва да ги бие няколко пъти на ден в заседание. Просто мястото му не е в съдебната система, щом толкова лесно се пали.

Анонимен
Анонимен
13 юни 2019 18:25
Гост

Щом е прокурор, значи е боклук. Това е моя опит. Ако работех в ОПГ СРС и ОПГ Топлофикация, мнението ми щеше да е точно на 180 градуса.

Анонимен
Анонимен
13 юни 2019 15:40
Гост

Самозабравиха се. Този да не би да се обърка, че е от изпълнителната власт?

Анонимен
Анонимен
13 юни 2019 15:41
Гост

Наслушали и нагледали сме се на полицейски произвол. Сега е на дневен ред прокурорския.

Наглите
Наглите
13 юни 2019 15:22
Гост

Ей, кметовете ги водите като панаирджийски мечки, а на този и името не казвате, не го арестувате, а в понеделник го викате.

Анонимен
Анонимен
13 юни 2019 15:36
Гост

Кой знае какъв връзкар е.