По-малко от месец след „Производството по несъстоятелност в практиката на ВКС (2012-2017)“, от печат излезе най-новата книга от поредицата „Предизвикай: Правото!“.

Това е сборникът „Предизвикай: Несъстоятелността!“, съдържащ 15 статии, систематизирани в пет тематични раздела, посветени на проблемите на несъстоятелността, включително на въпросите на трансграничната несъстоятелност и производството по стабилизация. По-голямата част от статиите бяха представени на проведената на 27.10.2017 г. конференция „Предизвикай: Несъстоятелността!“, организирана от екипа на Професионален сайт „Предизвикай правото!“ и от Съюза на съдиите в България.

Предлагайки отговорите на своите автори, текстовете, които може да прочетете в тази книга, имат за цел да допринесат за едно по-задълбочено и по-провокативно мислене по въпросите на несъстоятелността и стабилизацията.

Авторският колектив включва Нели Маданска, Стоян Ставру, Снежанка Балджиева, Николай Павлевчев, Теофана Евгениева, Димитър М. Иванов, Делян Недев, Елица Попхлебарова, Румен Неков, Стефан Тихолов, Васил Петров, Боряна Мусева, Деян Драгиев, Мартин Пенчев, Петър Топуров, Константин Кунчев.

Съставители на сборника са Стоян Ставру, Теофана Евгениева и Николай Павлевчев.

Повече за книгата ще откриете тук.

4
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
Петров
Петров
05 юли 2018 15:23
Гост

Цената е напълно разумна.

Читател
Читател
05 юли 2018 15:18
Гост

Поздравления за Сиела. Както винаги е в огромна помощ за широката си аудитория.

Читател
Читател
05 юли 2018 15:01
Гост

Книгата ще е особено полезна за широк кръг от читатели, тъй като поради спецификата на гражданското съдопроизводство, постановеното от съда далеч надхвърля по значение и смисъл субективните предели на силата на пресъдено нещо.

Анонимен
Анонимен
05 юли 2018 14:52
Гост

Много внушителен авторски състав.