Полицията във Варна е задържала за 24 часа видеооператора Теодор Николов, който миналата седмица е публикувал своя снимка във „Фейсбук“, на която държи пушка и се заканва „да отстреля Бойко“.

От районната прокуратура във Варна съобщиха, че се води разследване за закана с убийство към премиера Бойко Борисов и за хулиганство.

Снимката на Николов в социалната мрежа е съпроводена и с текст: „Бойко, тебе ще те отстрелям безплатно! Мамка ти мръсна, продажна! Българоубиец!“

От държавното обвинение поясниха, че вече е извършено претърсване в дома на мъжа и е разпитана приятелката му, която е разказала, че тя е заснела клипа със заканата. Пред bTV Николов обясни, че това не е бойно оръжие, а символично има ролята на сопа, с която управляващите да бъдат изгонени от парламента.

„Аз имам пушка с капси, сами преценете дали е подстрекателство за бунт, за саморазправа и казвам, че аз лично нищо не мога да направя с тая пушка на никой“, каза Николов и допълни, че не може действията му да се определят като физическа заплаха.

8
Коментирайте

avatar
нови хронологично най-добре оценени
доктор Псих
доктор Псих
02 април 2019 15:01
Гост

„мъж“ – докато не заваля дъжд

Никой не е Анонимен
Никой не е Анонимен
02 април 2019 9:29
Гост

Абе не може всеки да си приказва каквото иска публично. Хората възприемат социалните мрежи като място за лични разговори и мнения, защото си пишат от дивана вкъщи. Обаче не осъзнават, че това всъщност е публично място, в което не контролираш кой ти чете словоизлиянията. Каквото, между другото, са и новинарските сайтове.

Бойко
Бойко
01 април 2019 14:54
Гост

Вие на това мъж ли му викате?! Много са ви занижени стандартите. Тоя смешник даже не може да я хване като хората за една снимка

Нарцис Борисов
Нарцис Борисов
01 април 2019 20:44
Гост

Ама Побойко Борисов точно от такива мъже го е страх 😉 И жени.

Анонимен
Анонимен
01 април 2019 12:54
Гост

Мушмурок! Къде е тръгнал срещу вятъра да п…е! Бате Бойко трима папи са го галили по главата.

Лео
Лео
01 април 2019 12:55
Гост

Ееееее, ако Б.Б. беше на Титаник, нямаше да потъне.

Анонимен
Анонимен
01 април 2019 12:53
Гост

Добре, пушката е с капси, но думите му са достатъчно красноречиви. Какви са тия тъпи оправдания.

Цецко
Цецко
01 април 2019 12:51
Гост

Тоя като го гледам как се е изтипосал, нищо чудно да го обявят за невменяем.