От днес Lex.bg предоставя на читателите си уникалната възможност да станат негови автори. След лесна регистрация всеки може сам да публикува свои становища по правни въпроси, да коментира съдебни и нормативни актове, да представи пред юридическата общност свои разработки с практическа и научна насоченост.

Рубриката е отворена за всички юристи, които искат да споделят с колегите си вижданията си по теми от живота на правото или с чисто теоретична насоченост.

Тя е възможност за младите юристи и студентите в Юридическите факултети да представят свои реферати и разработки. За преподавателите им – да популяризират вижданията си за състоянието и развитието на дадена област от правото. За съдиите, прокурорите и адвокатите – да споделят опита си от съдебните зали. За всеки, който иска да усети пулса на юридическата общност по правни теми, които го вълнуват и по които иска да получи професионални мнения.

Достатъчно е само да се регистрирате и да създадете свой профил в системата за „Научни и практически публикации“, в която се влиза с просто натискане на бутона „Стани автор(в лентата с рубрики на секция „Новини“ на lex.bg).

Регистрацията е лесна и удобна – с попълване на няколко предварително зададени полета. От вас се иска само да се представите накратко и да посочите контакти, за да можем да се уверим в самоличността ви.

Ръководени от принципа на свобода на изразяване и правото на всеки свободно да споделя професионалното си мнение, целта ни е да дадем трибуна на всеки юрист, за да може вижданията му по правни въпроси и научните му достижения да достигнат до по-широка аудитория.

Единственото условие към авторите е да спазват общоприетите етични правила – не използвайте вулгарни, обидни и цинични изрази и квалификации, не призовавайте към насилие. В противен случай, публикацията ви ще бъде премахвана от редакционния екип.

Целта ни е рубриката „Научни и практически публикации“ да стане свободна зона за обмен на правни виждания по въпроси, които вълнуват вас – нашите читатели.

Можете да се регистрирате тук

Коментирайте

avatar
Картинки
 
 
 
Аудио и видео
 
 
 
Документи и архиви
 
 
 
нови хронологично най-добре оценени
саня p.
саня p.
10 май 2018 8:10
Гост

Интересна инициатива, дано колегите се възползват

Юрист
Юрист
10 май 2018 8:53
Гост

Това ще бъде много полезно за нашата работа.

Анонимен
Анонимен
10 май 2018 9:26
Гост

всички се оплакваме от закона, от съдебната пркатика, ама официално си мълчим…

Петя
Петя
10 май 2018 9:40
Гост

Ето сега LEX ни предоставя възможност за коментари относно съдебни и нормативни актове.

Anonimen
Anonimen
10 май 2018 9:43
Гост

Хубавото е, че всеки може да се регистрира. Юристите имат достатъчно трибуни.

4avdar
4avdar
10 май 2018 9:44
Гост

Браво. Това ще е от голяма полза за студентите.

Студент
Студент
10 май 2018 18:10
Гост

Това ще е безплатен учебник, който и ще се актуализира непрекъснато. Благодаря.

Суверена
Суверена
13 май 2018 20:36
Гост

ВИЕ се шегувате, нали?!
ВИЕ променяте нашите юридически мнения-нещо повече-триете ги и отказвате публикуването им, ако не ви „харесват“-но все тая.

Диян Добрев
Диян Добрев
19 май 2018 22:40
Гост

Слънчеви очила от https://ochilabg.net/ Изберете вашите слънчеви очила с и без поляризация от хиляди нови модели. Предлагаме Ви постоянни намаления, промоции и отстъпки. Ако търсите евтини маркови слънчеви очила то със сигурност имаме какво да Ви предложим-разгледайте нашия онлайн магазин.