Всеки клиент, който в периода от 24 май до 20 юни 2020 г. (включително) се абонира за правно-информационен софтуер на „Сиела Норма“ АД, ще стане част от кампанията „Клиентът на фокус“, като участва в томбола за 30 броя ваучери за покупка на стойност 50 лв. и 50 броя ваучери за покупка на стойност 20 лв. в книжарници СИЕЛА.

Условията са валидни при сключване на нови абонаменти.

Клиентът и неговите желания са основен приоритет на „Сиела Норма“ АД. В своята 35-годишна история като компания се стремим да удовлетворим всички изисквания към продуктите, които разработваме, предоставяйки актуална правна и справочна информация на конкурентни цени.

Правно-информационните системи на „Сиела Норма“ условно могат да бъдат разделени в няколко направления – българско и европейско законодателство, процедури и съдебна практика („Сиела Норми“, „Сиела Практика“, „Сиела Процедури“, „Сиела Евро“), тематични продукти, свързани с конкретен отрасъл на икономиката или социалната сфера („Сиела Здравеопазване“, „Сиела Счетоводство“, „Сиела Енергетика и околна среда“, „Сиела Строител“ и др.), продукти на английски език („Ciela Law“).

Софтуерът включва нормативни актове, действащи и отменени текстове, стари редакции на целите документи и редакции на отделните елементи, с хипервръзки. Продуктите са инструмент за лесно и бързо управление на информацията и нейното използване за повишаване ефективността на административната и оперативна дейност както на държавни и общински институции, така и на бизнеса.

Може да се запознаете с функционалните характеристики на отделните продукти на https://www.ciela.net/products или в електронния ни магазин, където да поръчате, платите и активирате само в рамките на няколко минути.

Можете да се абонирате за правно-информационен софтуер на „Сиела Норма“, като се свържете с нас на тел.: 02 903 00 00 или се обадите на търговски представител от Вашия град. Можете да направите и заявка на имейл: ciela@ciela.com.

След края на кампанията наградите ще бъдат разпределени след жребий между всички участници.

Всички условия и правила на ТОМБОЛАТА можете да прочетете на ciela.net.